Sokak Köpeklerini Besleyen Vatandaş, Köpeklerin Saldırısına Uğradı
JonMoxley #FatihTerimNefreti Katılım 2 Tem 2023 Konular 63 Mesajlar 1,247 Beğeni sayısı 271 PG Nakit 50 Favori Güreşçi John Cena 29 Ağu 2024 #1
JonMoxley #FatihTerimNefreti Katılım 2 Tem 2023 Konular 63 Mesajlar 1,247 Beğeni sayısı 271 PG Nakit 50 Favori Güreşçi John Cena 29 Ağu 2024 #2 Bu postun başlığını değiştiren yetkili kim ise onu kınıyorum. Burada demokrasi ve düşünce özgürlüğünün olmadığını kanıtlamıştır.
Bu postun başlığını değiştiren yetkili kim ise onu kınıyorum. Burada demokrasi ve düşünce özgürlüğünün olmadığını kanıtlamıştır.
Bero ﷽﷽﷽ Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,755 Mesajlar 4,674 Beğeni sayısı 1,592 PG Nakit 4,050 RPG Karakteri Erick Rowan Favori Güreşçi Bray Wyatt 1 Yönetim ELITE 29 Ağu 2024 #3 JonMoxley' Alıntı: Bu postun başlığını değiştiren yetkili kim ise onu kınıyorum. Burada demokrasi ve düşünce özgürlüğünün olmadığını kanıtlamıştır. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle. Vekillerimizin oylarıyla yasallaşmış karara uymayan belediye başkanlarının da aynı şeyi yaşamasını istiyorum. Hak edene hak ettiği gibi.
JonMoxley' Alıntı: Bu postun başlığını değiştiren yetkili kim ise onu kınıyorum. Burada demokrasi ve düşünce özgürlüğünün olmadığını kanıtlamıştır. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle. Vekillerimizin oylarıyla yasallaşmış karara uymayan belediye başkanlarının da aynı şeyi yaşamasını istiyorum. Hak edene hak ettiği gibi.