Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
The Villain Inside A Hero - 15. Bölüm: SMACKDOWN #1 (SONRAKİ PPV: EXTREME RULES)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Mr. Hardcore" data-source="post: 24927" data-attributes="member: 107"><p style="text-align: center"><strong>A TURKISH IN WWE 3. BÖLÜM: SMACKDOWN #2 (ELIMINATION CHAMBER)</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bu haftaki RAW'da önemli olaylar:</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">- Roman Reigns, The Rock'ın Royal Rumble'da yaptıklarının kabul edilemez olduğunu söyleyip kendisini Elimination Chamber'da yüzleşmeye davet etti.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">- Universal şampiyonu Bobby Lashley, ne Elimination Chamber'da ne de WrestleMania'da kemeri benden alamazsınız diyerek Mr. Hardcore'a da gözdağı verdi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">- Sami Zayn, Baron Corbin'i yenerek Intercontinental kemerini korudu. Tommaso Ciampa maçtan sonra Sami Zayn'e saldırdı ve bu kemeri haketmediğini, Elimination Chamber'da yeni Intercontinental şampiyonu olacağını söyleyip kemerle poz verdi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">- Arka alanda CM Punk, Adam Cole'a demir çubukla saldırdı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">- Batista, eski günlerindeki gibi güreşe daha çok vakit ayıracağını söyledi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">- Bobby Lashley, gecenin son maçında Shinsuke Nakamura'yı yendi. Maçtan sonra Brock Lesnar, Bobby Lashley'e saldırdı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]QJaO23E8asg[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">- Klasik pyro açılışıyla SmackDown başladı. Geçen haftaki olaylardan görüntüler yayınlandıktan sonra Hulk Hogan ringdeydi ve çok sinirli görünüyordu. Tribünlerde Jeff Hardy ve Mr. Hardcore için tezahüratlar yükseliyordu.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Hulk Hogan: Kapayın çenenizi! Geçen hafta olanların farkına varamadınız galiba? WWE şampiyonumuz, genel müdürünün lafını dinlemiyor. Bu saygısızlık kesinlikle kabul edilemez, Jeff, şampiyon olman kafana göre iş yapabilirsin anlamına gelmiyor. Ben senin patronunum, sana bir şey dediğimde bunu en iyi şekilde yapmak zorundasın. Mr. Hardcore'un korumalığını yapmak sana mı kaldı? Ben olmasaydım, o velet hala lise spor salonlarında sürünüyor olacaktı, onu ben Mr. Hardcore yaptım! Tıpkı WWE'yi vakti zamanında WWE yaptığım gibi!</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>[MEDIA=youtube]fIRg0GA6mh0[/MEDIA]</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">WWE tribünleri "HARDY!" tezahüratlarıyla inliyordu. Jeff Hardy, omzunda kemeriyle ringe geldi ve mikrofonu alıp konuşmaya başladı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Jeff Hardy: Bunun şaka olduğunu mu sanıyorsun? Manyağın teki senin güreşçine saldırıyor, sen kalkmış benden ona vurmamı bekliyorsun. Böyle bir şeyi nasıl yapabilirim? Üstelik diyorsun ki benim sayemde buralara geldi. Senin SmackDown GM olman en başından beri hataydı, Hogan, kontrolden çıktın. Diğer güreşçileri ezdiğin gibi Hardcore'u da ezmene izin vermeyeceğim! WCW'ya yaptığın gibi burayı da mahvetmene göz yummayacağım! Eğer bunun için beni kovmak aklından geçiyorsa, hiç düşünme hemen şimdi beni kovabilirsin!</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Hulk Hogan: Hey, hey, sakin ol şampiyon. Bence kontrolden asıl çıkan sensin, hala patronuna karşı gelmeye çalışıyorsun. Seni kovmayacağım, seni kovmam için bana yalvaracaksın! Jeff, bu gece WWE şampiyonluğunu AJ Styles ve Seth Rollins'e karşı koruyacaksın! Şunu bil ki, bu sadece başlangıç!</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Gecenin main event maçı mükemmel bir WWE Championship maçı duyurusuyla başlamıştı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Jeff Hardy vs Seth Rollins vs AJ Styles</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">---</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>- Solo Sikoa def. R-Truth</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Kısa süren bu maçı Solo Sikoa, SAMOAN SPIKE ile kazandı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">---</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>- Kofi Kingston def. Elias</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Kofi Kingston, TROUBLE IN PARADISE ile maçı almayı başardı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">---</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">- Arka alanda Sheamus'ın saldırıya uğramış olduğu göründü. Kamera biraz yukarı çıktığında Wade Barrett'ın yanında oturmaktaydı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Wade Barrett: Celtic Warrior Sheamus'ın Universal Champion olmasını bekliyordunuz, öyle mi? I'M AFRAID I'VE GOT SOME BAD NEWS! Görüldüğü gibi, Sheamus Elimination Chamber'da Universal Champion maçına çıkamayacak. Neden biliyor musunuz? Çünkü ön eleme maçını kazanamadı ki şampiyonluk maçına çıksın! (Boo) Merak etmeyin, iyi haberlerim de var, tabi ki benim için, sizin için yine kötü haber. İyi haber, güreşe geri dönmeye karar verdim, kötü haberse, geri dönüşümde sevgili Sheamus'ınızı bir daha göremeyeceğiniz bir hale getirmek için elimden ne geliyorsa yapacağım! Cevabını bekliyorum, Fella. Ayağa kalkmana gerek yok, kendim giderim.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>---</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>- Bobby Roode def. Matt Riddle</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">GLORIOUS DDT ile maçı kazanan Bobby Roode, mikrofonu eline aldı ve Chad Gable'ın meydan okumasını kabul ettiğini, buna pişman olacağını söyledi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">---</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">- Rey Mysterio ringe gelirken Judgment Day ona saldırdı. Dominik, babasına sandalyeyle vuracakken Cody Rhodes geldi ve Dominik'i indirdi ancak Judgment Day sayı üstünlüğünün de avantajıyla Cody ve Rey'i alaşağı etti.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">---</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Randy Orton def. Alberto Del Rio</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Alberto Del Rio, Orton'a Cross Armbreaker bağlayacakken Orton onu kolundan yakalayıp ileri fırlattı ve RKO ile işini bitirdi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">---</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Jeff Hardy def. Seth Rollins & AJ Styles - WWE Championship</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ring içi oldukça zevkli geçen bu maçın sonları yaklaşmıştı. Seth Rollins, AJ Styles'ın Clothesline'ından sıyrıldı ve rakibini roll-up ile yatırıp Avada Kedavra hareketini yaptı. Ardından köşeye çıktı ve Phoenix Splash ile atladı. Tuşa giderken hakem tam 3'ü vuracaktı ki Jeff Hardy bir anda Diving Leg Drop ile üzerine atladı. Rollins ve Hardy ayağa kalktığı anda karşılıklı yumruklaşmaya başladı. Bunu fırsat bilen AJ Styles, aprona geçti ve Hardy'ye mi yoksa Rollins'e mi vursam diye bir süre düşündükten sonra artık kime kısmetse dercesine en üst iplerden zıplayıp PHENOMENAL FOREARM yaptı. Hareket, Jeff'i iplere doğru iten Rollins'e denk gelmişti. Bu esnada iplerde olan Jeff, üzerine gelen Styles'a bir tekme atıp TWIST OF FATE yaptıktan sonra siyah atletini çıkarıp seyircilere attı ve SWANTON BOMB yaptı. Hakem tuşu saydı 1... 2... 3... Şampiyon kemerini korumuştu. Coşkuyla kutlamasını yaparken birden Hulk Hogan ringe girdi ve arkasını dönen Jeff Hardy'ye Big Boot yaptı. Ardından Hulkamania zamanlarındaki tauntlarını yapıp ATOMIC LEG DROP yaptı. Hogan, ringden indi ve bir sandalye çıkardı. Onunla tam Jeff'in kafasına vuracakken...</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]CD-E-LDc384:57[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Mr. Hardcore'un müziği duyulunca arena bir anda coştu. Hardcore, elinde beyzbol sopasıyla koşarak geldi ve kendisine saldırmaya çalışan Hogan'ın önce karnına sonra sırtına vurdu. Hogan iplere yaslanmış vaziyetteyken Hardcore karşı iplerden destek aldı ve bir Clothesline ile Hogan'ı ringin dışına attı. Geçen hafta Jeff, Hardcore'u kurtarırken bu hafta Hardcore, Jeff'i kurtarmıştı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Hulk Hogan: Siz ikiniz fazla oldunuz ama, sizinle anlayacağınız dilden konuşacağım! Elimination Chamber'da siz ikiniz, benim seçeceğim 2 adama karşı bir takım maçında mücadele edeceksiniz!</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Jeff Hardy, Mr. Hardcore'a bir anlık baktıktan sonra ikisi de birbirlerine gülümsedi ve Hogan'a karşı mücadelede güçlerini birleştirmeye hazır görünüyorlardı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Elimination Chamber'a duyurulan maçlar:</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bobby Roode vs Chad Gable - United States Championship</p> <p style="text-align: center">Sami Zayn vs Tommaso Ciampa - Intercontinental Championship</p> <p style="text-align: center">Jeff Hardy & Mr. Hardcore vs ???</p> <p style="text-align: center">Wade Barrett vs Sheamus</p> <p style="text-align: center">Bobby Lashley vs Finn Balor vs Shinsuke Nakamura vs Braun Strowman vs Drew McIntyre vs Cody Rhodes - Elimination Chamber match for WWE Universal Championship</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mr. Hardcore, post: 24927, member: 107"] [CENTER][B]A TURKISH IN WWE 3. BÖLÜM: SMACKDOWN #2 (ELIMINATION CHAMBER)[/B] Bu haftaki RAW'da önemli olaylar: - Roman Reigns, The Rock'ın Royal Rumble'da yaptıklarının kabul edilemez olduğunu söyleyip kendisini Elimination Chamber'da yüzleşmeye davet etti. - Universal şampiyonu Bobby Lashley, ne Elimination Chamber'da ne de WrestleMania'da kemeri benden alamazsınız diyerek Mr. Hardcore'a da gözdağı verdi. - Sami Zayn, Baron Corbin'i yenerek Intercontinental kemerini korudu. Tommaso Ciampa maçtan sonra Sami Zayn'e saldırdı ve bu kemeri haketmediğini, Elimination Chamber'da yeni Intercontinental şampiyonu olacağını söyleyip kemerle poz verdi. - Arka alanda CM Punk, Adam Cole'a demir çubukla saldırdı. - Batista, eski günlerindeki gibi güreşe daha çok vakit ayıracağını söyledi. - Bobby Lashley, gecenin son maçında Shinsuke Nakamura'yı yendi. Maçtan sonra Brock Lesnar, Bobby Lashley'e saldırdı. [MEDIA=youtube]QJaO23E8asg[/MEDIA] - Klasik pyro açılışıyla SmackDown başladı. Geçen haftaki olaylardan görüntüler yayınlandıktan sonra Hulk Hogan ringdeydi ve çok sinirli görünüyordu. Tribünlerde Jeff Hardy ve Mr. Hardcore için tezahüratlar yükseliyordu. [B]Hulk Hogan: Kapayın çenenizi! Geçen hafta olanların farkına varamadınız galiba? WWE şampiyonumuz, genel müdürünün lafını dinlemiyor. Bu saygısızlık kesinlikle kabul edilemez, Jeff, şampiyon olman kafana göre iş yapabilirsin anlamına gelmiyor. Ben senin patronunum, sana bir şey dediğimde bunu en iyi şekilde yapmak zorundasın. Mr. Hardcore'un korumalığını yapmak sana mı kaldı? Ben olmasaydım, o velet hala lise spor salonlarında sürünüyor olacaktı, onu ben Mr. Hardcore yaptım! Tıpkı WWE'yi vakti zamanında WWE yaptığım gibi! [MEDIA=youtube]fIRg0GA6mh0[/MEDIA][/B] WWE tribünleri "HARDY!" tezahüratlarıyla inliyordu. Jeff Hardy, omzunda kemeriyle ringe geldi ve mikrofonu alıp konuşmaya başladı. [B]Jeff Hardy: Bunun şaka olduğunu mu sanıyorsun? Manyağın teki senin güreşçine saldırıyor, sen kalkmış benden ona vurmamı bekliyorsun. Böyle bir şeyi nasıl yapabilirim? Üstelik diyorsun ki benim sayemde buralara geldi. Senin SmackDown GM olman en başından beri hataydı, Hogan, kontrolden çıktın. Diğer güreşçileri ezdiğin gibi Hardcore'u da ezmene izin vermeyeceğim! WCW'ya yaptığın gibi burayı da mahvetmene göz yummayacağım! Eğer bunun için beni kovmak aklından geçiyorsa, hiç düşünme hemen şimdi beni kovabilirsin! Hulk Hogan: Hey, hey, sakin ol şampiyon. Bence kontrolden asıl çıkan sensin, hala patronuna karşı gelmeye çalışıyorsun. Seni kovmayacağım, seni kovmam için bana yalvaracaksın! Jeff, bu gece WWE şampiyonluğunu AJ Styles ve Seth Rollins'e karşı koruyacaksın! Şunu bil ki, bu sadece başlangıç![/B] Gecenin main event maçı mükemmel bir WWE Championship maçı duyurusuyla başlamıştı. Jeff Hardy vs Seth Rollins vs AJ Styles --- [B]- Solo Sikoa