RPG Bas ya da Pas #3


BerzerkBryan

Role Model
Katılım
26 Tem 2023
Konular
307
Mesajlar
1,698
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
475
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
Val Venis ve Tyler Breeze şirket binasının sunum odasında yeniden bir araya gelirler.



Tyler Breeze: Val biliyorum aşırı sinirli ve gerginsin sakin olmanı istiyorum biz THE SEX olarak Del Rio denilen yavşağın bizi yemesine izin vermeyeceğiz.

Tyler Breeze: Seni rahatlatmanın yolunu biliyorum...

1725664417862.png

BAS YA DA PAS!

sddefault.jpg
CDN media


Tyler Breeze: Kurbanımız Shayna Baszler kasa, göğüs, güzellik ve libido olarak 10 üzerinden yorumlamanı bekliyorum Basar mısın yoksa pas mı dersin? En azından bu seni bir nebze de olsa rahatlatır!

@KALKTI!!!!
 

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
9,114
Beğeni sayısı
2,650
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Val Venis bir an için yutkunamıyor. Öksürükler içinde kalıyor. Tyler Breeze bir an için ayağa kalktığında, birden hiçbir şey olmamış gibi düzeliyor Venis.

Val Venis: Ugly kategorisinden devam diyorsun? Pekala! Bir bakalım.

intro-1691467957.jpg


KASA= Büyük olmayan ancak düzgün bir kalça. Fazla şekilli değil. Orta karar. Akıllı kullanıldığı takdirde iş görebilitesi mevcut. Ancak bel kısmı maskülen bir şekilde kalın. Bu da kalça estetiğini olumsuz anlamda etkiliyor. 5/10.

GÖĞÜS= Göğüsler küçük-orta şeklinde. Zaten bu dövüşçü karılarda meme niye yok anlamıyorum. Masküleniteyle paralel olarak gelişmiyorlar herhalde. Kasası gibi, göğüsler de standart. Kötü değil ama fark da yaratmıyor. Yani düşün Breeze, bu göğüslere şunu dediğini düşün: "Seni niye elleyeyim?" Göğüslerin verebileceği bir cevap yok. 5/10.

YÜZ GÜZELLİĞİ= Bu etkinliği yaparken kadınları yorumlayacağımızı düşünüyordum ancak biraz mutant yorumlamaya evrildi. Bu açıdan bakacak olursak Shayna Baszler sokakta gördüğünde ikinci kez bakacağın bir yüze sahip değil. Özellikle Çinli genlerinin gözlerine olan etkisi, kaşlarındaki şişkinlik, ona uzun bir uykudan yeni kalkmış havası katıyor. Aslında kendi çapında bir tatlılığı var ancak bu, günün sadece 6 dakikası doğru ışık doğru açıyla poster olan manzaralar gibi, her zaman göremiyorsunuz. Shayna'yı güzel bulmak için epey yorum katmalı ve çaba harcamalıyım. Bu sürdürülebilir değil. 2/10.

LİBİDO= Önceki iki değerlendirmemizde, denekler az veya çok bir seks hayatına sahip görünüyorlardı. Ama niyeyse, Shayna'nın henüz seksten haberi olmadığı gibi bir hissiyat var bende. Ya da aktif bir eşcinseldir ve bilirsin, onlar aseksüel gibi yaşarlar. Öyle davranıyor da olabilir. Shayna'nın libidosunu yorumlayabilmek için önce bekaretini kaybetmeli. 0/10.

SONUÇ= Shayna Baszler cinsellikten habersiz, orta karar bir vücuda sahip bir kadın. Daha önce demiştim Breeze, unutma! Libido, bir değer değildir. Değerlere katsayı uygulayan bir kalemdir. Kafasına poşet geçirilmiş bir Shayna, fizik olarak boşluğunuza gelip ilgi çekebilir, ancak kadınsı tavırlara veya insani bir sıcaklığa sahip olmadığı sürece kör olmayan bir erkek tarafından arzulanması mümkün değil. Ben yine de, bir tadına bakmak isterdim. Belki içinden gerçek bir kadın çıkardı. Sadece yatakta kadına dönüşen bir insan? Neden olmasın? Ancak eldeki verilerle onu 2/10'la Sekssiz Yaşamlar Derneğine uğurluyorum. Pas!
 

BerzerkBryan

Role Model
Katılım
26 Tem 2023
Konular
307
Mesajlar
1,698
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
475
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
Tyler Breeze says the term 'babyface' doesn't exist anymore - Cageside Seats


Tyler Breeze: Değerlendirmen için teşekkürler Val en azından biraz rahatladığını görmek güzel şimdi sıra bende!

KASA= Yeterli büyüklükte değil ama çok küçükte değil tam ortası kesinlikle tadına bakılması gerekir kalçası da bir ufak kurtarıyor gibi. 6/10

GÖĞÜS= Orta büyüklükte bir ufak daha küçük olsa erkek memesi gibi olurdu maalesef kasaya göre aşırı yetersiz kalıyor tatmin etmez! ama hiç olmamasından iyidir. 3/10

YÜZ GÜZELLİĞİ= Yüz güzelliği yok fakat bir ufak kaldırtıyor gibi baksana! bir ufak hareketlenme oldu lan çok ilginç ama yüz güzelliği yok maalesef kurtarmıyor hiç bir şekilde. 2/10

LİBİDO= Beni bir nebze de olsa yükseltti iş görür tadına da kesinlikle bakılmalı ama maalesef vücudu ve göğüsleri aşırı yetersiz kasası bir ufak paçayı kurtarıyor. 3/10

SONUÇ= Nihai sonuca geldik muhtemelen Shayna Baszler'ın cinsel hayatı uzun süredir inaktif göğüsleri avucuma sığmaz kasası bir ufak kurtarıyor kısacası vücudu bu tarz konular için yetersiz ama tadına bakılmalı içinde bir cevher saklı olduğunu düşünüyorum. BASILIR!​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: