- Konular
- 35
- Beğeni sayısı
- 274
- PG Nakit
- 0
- RPG Karakteri
- Dark STG
Kameralar tozlu merdivenleri olan bir evi görüntülüyor. Evde duvara asılı bir balta, ne olduğu belli olmayan birkaç çizim var. Çok geçmeden sandalyede yan bir şekilde oturan Dexter Lumis'i görüyoruz.
???: Tüm bunların ardında yatan amaç nedir? Dexter Lumis'i bu yola sürükleyen kırılma noktası neydi?
Dexter Lumis: İnsanlar belirli bir noktadan sonra değişimi arıyor. Dexter Lumis kimdi? Her şeyden önce bu soruyu kendinize sormanızı istiyorum. Çizimler yapan, konuşmayan bir adam. Ne düşündüğünü asla bilmiyordunuz, bilmeyecektiniz. İnsanlar ondan korkmalı mı, dost mu, düşman mı? Dexter Lumis'in zihninde yeni bir dünya yaratılıyordu. Bu dünya her şeyi ile hazır olduğunda ona yeni bir kapı aralandı. Dexter Lumis geçmiş ile geleceğin kapısı oldu. Ne olacağını sadece o biliyordu. Randy Orton. O, beni hedef aldı. Saldırılar esnasında o dünyaya ait görüntüler gördüm. Kırmızının hakim olduğu, yerde Randy ve dostlarının yattığı, sadece Dexter Lumis'in ayakta kaldığı ve gökyüzüde akbabaların çember çizdiği bir dünya. Randy Orton bunu oyun sanıyordu. Ona bizzat gösterdim. O, hiçbir şeyden habersiz değersiz bir adam.
???: Bundan sonrası? Bundan sonra Dexter Lumis'i ne bekliyor?
Dexter Lumis: Dexter Lumis'i ne mi bekliyor? Ellerimin içindeki evreni bu dünyaya taşımak. Gökyüzü kızıla boyandığı zaman Dexter Lumis huzura erecek. Randy Orton işi uzadı. Onu bir an önce silip onun türüne dönmem gerek. Ondan çok fazla var. Bu şirketin her yerine dağılmışlar. Birbirlerini kolluyor, dostlarına o ucuz altınları dağıtıyorlar. İnsanların gözünü boyamak bu kadar kolay mı? Acının tarif edilemez yanlarını onlara göstereceğim. Çığlıklarıyla bu arenayı inleteceğim. İnsanlık, rayından çıkmış bir tren gibi ilerliyor. Sonunu bilmeden, süratle, dengesizce. Her şey için bir zaman vardır. Geçmiş ve geleceği yaratan da budur. Her şey, hemen şu anda olsaydı zaman kavramının bir önemi kalmazdı. Randall, benimle oynayarak yanlış olanı yaptı. Onu, kendi evrenimde kaybedeceğim. Yolunu kaybetmiş bir çocuk gibi ağlayacak, kıvranacak, yardım dilenecek. Her şey zamanını bekliyor. Öfkesine yenik düşen bir adamın acısını sizlere göstereceğim.
???: Randy Orton... Seni korkutuyor mu?
Dexter Lumis: Hayalleri vasatın üstüne çıkamayan bir adamdan kim korkar? Planları ve amacı olmayan biri. Bundan 10 adım sonrasından haberim var. Ne olacağını ve neler planladığını biliyorum. Benim evrenimde kuralları ben koyarım. Bu dünya... Bu dünya daha önce hiç tanışmadığı bir şeyle tanışacak. İnsanlığın aklına dahi gelmeyecek bir gerçekliğin kapısını açmak üzereyiz. Oyunu sonuna kadar oynayabilecek misiniz? Sizler gururunuz yüzünden asla bir işi yarım bırakmazsınız, değil mi? Dexter Lumis'in oyunu henüz başlıyor. Ne şimdi ne de daha sonra bu evrenden çıkış olmayacak. Ne istersem o yaşanacak. Sizce bu adamı korkutabilecek bir adam mı Randy? Onun kanı ile arenanızı boyayacağız. Sen ve ben dostum. Onun acı çekmesini istemiyor musun? Onu emekli etmek istemiyor musun? Acı çığlıklarının arenayı inletmesini istemiyor musun? Kariyerine leke sürmek istemiyor musun? Her birini yapacağız. Sadece Randy'e değil. Bize bulaşan herkese. İsim, karakter, amaç... Hiçbirinin önemi yok. Ellerimizde olanı akbabaların oluşturduğu çemberin içinde yerle bir edeceğiz. Her biri bizim için yaratıldı. Buranın sahibi biziz.
Kameralar yavaş yavaş Dexter Lumis'in konuştuğu kişiye çevrilirken ortam kararıyor.
EVREN
ELLERİMİZDE
YENİDEN
ŞEKİLLENECEK