RPG Fare ve Yılan

Arthur Morgan

#Hedef25
Konular
41
Beğeni sayısı
515
PG Nakit
415
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Kameralar açılıyor. Randy Orton karanlıklar içinde beliriyor.

Raw-16-12-19-019-990x505.jpg

Randy Orton: Bu sektörde çok fazla karanlıkların içine girdim. Her zaman kafamın içinde o karanlıklardan gelen sesler oldu. Ve o sesler geçen hafta suratıma yediğim alev topundan sonra yeniden kafamda çınlamaya başladı. Bu sesler her gün daha da güçlendi. Sırtımda kafamda vücudumdaki her biz uzuvda yara izleri var. Bu yara izleri bana güç veriyor. Kendini karanlık olarak adlandıran bu yaratıkları avlama gücü.
Darksiderlar.. aslına bakarsanız hepsi deliklerinde saklanan farelerden ibaret. Senden kaçmak için karanlık deliklerini kullanırlar. Fakat onları kapana kıstırırsan..

Bir ses kayıt cihazından Dexter Lumis'in çığlık seslerini dinletiyor.

randy-orton.jpg
GettyImages-135615052-57d5d0075f9b589b0a6b87e6.jpg

Randy Orton: Acılarına kulak kabartırsın. Seninle nasıl mücadele edeceğimi biliyorum Dex. Kariyerim boyunca çok darksiderlarla mücadele ettim. O fare deliklerinin içine girmem gerektiği zaman girdim. O deliğin içini sabote etmem gerektiğinde ettim. Bu karanlık güçle defalarca savaştım ve her savaşımda bu karanlığın içinden güçlü çıktım. Acı çektiğimden fazlasını çektirdim. Sen geçen hafta benim yüzümü yaktın. Ben daha güçlü çıkıp bir fabrikanın içinde sana işkenceler çektirdim. Darksider'lar benim beynime girmeye çalıştılar fakat her zaman onların beynine girdim. Tıpkı Dexter gibi. Dexter kendisini hep avcı sandı fakat o başından beri avın ta kendisiydi. O koca bir tarlanın ortasında girecek delik arayan bir fareydi. Fakat fare bu sefer kapana kısıldı ve yılana yakalandı. Zirve yırtıcı zavallı farenin bağırsaklarını dişleriyle paramparça etti.(Yılanın fare yediği saniyelik bir görüntü çıkar) Dexter, biliyorum artık en büyük yeteneğini kaybettin. Artık buradaki en yetenekli sanatçı değilsin. Buradaki en yetenekli sanatçı benim. Ve bu da en büyük eserim.

Ortaya kanlardan oluşan bir tablo çıkartıyor.

Randy_Orton.png
mp,504x498,matte,f8f8f8,t-pad,600x600,f8f8f8.jpg

Randy Orton: Tamamen dökülen kanlarından yapılmış tablo. Bu tablo gözlerinin önüne geldiğinde çeliklerin arasında ellerinden dökülen kanları hatırlayacaksın. Bu sana mental olarak zarar verecek. Karanlığının içinde boğulacaksın. Acı sana gerçeklerini hatırlatacak. Kendini avcı olarak adlandırmadan önceki hayatını, içindeki gerçeği. Koca bir sapık olduğun gerçeğini! İçindeki sapığı karanlıklarla örtmeye çalıştıkça ben sana ışık tutup gerçeği göstereceğim. Seni dişlerimle parçaladıktan sonra sana gelen zehir senin beynine işleyecek. Bu ringe her çıktığında sürekli aynı üç harfi duyacaksın.

Gizemli sesler yankılanır
R-K-O, R-K-O, R-K-O, R-K-O...

Kameralar kapanır.​

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: