WWE RAW Tartışma Konusu | 09.09.2024


Bero

﷽﷽﷽
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,625
Mesajlar
4,295
Beğeni sayısı
1,415
PG Nakit
3,750
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Uzun zaman sonra Güzel bir şov izledim bunun için inceleme tartışma konusu tarzı bi iş yaptım iyi okumalar

The Wyatt Sicks def. American Made

Maç içinde Nikki'den sürpriz görüyoruz







Finn Balor ringde

Balor, Damian Priest'e bunun böyle olması gerekmediğini söyler. Priest'in Judgment Day'i mahvettiğini ve gruba katıldığında Priest'e yardım etmeye çalıştığını söyler. Bunu yapmaya çalıştıkça Priest'in onu aşağı çektiğini, sonra da onun arkadaşı, kardeşi, arkasını kollayan ve Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olarak kalmasını sağlayan kişi olduğunu söylüyor. Priest Erkekler Money In The Bank çantasını elinde tutmasaydı Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olacağını söyledi ve ardından yüzüne bazı şeyler söylemek için onu ringe çağırdı. Priest'in müziği duyulur ve ringe fırlar. Balor'a, Priest'in gerçek Judgment Day'i bozduğundan beri onu her ele geçirmek istediğinde kaçtığını söyler. Balor'u, söylemesi gerekeni söylediği anda onu döveceği konusunda uyarır ve Balor, Priest'e artık onun yardımcısı olmadığını söyler. Priest ve Ripley'in aynı gece düşeceğini ve WWE Bad Blood'da kendisine karşı bir maç istediğini söyler ve Priest kabul eder.
Priest Balor'a vurur, ancak Carlito ve JD McDonagh onu gafil avlamak ister. Priest onların geldiğini görür ve Dominik Mysterio en üst ipten uçmak ister. Priest onun önünü keser ama Priest, McDonagh ve Carlito onu kurtarır ve dört adam onu döver. Rhea Ripley'in müziği duyulur ve elinde koltuk değneğiyle dışarı çıkar. Liv Morgan Ripley'i gafil avlamaya çalışır ama Ripley onun geldiğini görür ve koltuk değneğini kullanır. Dominik değneği kapar ama Ripley onu değnekle yere serer. Morgan, Ripley'e bir chop bloğu ile bağlanır ve Judgment Day'in geri kalanı Priest'i dövmeye devam ederken dizine saldırmaya devam etmek için koltuk değneğini kullanır. Dominik daha sonra koltuk değneğini Priest'e vurmak için kullanır ve Balor ona bir Coup De Grace hazırlar, ancak Jey Uso ihtimalleri eşitlemek için elinde bir sandalyeyle ringe koşar ve Ripley ile Priest'i kontrol eder.

WWE Kadınlar Takım Şampiyonluğu
Bianca Belair & Jade Cargill (c) def. Alba Fyre & Isla dawn


Bret Hart Ringde!



Barrett, Hart'a "Raw "da evine dönmenin nasıl bir duygu olduğunu soruyor ve Hart da buranın olunması gereken yer olduğunu söylüyor. Kanada şampiyonu olmaktan kimsenin kendisinden daha fazla gurur duymadığını söyledi ve ardından Kanadalı şampiyonların kendilerini kanıtlamak için herkesle dövüşeceğini söyledi. Bunu, var olan en iyi, gelmiş geçmiş en iyi ve gelecek en iyi olduğunu kanıtlamak için yaptığını söylüyor.

GUNTHER'ın müziği çalıyor ve dışarı çıkıyor. Çocukluk kahramanlarından birine içini dökmek üzere olduğunu ve büyürken herkesin Hart'ı izlediğini söylüyor. Hart'ın tüm zamanların favorisi Bill Goldberg'e her zaman yakın bir ikinci olacağını söylüyor.



Sami Zayn'in müziği duyuluyor ve Johnny Gaudreau Calgary Flames formasıyla aşağı iniyor. Zayn, GUNTHER'a Calgary'de durup Hart'la az önce yaptığı şekilde konuşmaya çok cesaret ettiğini söylüyor. GUNTHER'ın bunun bir şaka olduğunu düşünüp düşünmediğini sorar ve ardından Hart'ın Kanadalı bir kahraman olduğunu söyler. Calgary'deki herkes için bir kahraman, arkadaki tüm bir nesil için bir kahraman ve kendisi için bir kahraman. GUNTHER Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olsa da, Hart'ın şampiyon olmanın ne anlama geldiğinin tonunu belirlediğini söylüyor. GUNTHER'ın geçen hafta kendisine unvan maçı için meydan okur okumaz kaçtığını söyler ve ardından ona en iyisi olduğunu kanıtlamasını söyler. GUNTHER'ı bir kez daha Dünya Ağır Siklet Şampiyonluk maçına davet eder ve GUNTHER, Hart'a kendi liginde olmadığını söyledikten sonra Zayn'e Hart'la aynı ligde olmaktan çok uzak olduğunu söyler. Zayn'e unvanı için bir şans vermeyi reddediyor.





Dominik Mysterio def. Dragon Lee

Lyra Valkyria, Zelina Vega, and Natalya def. Pure Fusion Collective

Drew McıntyIre Ringde

McIntyre hayranlarını CM Punk için tezahürat yapmaya teşvik ediyor ve bunu her yaptıklarında onun anısına yaptıklarını söylüyor. Punk'ın geçen hafta yaptıkları Strap Match'te kendisini yenmeyi tartıştığını hatırlatıyor ve ardından Punk'ın kendisini üç kez Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğundan mahrum bırakmasından yakınıyor. SummerSlam'de onu tuş etmesinden dolayı övünüyor, ardından Punk dört köşeye dokundu diye işlerinin bitmediğini söylüyor. Punk'ı daha büyük bir yıldız yaptığını ve Punk'ın kariyerini bitirdiği için bununla yaşayabileceğini söyledi.
McIntyre artık gelecek hakkında konuşmanın zamanı geldiğini, ardından Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu ve yeni filminin vizyona girmesini beklediğini söylüyor. Kapsamak zorunda olduğu işle ilgili bazı kötü haberleri olduğunu söylüyor ve ardından ring kenarındaki Wade Barrett'a sesleniyor. Ona güreş sektöründe çok fazla arkadaşı kalmadığını söylüyor ve yorumculuktaki eylemlerini savunmak da dahil olmak üzere birbirleriyle olan uzun geçmişlerini hatırlatıyor. Barrett'ın geçen hafta yaptığını neden yaptığını sorguluyor ve hayal kırıklığına uğradığını söylüyor, ardından ringden Barrett'a doğru çıkıyor ve onu bir daha böyle bir şey yapmaması konusunda uyarıyor. Barrett işine tekrar müdahale ederse kızacağını ve bu konuda bir şeyler yapacağını söylüyor

Adam Pearce ring kenarına gelerek McIntyre'a Barrett ile gerçekten dövüşmek isteyip istemediğini sorar ve McIntyre Pearce'a sadede gelmesini söyler. Pearce bugün erken saatlerde Punk ile konuştuğunu ve Punk'ın McIntyre ile işinin bitmediğini söylediğini açıklıyor. McIntyre Pearce'a geçen hafta Punk'a yaptıklarından sonra ona inanmadığını söyler ve Pearce McIntyre'a Hell In A Cell maçında Punk'la bir kez daha karşılaşacağını bildirir.



DQ ile Rey Mysterio def. Finn Balor



Kıtalararası şampiyonluğu için adaylık maçı
Pete Dunne vs. Jey Uso vs. Ilja Dragunov vs. Braun Strowman


Çok sağlam bir maç izliyoruz



Jey Uso Maçı Pete Dunne'a yaptığı Uso Splash ile kazanıyor



 

jaques

clk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
39
Mesajlar
3,639
Beğeni sayısı
1,121
PG Nakit
220
Konum
Antalya
RPG Karakteri
CM Punk
Hunter denen ucube Wyatt Sicks'in iki haftada bir Chad Gable'a ve tayfasına çakıp durmasından nasıl bir zevk alıyor acaba. Yatırdığın adam zaten WM'yi kaçırdı, Sami Zayn'e 2 ay yatıp durdu ICC alamadı, MITB'i alamadı. Hani herifin momentum zaten ortada, bunun iki tarafa da ne gibi bir getirisi olabilir cidden merak ediyorum. Gable da sanırım sözleşmeyi Shorty G dönemi gibi olmayayım da ne olursa olsun kafasında imzalamış. Yazık.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: