RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏 "𝘏𝘦'𝘴 𝘨𝘰𝘵 𝘵𝘩𝘦 𝘸𝘩𝘰𝘭𝘦 𝘸𝘰𝘳𝘭𝘥 𝘪𝘯 𝘩𝘪𝘴 𝘩𝘢𝘯𝘥𝘴 ∞"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
291
Beğeni sayısı
2,422
PG Nakit
0
qrot4q0.PNG

FURY #2
21.07.2023 - 21:00 - C

UBS Arena
Elmont, New York

Şovu Takip Etmek İçin 5 Neden:

- Draft Ayrımı Sonrası İlk Şovda Yol Haritası Çiziliyor
- WALTER, New Jersey'de Teftişte
- "Biz Müslümanız, Terörist Değiliz"
- Yeni Yüzler Alana Giriş Yapıyor

- Main Event: Jim Cornette Bombayı Patlatıyor

exclusive:

CupBjqEw_o.jpg

ubs arena
new york

Jim Cornette:
"Bir profesyonel güreş şovundan ne beklenir? Ringin içerisinde yüksek dozda mücadele, heyecanlı bir atmosfer ve hoş vakit geçirmek. Eve mutlu bir şekilde dönmek. Ve güvenlik. Ancak bu, FURY için geçerli kriterler değil.."

Sağ önlük ceplerine FURY logosu işlenmiş iki acil tıp teknisyeniyle konuşan bir doktor görüyoruz. Doktor, teknisyenlere direktifler veriyor.

wzZesdeU_o.jpg

"Bir olay yaşandığında, hakemlerle koordineli bir şekilde hemen müdahale edilmeyecek. Sertlik dozajının yüksek olması mahsur görülecek. Hayati risk taşıdığını gözlemlediklerimiz hariç hiç bir kesiğe, kanamaya ya da zedelenmeye müdahale edilerek maçın önüne geçilmeyecek..."

Jim Cornette: "Bizler, kayıp jenerasyonun çocuklarıyız. Her şeyin daha basit, telefon melodilerinin polifonik ve sansürün minimum olduğu dönemleri özlüyoruz. O günleri hasretle arıyor ve o günlerin yaşatılması için uğraş veriyoruz. Birbirimize benzememek, başkaları gibi olmamak ve karakterimizi ortaya koymak biler için yaşam gayesi olmalı. FURY'de aradığımız şey de bu: Karakterini ortaya koymak. Mücadele etmek. Ve başkalarının verdiği mücadeleyi minimum montajla ekrana aktarmak."

FURY ringinin şova hazır hale getirildiği bir kısma da şahitlik ediyoruz brandalar gerilirken.

Tdd6QsGg_o.png

"- Gerekli bütün malzemeleri koyduğuna emin misin? + Hepsini koydum. Barbed wire, sandalye, muşta. - Tıbbi malzemeler? + Gerek yok, patron "bırakın da birbirinin anasını s***in i***eler" dedi."

Jim Cornette: "Burası, milyonerin egosu sonucu bölünmüş ve tecrit edilmiş bir toplanma alanı değil. Burası FURY. Burada hem güreşçilerin, hem de arenanın bir ruhu var..

Görüntü arka alana kayıyor ve Jim Cornette'in ceketini omzuna atmış bir şekilde arka alana giriş yaptığını görüyoruz. Cornette'in güreşçileri ve arka alan çalışanları onu görünce duruyor ve alkışlarla, tezahüratlarla karşılıyorlar brand'lerinin sahibini. "Cornette MAYHEM'in anasını s*k" diye tezahüratlar tutulurken Cornette tezahüratları baş selamıyla kabul ederek yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Jim Cornette: "Bayanlar ve baylar, Cuma gecelerini güzelleştiren FURY'e hepiniz hoş geldiniz. Bu arenada, kendini bulmayı bekleyen bütün güreşçileri zor anlar bekliyor. Çünkü FURY bizim tapınağımız, ve Tanrılarla aynı yolda yürümeye niyetlenen güreşçilerimizden standart işler değil, modern zaman mucizeleri bekliyoruz. Şov, başlasın."

wbaFywAG_o.jpg

g3xma24.PNG

pyro.jpg

Pyrolar patlıyor ve FURY başlıyor! Arenada büyük bir heyecan hakimken pankart denizine dalıyor, ardından spiker masasına dönüyoruz. Spiker masasında bizleri Jim Ross, Kevin Nash ve Scott Steiner karşılıyor.

Jim Ross: Bayanlar ve baylar, Cuma gecelerini güzelleştiren şova, FURY'e hoş geldiniz! Draft dağılımından sonraki ilk şovumuzla karşınızdayız. Pickler hakkında ne düşünüyorsun Nash?

Kevin Nash: Kadro epey sağlam görünüyor JR. Burada ne tür bir sirk yürütülecek bilmiyorum ama epey keyifli akşamlar bizleri bekliyor olacak.

Scott Steiner: Arka alanda boş insülin iğnelerini gördüğümden beri bu şovla ilgili beklentim arttı.

Lilian Garcia gülümseyerek bir adım öne çıkıyor.

Scott Steiner: Evet, göster o bacakları hayatım.

Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar huzurlarınızda, FURY'nin sahibi; JIM CORNETTE!

No More Mr. Nice Guy!

Jim-Cornette-talk.png

Jim Cornette girişte! Büyük bir destek var Jim'e. Jim başta canı sıkkın gibi gözükse de arenanın ona olan desteği sonrası gülümsüyor ve seyircilerle tokalaşarak ringe ilerliyor. İçeri giriyor Jim ve "FURY" tezahüratlarını dinliyor.

Jim Cornette: Bayanlar, baylar, hepiniz hoş geldiniz. (Cheer) Önemli bir akşam. Değerli bir akşam. Bugün şirketin hisselerinin yarısının bir milyonere peşkeş çekilmesinden sonra ilk ve tamamıyla Komite'ye ait olan FURY şovuyla buradayız. Güzel bir draft dönemi geçirdiğimizi ve tam anlamıyla kafamızdaki kadroyu kurduğumuzu söyleyebilirim. Tabi ki roster, tamamen draftta seçilen superstar'lardan ibaret değil. Daha da fazlası burada olacak.

Jim Cornette: Her şeyden önce, sizler için de önem taşıdığını düşündüğüm bir konu var. Biliyorsunuz ki 1. FURY şovu, PGW yönetimi hala adilane bir şekilde yönetilirken ve hisseler milyonerlere peşkeş çekilmezken gerçekleşti. Bu ismin konulduğu dönemde ben de dahil tüm Komite üyeleri, güvenebileceğimiz yol arkadaşlarımızla beraber ilerleyebileceğimizi düşünüyordu. Ama günün sonunda hançer sırtımızda patlamış ve kurt, puslu havada kendini göstermiştir.

Cornette, FURY tabelasına dikkatle bakıyor.

Jim Cornette: Ben elinden tutmadan önce Blackpool'deki evinde faiz gelirleriyle yaşamaya çalışan William Regal, Komite'nin içine sızarak köstebeklik yapmış, akabinde de hem bizi hem davamızı Donald Trump'a satmıştır. (Yuhalamalar geliyor.) Bu anlamda FURY, sadece bir güreş şovu değil, bizleri sırtımızdan hançerleyen insanlardan öcümüzü alma şovu olacak. Bu sebeple, FURY'nin isminin yenilenmeye muhtaç olduğu açık. Çünkü biz öfkeyle hareket etmeyeceğiz. Hayır, Komite sinirle değil soğukkanlılıkla hareket edecek. İlmek ilmek işleyeceğimiz bu gösteri, MAYHEM şovunu açık ara geride bırakacak ve bizler de ihanet edenlerden intikamımızı almış olacağız. Bu sebeple baylar ve bayanlar, bu şov artık FURY olarak anılmayacak.

Cornette izleyiciye dikkatle bakıyor.

Jim Cornette: Şu andan itibaren şovumuz, PAYBACK ismiyle faaliyet gösterecektir.

Seyirciden yoğun olumlu tepki geliyor. "PAY-BACK" tezahüratları artarken Cornette başını sallıyor.

Jim Cornette: William Regal başta olmak üzere, PGW'nin benim vizyonum altında global bir dev haline gelmesini kıskançlık meselesi haline getiren ne kadar zerzevat varsa hepsine sağlam bir gösteriyle cevap vereceğimizden kuşkunuz olmasın. Değinmek istediğim bir diğer konu ise, şovların idaresi hakkında. Yatırımcı sıfatıyla burada bulunduğum için yönetimde aktif rol oynayarak şovun gidişatına doğrudan etki etmek istemiyorum. O yüzden, bir süreliğine beni görmeyeceğinizi söyleyebilirim. (Seyirciden yuhalamalar geliyor.) Bu, temelli gittiğim anlamına gelmiyor. Perdenin arkasından her zaman buradaki manzarayı dikkatle takip ediyor olacağım. Kastettiğim şey şu, benim vizyonumu iyi bilen ve güreş anlayışımı bu şova entegre edebilecek olan yeni bir General Manager'ınız var.

Seyircilerde meraklı bir sessizlik hakim. Herkes Cornette'e bakıyor.

Jim Cornette: Çoğunuzun yakından tanıdığı biri. Bu arenalarda senelerce onun adını bağırdığınız biri. Bugün, PAYBACK'in bu tarihi ilk şovunun main event'inde yeni GM'imiz buraya gelerek hepinize merhaba diyecek. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. PAYBACK, başlasın.

No More Mr. Nice Guy arenada yankılanırken "Cornette" tezahüratları hakim. Jim ringden inip seyircilerle teker teker tokalaşarak arka alanın yolunu tutuyor.

Scott Steiner: Artık Cornette yok ha?

Jim Ross: Hayır Steiner, demek istediği şu: Yönetmen koltuğundan kalktım ama prodüksiyon odasından sizleri izlemeye devam ediyor olacağım.

Kevin Nash: Olayları haber sunucusu üslubuyla ifade etme konusunda üzerine yok JR.

Reklamlara gidiyoruz.

paybackayrac.png

Jim Ross: Bayanlar ve baylar, cuma gecesi Payback'e yeniden hoş geldiniz. SummerSlam için artık sayılı gün var. Ve sıradaki maç bir altın bilet maçı, bu konuda ne düşünüyorsun Kevin?

Kevin Nash: Bu maç ile birlikte, altın biletler tamamen tükeniyor JR. SummerSlam sınırına dayanmışken, birazdan ringe girecek iki isim, kemer için son şansı kovalayacak.

Scott Steiner: Bu altın bilet meselesi çok uzadı, haydi, şu işi bitirelim artık anasını satayım.

34827.jpg

Domination! Ezekiel Jackson, Payback'te. Jackson yıllar sonra yeniden ringde. Seyircilerle selamlaştıktan sonra ringe girip rakibini bekliyor.

maxresdefault.jpg

Kingdom! Cody Rhodes'un Payback tarafında olacağını biliyorduk zaten. Cody girişini yaparken salı günü yaşananları tekrardan izliyoruz. Cody, salı günü yaşanan şeylerin moralini bozmadığını göstererek, tamamen gülümseyerek ringe giriyor. Cody girişini tamamladıktan sonra hakem son kontrolleri yapıp zili çalıyor.

Golden Ticket Match for PGW TV Title
Cody Rhodes vs. Ezekiel Jackson

Maç başlar başlamaz Cody, ringin ortasına geliyor. Hiçbir hile olmadan, elini rakibine uzatıyor. Ezekiel Jackson işin içinde bir şey var diye düşünerek çekiniyor ama Cody, tamamen dürüst olduğunu söylüyor. Seyirciler, Ezekiel Jackson'a, Cody'nin elini sıkması için baskı yapıyor. Ezekiel güvenmese de yaklaşıp Cody'nin elini sıkıyor. Bu olay seyirciden cheer alıyor. İkili birbirinden uzaklaşıp, köşelerine doğru çekiliyor. Maç artık resmen başlıyor. İkisi de birbirine yanaşmaya çalışıyor. Ezekiel elini uzatırken, Cody birden arkasına geçiyor. Ama Ezekiel hızlıca Cody'nin kolunu kapıyor. Cody kurtulmak için bir yumruk sallıyor ama Ezekiel eğiliyor ve hızlıca Cody'nin arkasına geçiyor. Bunu yaparken Cody'nin kolunu bırakmıyor tabii ki. Hatta Cody'i hammerlocka alıyor. Cody zorlanarak da olsa, boşta olan kolu ile Ezekiel'i kafasından yakaladığı gibi headlock takedown yapıyor. Cody kolundaki baskıdan kurtulduğu gibi, şimdi Ezekiel'e baskı uyguluyor. Ama Ezekiel bacaklarını kullanarak headscissorsa alıyor Cody'i. Cody hemen kurtuluyor. Hızlıca ayağa kalkıyor ama Ezekiel onu ayağından çekip yere düşürüyor. Hemen üstüne atlayıp tuşa gidiyor. 1... Cody atıyor. Ezekiel kalkıyor hemen ama Cody bu sefer rakibinin ayağını kaydırıp tuşa gidiyor. 1... Kickout! İkisi de aynı anda ayağa kalkıyor ve birbirlerine bakıyorlar. Seyirci tempoya yükseliyor resmen.

İkili hiç hızı kesmiyor. Cody, rakibinin üzerine atılıyor ama Ezekiel hızlıca çekilip, rakibinin arkasına geçiyor. Cody'den rakibine seri bir dirsek darbesi gelince Ezekiel bırakıyor. Cody hemen rakibini yakalayıp iplere göndermek istiyor ama Ezekiel son anda çevirip Cody'i iplere yolluyor. Cody koşuyor ama dönüşte Ezekiel'in shoulder blocku ile karşı karşıya kalıp yere düşüyor. Ama Cody bu darbeyi hiç yememiş gibi kalkıyor hemen. Tekrardan iplere koşuyor ama yine dönüşte bir shoulder block ile yere düşüyor. Ezekiel, Cody'e bağırıyor. Tekrar dene diyor. Cody ellerine ile yere vurup bir tempo tutturuyor. Seyirci de alkışları ile buna eşlik ediyor. Cdoy kalktığı gibi rakibine bir forearm vuruyor. Ama Ezekiel etkilenmiyor. Cody bir kere daha vuruyor ama yine etkili olmuyor. Ezekiel gülüyor sadece. Cody bu sefere aralıksız vurmaya başlıyor. Ezekiel dizlerinin üstünde kalana kadar vuruyor. Ezekiel'i yere sermek için iplere koşuyor ama Ezekiel'den sem sert bir clothesline! Cody resmen takla atıyor. Cody acı ve şaşkınlıkla yerinden kalkıyor ama bu sefer Ezekiel, onu tutup, ringin köşesine yolluyor. Cody sırtını köşeye vuruyor ama en büyük derdi bu değil. Ezekiel koşarak bir cross body yapıyor Cody'e. Cody köşede madara olmuşken bir de tutup body slam ile bitiriyor. Ezekiel hızla tuşa gidiyor. 1... 2...

Cody atmayı başarıyor. Ezekiel, Cody'i saçlarından tutup kaldırıyor. Ellerini karnına sarıyor ve Bear Hug. Cody resmen acı içinde bağırıyor ama Ezekiel'in umurunda olmuyor bu durum. Hakem, Cody'e pes edip etmeyeceğini soruyor. Cody, pes etmeyeceğini söylüyor. Bunun üzerine Ezekiel daha fazla sıkmaya başlıyor. Cody ittirmeye çalışıyor Ezekiel'i ama etkisiz kalıyor. Bir tane yumruk geçiriyor. Ezekiel bir saniyelik etkilense de bırakmıyor. Cody bu sefer dirseği ile vurmaya başlıyor. Defalarca kez vuruyor Ezekiel'e. Ama Ezekiel baskıyı arttırıyor. Cody son gücüyle kafayı geçiriyor Ezekiel'e. Ezekiel acı ile yere düşüyor. Böylece Cody de kurtulmuş oluyor. Cody karnını tutarak ayağa kalkıyor. Ezekiel darbenin sarsıntının etkisinden kurtulup, Cody'nin üstünde koşuyor ama Cody'den ani bir powerslam. Ezekiel yere düşüyor ama yaptığı hareketten dolayı Cody de kendi canını acıtmış oluyor. Cody acı çekiyor ama maça devam ediyor. Yavaşça ringin köşesine çıkıyor. Ezekiel'e moonsault yapmak hedefi. Çektiği acıdan dolayı yavaş kalıyor ama. Ezekiel ayağa kalkmayı başarıyor. Cody'i görüp hemen kendisi de tepeye çıkıyor. Cody'e yetişiyor ama Cody bir yumruk atıp düşürüyor Ezekiel'i. Cody tam ayağa kalkmışken köşede, Ezekiel tekrar koşup yakalıyor Cody'i. Superplex geliyor Ezekiel'den. Cody acı içinde kıvranıyor yerde. Ezekiel bir tık yavaş kalsa da Cody'i tuşlamayı başarıyor. 1... 2...

Cody'den kickout! Ezekiel durumdan memnun değil. Ayağa kalkıp Cody'i tekrar yakalamaya çalışıyor. Cody'den small package! Cody tuşa gidiyor. 1... 2... Ezekiel kurtuluyor. Ama tamamen şaşkınlıkla ve sinirle ayağa kalkıyor. Cody'nin üstüne koşuyor ama Cody'den bir big boot. Ezekiel yüzünü tutarken Cody rakibini kafasından yakaladığı gibi neckbreaker yapıyor. Ezekiel yere düşüyor. Cody tekrar moonsaulta yeltenmek yerine bu sefer Figure-Four için rakibinin ayağını tutuyor. FIGU- Ezekiel'den bir tekme geliyor Cody'nin karnına. Cody acı ile dizlerinin üstünde kalıyor. Ezekiel boynunu tutarak kalkıyor. Cody de karnını tutarak kalkıyor. Ezekiel, Cody'e bir chop vuruyor. Cody, acı ile geri adım alıyor ama acıyı resmen motive olmak için kullanıyor ve Ezekiel'e tüm gücüyle bir chop vuruyor. Ezekiel yanma hissi ile sinirle birden Cody'nin karnına tekmeyi geçiriyor. Cody acı ile dizinin üstüne çöküyor. Cody'i saçından tutup kaldırıyor Ezekiel, side backbreaker. Tuşa gidiyor. 1... 2... Cody atmayı başarıyor. Ezekiel maçı bitirmek için hazırlanıyor. Cody'nin ayağa kalkmasını bekliyor. Cody onu neyin beklediğinden habersiz. Yavaş yavaş ayağa kalkıyor. Arkasını döndüğü gibi Ezekiel Jackson onu yakalıyor! THE BOOK OF EZEKIEL!!!!

1.JPG

Cody son anda dirseğini, Ezekiel'in boynuna vurarak kurtuluyor. Cody hiç durmayıp iplere koşuyor. Cody Cutter! Cody hemen Ezekiel'İ kaldırıyor ve CROSS RHODES! CODY, CROSS RHODES'İ VURMAYI BAŞARIYOR. CODY TUŞA GİDİYOR!!! 1... 2...

3!

Kazanan ve PGW TV Championship Biletini Elde Eden: Cody Rhodes

RHODES KAZANIYOR! Rhodes kazanıyor ve bileti alıyor! Ezekiel Jackson debut'unda müthiş bir performans sergilese de başarılı olamıyor. Cody ayağa kalkıp galibiyetini kutlamaya hazırlanırken...

j8gmuct.png

THE FALLEN ANGEL BURADA! Cody Rhodes'un SummerSlam rakibi, Christopher Daniels burada. Cody yorgun argın bir şekilde girişten gelen rakibine bakıyor. Daniels, etkilenmemiş bir şekilde Cody'e bakıyor.

Christopher Daniels: Sanırım bu da bizim kehanetimiz. Yukarıdan bana mücadele için gönderilmiş, benim limitlerimi sınayacak kişi, senmişsin. Açıkçası ne zaman, "daha saçma bir şey olamaz" dediğimde, olmayı başarıyor. Salı günü, senin iradenin ne kadar zayıf olduğunu, herkes gördü. Sen benim için bir rakip olamazsın Cody. Sadece zaman kaybısın. Babasının mirası arkasına sığınmış, onu kemirmekten başka hiçbir şey yapamamış bir acizsin. Yalanlardan ibaret bir rüyayı yaşatmaya çalışıyorsun. Ama madem bu kadar çok istiyorsun, senin rüyalarını da, aynı baban gibi, yerin altı adım dibine gömeceğim. PGW TV Kemerini kazandıktan sonra, daha güçlü rakipler arayacağım. İnsansı bedenimin sınırlarını, sahip olduğum sonsuz irade ve sonsuz güç ile sınamaya devam edeceğim. Sadece SummerSlam'e ka-

Cody Rhodes: Madem kazanacağından bu kadar eminsin, SummerSlam'i beklemeye gerek yok. Haftaya sen ve ben, şu kemer maçını hemen yapalım.

Christopher Daniels yüzünde alaycı bir gülümseme ile Cody'e bakıyor.

Christopher Daniels: Kendi sonuna bu kadar aceleci olmana şaşırıyorum. Ama isteğin eğer buysa, seninle olan işimi hemen halledip, yükselişime devam edeceğim. Cuma gününe iyi hazırlan Cody, çünkü ben, yendiğin diğer isimler gibi acizlerden değilim.

İkili yüz yüze geliyorlar. Cody ve Daniels arasındaki gergin bakışma devam ederken arenadakiler dikkat kesilmiş durumda. Haftaya, PAYBACK'in 2. bölümünde Cody Rhodes ve Christopher Daniels; PGW TV Şampiyonluğu için! Reklamlara gidiyoruz.

paybackayrac.png

Kameralar neresi olduğu bilinmeyen karanlık bir odada açılır ve ayna karşısındaki Goldberg'i görürüz. Goldberg karamsar ve gergin bir ses tonuyla konuşmaya başlıyor.

Goldberg: Neyi yanlış yaptım? Gerçekten yaşlandım mı?

dsfsd.png

Goldberg aynaya ve kendi yansımasına bakar bir süre boyunca.

Goldberg: Belki de yolun sonuna yakınımdır.

Bir süre iç çekiyor.

Goldberg: Ne var ki sonu görmeden bırakacak bir insan değilim. Sonuna kadar gitmeliyim yoksa bana efsane diyen onca insanın yüzüne nasıl bakabilirim ki? Artık geri dönmek için çok ilerledim ve ne yapacağımı biliyorum.

Goldberg elini aynaya koyar ve parmak uçlarını bükerek aynaya bastırır.

Goldberg: Benim yaşımda insanlar köşesine çekilmişken hala buradayım. Çünkü ben bu yaşayan en büyük efsane olmadan bırakmayacağım!

Goldberg'in parmaklarındaki baskıyı arttırmasıyla ayna çatlar. Goldberg bir süre daha aynanın çatladığını fark etmemişcesine çatlamış aynaya bakmaya devam eder. Goldberg iç hesaplaşmasını yapmış bir şekilde aynaya bakarken bu görüntüler ile kamera kapanıyor.

paybackayrac.png

Jim Ross: Sırada takım aksiyonu! Summerslam şovunda kemerler için maça çıkacak iki takımın seçtikleri üyelerini bugün karşı karşıya göreceğiz. Ne düşünüyorsunuz beyler?

Scott Steiner: Hiçbir şey düşünmüyorum fakat tek isteğim şu Angel Garza denen o*ospu evladının suratını görmemek.

images_-_2023-07-03T220231.493.jpg

Bring It Down! United Empire'ın takım kolu Aussie Open ikilisi girişte gözüküyor. Seyircilerin karışık tepkileri eşliğinde ringe doğru ilerliyorlar. Mark Davis ringe Kyle Fletcher ise dışarıda köşesine geçiyor. Davis girişe doğru bakarak rakibini beklemeye başlıyor.

Al compás de mi caballo! Müzik duyuluyor fakat girişte kimse gözükmüyor. Müzik bir süre daha çalmaya devam ediyor fakat hala girişte herhangi bir hareketlilik gözükmüyor. Fakat bir anda bir ses müzik sesini tamamen kesiyor.

gdf.png

GARZALAR! Kuzenlerin ringin dışında Fletcher'ı bariyerlere yapıştırarak etkisiz hale getirdiklerini görüyoruz! Davis bir anda arkasını dönüp fark ediyor ve dışarı çıkmak için adım atıyor fakat Humberto koşarak iplerin arasından ringe ve Davis'in üstüne atlıyor! İkili ringin ortasında yumruklaşmaya başlıyor. İkili ayaklanıyor ve ayakta yumruklaşmaya devam ediyorlar. Davis anlık üstünlüğü ele alır gibi oluyor fakat bir anda Angel Garza ringe giriyor ve Mark Davis'in bacağına yapışarak onu etkisiz hale getiriyor. Davis tek dizinin üstüne düşüyor ve kendine gelen Humberto'dan SUPERKICK! Tam suratına! Ses bütün arenada yankılanıyor! Angel ve Humberto ikilisi yerdeki Davis'i tekmeleyip ringin kenarına sıkıştırıyorlar. Angel ayağıyla Davis'in boğazına bastırıyor ve Davis çırpınarak kurtulmaya çalışıyor. Angel çekiliyor o sırada Humberto geriliyor ve running knee! Davis'in tam göğsüne. Davis yere düşüyor ve yerde ölü gibi yatıyor. Angel ve Humberto birbirlerine bakıyorlar ve Angel kuzenine ringin kenarını gösteriyor ve Humberto ringin kenarına çıkıyor. Ters dönüyor ve moonsault için hazırlanıyor fakat o sırada Fletcher'ın ringe koştuğunu görüyoruz!

SDFSD.png

SUPERKICK! Angel Garza ringe girmeye çalışan Kyle Fletcher'ı gafil avlıyor ve Kyle ölü gibi yere yapışıyor. O sırada Humberto'dan MOONSAULT! Kyle ve Mark'ın tam üstüne! Aussie Open ikilisi hareketsiz bir şekilde yerde yatıyor o sırada Angel Garza kenardan mikrofon alıyor.

Angel Garza: Beklentiniz bu değildi değil mi?

Angel Garza sırıtıyor ve yerdeki ikiliye bakıyor.

Angel Garza: Buraya kıyasıya bir mücadele izlemeye geldiyseniz üzgünüm fakat yanlış yerdesiniz. Daha bu maç kağıt üzerinde zaten tüm rekabeti öldürüyor. Bu iki adam için buraya gelip zamanınızı çalmadığımız için bize teşekkür bile etmelisiniz.

Angel kalkmaya çalışan Davis'in kafasına bir anda elindeki mikrofonu geçiriyor ve Davis hareketsiz bir şekilde tekrardan bulunduğu yere düşüyor.

Angel Garza: Hey Humberto, primo! Biliyorsun benim hafızam pek kuvvetli değildir. Bu iki zavallının adlarını veya takım adlarının ne olduğu hakkında herhangi bir fikrin var mı? Ne olursa olsun onlar bizim rakiplerimiz ve gereken hürmeti onlara isimleri ile hitap ederek göstermemiz gerekir. Evet, kuzen?

Angel mikrofonu kuzenine uzatıyor. Humberto bir süre boyunca düşünürmüş gibi yapıyor.

Humberto Garza: Hayır ese. Fakat sadece benim değil onların da bir fikri olduğunu sanmıyorum.

Humberto seyircilere doğru bakıyor.

Angel Garza: Ben de öyle düşünmüştüm.

sds_1.png

Angel'in yüzündeki gülümseme bir anda kayboluyor ve Humberto ile birlikte yerde sürünen Kyle Fletcher'ı iki bacağından tutuyorlar ve DOUBLE SINGLE LEG BOSTON CRAB! Fletcher acı içinde bağırmaya başlıyor fakat Humberto bir anda boşta kalan bacağıyla kafasına stomplar geçirmeye başlıyor! Angel boşa çıkardığı eli ile cebine sıkıştırdığı mikrofonu alıyor tekrardan.

Angel Garza: Summerslam'in ardından herhangi bir takımdan daha fazlası olmamaya devam edeceksiniz. Summerslam'de görüşürüz çocuklar!

sdww.png

Angel ve Humberto ikilisi Fletcher'ı bırakıyorlar ve ringin köşesine çıkıp seyircilerin yuhalamaları eşliğinde klasik pozlarını verirken reklamlara gidiyoruz.

paybackayrac.png

sfdfds.png

Reklamlardan sonra kameralarımız ringe dönüyor ve ringin içinde Big Cass'i görüyoruz yanında Enzo Amore yok. Cass rakibini beklerken bir anda led ekranda bir görüntü oynamaya başlıyor.​

kellogg, minneapolis-minnesota
18 temmuz 2023

fssds.png

Kameralar birkaç şovdur gördüğümüz çiftlikte açılıyor yine. Bir süre boyunca çiftliğin etrafı ve yeşillik gösteriliyor. Ardından kameralar çiftliğin daha iç kısımlarına doğru yaklaşıyor ve belli belirsiz insan sesleri duyuluyor. Kameralar yaklaştıkça Erick Rowan'ın arkası dönük bir kadın ve kadının elini tutan bir çocukla konuştuğunu görüyoruz. Rowan'ın yüzünde sıkıntılı bir ifade olduğu gözüküyor.

??: ...o da böyle olmasını isterdi. Pes ettiğini değil savaştığını görmek isterdi.

Erick Rowan: Amanda... Sana bunu daha önce de söyledim. Her zaman yanınızdayım ve her ne isterseniz yapmaya hazırım. Fakat bunu benden isteme... O ring... O ringin içinde o olmadığı sürece benim orada olmamın bir anlamı yok.

Kameralar dönüyor ve arkası dönük ikilinin merhum Luke Harper'ın eşi Amanda Huber ve oğlu Brodie olduğunu görüyoruz.

Amanda Huber: Bu yeni kurulmuş bir şirketmiş ve söylediklerine göre tüm zamanların en büyüğü olmaya adaymış. Biraz düşün Erick... Brodie hem onun mirasını hem kendi mirasını yaşatmaya devam etmeni isterdi.

Erick Rowan: Amanda-

Fakat küçük Brodie bir anda Rowan'ın elini tutarak onu bölüyor.

Brodie Huber Jr: Babamın yarım kalan hikayesini bitir Rowan amca.

Rowan bu cümle karşısında cümlesine devam etmekten vazgeçiyor ve düşünceli bir ifade ile Amanda ve Brodie ikilisine bakıyor.

Amanda Huber: İyi düşün Erick... Biliyoruz sen her zaman bizim arkamızdasın fakat unutma biz de senin arkandayız.

Amanda, küçük Brodie'nin elinden tutup oradan ayrılırken Rowan'ın hala düşünceli olduğunu görüyoruz. Rowan bir süre onların gitmesini bekledikten sonra kenara astığı oduncu gömleğine uzanıp omzuna attıktan sonra kenarda duran tarantulası Mr. Spider'ı kafesine geri koyduğunu görüyoruz. Rowan kafesi eline alıyor ve çiftliğin içinden çıkarken kameralar kapanıyor.

fsdsdf.png

Led ekranda bir yazı beliriyor:

"big red is coming"

Led ekran tamamen kapanıyor ve bir müzik duyuluyor.

sdfsdf.png

WRATH! Erick Rowan, Payback arenasında ilk görünümünü gerçekleştiriyor! Rowan'ın üstünde Brodie Lee'nin AEW zamanlarından kalma lisanslı bir tişörtü var. Rowan elinde kafesi ile birlikte girişte gözüküyor. Ağır adımlarla ifadesiz bir şekilde gözlerini ayırmadan ringde duran rakibine bakarak ilerlemeye devam ediyor. Elindeki kafesi çelik basamaklara bırakıyor ve basamaklardan çıkarak ringe giriyor. Hakem son hazırlıkları yapıyor ve zili çaldırıyor.

Big Cass vs. Erick Rowan

Rowan karşısında duran Cass'e bakıyor. İkili bir tur ring etrafında dönüyor ve Cass rakibinin boynunu kilide almaya çalışıyor fakat Rowan sıyrılıyor ve Cass'i headlock pozisyonuna alıyor. Ardından ileriye doğru götürüyor ve iplere yolluyor fakat Cass çekiliyor. Rowan arkasını dönüyor ve Cass'ten shoulder tackle! Fakat Rowan yıkılmıyor. Cass yine geriliyor ve bir tane daha- Fakat Rowan sıyrılıyor ve Spin Kick deniyor fakat bu sefer Cass sıyrılıyor ve headbutt! Çok sert bir headbutt geliyor! Rowan afallıyor. Şimdi Cass geriliyor ve BIG BOOT!

Jim Ross: Güreşsiz geçen uzun yıllar Erick Rowan'a yaramamış gibi duruyor.

Rowan yere yapışıyor. Big Cass ayağa kalkıyor ve yine Big Boot için hazırlanıyor. Rowan'a kalkması için bağırıyor. Rowan iplere tutunarak yavaşça kalkmaya çalışıyor. Cass son hız geliyor ve BIG BOOT- HAYIR! ROWAN SIYRILIYOR VE SPIN KICK! Ardından Full Nelson Slam için arkadan tutuyor fakat bir anda bırakıyor! Rowan bırakıyor ve köşeye doğru geçiyor. Cass ayaklanmaya çalışırken Rowan tepeye doğru bakıyor.

Rowan tekrardan Cass'e doğru dönüyor ve Luke Harper'ın klasik tauntunu yapıyor! Ayağa kalkmaya çalışan Cass'e kalktığı gibi DISCUS CLOTHESLINE! HARPER CLOTHESLINE! Rowan tuşa gidiyor! 1.............2..............

3!

Kazanan: Erick Rowan

sdffds.png

Rowan ayağa kalkıyor ve tekrarrdan tepeye doğru bakıyor. Eliyle öpücük yapıyor ve tepeye doğru selam gönderiyor. Ardından elini havaya kaldırıyor ve galibiyetini kutlayıp arka alana doğru gidiyor. Rowan arka alana doğru giderken kameralar ringe geri dönüyor fakat seyircilerin arasında tepede bulunan çatıda bir hareketlilik olduğunu görüyoruz.

stingdrby.jpg

Darby Allin ve Sting! Yüz ifadelerinden bir süredir orada bulunduklarını anlıyoruz. Seyircilerden olumlu reaksiyonlar geliyor. İkili çatıdan ringi ve tüm arenayı izlerken biz de reklamlara gidiyoruz.

paybackayrac.png

"Esselamü aleyküm ve rahmetullah.."

BoYvjpmp_o.png

Muhammad Hassan: Kardeşlerim, ben Muhammad Hassan. Hayatı 11 Eylül olaylarından beri cehenneme dönüşmüş bir Arap-Amerikalıyım. Beni eski dönemlerimden hatırlayanlarınız olacaktır. Ve üzücü olan şu ki, sizlerle ekranlarda son buluşmamızdan bu yana Müslüman karşıtlığı ve üstü kapalı şekilde yapılan ayrımcılıklar doruk noktasına ulaştı. Habis terör örgütlerinin düzenlediği eylemler, İslam'la özdeşleştirilerek dinimize bir itibar suikastı yapıldı. Ben, PGW'de bu durumu kökten çözerek bir Arap-Amerikalının bütün önyargılara ve engellere rağmen nasıl başarıya ulaşacağını herkese göstereceğim. Ancak beni daha iyi anlamanız için, gelin hikayeyi başa saralım.

iMcM3Y6W_o.jpg

Muhammad Hassan: Günümüz dünyasında sizlere hep "modern olun" derler. "Medeni düşün" derler. Kim? Asırlardır bizlerin emeği ve alınteri üzerinden kendilerine refah devşirmiş olan İslam karşıtları. Ne komiktir ki, İslam dünyasını modern olmamakla suçlayan Avrupalılar ve Amerikalılar ülkelerimizi talan etmeden önce bütün matematikçiler, fizikçiler ve düşünürler İslam alîmlerinden çıkmıştır. Ancak fetihlerle ve seferlerle beraber bu durum değişti. Avrupa ve Amerika, bizleri kendileri için çalışan ırgatlar haline getirdi ve bizim temelini attığımız medeniyeti elimizden çalarak üzerine bambaşka değerler inşa ettiler. Şimdi metrolarda, otobüslerde çarşaflı bir Müslüman kadın gördükleri zaman ona "modern ol" diyorlar, "yobaz" diyorlar. Çünkü bizim, onların modernlik anlayışını takip etmemizi istiyorlar. Ama ne var biliyor musun Amerika? Modernlik, giyimle ve kuşamla değil yapılan icraatlerle can bulur.

ABeoqDCQ_o.jpg

Muhammad Hassan: Artık bırakın Amerika'da gördüğümüz ayrımcılığı, kendi ülkelerimizde bile bize huzur vermiyorlar. Arap Baharı adı altında anavatanlarımızın hepsine kukla diktatörlerini yerleştiren Amerika, sizlerin ne yiyeceğine, ne içeceğine ve nasıl yaşayacağına kendisi karar veriyor. Ancak bu durum değişmek üzere. Devir, Müslümanların "ben buradayım" deme devridir. Ve sizlerle beraber, bize karşı sürdürülen Müslüman karşıtı propagandaya ve ayrımcılığa en iyi cevabı vereceğiz.

p3yAmT7R_o.png

Muhammad Hassan: Kardeşlerim, ben Muhammad Hassan. Ve boynu bükük mazlum coğrafyalarda yaşayan bütün soydaşlarımı FURY'de temsil ederek şirketin ilk Arap-Amerikan Dünya Şampiyonu olacağım. Haftaya, görüşmek üzere.

paybackayrac.png

ju2.png

Girişte Jey Uso beliriyor! Kendisi karışık tepkiler alarak ringe doğru ilerliyor. Geçen şovda maçının sabote edilmesinden sonra halen öfkesi yüzünden okunur vaziyette. Seri bir şekilde ringe giriyor ve görevliden mikrofon alıyor. Konuşmasına başlıyor.

Jey Uso: Tuhaf duruyorsunuz. Benim gibi bir adamın tek başına gelip ekran süresi almasına şaşırmış gibisiniz. Bu yüzden bana o ifadelerle bakmayın. En azından bugün bunu yapmayın. Çünkü artık tahammülüm kalmadı. Mayhem'de olanlar da bunun ufak bir göstergesiydi. Ace Austin'e attığım o tekme aslında ona değildi. Kendimeydi. Beceriksiz, kimsenin umurunda olmadığı Jey Uso'ya. Eski Jey Uso'ya.

Jey Uso düşünceli bir şekilde devam ediyor.

Jey Uso: Etrafınıza bakıyor musunuz bilmiyorum ama bu şirkete adım attığımda beraber olduğum insanlar artık burada değil. Artık Jimmy yok. Usos efsanesi artık güreş ringlerinde yer almayacak. Kardeşim buradan çekip gidenlerden olmayı çekti. Tıpkı Roman gibi... Nasıl unuturum? Büyük, yüce Roman... O da bir hiçten farksız. PGW çöplüğüne atıldı. Bunu da tüm namının altında ezilerek yaptı. İkisi de belki de mantıklı olanı yaptılar. Tüm bu kaosun içine çekilmeden önce burayı terk ettiler. Fakat ben farklıyım. Ben tarih yazmak için tarih olmayı göze alabilirim. İşte bu yüzden beni tekrardan tanımanızı istiyorum. Yeni Jey Uso'yu.

ju.png

Jey Uso: Ben, kabile şefi Jey Uso... Payback'in ne demek olduğunu hepinize öğreteceğim. Bunu hepinize s*ke s*ke öğreteceğim anlıyor musunuz? Bu saatten sonra kıç tekmelemek için aptalca bir bilet şansına ihtiyacım yok. Bunu da size kanıtlayacağım. En iyisi olduğumu arka alandaki beceriksizlerin hepsine öğreteceğim. İşte o zaman önümde diz çökeceksiniz. Ya seve seve ya da s-

Işıklar gidiyor!

taker.png

IŞIKLAR GELDİĞİNDE UNDERTAKER RİNGDE! UNDERTAKER SONUNDA PGW RİNGİNDE! Jey Uso şok olmuş bir şekilde bakakalıyor. Taker ise hareket etmeden sadece ona kitlenmiş vaziyette. Jey napacağını bilemiyor.

BİRDEN TAKER, JEY'İ BOĞAZINDAN YAKALIYOR VE CHOKESLAM!

Jim Ross: Ölü adam son bir şarkı istiyor.

Seyirciler çığlık atıyor. Jey yerde acı içinde kıvranırken Taker şimdi onu saçından tutup kaldırıyor ve ölü gözleriyle ona bakıyor. Şimdi kaldırıyor ve TOMBSTONE! Jey hareketsiz. Taker şapkasını tekrardan takarken ışıklar yine gidiyor. Işıklar tekrar geldiğinde ringde sadece yerde yatan Jey Uso var. Seyirciler demin olanlara halen inanamazken reklamlara gidiyoruz.

paybackayrac.png

hackensack, new jersey
20 temmuz 2023, 18:10

New Jersey sokaklarına açılıyor kameralarımız. Ellerini arkada buluşturmuş olan WALTER, grafitilerle dolu bir duvarın önünden bizlere sesleniyor.

WALTER: Bugün sözde "rakibim" olan küçük farenin yaşadığı deliğe geldik. New Jersey, İtalyan Amerikan ailelerin ağırlıkta yaşadığı, merdiven altı yerlerden biridir. En kirli deliği de Enzo Amore'nin de doğup büyüdüğü Hackensack'tır. Arkama baktığınızda burada yaşayan organizmaların, temiz ve titizce boyanmış beyaz bir duvara çizdiği cinsel organ tasvirlerini görebilirsiniz. Sizler, Amore'nin her söylediğini can kulakla dinleyen ve onun havalı olduğunu düşünen kitleler olarak bugün sizlere hızlandırılmış bir eğitim vereceğim.

WALTER kınayan gözlerle graffitiye bakıp yoluna devam ediyor. Leopar desenli ceketler giymiş olan tipler WALTER'ın kaskatı, askerimsi yürüyüşüne garipser gözlerle bakarken WALTER yolun karşısındaki Starbucks'ın önüne geçip tekrar kameralarımıza dönüyor.

WALTER: New Jersey'de yaşayan asalakların en sevdiği yer. Hiç bir sorumluluklarını yerine getirmeyen ve başkalarının eline bakan bu sülükler, bütün gün kahve dükkanlarında semirmeye bayılırlar. Kahve dükkanlarındaki masalarda oturup sigara içerken sosyal medyada vakit geçirerek günlerini katlederler. Şu masalara bakın, buradan, üreten ve kendini geliştirmiş bir insan yetişmesi beklenir mi? Bu çocukların şu an fabrikalarda ve sanayide bu ülkeye hizmet ediyor olmaları gerekirdi.

WALTER ellerini arkada kavuşturarak ilerlemeye devam ediyor. Çok küçük bir çantacı dükkanının önünde durup tabelaya bakıyor.

WALTER: İhtiyar, bak bakalım buraya. Senin adın ne? İngilizce bilmiyor musun? Almanca?

Adam İtalyanca cevaplar vermeye devam ediyor, WALTER sıkıntıyla kameraya bakıyor.

WALTER: Sizler vergi vermeye ve çalışmaya devam ederken bu adamlar işportacı dükkanlarında fiş bile kesmeden satışlara son sürat devam ediyor. Belki Amore'nin ergenlik dönemi de böyle vergi hırsızı köhne dükkanlarda çalışmakla geçmiştir. Kim bilir?

WALTER turuna devam ediyor sokakları süzerek. Yüksek gürültülü müziklere yüzünü buruşturuyor WALTER ve sağına baktığında çimenlere oturmuş marihuana çeken gençleri görüyor. Kameraya bakıyor tekrar.

WALTER: Gördüğünüz gibi, Enzo Amore'nin memleketinde üretmek, çalışmak ve saygı diye bir şey yok. Vahşi doğadaki birer hayvan gibi yaşıyorlar. PGW'nin ilk şampiyonu, ringe saygı duyan ve panzer gibi rakiplerini ezip geçen bir adam mı olmalı? Yoksa böyle keş yuvalarında semirerek ömrünü tüketmiş Amore gibi adamlar mı olmalı? Tercih sizin. New Jersey'den sizlerle beraber olmaya devam edeceğim. Die matte... ist heilig.

WALTER klasikleşmiş pozunu veriyor ve arenaya dönüyoruz.

paybackayrac.png

RAW_1024_Photo_004_crop_exact.jpg

Dolph Ziggler girişte gözüküyor. Yanında her zaman olduğu gibi AJ Lee ve Big E var. Kendisi seri adımlarla ringe doğru ilerliyor ve rampadan çıkarak ringe giriyor. O sırada Big E ve AJ Lee ringin kenarındaki yerlerini alıyorlar. Dolph Ziggler enerjik bir şekilde rakibini bekliyor.

mk2ayrv.jpg

Samuel Shaw, Payback'de! Kendisi şirketteki ilk maçına çıkmak üzere ringe doğru ilerliyor. Dik dik rakibi Ziggler'a bakıyor. Ringe giriyor ve hakem son kontrolleri yaptıktan sonra maçı başlatıyor.

Dolph Ziggler vs Samuel Shaw

Zil çalıyor ve iki isim de kendi köşelerinden çekilip birbirlerine doğru yaklaşıyorlar. Ziggler seri bir şekilde hareket etmeye çalışırken Shaw halen donuk bir şekilde ona doğru ilerliyor. İkiliden bir lock-up denemesi geliyor. Shaw tüm gücünü kullanırken Ziggler aniden dizini onun karnına geçiriyor. Şimdi Shaw'ı headlock'a alıyor. Hareketi sıktıkça sıkıyor Ziggler! Ama Shaw tüm gücüyle onu yumrukluyor ve Ziggler hareketi daha fazla sıkamıyor. Shaw kafasını çeker çekmez Ziggler'ı köşelere itiyor. Ziggler köşelere çarpar çarpmaz Shaw ona doğru koşuyor ve Corner Clothesline. Ziggler tam yere düşecekken onu arkadan tutuyor Back Suplex! Shaw tuşa gidiyor 1......

Ziggler 2 olmadan attı. Shaw hiçbir tepki göstermeden onu saçından çekerek kaldırıyor fakat Ziggler birden zıplıyor ve çok ani bir Dropkick indiriyor. Shaw kendini yerde bulurken hemen kalkmaya çalışıyor, bu sırada Ziggler kendini iplere bırakıyor ve Running Clothesline! Shaw bu sefer tam anlamıyla yerde. Ziggler taunt'unu yapıyor ve yerdeki Shaw'a Standing Elbow Drop- Shaw çekiliyor ve Ziggler boşa atlıyor. Acı içinde dirseğini tutup kalkarken Shaw onu tutuyor, Spinebuster! Ziggler hareketi çok iyi satıyor. Sürünerek köşelere doğru gidiyor. Shaw şimdi ona doğru koşuyor fakat bu sefer de Ziggler çekildi! Köşelere çarpan Shaw'ın karnına bir tekme vuruyor ve...

fameasser.png

FAMEASSER! Ziggler tuşa gidiyor 1........2

Shaw direkt 2 olur olmaz atıyor. Ziggler şaşkın bir şekilde öylece kalıyor. Fakat birden daha fazla zaman kaybetmek istemezcesine büyük bir hışımla kalkmakta olan Shaw'ı yakalıyor, Sleeper Hold!

ziggler.jpg

Ziggler tüm gücüyle kilidi sıkmaya başlıyor. Shaw ise kurtulmak için yumruk darbeleri sallıyor. Birkaç yumruk isabet edince kilit gevşiyor. Ziggler şimdi kilidi tam anlamıyla yapmaya uğraşırken seyircilerin arasından yoğun bir uğultu geliyor. Ziggler bu çabasına devam ederken Big E seyircilerin arasından kendisine gelen bir darbeyle yere yığılıyor!

snitsky.png

Seyircilerin arasından gelen uğultunun nedeni belli oluyor, bu Snitsky! Big E'ye vurduğu darbeden sonra şimdi de bariyerlerden geçiyor. Yerde yatan Big E'ye bir sandalye darbesi daha vuruyor. Ziggler olanlardan habersiz kilidi sıkmaya devam ederken Shaw kilitten kurtulmaya çalışıyor. Bu sırada Snitsky hastalıklı bakışlarını karşısında duran AJ Lee'nin eline ve ojelerine kitliyor. AJ Lee korku içinde ona bakarken kaçmak için arkasını dönüyor AMA SNITSKY ONU ENSESİNDEN SERTÇE TUTUYOR VE ÇEVİRİP SIRTLIYOR! Snitsky, AJ'i taşır şekilde tekrardan bariyerlerden geçip seyircilerin arasına karışıyor. Snitsky resmen AJ Lee'yi kaçırıyor! Ziggler, AJ'in çığlığını duyduktan sonra kilidi bırakıyor ve şaşkın bir şekilde etrafa bakıyor. Fakat artık çok geç. Snitsky resmen kalabalığın arasında gözden kayboluyor. Ziggler şok içerisinde donup kalıyor. Korku dolu bakışlarıyla kalabalığa bakıyor...

KATA GATAME! SAMUEL SHAW, ZIGGLER'I SİNSİCE YAKALIYOR VE RİNGİN ORTASINA DOĞRU ÇEKİYOR. Shaw hareketi deli gibi sıkıyor. Ziggler'ın kaçacak yeri yok. Elini kaldırıyor... ama pes etmiyor. Shaw hareketi sıktıkça sıkıyor. Ziggler şimdi tıpkı birkaç dakika önce Shaw'ın yaptığı gibi kurtulmak için rastgele yumruklar sallıyor...

9y5lp5f.jpg

Ama birkaç denemeden sonra eli havada kalıyor ve en sonunda yere düşüyor. Ziggler bayılıyor!

Kazanan: Samuel Shaw

mo9c0vy.jpg

Samuel Shaw, PGW'daki ilk maçını kazanıyor. Kendisi donuk bakışlarıyla yerdeki Ziggler'a ve dışarda kendine yeni yeni gelen Big E'ye bakıyor. Bir süre onlara kitlense de en sonunda galibiyetini bile kutlamadan oradan ayrılıyor. Bu sırada Big E, AJ'i ararcasına deli gibi etrafa bakıp duruyor. Snitsky'nin yol açtığı bu korkunç manzaranın ardından kameralar farklı bir yere dönüyor.

paybackayrac.png

Yeniden WALTER'la beraber Jersey sokaklarındayız. Bir grup genç kızın kamera karşısına geçtiği ve erkek arkadaşlarının onları çektiğini görüyoruz. WALTER gruba bakıyor ve yaklaşıyor, TikTok videosu çeken gençlere sert gözlerle bakıyor.

WALTER: Gençler, buraya bakın.

Gençler ona dönüyor ve "how you doin' sir" diye seslenen bir erkek çocuğuna nefretle bakıyor.

WALTER: Demek sizin yaşadığınız bu mezbelede o sloganı kullanan tek kişi Enzo Amore değil. Tanıyor musunuz Amore'yi?

Gençler başını sallıyor ve kızlardan birisi de "SAWFT" logolu ayakkabılarını gösteriyor. WALTER küçümseyerek bakıyor hepsine.

WALTER: Sizler, bu insan ırkının imalat hatalarısınız. Ancak sokaklarda serseri gibi boş boş dolanmayı ve hiç bir şey üretmemeyi bilirsiniz. Sizlerin kültürünü temsil etmenin Emzo Amore gibi bir adama kalması tesadüf değil.

WALTER söylevine devam ederken beyaz gömlekli 2-3 kişilik bir grup gelip WALTER'ın omzuna dokunuyor. Çevre evlerdeki pencerelerden de kadınların orayı izlediğini görüyoruz.

?: Bay WALTER. Sizi semtimizde görmekten çok mutlu olduk. Ancak... gezimizden pek memnun kalmamışsınız galiba. Gelin size bırakılan yanlış intibayı unutturalım.

WALTER şüpheyle adamı izliyor.

WALTER: Neden bahsediyorsun?

?: Bilirsiniz ki her mahallede yemek yapan pek çok lokanta bulunur. Ama bunların çoğunun yemekleri... fugazi'dir. Sahtedir. Her mahallenin bir tane gerçek lokantası vardır, diğerleri ise onun kalitesine yetişmeye çalışır. Ve benim ismim Giovanni Lapira. Ben de bu mahallenin en iyi spagetti yapan mekanının sahibiyim. Sizin gibi değerli birini konuk etmek ve ona bir şeyler ikram etmek benim için şeref meselesidir.

WALTER başını sallıyor.

WALTER: Aferin yaşlı adam. Saygı nedir biliyorsun. Görelim bakalım, sizin burada nasıl yemekler pişiyormuş.. Dükkanın nerde?

Giovanni Lapira: Hemen karşıda, lütfen buyurun.

WALTER yanındaki İtalyanlarla beraber bir mekana giriş yapıyor ve Giovanni onu masaların olduğu yerden ileriyi işaret ederek buyur ediyor.

Giovanni Lapira: Sizleri alelade masalarda konuk edemeyiz. Özel bir yer hazırladık. Lütfen, takip edin signore.

Odaya girdiklerinde WALTER çevresine bakıyor.

WALTER: Eee? Bahsettiğin masa nerede ihtiy-

Bir anda yaşlı adam ayak bileğine sertçe basıyor onun ve diz çöktürüyor. Yanındaki oğlu görünümlü iki adam da WALTER'ı zor da olsa zaptediyorlar. Çalışma masasındaki koltuğun sırtı dönük olduğunu fark ediyoruz. Koltuk yavaşça dönüyor ve üç adam tarafından kıstırılmış olan WALTER'ın koltuktaki kişiyle göz göze geldiğini görüyoruz. Bu..

ro6sooPr_o.png

..ENZO AMORE! Amore, WALTER'a bakıyor.

Enzo Amore: New Jersey'e hoş geldin Hans.

Amore kalkarken elindeki beyzbol sopasını görüyoruz. Enzo sopayla WALTER'ı yatırdıkları yere yaklaşırken kamera kapanıyor.

paybackayrac.png

Kameralar ringe döndüğünde şovun ana olayını duyurmak üzere yerini alan Lilian Garcia'yı görüyoruz.

Lilian Garcia: Bayanlar ve baylar, Payback'in yeni General Manager'ını selamlayın!

scsa1.jpg

I Won't Do What You Tell Me! STONE COLD STEVE AUSTIN GİRİŞTE! Seyircilerden çok yoğun tezahüratlar geliyor. SCSA girişte görünür görünmez kendinden emin bir şekilde arenayı süzüyor. Ringe girdikten sonra adını haykıran Payback arenasına tekrar bakıyor ve kendisine mikrofon getiren görevliden mikrofonu aldıktan sonra konuşmasına başlıyor.

scsa.png

Stone Cold Steve Austin: Elmont... Ringinizde duran bu adamın güreş tarihinin görüp görebileceği en ta*aklı genel müdür olacağını düşünüyorsanız... GIVE ME A HELL YEAH!

* Hell yeah! *

Stone Cold Steve Austin: 'The Texas Rattlesnake' Stone Cold Steve Austin burada. Hem de Payback'in ilk General Manager'ı olarak. Kafanızda soru işaretleri olduğunu biliyorum (WHAT?) Bir çoğunuzuz için Stone Cold'un bu koltuğa oturması rüyalarınızda bile gerçekleşmeyecek bir hayaldi. (WHAT?) Ama buradayım (WHAT?) Çünkü bu dünyadan s*ktir olup gitmeden önce yapmam gereken son bir şey kaldı (WHAT?) Sizin gibi hastalıklı güreş tutkunlarına hep hayalini kurduğum o mükemmel şovu sunabilmek.

Kalabalık, "Austin! Austin! Austin!" diye bağırıyor.

Stone Cold Steve Austin: Payback, artık benim kontrolümde olacak. Bunu tipik bir genel müdür olarak yapmayacağım. Her şovda üstümde binlerce dolar ödenmiş ve buna rağmen üstüme emanet gibi duran takımlar olmayacak. Güreşçilerin arasındaki kavgaları tatlıya bağlamak için girişte görünüp tüm bu kaosu bir takım maçına çevirmeyeceğim. Stone Cold, bu şovu daha önce hiç olmadığı kadar kuralsız yapacak. Kısacası bundan böyle bir bar kavgasında ilk yumruğu atan adam değil, taburesinde öylece oturup her şeyi keyifle izleyen bar görevlisi olacağım. Anlayacağınız üzere artık kavgaları çıkaran adam değil, bizzat yöneten adamım. Payback'de de bunların fazlasıyla olacağından şüpheniz olmasın. Size sunduğum 3 şey burada. Kan, kavga ve daha çok kavga.

Seyirciler coşmaya devam ederken SCSA devam ediyor.

Stone Cold Steve Austin: Fakat biliyorum, tüm bunlar yaşanırken bazıları burayı dingonun ahırına çevirme cürretinde bulunacak. Eğer arka alanda kendini güçlü sanan ve gerçekte bir hanım evladından farksız olan oğlanlar benimle ta*ak geçmeye kalkarsa onlara 90'ları tekrar yaşatacağım. Buna hiçbirinizin şüphesi olmasın. Unutmayın millet, Rattlesnake'ın ısırığı çok acı verir. Karşı brand'in kurucuları bu ısırığın tadına herkesten önce bakacak. O o*ospu çocuklarının kırk yıl bu pozisyonda çalışmalarına, binlerce takım elbise eskitmelerine rağmen ortaya koyamayacakları ürünü ben her Cuma günü dünyaya izleteceğim. Bu günden sonra kimse koltuğunda rahat uyuyamayacak. Çünkü Payback, artık benim savaş alanım.

scsa.png

Stone Cold Steve Austin: AND THAT'S THE BOTTOM LINE 'CAUSE STONE COLD SAID SO!

scsa.png

Stone Cold mikrofonu fırlatırken tüm arena ayağa kalkıyor. Korkunç derecede büyük bir pop geliyor. Seyirciler Stone Cold'u alkışlarken onun gözündeki kararlı ifadeyi görüyoruz. Payback bu görüntülerle sona eriyor-

UUUUUUU CHAVO!

chavo.png

Chavo Guerrero takımını çekmiş bir şekilde girişte! Seyircilerin alkışı yerini yuhalamaya bırakıyor. Chavo ise onlarla dalga geçercesine kendisi de alkışa başlıyor ve bağırarak onların da devam etmelerini söylüyor. Tüm arena deli gibi Chavo'yu yuhalarken SCSA sadece onu izliyor. Chavo ringe geldikten sonra görevliden mikrofon alıyor.

Chavo Guerrero: Partiye geç mi kaldım? Takımı ayarlamakta biraz zorlandım, bu yüzden biraz geciktim. Ama sana bakıyorum Steve ve gördüğüm kadarıyla sen bu özel günde bile resmi bir şeyler giymeye tenezzül etmemişsin.

Chavo alaycı bir şekilde Stone Cold'a bakıyor.

Chavo Guerrero: Kimi kandırıyorum, mesele takım değildi. Mesele davetliler listesiydi. Bu b*k kokan yere tekrar adım attığımda davetliler listesine baktım. Bugün bir milattı ve "büyük kuruluş" partisi için herkes davetliydi. Açılışından tut, kapanışına kadar. Tek bir isim göremedim Steve. Chavo Guerrero ismini. Sence de bu anormal değil mi?

SCSA seyircilerin tepkisine bakarken Chavo devam ediyor.

chavo_1.png

Chavo Guerrero: Anladığın üzere Steve, buraya gelmemin seninle bir ilgisi yok. Problem Cornette'de. Daha önceki şovları izledin mi bilmiyorum ama o da tıpkı diğerleri gibi. Tüm o beceriksiz spot maymunlarından medet uman şirket yöneticileri gibi. Şirketteki ilk maçımı bir bilet maçı yapmak yerine efor sarf etmemi izleyip keyfini çıkarmaya çalıştı. Cornette de tıpkı diğerleri gibi bana kafayı takık ve tıpkı onlar gibi hakkım olanı bana vermemekte ısrarcı... Buraya bunu konuşmaya ve seni tebrik etmeye geldim. Senin gibi bir adamın büyük değişiklikler yapacağını düşünüyorum. Belki de beni anlayacak tek kişi sensindir, bana hakkım olan şeyi verecek tek kişi de sen olabilirsin.

SCSA meraklı gözlerle Chavo'nun neyden bahsettiğini anlamaya çalışıyor.

Chavo Guerrero: PGW şampiyonluk maçına üçüncü kişi olarak eklenmekten bahsediyorum. Geçen hafta o maçı benim sayemde kazanan Enzo Amore kadar bunu hak ediyorum.

Chavo kendinden oldukça emin bir ifadeyle Stone Cold'a bakıyor. Şimdi sözü SCSA alıyor.

scsa.png

Stone Cold Steve Austin: Şaşırdım biliyor musun? Herhangi bir yerde senin gibi bir çok adamın daha bu konuşmayı bölüp bana ana kemer şansı ver diye ağlamasıyla karşılaşırdım. Ama sadece sen varsın Chavo. Bu cürrette bulunacak kadar emin ve bu kadar haklı duran tek kişi sensin. Bugünkü şovda sana yer verilmemesini ise aptalca bir talihsizlik olarak görüyorum. Bundan sonra böyle bir hatanın yapılmayacağını sana garanti ederim.

Chavo teşekkür edercesine ona bakıyor. Stone Cold devam ediyor.

Stone Cold Steve Austin: Şu ana kadar bu şirkette olan tüm şovları izledim. Şu ana kadar yapılan her şovun b*ktan ve zorlama olduğunu itiraf etmeliyim. Bu lafım Cornette'i gocundurur ise s*kimde bile değil evlat. Kendisinden bana gelen teklifi kabul etme nedenim de buydu. İnsanlar daha fazlasını hak ediyor, ben ise bu insanlara gerçek bir güreş şovu izletmek istiyorum.

Chavo kafasıyla onaylıyor Stone Cold'un söylediklerini.

Stone Cold Steve Austin: Bir sürü güreşçinin problemleri olduğu gibi senin de problemin var. Summerslam'de WALTER ve Enzo arasında gerçekleşecek olan PGW Şampiyonluğu maçını en az onlar kadar hak ettiğini söylüyorsun. Şirket açıldığından beri gösterilen performanslara bakıyorum ve...

scsa.jpg

Stone Cold Steve Austin: Bu maça girmeyi hak edecek hiçbir b*k yapmadığını görüyorum.

Chavo şok oluyor! Öylece donup kalıyor.

Stone Cold Steve Austin: Bilet hakkı almadığından mı sızlanıyorsun. Sen amcasının mezarına işeyen hasta ruhlu bir p*ç kurususun. Aklı başında hiçbir şirket yöneticisi böyle bir hareketle şirkete giriş yapan bir ilgi budalasına o şansı sunmaz. Rey Mysterio'yu yenmen ana kemer fırsatı almayı hak ettiğin anlamına gelmez. Sadece sıranı beklemen gerektiği anlamına gelir. Bazı gerçekleri kabullenmenin vaktinin geldiği anlamına gelir. Anlayabiliyor musun evlat? Amcan Eddie ile aynı ringde çok defa ter döktük. Onu fazlasıyla yakından tanırdım. Sana baktığımda ise gördüğüm tek şey ona olan nefretini sırf şirkette ismini duyurmak için kullanan vasat altı bir güreşçi olduğun gerçeği. Belki de insanların sana takıntılı olmadığını ve gerçekten o kadar iyi olmadığını kabullenmen gerek.

Chavo bu lafları duyduktan sonra resmen sinirden kuduruyor.

chavo_2.png

Chavo Guerrero: KABULLENDİĞİM TEK BİR ŞEY VAR AUSTIN, O DA SENİN DE DİĞERLERİNDEN FARKSIZ BİR O*OSPU ÇOCUĞU OLDUĞUN! Ne o Cornette'in karısını şimdi de sen mi düdüklüyorsun? Sana bunu yapman ve onun yağ tutmuş kıçını koruman için ekstra bir maaş bağlamış gibi duruyor çünkü söylediklerin... Tamamen zırvadan ibaret. Vasat altı bir güreşçi mi? 23 yıl boyunca senin gibi şerefsizlerin yapmaya çalıştığı algı da buydu. Başta o çok sevgili amcam olmak üzere. Ama artık o devir geçti. Bunu yapmanıza izin vermeyeceğim. Anlıyor musun? İzin vermeyeceğim. Bana hakkımı verene kadar sana da, o patronuna da her günü zehir edeceğim. Senin de bu yuvam dediğin yerin gerekirse her seferinde a*ına koyacağım.

Seyirciler deli gibi yuhalıyor Chavo'yu. SCSA resmen Stunner yapmamak için zor dururken Chavo daha fazla kudurarak devam ediyor.

Chavo Guerrero: Ne denli büyük bir balık olduğumun sen de farkındasın Steve. Tek bir Stunner ile benim gibi bir adamı durduramayacağını sen de biliyorsun. Bu yüzden direnme ve kabul et. Bu s*ktiğimin şirketinde mağlup edemeyeceğim tek bir adam yok. Sana bunu her zaman gösterebilirim. Enzo'yu ana kemer maçına soktuğum gibi ona bu ringlerden kaçmasına neden olacak kadar ağır bir mağlubiyet yaşatabilirim. WALTER'ı tek hızlı bir hamlemde bir daha yerden kalkamayacağı şekilde devirebilirim. Senin bildiğin Chavo'yu bilemem Steve ama karşında gördüğün bu manyağın fahişesi yapamayacağı hiç kimse yok...

Chavo duraksıyor ve gülümseyerek cümlesini bitiriyor.

Chavo Guerrero: Sen dahil.

chavo_3.png

Arena buz kesiyor. Stone Cold'un sabrı artık tükendi! Chavo ona bakarak sırıtmaya devam ediyor...

wLLqs2Qo_o.png

BRAY WYATT! BRAY WYATT RİNGDE! SEYİRCİLER ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA! CHAVO ŞOK İÇERİSİNDE, KORKU DOLU BAKIŞLARLA ONA BAKIYOR. Wyatt, Chavo'nun bu haline kahkaha atarken Chavo ona doğru koşuyor- Wyatt yakaladı!

bw.jpg

SISTER ABIGAIL! Chavo yerde. Bray Wyatt, PGW'daki ilk görünüşünde Chavo'yu susturuyor! Şimdi kendisiyle birlikte ringin ortasında duran lambasına ve köşelere dayanmış şekilde duran Stone Cold'a bakıyor. Seyirciler Bray Wyatt adına tezahüratlar yaparken Wyatt yerdeki lambasını alıyor ve Stone Cold'un dibine kadar gidiyor. Uzunca bir süre ikili gergin bir şekilde birbirlerine bakıyorlar.

*THIS IS AWESOME*

Wyatt en sonunda lambasını kaldırıyor ve... Lambaya üflüyor! Arenadaki tüm ışıklar lambanın ışığıyla birlikte sönerken Payback #1'in sonuna geliyoruz.

bw.png

PGW PAYBACK #1
Prestige Grand Wrestling LLC
™ & © 2023
All Rights Reserved

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: