RPG 1 Numaralı Halk Düşmanı

Ensiferum

eater.of.worlds
Konular
71
Beğeni sayısı
932
PG Nakit
160
PAYBACK şovunda, arka alanda yaşanan olayların vuku bulduğu odada gaz lambası ışığında oturan Televizyon Şampiyonu Bray Wyatt'ı görüyoruz. Rosemary dizinin dibinde kıvrılmış uyurken Wyatt lambanın ışığını izliyor. Velveteen Dream'in boynuna geçirdiği kendir ipi, çözülmüş şekilde tavandan sarkıyor.

1xwisy1.png

Şansla ilgili hiç değişmeyen kural nedir bilir misiniz, cahil bir adama kaçıncısını verirseniz verin boşa harcamanın bir yolunu bulur. Kör bir adam bile burnuna güvenerek yolunu bulabilirken, cahil adamın yoluna güneşin kendisini serseniz yolunu kaybetmeyi başarabilir. Şu ana kadar bu yerküredeki varlığımın büyük bir kısmı, cahil gençleri tımar etmekle geçti. Onların acılarını, bağımlılıklarını ve tecrübesizliklerini törpülemek ve cahilden alim yaratmak benim sanatım oldu her zaman. Maalesef, PGW'de de çok cahil gençlerle karşılaşıyoruz. Her zaferimin, onlar için bir ders olduğunu düşünsem de görüyorum ki kaç ders alırsa alsın konuyu anlayamayacak adamlar bana meydan okumaya devam ediyor. Bugün evlatlarım takım altınları için mücadele ederken, ben ise cahilliğin kıyısında dans eden Velveteen'e son bir ders verip acılarını dindirmeyi denedim. Bir adam düşünün, bir anlığına bütün ölüm düşüncelerinden sıyrıldığını ve yeniden doğduğunu iddia ediyor. Hayatın bir armağan olduğunu ve kıymetini son anda anladığını söylüyor. Daha sonra ise, sadece beş dakika içerisinde terk etmiş olduğu o fikre yeniden ikna edilebiliyor. Velveteen Dream'in iradesinin pamuktan daha yumuşak olduğunu ve söylediklerinin tek kelimesine bile itibar edilemeyeceğini defalarca söyledim. Ve PAYBACK'te, benim teorim bir kez daha ispatlandı: Sizin Velveteen Dream'iniz, aslında ne yaşamla ne ölümle alakalı herhangi bir git gel yaşamıyor. Sizlerin nezdinde yüzünün eskidiğini düşündüğü için kendi çalıyor, kendi oynuyor.. Çünkü o da diğerlerinin yaptığı hatayı yapıyor: Sizi eşiti gibi görüyor. Sizleri olduğunuz şey olarak kabul etmiyor. Hepiniz birer koyunsunuz, ama bunu hakaret olarak algılamayın madamlar ve mösyöler. Cahil bir adamın aksine, bir koyun bile başındaki doğru bir çobanla yolunu bulmayı başarabilir. Sizin gibilere gereken tek şey, önünüzden yürüyecek ve gerektiğinde sizi sopayla terbiye edebilecek doğru bir çoban... Bray Wyatt gibi bir çoban. (Wyatt yuhalanırken sırıtıyor) Dream benim aksime sizlere değer verdiği için, kişisel yolculuğuna şahit olmanızı istiyor. Sizler, belki bana duyduğunuz nefret nedeniyle maskelerinizi takıyor ve onunla empati kuruyormuş gibi davranıyorsunuz ancak içten içe hepinizin o gün Dream sandalyeye çıktığında işi bitirmesini istediğinizi biliyorum. Hepiniz bir anlığına da olsa bunu görmek istediniz.. zira hepiniz Velveteen'i Velveteen olduğu için değil, benim karşıma dikildiği için destekliyorsunuz.

7uqs05q.png

Sanırım, evlatlarım takım altınlarını kafesin içinde söküp alırken; benim kısmetime de tacımı iki düşkünden birine karşı savunmak düşecek.. Bu şanssız kişinin dostumuz Velveteen olacağını düşünüyordum ama yanılmışım. Şimdi başımıza peydah olan ikinci bir aciz daha var.. Velveteen burada kararını vermiş ve eylemi yapmayı düşünürken odaya giren bir mahlukat.. PGW çöplüğünde son zamanlarda herkesin her yerden fırlaması moda oldu bunun farkındayım ama, girebileceğin onca oda varken neden Wyatt Ailesinin odasını seçtin evlat? Ölmeye, bu kadar meraklı mısın? (Wyatt sandalyesinde sallanıyor) Yoksa, Dream'in söylediği şeyi yapamayacak kadar güçsüz bir adam olduğunun farkına vardın ve Bray amcandan bir ısırık mı almak istiyorsun? Lockdown yaklaşırken, tacıma meydan okuyan düşkünlerle ilgili ayrım yapmıyorum: Tek başıma ikinizi birden bu çöplükten silmeye yeterim. Siz ikinizi bir kazanda eritip tek adam haline getirseler, yine de benim karşımda beş dakikadan fazla dayanamazsınız. Cahillik etmeyin çocuklarım, bırakın ihtiyar Bray amcanız sadece kardeşlerinin takım altınlarını ele geçirmesiyle meşgul olsun. Bırakın, takım altınlarını ellerinde tutan uyuşturucu bağımlılarının cezasını kesmeye zamanını harcasın. Bana ayak bağı olmanız size bir şey kazandırmayacak, ama Lockdown yolunda ayağımın altında gezmeyi bırakırsanız, başka yerlerde daha büyük şanslar elde edebilirsiniz. Sizler için bir kariyer planlaması yapıyorum: Bray Wyatt'tan uzak durun. Zira zihnim, Dream'in bu kendini baştan yaratma masallarıyla da, diğer oğlanın iyilikle ilgili zırvalıklarıyla da uğraşamayacak kadar yorgun. Bütün gücümü tek bir şeye ayırmak istiyorum: Takım altınlarını Güney'e getirmeye. Lockdown bittiğinde, Wyatt Ailesi hem Televziyon Şampiyonluğunun, hem de PGW Takım Şampiyonluklarının yegane sahibi olacak. Artık PGW'nin savaşı bulmak için güneye inmesine gerek yok, çünkü Eylül'ün sonunda Güney size savaşı getirecek. Follow… the buzzards.

Wyatt, Rosemary'nin saçlarını okşayarak kahkahalar atarken kameralar kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: