WWE RAW Tartışma Konusu | 02.09.2024


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1


Şovu Berlin'in kazananlarından Rhea Ripley ile açıyoruz. Liv Morgan'ı tuş ettiği için bir kemer maçı daha talep ediyor Rhea. Onun lafını kesen isim Dominik Mysterio oluyor. Liv bu gece sakat olduğu için yokmuş ama Dominik bu meydan okumayı kabul edip Liv'in Rhea ile her yerde her zaman karşılaşacağını dile getiriyor. İkili arasındaki konuşma devam ederken Liv Morgan geliyor birden sinsice ama Rhea onu fark edip dirseği koyuyor. Dominik'i peşliyor şimdi ama Dominik ringden kaçıyor, o esnada Rhea'nın ayağı ipe takılıyor ve bundan faydalanan Liv, Rhea'ya karşı üstünlüğü alıyor. Bu sırada Damian Priest burada! O hızlı hızlı gelirken Liv ve Dominik tribünlerin arasından kaçarak uzaklaşıyor.

Mixed Tag Team Maçı
The American Made def. The Alpha Academy

Ivy Nile, Maxxine Dupri'yi Sleeper Hold ile pes ettirerek maçı takımına kazandırıyor. Maçtan sonra Chad Gable, Wyatt Sicks'e 8-Person Tag Team maçı için meydan okuyor. Uncle Howdy geliyor sonrasında ve bu meydan okumayı kabul ediyor, son 1 yılının nasıl geçtiğine dair bir de acıklı promo kesiyor.

Tekli Maç
Shayna Baszler def. Zelina Vega

Maçtan sonra Sonya & Zoey & Shayna, Vega'ya saldırmaya devam ederken Lyra Valkyria onu kurtarmaya geliyor ama bu üçlü Lyra'yı da alaşağı edip gövde gösterisi yapıyor.

CM Punk geliyor büyük bir coşkuyla, Strap Match'in muzafferliği de var tabii üzerinde. Konuşmasına başlıyor. Strap Match'in bir tarafı olmaktan mutluymuş. Sonrasında GUNTHER'a yöneltiyor sözlerini. WHC için bir fırsata hazır olduğunu söylüyor. Ardından kutlama zamanı diyerek müziğini çaldırıyor Punk ve promosunu bitirip köşede tauntunu yaptıktan sonra ringi terk ediyor. Spiker masasının üstünde tauntunu yaparken biri onu ayağından tutup aşağı çekiyor. DREW MCINTYRE! BİTMEDİ DİYOR BU İŞ! Punk'a saldırıyor ve kafasını peş peşe spiker masasına vuruyor. Barrett ayırıyor McIntyre'ı oradan şimdi derken CLAYMOOOORE! Punk masanın üstünde doğrulmuşken McIntyre ona Claymore'u çakıyor! Punk'ı ringe atıyor McIntyre şimdi ve bir Claymore da ringde! Punk'ın kafasına doğru peş peşe tekmeler atıyor şimdi, görevliler gelse de zapt edemiyorlar onu. McIntyre, Punk'ın bilekliğini yeniden alıyor! Tam takacakken bundan vazgeçiyor ve BİLEKLİĞİ KOPARIYOR! PUNK'IN BİLEKLİĞİNİ KOPARIYOR MCINTYRE! Ve bilekliğin parçalarını Punk'ın ağzına tıkıştırıyor! Ardından bir Claymore daha! Yerdeki Punk'ı yumruklamaya devam ediyor McIntyre ama görevliler zor da olsa ayırıyor. McIntyre ringi terk ederken Punk için bir sandalye geliyor, durumu ciddi. Bu vahşet dolu segment bu şekilde sona eriyor.

McIntyre arka alanda da Punk'a saldırmaya çalışıyor ama görevliler yine onu ayırmayı başarıyorlar. Punk'ın ise ağzından ciddi şekilde kan geliyor.

Kıtalararası Şampiyonluğu #1 Adaylık Eleme Maçı
Ilja Dragunov def. Dragon Lee, Dominik Mysterio

Ilja, Dragon Lee'yi tuş ederek galibiyete ulaşıyor ve F4W maçına adını yazdırıyor.

WWE Kadınlar Tag Team Şampiyonluğu #1 Adaylık Maçı
Alba Fyre & Isla Dawn def. Damage CTRL (Iyo Sky & Kairi Sane)

Alba Fyre & Isla Dawn iyi bir takım dinamiği oluşturuyor, Damage CTRL da kenardaki şampiyonlarla çok didiştiği için zaman zaman konsantrasyon dağınıklığı yaşıyor. Eski şampiyonlar ise bundan iyi faydalanarak bir rövanş hakkı elde etmeyi başarıyor. Maçtan sonra Damage CTRL ile Jade & Bianca arasında söz dalaşı oluyor ama daha ilerisine gidilmiyor.

Dünya Ağırsiklet Şampiyonu GUNTHER takımları çekmiş bir vaziyette ringe geliyor. "En iyi" olarak bilinen Randy Orton'ı yenmiş. Bu zaferini pohpohluyor GUNTHER. Konuşmasına devam ederken onu bölen isim Sami Zayn! Zayn yoğun bir destekle ringe geliyor ve konuşmasına başlıyor. Kendi IC saltanatlarından bahsediyor. Bu kemerle başarı elde edip de WHC'ye yönelip onu kazanan insanlardan örnek veriyor. Sami Zayn bunu yapan sıradaki adam olmak istiyormuş ve bu yüzden GUNTHER'a meydan okuyor! GUNTHER ise onun bu meydan okumasını reddediyor, Zayn ile karşılaşmak istemiyormuş. GUNTHER konuşmasını bitirdikten sonra ringi terk ediyor. GUNTHER ilerlerken Zayn ona dur diyor. GUNTHER'ın bu zamana kadar kariyeri boyunca hiçbir meydan okumadan geri adım attığını görmediğini söylüyor Zayn. GUNTHER'ın ilgisini çekiyor bu sözler ve surat ifadesi değişiyor, ardından yüzünü Zayn'e dönüyor gülerek. Zayn ise günün sonunda WHC olacağına dair söz veriyor ve segment burada sona eriyor.

Kıtalararası Şampiyonluğu #1 Adaylık Eleme Maçı
Braun Strowman def. Ludwig Kaiser, Sheamus

Sheamus maçın son bölümünde Ludwig'i tuş edip maçı koparacakken Pete Dunne tuşu bozuyor Sheamus'ı aşağı çekip! Sheamus'ı bertaraf ediyor Dunne. Kaiser köşede kendine gelmeye çalışırken Strowman ona Body Avalanche vuruyor! Ardından Running Powerslam! Tuşa gidiyor ve maçı sonuçlandırıyor Strowman! Sürpriz denebilecek bir galibiyetle F4W maçının son ferdi olarak adını yazdırıyor maça.

Tag Team Maçı
Damian Priest & Jey Uso def. Finn Balor & JD McDonagh

Liv Morgan'ın da salça olduğu maça sonradan Rhea Ripley de dahil olup elindeki bastonla Liv'e saldırıyor! Liv kaçıyor tabii. Priest & Uso ise bu şekilde momentumu tamamen ele alıyor ve Jey Uso, Uso Splash'i vurup JD'yi tuşlayarak maçı sonuçlandırıyor. Şov face ekibin kutlamasıyla sona eriyor.​
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,865
Beğeni sayısı
697
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
İzin sağolsun uzun süre sonra 3 saatlik RAW izledik allaha şükür ya, çok mu keyif aldım deseniz hayır diyeceğim ama bir kaç kelam edelim.

Baştaki promoyu beğendim, Ripley hem face hem heel olarak top level promo kesen ender isimlerden biri şirkette bence. Dominik-Liv-JD falanı düşününce bence bu feud Jey Uso'lu, Rey Mysterio'lu falan bir WarGames maçına dönüşebilir gibi geliyor. Aynı ringe 2 Mysterio işini umarım salarlar diyerekten segmente noktayı koyalım.

American Made ekibinin oluşmadan önce verdiği hype ve şuanki durumu gerçekten çok farklı. Gable tekli heel olarak devam etse daha iyi olacak gibi, Wyatt Sicks'in de girişleri hariç hiç bir şekilde ilgimi çekmediğimi söylemek isterim. Nikki Cross ablamı görmeye seviniyoruz.

Shayna Baszler, Zoey Stark, Sonya Deville... Üçünü topla kaşarlı pide etmez ekibi... Domine ediyorlar faceleri resmen. CTRL, Katana&Kayden, Lyra, Zelina hepsini domine edebilecek bir ekip değiller asla da, face ekip bir şekil bu ekibi domine edecektir işin sonunda.

CM Punk-Drew işi Bad Blood'da bir şekil sonlanacak, acayip bir feud ya. Extreme dozu falan muazzam.

Dragunov'un yenmesine çok sevindim, ama ben Dragon Lee konusunda itiraz hakkı istiyorum. Bu adam bu kadar jobber olmamalı ya, bu adama daha etkin bir rol verilmesi şart, geleceğin Rey'i dedik, baya etkiliyor dedik ama çöp oldu. Pete Dunne kadar değer göremeyecekse bu adam WWE bıraksın gitsin.

Güzel maç, güzel senaryo. Hem Unholy Uniona rematch verme işi, hem de CTRL'le feud başlatma işi. CTRL'ı da rahat ekarte eder Bianca ve Jade, bence bu ikili Rumble'a kadar şampiyon, SS'de de bir WarGame maçına gireceklerdir illa.

Strowman baba... Guilty pleasure'umuz ya, sövüyoruz ama seviyoruz.

Arka alanda Kofi Gunther bakışmasına WTF olduk, Zayn iyi geçiş rakibi olur. Tepede asla sırıtmaz.

Main event iyi maçtı, Jey Uso ne zaman Bloodline işine dahil olacak acaba, JD işine de girecek gibi Rhea sağolsun.

Ortalama şov, ama rahatça bunu izleyebilmek keyif verdi bana.

Bu kadardı, fazla eveledik sanırım. :)
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: