RPG Fuckin' In The Bushes!


Rise Above Hate

PG İle Giderim
Katılım
2 Tem 2023
Konular
201
Mesajlar
3,282
Beğeni sayısı
1,123
PG Nakit
1,240
Konum
Kartal
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch


FUCKIN' IN THE BUSHES! 1 senenin ardından duyuluyor ve Nigel McGuinness girişte görünüyor. Nigel ağzının kenarıyla hafif tebessüm ederek ağır adımlarla ringe geliyor.

GVlVt8xWoAAvUAp.jpg


Aradan bunca ay geçmişken, buradan ayrılışım ebedi bir ayrılık portresi çizmişken beni karşınızda görmeyi beklemiyordunuz biliyorum. Ben gittikten sonra burada çok şey değişti, bunu görebiliyorum. Şirketin orijinal simaları tek tek evine döndü ve burada bir yaprak dökümü yaşandı. Ben aylar önce fiziken binayı terk ettiğimde güreşçi kimliğimle yapmıştım bunu. Ben de burada olmadığım süreçte sizler gibi sıkı bir izleyiciydim. Dediğim gibi burada bir yaprak dökümü yaşandı ve bu durum beni derinden yaraladı. Ben her ne kadar belli etmesem de duygusal bir adamım. Bizler burayı bir günde inşa etmedik, bu şirketi bu pozisyona getirmek için sadece alın teri dökmedik, kanımızı da döktük. Burada yer aldığım süreç boyunca kendi kariyerini pushlayan bir adam olmaktan ziyade genç dimağların kariyerinde zıplama tahtası olan, bu konuda da her türlü fedakarlığı yapan adam oldum. Ben 48 yaşındayım ve daha ne kadar güreşçi kimliğim ile ilerleyebilirim bilmiyorum, sanırım çok değil. Bazı şeyler için geç olmadan biteceği yeri görmek istiyorum. Yarım kalan birtakım işlerim var ki buraya adım atma sebeplerimden biri de bu.

Will de bir süredir buralarda değildi, o çocuk daha bu yaşında gerçekten çok fazla şey yaptı ve yorulup dinlenmeye çekilmesi de anlaşılır bir durumdu. Açıkçası bu ayrılığı uzatma sebeplerimden biri de buraya geldiğimde Will'in karşısına çıkıp gözlerinin içine bakmak istememdi. Şimdi ikimiz de aynı çatı altındayız, yeniden...

Senin karşında hiçbir zaman şansım yaver gitmedi evlat, biliyorum. Fakat genel itibariyle senin de hayatın ve kariyerin konusunda şansın yaver gitmedi. Buraya döndükten sonra kendine edindiğin arkadaşlarına, dostlarına bir bak... O müptezelin kan tahlilleri 65 yaşındaki bir adamın kan tahlilleri gibi görünüyordu. Bu gizemli adam profilini biraz daha uzatabilirdim ama seninle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamak istemiyorum, benim için o kadar da kıymetli değilsin. Sana bu zamana kadar gereğinden fazla avans verdim, sana ettiğim merhametler oğlumun boyunu aştı. 1 senedir kafan çok rahattı, istediğin gibi ipimde kuşağım s*kimle t*şağım ilerliyordun ama artık Nigel McGuinness binaya giriş yaptı ve bu ayrı kaldığı süreç onun formundan bir şey eksiltmedi, aksine dinçleştirdi...

Bana borçlusun çocuk. Bana borçlusun ve şimdi buraya, karşıma geleceksin ve bunları senin gözlerinin içine bakıp söyleyeceğim!

@Netuno
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
210
Mesajlar
9,624
Beğeni sayısı
1,703
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura


will-ospreay.gif


Elevated çalmaya başlıyor ve Will Ospreay girişte gözüküyor. Ne hissettiğini gözlüklerinden dolayı pek anlayamıyoruz. Ospreay ağır adımlarla ringe geliyor ve Nigel'ı görmezden gelircesine görevliden mikrofonu alıyor.

will-ospreay.gif


Will Ospreay: PGW izleyicileri, şampiyonunuz burada.

Seyircilerden büyük bir destek alıyor Ospreay.

Will Ospreay: Nostalji, değil mi? Mayhem zamanlarına geri döner gibi oldum Nigel. Sen ve ben uzun uzadıya karşıya geldik ancak arada hep bir şey vardı. Önce aramıza Joe girdi, sonra Bill girdi ve bizim durumumuzu eşitleme şansımız bir türlü olamadı. Bir senenin sonunda kapatmak istediğin hesabın da bu olduğuna emindim. Döneceğini biliyordum ancak böyle olacağını düşünmemiştim. Belki iki dost gibi el sıkışırız diye düşünüyordum. Birbirimizi yerden kaldırıp, birbirimize destek olduğumuz zamanlardaki gibi olur diye beklemiştim. Ancak bir yılın ardından beklediğim bu değildi. Sen arkadan tuzak kurmaların adamı değildin Nigel. Bir sorunumuz varsa, bunu direkt çözme taraftarıydık her zaman. Ancak sen bunu değiştirdin Nigel. Bel altı vurdun. Ama neden Nigel. İnan ki kafam almıyor. Bir yılın yokluğu, seni bu kadar mı kör etti? Bu kadar mı öfke doldun? Buraya gelene kadar neler çektiğimizi sen de biliyorsun. Buraya gelene kadar kaç kere fedakarlık yaptım. İkimiz de her zaman en zor ile karşılaştık. Hiçbir zaman güle oynaya olmadı hiçbir şey. Çabaladık. Üst üste denedik Nigel. Ama böyle olacaksa olsun. Ulan ama yine de sana şunu söyleyeceğim; ÖZLEDİM ULAN SENİ!

will-ospreay.gif


Ospreay son söylediğinin üstüne duruyor ve iplere yaslanıyor. Birkaç saniye bekliyor ve sonrasında birden kafasında bir şeyler oturmuş gibi hemen doğruluyor.


Will Ospreay: Ancak seni özlemem, sana burada sarılıp, seninle ağlaşacağım anlamına gelmez. Yaptığın şeyin farkındasın, değil mi? Benden bir şeyleri çalmaya çalıştın. Evimin kapısını açıp, karşımda seni bulunca, kafamdan vurulmuşa döndüm. Beni gafil avladın. Şimdi de bana önemli olmadığımı mı söylüyorsun?! Seninle olan mirasımızı taşımak için fıtık oldum lan. Her zaferimde bunu taşıdım. Şimdi ise bana avans verdiğini söylüyorsun. Benim kontrolümde olmayan şeyler üzerinden mi bana saldıracaksın Nigel? Benim yüzümden bile olmayan bir yumuşak karın buldun ve oraya vuruyorsun. Ben ise yumruğumu tam suratına atacağım. Daha dinç olarak geldin, tebrikler. Seni eskisinden daha beter hale getirip, ilk maçında PGW'den uğurlamak da bana düşer o zaman. Burası hala benim krallığım. Burada istediğim gibi dolaşacağım. Ama madem bir itirazın var. Madem bir sorunun var...

Ospreay gömleğini çıkarıyor. Seyirciler de gaza gelmiş durumdalar.

aew-will-ospreay.gif


Will Ospreay: Bunu hemen burada çözeceğiz.

Ospreay bunu dediği gibi mikrofonu atıyor ve iki isim de birbirine giriyor. Görevliler ikisini ayırırken görüntüler sonlanıyor.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: