RPG Boyutlar Arası Geçiş

American Psycho

Deity of Affliction
Konular
36
Beğeni sayısı
287
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Dark STG
1a7efab23c9c1e26f861c27998b798cd36b249e2.gif

Kameraların karşısında ormanlık alanda başı önde oturan Dexter Lumis’i görüyoruz.

Dexter Lumis:
Randall… Vasat hayatının deli adamı. İnsanların titreyerek baktığı zavallı adam. Öfke, senin günahındı. Gittiğin her yere kaos, öfke ve savaş götürdün. Yanlış kapıyı açtın. Geçmişinle geleceğini birbirine karıştırdın. Geçitler arasında kayboldun. Senin vaktin doldu. Öfken ile kalbin arasındaki seçimi yapamadın. Senin için öfke her zaman daha öndeydi. O kadar önemliydi ki hiçbir adımından haberin yoktu. Sadece Dexter Lumis’e odaklandın. İnsanların senden RKO beklemesi seni çıldırtıyordu. Hiçbir şeyi planlamadın. Aklında sadece o an vardı. Oraya gelene kadar ne olacaktı? Hiçbir planın yoktu. Benim dünyamda kayboldun. Vasat hayatında bu kadar karmaşaya yer yok. İnsanlara arkadan saldıran bir adamdan öteye geçemedin. Akbabalar başında dönerken merhamet dilenmeye devam edeceksin. Ters dünyanın yapısı içinde kaybolacaksın. Bugüne kadar getirdiğin her kural, her plan burada bir hiç niteliğinde. Şu yüz üstü bıraktığın insanlara bir bak. Gerçeklikle tanıştıklarından beri yüzlerinde bir hüzün var. Çok üzücü, değil mi? Sizler ile aynı değilim Randall. Seninle işim bitti. Bu hastalığın sadece küçük bir parçası olacaksın. Çok daha fazlası kapıda. Kapımı zorluyor ve “sıradakine geç Dexter” diyor. Ne yapalım Randall? Seni geride bırakıp yeni bir kapıyı açalım mı? Kafamdaki bu sesleri durduramıyorum. Yeni bir başlangıcın sıradaki kurbanı kim olmalı? Senin gibi vasat hayatının kahramanı kim olabilir? İnsanların beklentisi olup gerçeklerle yüzleşmesini istediğim kim olabilirdi ki? Öfke, indirildi. Öfke, silindi. Bahanelerin arkasında yüzen adam boğuldu. Doğanın içinde kayboldu. Mutlu musunuz? Çok sevdiğiniz adamı yaktım. Gerçekten doğru adamları yücelttiğinize emin misiniz? Bu sıradan adam, ormanda kaybolmuş gibi etrafa koşturuyor. Kafasında bir ton soru işareti ile uyuyamıyor. Geceleri yatağının altındaki canavar ile dövüşüyor. Dünyaların çakıştığı noktada Randall’ın gerçekliği büküldü. Sırada çok daha büyüğü var. Çember daralıyor. Dışarıda kalan ölür. Kendini gerçekten önemli biri olarak gören var mı? Buyursun gelsin. Doğada onu reddedemeyeceğini bildiğim bazı yerler var. İntikam, kaos, kan, dehşet. Burada her şeye yer var. Çemberin içine girdiğinde çıkması zor oluyor.

a10e084807c0874cf0317b070ceb9edfdd115204.gif

Dexter Lumis: Oyun mu istiyorsunuz? Kendinizi buraya atın. Dexter oynayacak yeni bir av bekliyor. İntikam arayan Randy, psikopat Randy yok oldu. Onun kariyerini bitirdim. Geçmiş ile geleceğin, iyi ile kötünün ayırt edilemediği noktaya ayak bastınız. Öfke... En büyük günahlardan biriydi. Ondan kurtuldum. Ben yaptım. Dünyamın yükünü hafiflettim. Dünya, daha saf bir yer haline gelecek. Dexter'in ormanında birer birer kaybolacaklar. Tıpkı Randall gibi. Her biri için ayrı planlarım var. Çembere girmek isteyen var mı? Kapı yavaş yavaş kapanırken akbabaların sesi kulağımda yankılanıyor. Yeni bir av yaklaşıyor. Lezzetli gözüküyor. Kurban olmak istiyor. Canı sıkılmış. Yeni bir macera arıyor. Gel. Gel ki seni de günahlarından arındırayım.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: