Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
GÜNCEL: Ahmet "Jahrein" Sonuç Tutuklandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="deathcrushh" data-source="post: 273539" data-attributes="member: 133"><p>Bu adamı sevip sevmemenizin bi önemi yok tarzı cümleler bana anlamsız geliyor. Otizmli bir çocuğa ırkçılık yapıp ajan diyen, insanları kışkırtıp küfür edince dava açan, insanların ölmüş anasıyla babasıyla alay edip küfür eden bir zorba. Siz toplum içinde statü sahibinize olmanıza otokontrolden uzak bir şekilde insanlara belaltı vurup saldırırsanız, insanları alenen hedef gösterip taciz ederseniz sizin yanınızda duracak bir kitle kalmaz çünkü siz hukukun nesnelliğinin 7 senedir uygulanmadığı bir yerde başkalarına saldırıp alenen hedef göstermenize rağmen tutuklanmayan biri gibi gözüküyorsunuz. Havuç ve sopa ülkesinde kimse bu tarz şeyleri önemsemez zaten çünkü böyle temel haklar bile doğru düzgün işlemiyor. Bence şu çok önemli bir nokta, Jahrein'in bu ceberrut hükümet tarafından hapse atılmasına sevinmiyor aslında insanlar, toplumun sevindiği nokta topluma gerçekten zararlı olan birinin işlediği nefret suçları ve tacizden dolayı değil yine aşağıladığı, hor gördüğü, her fırsatta kriminalize edip hakaretler yağdırdığı insanlar tarafından değil yine aynı ceberrut hükümet tarafından hapse atıldığı için argo bir tabirle ''noldu lan obez ucube sen bize sabah akşam hakaret ediyordun seni yine kıytırık bir sebepten operasyon çekip hapse attılar şimdi MHP'liler kurtarsın'' tarzı argümanlar ve bence bi noktada da haklılar diye düşünüyorum. Jahrein'den bu köhnemiş hukuk sistemi yüzünden hakaret davası yemiş İstanbul Üniversitesinde EEE okuyan 2. sınıf öğrencisinin de Jahrein'i aklayın bu hükümetin acımasızlığına kurban gitti sözlerle olayı yumuşatmaya çalışmak bana da saçma geliyor ne yalan söyleyeyim. Sırf bu anlattığım şeylerden dolayı bende bu noktada Jahrein'i kazanıp İsa psikolojisine girmeyi yanlış buluyorum zira Jahrein daha önce söylediğim gibi bu toplum için gerçekten zararlı biri. Yapacağı en doğru karar ülkeyi terk etmek olur çünkü belli ki artık bu noktadan sonra burada kendisini soyutlayıp hayatını sessiz bir şekilde devam ettirmesi imkansız. Kendi hayatı ve onun aşağılık zorba kitlesi adına da vereceği en doğru karar bu olur ama bu kadar sosyopatlık belirtisi gösteren birinin zindandan çıktıktan sonra daha da hırçınlaşacağını düşünüyorum. Huylu huyundan vazgeçmez.</p><p></p><p>Ben zaten yıllardır şunu anlamıyorum, bu adamın anası babası doktor kendisinin Almanya vatandaşlığı var biyomedikal bölümünü bitirdi diye hatırlıyorum üstüne Kıbrıslı ben Kıbrıslı olup da fakir olan kimseyi tanımıyorum neden böyle saçma sapan işlerle uğraşırsın ki?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="deathcrushh, post: 273539, member: 133"] Bu adamı sevip sevmemenizin bi önemi yok tarzı cümleler bana anlamsız geliyor. Otizmli bir çocuğa ırkçılık yapıp ajan diyen, insanları kışkırtıp küfür edince dava açan, insanların ölmüş anasıyla babasıyla alay edip küfür eden bir zorba. Siz toplum içinde statü sahibinize olmanıza otokontrolden uzak bir şekilde insanlara belaltı vurup saldırırsanız, insanları alenen hedef gösterip taciz ederseniz sizin yanınızda duracak bir kitle kalmaz çünkü siz hukukun nesnelliğinin 7 senedir uygulanmadığı bir yerde başkalarına saldırıp alenen hedef göstermenize rağmen tutuklanmayan biri gibi gözüküyorsunuz. Havuç ve sopa ülkesinde kimse bu tarz şeyleri önemsemez zaten çünkü böyle temel haklar bile doğru düzgün işlemiyor. Bence şu çok önemli bir nokta, Jahrein'in bu ceberrut hükümet tarafından hapse atılmasına sevinmiyor aslında insanlar, toplumun sevindiği nokta topluma gerçekten zararlı olan birinin işlediği nefret suçları ve tacizden dolayı değil yine aşağıladığı, hor gördüğü, her fırsatta kriminalize edip hakaretler yağdırdığı insanlar tarafından değil yine aynı ceberrut hükümet tarafından hapse atıldığı için argo bir tabirle ''noldu lan obez ucube sen bize sabah akşam hakaret ediyordun seni yine kıytırık bir sebepten operasyon çekip hapse attılar şimdi MHP'liler kurtarsın'' tarzı argümanlar ve bence bi noktada da haklılar diye düşünüyorum. Jahrein'den bu köhnemiş hukuk sistemi yüzünden hakaret davası yemiş İstanbul Üniversitesinde EEE okuyan 2. sınıf öğrencisinin de Jahrein'i aklayın bu hükümetin acımasızlığına kurban gitti sözlerle olayı yumuşatmaya çalışmak bana da saçma geliyor ne yalan söyleyeyim. Sırf bu anlattığım şeylerden dolayı bende bu noktada Jahrein'i kazanıp İsa psikolojisine girmeyi yanlış buluyorum zira Jahrein daha önce söylediğim gibi bu toplum için gerçekten zararlı biri. Yapacağı en doğru karar ülkeyi terk etmek olur çünkü belli ki artık bu noktadan sonra burada kendisini soyutlayıp hayatını sessiz bir şekilde devam ettirmesi imkansız. Kendi hayatı ve onun aşağılık zorba kitlesi adına da vereceği en doğru karar bu olur ama bu kadar sosyopatlık belirtisi gösteren birinin zindandan çıktıktan sonra daha da hırçınlaşacağını düşünüyorum. Huylu huyundan vazgeçmez. Ben zaten yıllardır şunu anlamıyorum, bu adamın anası babası doktor kendisinin Almanya vatandaşlığı var biyomedikal bölümünü bitirdi diye hatırlıyorum üstüne Kıbrıslı ben Kıbrıslı olup da fakir olan kimseyi tanımıyorum neden böyle saçma sapan işlerle uğraşırsın ki? [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
GÜNCEL: Ahmet "Jahrein" Sonuç Tutuklandı
Menü
Giriş yap
Kayıt ol