def. R-Truth[/B] Kısa süren bu maçı Solo Sikoa, SAMOAN SPIKE ile kazandı. --- [B]- Kofi Kingston def. Elias[/B] Kofi Kingston, TROUBLE IN PARADISE ile maçı almayı başardı. --- - Arka alanda Sheamus'ın saldırıya uğramış olduğu göründü. Kamera biraz yukarı çıktığında Wade Barrett'ın yanında oturmaktaydı. [B]Wade Barrett: Celtic Warrior Sheamus'ın Universal Champion olmasını bekliyordunuz, öyle mi? I'M AFRAID I'VE GOT SOME BAD NEWS! Görüldüğü gibi, Sheamus Elimination Chamber'da Universal Champion maçına çıkamayacak. Neden biliyor musunuz? Çünkü ön eleme maçını kazanamadı ki şampiyonluk maçına çıksın! (Boo) Merak etmeyin, iyi haberlerim de var, tabi ki benim için, sizin için yine kötü haber. İyi haber, güreşe geri dönmeye karar verdim, kötü haberse, geri dönüşümde sevgili Sheamus'ınızı bir daha göremeyeceğiniz bir hale getirmek için elimden ne geliyorsa yapacağım! Cevabını bekliyorum, Fella. Ayağa kalkmana gerek yok, kendim giderim. --- - Bobby Roode def. Matt Riddle[/B] GLORIOUS DDT ile maçı kazanan Bobby Roode, mikrofonu eline aldı ve Chad Gable'ın meydan okumasını kabul ettiğini, buna pişman olacağını söyledi. --- - Rey Mysterio ringe gelirken Judgment Day ona saldırdı. Dominik, babasına sandalyeyle vuracakken Cody Rhodes geldi ve Dominik'i indirdi ancak Judgment Day sayı üstünlüğünün de avantajıyla Cody ve Rey'i alaşağı etti. --- [B]Randy Orton def. Alberto Del Rio[/B] Alberto Del Rio, Orton'a Cross Armbreaker bağlayacakken Orton onu kolundan yakalayıp ileri fırlattı ve RKO ile işini bitirdi. --- [B]Jeff Hardy def. Seth Rollins & AJ Styles - WWE Championship[/B] Ring içi oldukça zevkli geçen bu maçın sonları yaklaşmıştı. Seth Rollins, AJ Styles'ın Clothesline'ından sıyrıldı ve rakibini roll-up ile yatırıp Avada Kedavra hareketini yaptı. Ardından köşeye çıktı ve Phoenix Splash ile atladı. Tuşa giderken hakem tam 3'ü vuracaktı ki Jeff Hardy bir anda Diving Leg Drop ile üzerine atladı. Rollins ve Hardy ayağa kalktığı anda karşılıklı yumruklaşmaya başladı. Bunu fırsat bilen AJ Styles, aprona geçti ve Hardy'ye mi yoksa Rollins'e mi vursam diye bir süre düşündükten sonra artık kime kısmetse dercesine en üst iplerden zıplayıp PHENOMENAL FOREARM yaptı. Hareket, Jeff'i iplere doğru iten Rollins'e denk gelmişti. Bu esnada iplerde olan Jeff, üzerine gelen Styles'a bir tekme atıp TWIST OF FATE yaptıktan sonra siyah atletini çıkarıp seyircilere attı ve SWANTON BOMB yaptı. Hakem tuşu saydı 1... 2... 3... Şampiyon kemerini korumuştu. Coşkuyla kutlamasını yaparken birden Hulk Hogan ringe girdi ve arkasını dönen Jeff Hardy'ye Big Boot yaptı. Ardından Hulkamania zamanlarındaki tauntlarını yapıp ATOMIC LEG DROP yaptı. Hogan, ringden indi ve bir sandalye çıkardı. Onunla tam Jeff'in kafasına vuracakken... [MEDIA=youtube]CD-E-LDc384:57[/MEDIA] Mr. Hardcore'un müziği duyulunca arena bir anda coştu. Hardcore, elinde beyzbol sopasıyla koşarak geldi ve kendisine saldırmaya çalışan Hogan'ın önce karnına sonra sırtına vurdu. Hogan iplere yaslanmış vaziyetteyken Hardcore karşı iplerden destek aldı ve bir Clothesline ile Hogan'ı ringin dışına attı. Geçen hafta Jeff, Hardcore'u kurtarırken bu hafta Hardcore, Jeff'i kurtarmıştı. [B]Hulk Hogan: Siz ikiniz fazla oldunuz ama, sizinle anlayacağınız dilden konuşacağım! Elimination Chamber'da siz ikiniz, benim seçeceğim 2 adama karşı bir takım maçında mücadele edeceksiniz![/B] Jeff Hardy, Mr. Hardcore'a bir anlık baktıktan sonra ikisi de birbirlerine gülümsedi ve Hogan'a karşı mücadelede güçlerini birleştirmeye hazır görünüyorlardı. Elimination Chamber'a duyurulan maçlar: Bobby Roode vs Chad Gable - United States Championship Sami Zayn vs Tommaso Ciampa - Intercontinental Championship Jeff Hardy & Mr. Hardcore vs ??? Wade Barrett vs Sheamus Bobby Lashley vs Finn Balor vs Shinsuke Nakamura vs Braun Strowman vs Drew McIntyre vs Cody Rhodes - Elimination Chamber match for WWE Universal Championship[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
The Villain Inside A Hero - 15. Bölüm: SMACKDOWN #1 (SONRAKİ PPV: EXTREME RULES)
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt