RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟓: 𝕘𝕦̈𝕣𝕖𝕤̧𝕔̧𝕚𝕝𝕖𝕣 𝕞𝕖𝕔𝕝𝕚𝕤𝕚


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
265
Mesajlar
857
Beğeni sayısı
2,210
PG Nakit
0

ArRomLzdF-7.jpg


PAYBACK #45
30 Ağustos Cuma, 21:00 - C
Louisville Gardens
Louisville, Kentucky

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER


Jey ile Guerillas of Destiny Neler Yapacak?

Güreşçiler Meclisi Açılıyor!

Velveteen Dream'in Sıradaki Rakibi!

Omega'nın Rakibi Kim Olacak?

Main Event
Randy Orton vs. Dexter Lumis

EXCLUSIVE

166987543.jpg


Manzaradan anlaşıldığı üzere Val Venis'in bahçesindeyiz. Günlük güneşlik bir hava. Havuz kenarındaki şezlongda alet araç olmaksızın kardiyo çalışan Venis ve Breeze'i görüyoruz. Şok bir antrenmanın ardından ter içinde, duş alanına yöneliyorlar. Yıkanıp insana döndükten sonra havuza atlıyorlar. Bahçede, papiçülo türevinde seksist müzikler sırayla ortamı şenlendiriyor.

Val Venis: Takımlar Şampiyonluğu'ndan uzaklaştık. Kendini suçlu hissetme. Takım işi böyledir. Beraber kazandığınız gibi, beraber kaybedersiniz. Sana geçen haftayı unutmanı tavsiye etmeyeceğim. Hatırla! Ve çabalamaya devam et. Başarılı olanlar niye başarılıdır biliyor musun? Çünkü sürekli denerler. Düş, kalk, düş, kalk, düş, kalk... Ve bir gün şartlar seni kazanan olmaya iter. Hayatın kendisi bir deneme yanılmadır zaten Breeze. PGW'yle sözleşme imzaladığımda beni başkalarına yem olmam için almışlar gibi davranıyorlardı. İlk ay Reks'le görmezden gelindik. Sonra çabalarımız fark edildi, hatalarımızdan ders çıkardık, becerikli olduğumuz alanlarda üstüne koyduk. Sonra o görmezden gelinenler, fark edilmeye ve sonra fark yaratmaya başladı. Reks, erken vazgeçti. Johnny daha dirençliydi. The SEX'i SEX yapan Johnny'yle bendik, Reks'le ben değil. Tek sebebi, Johnny'nin denemeye daha açık olmasıydı. Eğer sen de, Breeze.. Sıkılmaz, korkmaz, kendi potansiyelini küçümsemezsen, denemeye devam edersen, başarılı olursun. Benli veya bensiz. Anlıyorsun değil mi?

hqdefault.jpg
tyler-breeze.jpg


Val Venis: The SEX'in tekrar eski günlerine dönüp dönmemesiyle ilgili bir endişem yok. Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim, sen de öyle. Jeff'in dediklerine takılma. Sorun, insanların senin gerçek gücünü görüp görmemeleri değil; senin, kendi gücünün farkına varıp varmaman Breeze. Bunu başardığında öbürü kendiliğinden gelecektir.

Breeze havuzun kenarına kendine has tarzıyla oturmuş onu pür dikkat dinliyor. O esnada Venis'in evinden, elinde koca bir meyve tepsisiyle Mary çıkıyor. Sırıtarak yaklaşıyor onlara.

Mary: Spordan sonra meyve gibisi yoktur. Alın bakalım.

Venis ve Breeze teşekkür edip meyvelere abanıyorlar.

Mary: Ben sizi hiç izlemedim. Yani ringde beraber güreşirken.

cristin-milioti_made_for_love.png


Val Venis: Daha önce hiç profesyonel güreş etkinliğine gitmediğini söylemiştin. Bizi nasıl izleyeceksin? Üstelik daha, takım olarak bir maça çıkmadık.

Mary: Ciddi misin?

Val Venis: Sevgilinin hayatına olan ilgi ve alakana bayılıyorum bebeğim.

Mary: Peki ne zaman beraber ringe çıkacaksınız?

Tyler Breeze: Önümüzdeki hafta, PAYBACK #46'da.

tumblr_nlir7ocavO1rg89a6o1_250sq.jpg
tyler-breeze-new-look-2.jpg


Mary: Bu harika! Ben de geleceğim. Benim için de bir ilk olacak.

Val Venis, aniden havuzdan zıplayıp Mary'i bacaklarından yakalayarak omzuna alıyor. Ardından tüm gücüyle havuza fırlatıyor kızı. Bir mağara adamı gibi. Kıyafeti var mıymış, telefonu cebinde miymiş demeden kızı suya fırlatıyor. Ekip eğlenirken kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif

Şov sessiz sedasız arka alanda açılıyor. Bunu özleyenler muhakkak vardır. Sadece omzunu gördüğümüz biri GM The Miz'in odasının önüne geliyor. Kapıyı tıklıyor ve içeri giriyor.

01-the-miz-interview.jpg


The Miz: Vay canına! Buyur Kenny, otur lütfen.

Kenny-Omega-2.jpg


Bir elinde geçen hafta kazandığı PURE Şampiyonluğu'yla Miz'in karşısındaki kanepeye oturuyor.

The Miz: Şampiyonluğun için tebrik ediyorum seni. Fakat... Fakat Tanrı aşkına meraktan çatlayacağım. Noldu Kenny? Geçen haftadan bahsetmiyorum. SummerSlam'de ne oldu?

Kenny Omega: Bunu konuşmak için gelmedim. Ama merak ediyorsan söyleyeyim, hiçbir şey olmadı.

The Miz inanmamış bakışı atıyor Omega'ya. Omega devam etmiyor. Fakat Miz dayanamıyor.

01-don-callis-and-kenny-omega-on-impact-wrestling-on-axs-tv-12-8-2020-1.jpg
maxresdefault.jpg


The Miz: Hadi ama Kenny? Bir şeyler olmuş olmalı. Bir kısmını biz de gördük. Rosem-

Kenny Omega: Soru sormama izin verecek misin yoksa çıkayım mı?

The Miz: Tamam. Tamam. Pekala, nasıl istersen. Sor Kenny. Anlaşılan seni bu akşam konuşturamayacağız.

Kenny Omega: Ben Kenny Omega'yım Miz. Bu sektörün temel taşıyım. Ünüm okyanus ötelerine kadar yayılıyor. Bunu hangi felsefeye mi borçluyum: Fight Forever! Bir şampiyonken veya dışarıdan bakıldığında herhangi bir adam gibi görünürken... Savaşçılığıma borçluyum Miz. Sonuna kadar, bir dağ tırmanır gibi, insanların 'pekala bundan sonra dayanamaz' dediği yerde çıtayı bir yukarı daha taşıyarak... Her zaman, ama her zaman savaşmak için bir sebebim vardır.

The Miz: Unvanını ortaya koymak mı istiyorsun?

Kenny Omega: Bu akşam veya haftaya veya Lockdown'da! İstediğim şey, rakibimi öğrenmek Miz. Hiç olmadığım kadar güreşe açım.

Kenny-Omega-teilt-etwas-mit.jpg


The Miz: Kenny, işkolikliğini takdir ediyorum. Geçen hafta büyük bir anons yaptım. Artık burada son kararları veren tek kişi ben değilim. Siz güreşçiler de seçme hakkına sahipsiniz! İyi haber şu ki, meclisi bugün açıyorduk zaten. İki seçenekli bir oylama yapmayı düşünüyorum. Hangi isim daha fazla oy alırsa Lockdown'da rakibin o olacak!

Kenny Omega: Güzel. Bahsettiğin bu iki kişi kim?

The Miz: Bir süredir PURE unvanı için çabalarına hayran kaldığım iki kişi. Aslında sürpriz değil. Chris Brookes ve Malakai Black!

Kenny Omega dudağının kenarıyla gülüyor. Kibir dolu bir gülümsemeydi. Odadan çıkarken Miz arkasından sesleniyor.

The Miz: Bu arada Kenny, sakın oy kullanmayı unutma!

the-miz-getty-10.jpg


abw4hsg.gif


9ti81m2.jpg


PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK 45 BAŞLIYOR!!!



giphy.webp


Samantha Irvin: İlk olarak, Aberdeen, Washington'dan, 5.10 fit uzunluğunda ve 210 pound ağırlığında, eski PURE Şampiyonu, "The American Dragon" Bryan Danielson!

Micheal Cole: Eski PURE Şampiyonumuz, yeni World Heavyweight Şampiyonu olmak için geri döndü. Bu gece PGW'nün açılışını yapacak maçta, bizi karşılayan ilk isim oldu. Peki SummerSlam'deki sürpriz dönüşünden itibaren, sen ne düşünüyorsun JBL?

JBL: Şüphesiz ki, Bryan Danielson bir kurtarıcı olarak geri döndü Cole. İnsanlar onu seviyor. Ancak Amerika'nın Ejderhası, bugün kendini kanıtlamadan bir şey diyemeyiz Cole. Sakatlığından sonraki ilk maçı bu şüphesiz. Performansı, kemere ne kadar hazır olduğunu gösterecek.

Micheal Cole: Şüphesiz bu maçın önemi çok büyük JBL. Eminim ki, World Heavyweight Şampiyonumuz, Chris Jericho'da bu maçı pür dikkat izleyecektir.

Spiker masasının yorumları ve arenada çalan Final Countdown ile birlikte, Bryan Danielson'un ringe girişini izliyoruz. Danielson ringe girip köşede tauntunu yaptıktan sonra, rakibini bekliyor.



giphy.webp


Samantha Irvin: Ve rakibi, Quebec, Kanada'dan, 6 fit uzunluğunda ve 242 pound ağırlığında, "The Prizefighter" Kevin Owens!

JBL: Hiç görmediğimiz bir vahşi bir halini görüyoruz Owens'in, Cole. Tamamen agresif. Tamamen saldırgan. Tasmalarından kurtulmuş bir kuduz köpek gibi. Ne yapacağı tamamen gizem.

Micheal Cole: Şüphesiz ki haklısın JBL. Bu gece Danielson'u zorlu bir sınav bekliyor.

Owens gözünü bir an bile Danielson'dan ayırmadan girişini tamamlıyor. Owens da ödülünü almak için, Danielson engelini ortadan kaldırmak istiyor şüphesiz. Owens ringe girer girmez Danielson'un üstüne yürüyor. Hakem onları ayırıyor ve köşelerine gönderiyor. Son kontrolleri yaptıktan sonra zili çaldırıyor ve maç başlıyor.

Singles Match
Bryan Danielson vs. Kevin Owens


Maç klasik bir takım lock-up denemeleri ile başlıyor. İki isim birbirine yaklaşıyor ve grapling mücadelesine giriyor. Danielson tekniğinin avantajını kullanarak hemen Owens'i Headlock'a alıyor. Ancak Owens hızlıca Danielson'un kolunu yakalayıp çevirmeye başlıyor. Arkasına gelip Hammerlock'a alacakken Danielson hızlıca bir hamle ile Owens'in kafasını yakalıyor ve Headlock Takedown'a alıyor Owens'i. Owens hızlıca elini Danielson'un kolu ile kendi boynu arasına sokup kilitten kurtuluyor. Durmuyor ve Danielson'un kolunu yakalayıp bir Armbar bağlıyor. Danielson hiç vakit geçmeden kalkar pozisyona geliyor. Ancak Owens'i kaldırmaya gücü yetmeyince seri stomplar vurarak kilitten kurtuluyor. Ancak bu sefer Owens onun ayağını yakalıyor. Knee Bar'a almaya çalışıyor Danielson'u ancak Danielson bu sefer de Owens'i yerde tekmeliyor. Owens tekmelerin etkisi ile bırakınca kilidi, Danielson hızlı bir şekilde Owens'in ayağını yakalıyor ve Spinning Toe Hold'a alıyor Owens'i. Owens acı çekiyor ancak pes etmeyeceğini belli ediyor. Bunun üstüne Danielson hızlıca Owens'in ayağının üstüne doğru bastırıyor ve baskıyı arttırıyor. Ancak Owens debelendikçe bunu sürdüremeyeceğini anlıyor ve kilidi Figure-4-Leg Lock'a çeviriyor. Owens acı içinde. Hakem durumunu soruyor Owens'a...

Owens hakemi sinirle ittiriyor. Danielson'un bırakmaya niyeti yok. Ancak Owens iplere sürünmeyi denemek yerine kendini Danielson'a doğru yaklaştırıyor. Danielson ne olduğunu anlamaya çalışırken ağzının ortasına yumruğu yiyor. Owens seri bir şekilde yumrukluyor Danielson'u. Danielson bırakıyor kilidi. Owens seri bir şekilde üstüne çıkıyor ve Close Guard pozisyonunda seri bir şekilde Danielson'u yumrukluyor. Danielson sadece gardını koruyabiliyor. Hakem araya giriyor ancak Owens onu yine itiyor. Danielson'a tekrar dönüyor ancak Danielson bir anda kolunu yakalıyor Owens'in. Owens ne olduğunu anlayana kadar Fujiwara ArmBar bağlıyor Danielson. Sonrasında bacakları ile Owens'in kolunu sabitliyor ve Crossface pozisyonuna geliyor. Ancak Owens hızlıca tehlikenin farkına varıyor ve yuvarlanarak iplere doğru yuvarlanıyor. Ayağının ucu ile iplere değmeyi başarıyor. Danielson bıraktığı gibi, Owens hemen iplerden destek alarak kalkıyor. Az önceki tehlikeli durumun etkisini görebiliyoruz. Danielson ise kendinden emin bir şekilde ringin ortasında. Owens kendine güvenini toplayıp hemen Danielson'un karşısına dikiliyor. Danielson kendisine olan güvenini kanıtlamak adına ellerini arkada kavuşturarak Owens'a vur hadi diyor. Owens gerilip bir tane geçirmeye çalışıyor ancak Danielson kolunun altından eğiliyor. Owens arkasını dönüyor hızlıca ama bir Chest Kick ile yere seriliyor. Danielson rakibine arkasını dönerek seviniyor ama bu maçta yapılmayacak bir hata. Owens hızlıca kalkıyor ve ona arkadan Clothesline'ı geçiriyor. Danielson yerdeyken Owens'dan bir de Senton Bomb. Owens tuşa gidiyor. 1... 2...

iu


Chris Jericho: İşte böyle Bryan. Yerde kal.

World Heavyweight Şampiyonu Chris Jericho'nun arka alandan maçı izlediğini görüyoruz. Açık bir şekilde Owens'i destekliyor tabii ki.

Danielson atıyor. Owens onu saçından kaldırıp hemen köşeye fırlatıyor. Kendisi de peşinden koşuyor. Ancak Danielson dizlerini kaldırıyor son anda. Owens karnını tuta tuta geri çekiliyor. Danielson ikinci iplere çıkıyor hemen. Owens arkasını döner dönmez bir Missle Dropkick. Owens darbenin etkisi ile yuvarlanıp dizlerinin üstünde duruyor. Danielson'un alıştığımız spotundayız. Dizlerinin üstündeki Owens'a seri seri Repeated Shoot Kick'ler geliyor. Ya da bildiğimiz adıyla Yes Kickler havada uçuşuyor. Sonunda Danielson biraz geriliyor ve Roundhouse Kick! Ancak Owens son anda Danielson'u yakalıyor birden ve hızlı bir şekilde Powerbomb! Hayır, Danielson son anda Owens'in kollarından atlıyor ve Owens'in arkasına geçiyor. Anın hızını kullanarak iplerden sekiyor Danielson ve Owens arkasını döndüğü gibi, iplerden sekmenin hızını da arkasına alarak BUSAIKU KNEE!!! Ancak Owens dizleri yemek yerine Danielson'u son anda yakalıyor ve POP-UP POWERBOMB! Ancak Danielson yere düşene kadar havada Owens'i kilide almayı başarıyor ve Guillotine Choke! Owens'a baskıyı arttırıyor Danielson. Ancak Owens boşta kalan elleri ile hızla Danielson'un karnını yumrukluyor. Danielson acı çekiyor ve kilidi bırakıyor. Owens tam rahatladım derken Danielson birden ona erişiyor yerden ve Gogoplata bağlıyor Owens'a. Owens acı ile elini kaldırıyor. Pes etmek üzere!

iu


Ancak pes etmiyor. Yavaşça ayağa kalkıyor. Danielson'un yüzünden paniklediğini görebiliyoruz. Owens onu kaldırıp ringin köşesine Bucklebomb ile atıyor. Sonrasında nefes almak adına uzaklaşıyor. Ama Danielson çektiği acıya rağmen rakibine açık vermemek adına hızla onun üstüne atlıyor ve Sleeper Hold bağlamaya çalışıyor. Ancak Owens onu yakalıyor ve Snapmare ile yere yapıştırıyor. Danielson'u saçından yakalıyor, ardından da köşeye fırlatıyor. Owens yine peşinden koşuyor ve Clothesline! Danielson oturur şekilde köşede kalıyor. Owens durmuyor ve bu sefer de Cannonball! Danielson'u dümdüz ediyor. Onu ayağından yakalayıp ringin ortasına çekiyor. Pin denemesi geliyor. 1... 2... Danielson atıyor. Owens, Danielson'u kolundan tutup kaldırıyor. Reverse Fireman's Carry pozisyonunda omuzlarına alıyor. Argentine Neckbreaker! Owens yine tuşa gidiyor. 1... 2... Danielson'dan yine bir kickout! Owens'in şu anda Danielson'u domine ettiğini söyleyebiliriz ancak istediğini bir türlü alamıyor. Bu durumun öfkesi ile Danielson'u kulaklarından yakalayıp kaldırıyor. Ona; "bu iş bitecek, seni hasta yatağına geri yollayacağım" dediğini duyabiliyoruz. Danielson'u kaldırıyor ve iplere doğru gönderiyor. Danielson kontrolsüz bir şekilde iplerden sekip geri dönüyor ve POP-UP POWERBOMB! OWENS MAÇI DOMİNE EDECEK BİR ŞEKİLDE KAZANIYOR!

CODEBREAKER!!!!!!! DANIELSON'DAN CODEBREAKER GELİYOR! ARKA ALANDA MAÇI İZLEYEN JERICHO'YA MESAJI DA GÖNDERMİŞ OLUYOR DANIELSON! TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

iu


OWENS ATIYOR! ANCAK DANIELSON BIRAKMIYOR BUNUNLA. OWENS'IN KOLLARINI YAKALIYOR VE YÜZÜNE ÜST ÜSTE STOMPLAR ATIYOR. OWENS'I RİNGE YAPIŞTIRIYOR RESMEN! SAYAMADIĞIMIZ KADAR ÇOK STOMP ATIYOR. HAKEM OWENS'I KONTROLE GELİYOR. DANIELSON DA KÖŞEYE GEÇİYOR VE TAUNTUNU ATMAYA BAŞLIYOR.

giphy.webp


OWENS HAKEMDEN DE DESTEK ALA ALA KALKTIĞI GİBİ BUSAIKU KNEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DANIELSON TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

3!

Kazanan: Bryan Danielson

Bryan-Danielson-es-nuevo-campeon-mundial-de-AEW-_-Foto_-Cortesia-AEW.png
intro-1680729386.jpg


Danielson zorlu geçen maçı kazanıyor ve mesajı vermiş oluyor. Danielson hızlıca köşeye çıkıyor ve karnını göstererek kemer işareti yapıyor. Danielson'un zaferi ile reklamlara giderken Chris Jericho'nun da ekrandan öfkeyle baktığını görüyoruz.

abw4hsg.gif


maxresdefault.jpg


Will Ospreay'i kemeriyle beraber görüyoruz. Ospreay bahçeli evinin kapısından gülümseyerek çıkıyor ve videosunu çeken adama doğru bakıyor. Biraz sonra kamera Ospreay'e, Ospreay de kameraya yaklaşırken konuşmaya devam ediyor.

Will Ospreay: Bir büyük sınavı daha atlattım. Takım şampiyonluğu... Güvenli bir şekilde bu belde durmaya devam edecek. Sırada birçok rakip var. Birisi gitse başka bir tanesi geri geliyor. Her geçen gün tehditler büyüyor. Çok zor bir potada olduğumuzun farkındayım. Bruv Hardy ile olduğum sürece zorlukların üstesinden gelebiliriz. Ama Will Ospreay asla başkalarına bel bağlayarak yaşamaz. Başarının sırrı kendine inanmak ve güvenmekle başlar. Ben yıllardır kendime inanıyor ve yeterince güveniyorum. Sonuçlarını da canlı olarak yaşıyorum. 2023 yılına bakın. Benim için de PGW için de bir zirvedir. Ben bu şirketin geçen senesiyim dostum. Bu yıl da takım potasında zirveye ilerlemek için elimden geleni yapıyorum. 2024 yılına dönüp baktığımızda takım potasında yine beni zirvede göreceksiniz. Çünkü ben güreşin geçmişi, şimdisi ve aynı zamanda geleceğiyim. Then, Now, Forever!

GTSp-HSWgAAQTZS.jpg:large


Will Ospreay iddialı bir şekilde kameraya bakıyor, sonra da bahçe kapısını açıyor ve arabasına atlıyor. Kameraman da onunla beraber içeri giriyor. Will Ospreay aracı sürmeye başladığı sırada konuşmaya devam ediyor.

Will Ospreay: Söylesenize, bu şirkette aynı anda iki ana kemeri birden taşıyan kimler oldu? Tabii ki Will Ospreay hariç hiçkimse. Zirveden bakıldığında hepiniz birer karınca gibi görünüyorsunuz. Ve ben kimin ne olduğunu, kimin kimden farklı olduğunu anlayamıyorum. Benim için hepiniz çizgilerin birleşiminden ibaretsiniz. Malakai Black'in ekibi gibi... House of Black'in bizden takım kemerlerini alma çabasına hayranım, cesaretlerini takdir ediyorum; ama karşınızdaki adamın kim olduğuna biraz dikkat edin derim dostlar. Ben bu şirketin en önemli döneminde, ilk dönemlerinde, onu taşıyan bir yüz idim. Bu yeni güreşçiler kiminle aşık attığının farkında bile değil dostum. Bruuuvvvv. Benden ve Jeff'ten bu kemeri şu an kimse alamaz. Şirkette böyle bir kapasiteye sahip iki güreşçi yok. Yok! YOK! Bir tane bile yokken iki tanesi nasıl olsun ki zaten? Öyle bir kıtlık dönemi olmuş ki; ben iki ana kemeri aynı anda taşımışım dostum, size bu takım kemerlerimi tek başıma bile olsam kaptırmam!

Ospreay aracı sürmeye devam ediyor.

Will Ospreay: Val Venis de belki 2023 yılı için iddialı isimlerden biriydi. Fakat Goldberg, Samoa Joe, Chavo Guerrero gibi zirve sahibi isimlerle boy ölçüşemezdi. Val Venis o zamanlar Superstars'ın desteğiyle kemer kazanıyordu. Şimdilerde biraz olgunlaşma belirtileri gösteriyor. Birilerini seviyor, düzenli ilişkiye sahip. Takım arkadaşı kaybettiği zaman çirkefliğe yatıp olmayan hakkını aramıyor. Val Venis de çok değişti ve kendini geliştirdi. Tyler Breeze ile takım bile oldu bruuuvvv. Tyler Breeze ile ben bile takım olmak istemem!

Will Ospreay gülümsüyor. Biraz sonra aracı sağa çekiyor ve dörtlüyü yakıp arabasını kilitliyor. Kamera da onunla beraber iniyor. Yürümeye başlıyorlar.

Will Ospreay: Size bu altın kemerlerin diğer sahibini göstermem lazım. Bu video onsuz olmaz. O benden kemerimi almasına rağmen bu duruma üzülmediğim tek kişi olabilir.

Ospreay yürüyor ve biraz sonra, kendi evine benzer şekilde farklı bir bahçeli eve geliyor. Anahtar ile kapıyı açıyor ve içeriye giriyor. Jeff Hardy'e sesleniyor.

Will Ospreay: Hey Jeff!!!

Biraz sonra karşılaştığı manzara karşısında şok oluyor.

tumblr_mifd8tpiI11s51kapo1_640.pnj


JEFF HARDY YERDE YATIYOR! WILL OSPREAY, YERDEKİ ENJEKTORÜ DE GÖRDÜKTEN SONRA BAĞIRMAYA BAŞLIYOR.

WILL OSPREAY: HAYIR, JEFFFFFF!!!!

Kameraman biraz sonra videoyu durdururken son gördüğümüz, Ospreay'in Jeff'i sırtlayıp evden dışarıya doğru koştuğu oluyor.

abw4hsg.gif


xPplNIyqB7.jpeg


Arka alandayız! Locker Room çok kalabalık! Bugün için şova gelmiş tüm güreşçiler burada! Her biri oylarını kullanarak PGW'nin geleceğine karar verecekler! Çünkü bugün Güreşçiler Meclisi açılıyor! İki haftadır beklenen meclis nihayet bugün kurulacak!

intro-1689322804.jpg


Biraz sonra The Miz geliyor. Kalabalığın tam karşısında yer alan kürsünün başına geçiyor. Mikrofonu da var! Konuşmaya başlamadan önce kalabalığı süzüyor. Bloodline'ı görüyor önce, 1 kişi eksikle de olsa yan yana ve bir aradalar. Jey ve GoD da aynı şekilde, odanın başka bir tarafında yan yana durmaktalar. House of Black, Wyatt Family ve Kenny Omega ile Young Bucks ekibi tam kadro burada. Fakat Omega ile Young Bucks'ın ufak da olsa mesafeli durduğu görünüyor. Omega'nın ise hiperaktif bir şekilde zıpladığı, ayağını salladığı veya sürekli olarak sağa sola bakıp ısınma antrenmanları yaptığı görünüyor. Omega oldukça enerjik! Matt ve Nick birbiriyle Omega hakkında konuşurken Omega onlara çok yüz vermiyor gibi. Jericho ile Owens'ın da bir şeyler konuştuğunu fark ediyor Miz. Sonrasında tek takılanlara bakıyor. Orton, Dragunov, Danielson, Dallas, Brookes, Cage, Lumis ve Velveteen Dream! Onlar dikkate Miz'e bakıyorlar.

Miz biraz sonra konuşmaya başlıyor.

The Miz: Kıymetli PGW güreşçileri! Ve onların saygıdeğer menajerleri! Hepiniz Güreşçiler Meclisi açılışına hoş geldiniz!

Neredeyse herkes onu alkışlıyor. Yer yer alkışlamayanlar olduğunu fark ediyoruz. Mesela Malakai Black ve ekibi Miz'e karşı öfkeli. Paul Heyman her ne kadar ufak da olsa bir alkış yapsa da yanında yer alan Solo ile Jacob'un alkışlamadığı görünüyor. Chris Jericho da The Miz'e karşı saygı duymayanlardan birisi. O da umarsızca dinlemeyi seçiyor.

wwe-draft-miz.jpg


The Miz: Eski Miz olsa şaşalı bir açılış için elinden geleni yapar, süslü cümlelerle buradaki konsepti anlatırdı. Ben öyle değilim. Artık karşınızda farklı biri var. Mutlak bir yönetici olarak istediğim kadar ekran süresi alıp sonsuz gücümü ve sınırsız süremi siz güreşçileri istediğim gibi yönetmek için kullanabilecekken bunlardan feragat ediyorum. Ben neyin doğru neyin yanlış olduğunu hep beraber tartışalım ve birlikte karar verelim istiyorum. Bir kişinin zamanla körelen bakış açısını genişletip her an 360 derece değerlendirme yapalım istiyorum. Ben... Doğru olanın PGW'de olmasını istiyorum. Diğer yöneticilerin kısa vadeli olmasının sebeplerini detaylı analiz ettim. Ve karşınıza bu harikulade fikir ile geldim. Elbette bu fikir bir anda kafamda canlanmadı. Dünyaya bakın! Futbol müsabakalarında bile VAR sistemi kuruldu. Hakemin mutlak otoritesi yerini ufak bir meclise bıraktı. Neden bunu PGW'de de yapmayalım ki? Ben hiçbir sebep göremiyorum.

Chris Brookes, Miz'i alkışlamaya başlıyor. Arkasından güreşçilerin geri kalanı da kısa bir alkış tutuyor. Miz, mahcup bir tavırla teşekkür ediyor ve devam ediyor.

The Miz: O zaman izninizle, buraya ne için toplandıysak onu yapmak üzere meclisi açalım. Ve konularımızı konuşmaya başlayalım. Bugün iki önemli karar için burada toplandık. Birincisi, biraz önce Kevin Owens'ı yenerek ring içine geri dönen Bryan Danielson... Diğer konu ise, geçen haftaki Chris Brookes vs. Malakai Black maçı. İki konu hakkında da detaylı açıklamalar yapacağım ve oylamaya geçeceğiz. Oylar açık olacak, herkes elini havaya kaldıracak ve neyi desteklediğini bu şekilde belirtecek. Bu gece için iki oylamada da iki seçeneğimiz var. Bir tanesini seçebilirsiniz. Ya da iki seçeneği de reddederek oy kullanmayı bırakabilirsiniz. İki taraf için de oy kullanamazsınız.

paul-heyman-faces-extended-absence-from-wwe-future-uncertain.webp


Bu sırada Paul Heyman söze giriyor.

Paul Heyman: Sayın Mizanin, size bir sorum olacaktı. Head of the Table, yani ulu önderimiz The Tribal Chief henüz arenaya giriş yapmadı. Kendisi adına ben oy kullanacağım. Siz de eğer uygunluk verirseniz...

The Miz: Maalesef Paul, şu an bu odada bulunan her kim varsa yalnızca o kişiler oy kullanabilir. Açık ve anlık bir oylama yaptığımız için, diğer kişiler eğer burada değilse onları oylama dışı kabul ediyoruz. Yalnızca kendin için oy kullanabilirsin.

Paul Heyman bozuluyor. Fakat önüne dönüyor ve Miz'in konuşmasına devam etmesini bekliyor.

The-Miz-1-1.jpg


The Miz: O halde, her şey sizin için açıksa, ilk oylamamızı açmak üzere konuyu açıyorum. Bryan Danielson birkaç haftalık sakatlığın ardından geri döndü. Chris Jericho'ya meydan okuyarak SummerSlam'i kapattı. Bu gece ise, Jericho'ya yardımı dokunan Owens'ı yenerek kendini bir kez daha kanıtlamış oldu. Eski PURE şampiyonumuz, Chris Jericho'nun rakibi olmak istiyor. Bryan Danielson, Jericho'nun rakibi olsun diyenler el kaldırabilir mi?

The Miz meclise bakıyor. Yalnızca iki kişinin eli havada değil. Bunlar...

060_RAW_10032016hm_0879--30fe3124aa847a67657d481a1eb17df8.jpg


JERICHO VE OWENS TABİİ Kİ! ONLAR HARİCİNDE HERKES BRYAN'I İSTİYOR! MIZ'İN BİLE ELİ HAVADA!

Screenshot-2023-10-02-at-11.37.02-AM.png


The Miz: O halde Bryan Danielson'un, Chris Jericho'nun resmi olarak Lockdown rakibi olduğunu duyurabiliriz. Bryan, sana da Jericho'ya da başarılar diliyoruz.

Bryan Danielson gülümsüyor. Jericho ve Owens öfkeli bir şekilde ona bakarken kendi içlerinde patlıyorlar. Bunun olacağını öngörmelilerdi!

fb838f0f38d72088f49c72c5244e23cf_crop_exact.jpg


The Miz devam ediyor.

The Miz: Sıradaki oylama, PURE kemerinin kaderi için. Geçen hafta Kenny, London Cup hakkını kullanarak kemeri elde etti. Fakat Malakai Black ile Chris Brookes arasındaki maç henüz tamamlanmamıştı. Bunu da göz önüne alarak, Kenny için 2 potansiyel rakip öne sürüyorum. Chris Brookes mu? Malakai Black mi? Kenny Omega'nın rakibi kim olmalı? Kararımızı verelim! Öncelikle, Chris Brookes diyenler elini havaya kaldırsın!

The Miz kendi elini havaya kaldırarak başlıyor. Chris Brookes da hemen elini kaldırdı. Jey Uso, Guerillas of Destiny, Bryan Danielson, Randy Orton, Dexter Lumis ve Bo Dallas'ın elleri havada. Toplam 9 oy etti. Biraz sonra...

L35B6UF7BFBQXKSVG6YXYFEYUI.jpg


KARARSIZ KALAN WYATT FAMILY ELLERİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! 3 OY DA BURADAN GELDİ! Toplamda 12 oluyor. Tam bu sırada...

501b7-17117320281621-1920.jpg
intro-1663068678.jpg


KENNY OMEGA DA ELİNİ HAVAYA KALDIRDI! WYATT ELİNİ HAVAYA KALDIRIR KALDIRMAZ OMEGA DA OYUNU DEĞİŞTİRİYOR VE TOPLAM 13 OY OLUYOR! YOUNG BUCKS ŞAŞIRARAK OMEGA'YA BAKIYOR! OMEGA ONLARA BAKAMIYOR, YALNIZCA ÖNÜNE BAKIYOR! OMEGA MAHCUP GÖRÜNÜYOR! YOUNG BUCKS İSE ŞAŞIRIYOR! The Miz oyları sayarken Matt Jackson, "sen niye oyunu değiştirdin?" diyor Omega'ya. Ama yanıt alamıyor.

The Miz: Evet, son dakikada elini havaya kaldıranları da dikkate alırsak 13 kişinin Chris Brookes istediği açık. Oylama başa baş gidecek gibi görünüyor. O halde Malakai Black isteyenler elini havaya kaldırsın!

house-of-black-brody-king-malakai-black-buddy-matthews-julia-hart.jpg


Julia Hart ile beraber House of Black ve Bloodline ekibi hemen ellerini havaya kaldırdı. Jericho ve Owens da bu taraftan yana oy kullanıyorlar. Young Bucks da biraz sonra ellerini havaya kaldırıyor. Cage, Dragunov ve son olarak Velveteen Dream de bu tarafta. House of Black'in menajerini de sayarsak toplamda 14 oy oluyor!

The Miz: Saydığım kadarıyla 14 oy var! İkisi de çok yakın görünüyor. Bu tür 1 oyluk farklarda, hata olmaması açısından aynı oyları bir kez daha göstermenizi rica edeceğim. Şimdi tersten gidelim, Malakai Black isteyenler elini kaldırsın!

Aynı kişiler yine elini havaya kaldırıyorlar. Toplamda 14 oy var.

The Miz: Oylar değişmedi, peki son olarak Chris Brookes isteyenler ellerini havaya kaldırsın.

Aynı kişiler ellerini havaya kaldırıyorlar. Toplam 13 oy var. Bu sırada...

İÇERİYE BİRİLERİ GİRİYOR VE ELLERİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! OY SAYISI 15'E YÜKSELİYOR! ŞU AN 15 OY VAR! BUNLAR...

images


THE SYSTEM! THE SYSTEM BURADA VE OYUNU BOZUYORLAR!

Curt Hawkins: Biz de Chris Brookes'ten yana oy kullanıyoruz. Biraz geç de olsa...

l-intro-1667471518.jpg


MALAKAI BLACK OLDUKÇA ÖFKELİ! ÖNCELİKLE TEKRARDAN OYLAMAYI YAPTIRAN MIZ'E, SONRA DA THE SYSTEM'E! BAĞIRMAYA BAŞLIYOR!

Malakai Black: Az önce sayılan oylar, Malakai Black lehineydi. Tekrardan neden oyları saydık? Ayrıca The System oylamaya sonradan katıldı. NEREDEYDİNİZ SİZ? BÖYLE BİR SAYGISIZLIK OLAMAZ!

a50ba7ca1e8610cb40601e323eba2d5a.jpg


The Miz: Dediğim gibi, bu tür başa baş oylamalarda tekrardan saymak hataların önüne geçer Black. Konuyu kişisel algılama. The System sonradan katıldı ve oyunu kullandı. Eğer Roman da şu an gelse ve senin lehine oy kullansa, onu da geçerli sayacağız. Çünkü her güreşçinin bir oy hakkı bulunuyor.

Malakai Black oldukça öfkeli. Kendi aralarında konuşmaya başlıyorlar. Bu sırada...

The Miz: Merak etme Malakai, Kenny'nin öncelikli rakibi Chris olacak. Sen de, sonrasında yarım kalan maçını tamamlayarak PURE kemeri için şansını kullanabileceksin. Fakat önce Chris. Oylama bu kadardı. Katılan herkese teşekkür eder-

Bu sırada bir bağırış kopuyor.

0bfbf2dbba2bf6e1-600x338.jpg


KENNY OMEGA KOŞUYOR VE RAKİBİ CHRIS BROOKES'A V-TRIGGEEEERRRR!!!! OMEGA BROOKES'A SALDIRDI!!! SONRA DA ÜSTÜNE ÇIKIYOR VE YUMRUKLAMAYA BAŞLIYOR! KENNY OMEGA ÇILDIRDI! MECLİS KARIŞIYOR!

GÜREŞÇİLER, OMEGA'YI AYIRMAYA ÇALIŞIRKEN REKLAMLARA GİDİYORUZ!

abw4hsg.gif




0x0.jpg


DREAM BECOME REBORN!

Velveteen Dream tüm o eski ihtişamıyla girişte belirir. Klasik zarif tauntlarını atar ve bir sanat eseri gibi ringe doğru yürür. Geçen hafta sürpriz bir şekilde geri dönmüş, Televizyon Şampiyonluğu'nun ortada olduğu maçta Bray Wyatt'ı asma girişimiyle diskalifiye olmuştu. Yürürken, her adımı sanki bir tiyatro sahnesinde yürüyormuş gibi zarif ve gösterişlidir. Seyirciler, Dream'in her hareketini büyülenmiş gibi izlerken, Dream'in yüzünde kendine güvenen, kibirli bir gülümseme belirir. Adeta seyircileri ve rakiplerini büyülediği bir sahne performansının içindedir. Dream, ringin köşesine doğru ilerler ve merdivenlerden çıkarak yavaşça ringe adım atar. Ringin ortasına geldiğinde, pelerinini dramatik bir şekilde omuzlarından savurur ve mikrofonu eline alır.

Velveteen Dream: En büyük duygu ne sizce? Sevgi mi? Korku mu? Kıskançlık? Huşu? Bunu anlamak için tarihe bakmak yeterli. Binlerce yıllık dünyanın kaç senesi savaşsız geçti? Sevgi diyenler cevap versin. Kaç asker nedensizce tanımadığı insanları öldürdü? Korku, evet korku, size duvarlar ördürür. Korktuğunuz o şey, her neyse, onu sizden uzak tutar. Ancak o duvarlar sizin özgürlüğünüzün üzerine inşa edilirler aynı zamanda ve artık siz, eskisi kadar özgür olamazsınız. Korkmamak için özgürlüğünüzden feragat edersiniz. Böyle bir duygu en büyüğü olabilir mi? Kıskançlığın da çocuksuluğu her şeyi mahveder. İnsanları yaşama ikna eden en ateşli duygu ne mi? En vazgeçilesi anda bile onlara dayanak olan... Gözleri kör eden... Acınızı unutturup sizi hedefe odaklayan...

Velveteen-Dream-en-NXT-WWE.jpg


Velveteen mor lateks eldivenlerini çenesinde gezdirirken bir noktaya kilitleniyor. Ürkütücü göründüğünü itiraf etmek gerek.

ÖFKE

Velveteen Dream: Bray Wyatt... Uyanan öfkemi harladın. Bu gece, intihardan 2 hafta sonra hala yaşıyorum. Hiç olmadığım kadar canlı, hiç olmadığım kadar buradayım! Tüm hücrelerimle. Bu yüzden bir teşekkürü hak ediyorsun Güneyli aptal köylü. Ve şimdi açığa çıkmış tutkularım, kurtulduğum prangalarımdan sonra kendimi en iyi ifade ettiğim şeye, güreşe odaklanabilirim. Evet, duydunuz çocuklar. Bu açık bir meydan okuma!

Bir süre sonra bir müzik duyuluyor.



Bo-Dallas.jpg


Bu Bo Dallas! Geçen haftalardaki eğlenceli surat ifadesi kendini ciddi bir ifadeye bırakmış. Bo hızlı adımlarla ringe doğru yürüyor. Aprona tırmanarak çıkıyor ve tereddüt ederce bir şekilde bir süre Dream'i süzüyor. Bo temkinli bir şekilde ringe girerken Dream ona dalga geçerce bakıyor. Sonrasında iplerin arasından stage'e doğru hakem getirin diye sesleniyor. Hakem hızla ringe geliyor ve maç başlıyor!

Bo Dallas vs. Velveteen Dream

tumblr_npfaa4I6OB1tl23yuo9_400.gif
Bo_Dallas_Bo-Dog.JPG


Maç başladı. İkili birbirlerine yaklaşıyorlar ve Elbow And Collar Tie Up'a gidiyorlar. Dream, Bo'yu hızla headlocka alıyor. Bo bir süre sonra üstünden fırlatıyor. Dream hızla iplerden sekip Shoulder Block'u geçiriyor. Ardından hızla yerde Bo'yu chinlocka alıyor! Bo bir süre sonra kalkmayı başarıyor fakat Dream, Bo'nun saçından kavrayıp Bo'yu orta iplere oturtuyor. Diziyle boğazına bastırıyor. Hakem sayıyor. 1.....2....3....4.... Dream bırakıyor. Bo böğürerek ring dışına çekiliyor. Dream hızla Top Rope'a çıkıyor ve Double Axe Handle ile atlıyor! Ardından Bo'yu tutuyor ve kafasından kaldırıyor hızla ringe sokuyor. Peşinden kendisi de giriyor. Bo'yu sırtlıyor. Fakat o da ne!? Bo bir anda bundan kurtuluyor ve DOUBLE ARM DDT! Tuşa gidiyor! 1......... Dream bunu atıyor! Bo şaşkınca Dream'e bakıyor. Dream kafasını sallayarak kalkıyor. Bo hızla bir yumruk sallıyor. Dream bir yumruk! Ardından bir tane daha! Sonrasında bir tane daha! Ardından Irish Whipe yolluyor. Fakat Bo ipleri tutuyor. Dream üstüne koşuyor. Bo gelişine bir dropkicki geçiriyor. Peşinde Dream'i tutuyor ve hızla BO-DOG!

tumblr_oznjbu0r0S1u1ljrzo1_540.gif
20200205_NXT_Dream--920a909d9d54ed27d98456d035753ebf.jpg


Fakat hayır! Dream buna izin vermiyor! Bo'yu üstünden atıyor! Ardından kafasından tutup Irish Whipe yolluyor ve gelişine Sleeper Hold bağlıyor! Bo hızla iplere yaklaşıp iplere sarılıyor fakat Dream bunu fırsat bilip Bo'yu tekrar iplerde boğuyor! Hakem tekrar sayıyor! 1....2.....3.....4......5 Hakem ayırınca Dream bırakıyor! Front Headlock şeklinde kaldırıyor ve Bo'yu Guillotine tarzı sıkıyor! Fakat Bo bundan bir anda kurtuluyor! Gannosuke Clutch! 1.........2........ KICKOUT! Dream bundan atıyor! İkili hızla kalkıyorlar Dream hızla Bo'yu Reverse STO pozisyonuna alıyor ve Bo'nun alnından öpüyor! Sonrasında tutuyor ve DDT! Ardından hızla Tuşa gidiyor! 1.........2........ KICKOUT! Bo bunu attıktan sonra Dream hızla Bo'yu Camel Clutch'a alıyor! Bo pes mi edecek!? Bo hızla iplere sürünüyor ve ipleri tutuyor! Dream, Bo'nun kafasını alt iplere koyuyor ve ayağıyla bastırıyor! Hakem sayıyor! 1.....2.....3.....4..... Artık diskalifiye ederim diye uyarınca Dream bırakıyor! Bo'nun kalkmasını bekliyor. Bo acıyla öksürerek kalkıyor. Aniden Dream'e yumruklar! Üst üste yumruklarla Dream'i köşeye taşıyor! Sonrasında Bulldog pozisyonuna alıyor ve köşeden destek alarak BO-DOG! Fakat Dream bundan tekrardan kurtuluyor ve hızla Bo'yu sırtlıyor! Bo iplerden destek almaya çalışıyor fakat DREAM VALLEY DRIVER!

wwe-bray-wyatt-042815-wwe-ftr_ugnunjlo5xua1fam73x5z27nj.jpg
hq720.jpg


Bo bir anda ortadan kayboluyor! Dream köşenin hemen yakınında neye uğradığını şaşırıyor! Geri geri gelerek çevresine bakınırken Dream'in arkasında da Top Rope'a oturmuş ve elinde Halatla Bray Wyatt bekliyor! Dream geri geri gelerek Bray'in bacaklarına çarpıyor. Arkasını dönemeden Bray halatı Dream'in boğazına geçiriyor! Dream'i halatla boğuyor! Dream acı içinde kıvranmaya başlıyor! Bo seyircilerin arasında korkuyla onları izliyor. Bray, Dream'i öldüresiye boğuyor!

Dream.jpg
4820b8d9a7c9d1155e29873467c417cf_crop_north.jpg


Diskalifiyeyle Kazanan: Velveteen Dream

Görevliler ringe giriyor! Bray'i ayırmaya çalışıyorlar! Zorlaya zorlaya ayırmayı başarıyorlar! Dream yere yığılıyor ve ağzından kanlar çıkıyor! Dream acıyla kan kusuyor! O esnada Bray mikrofonu eline alıyor ve rampaya doğru geri geri yürüyerek konuşmaya başlıyor.

Bray-Wyatt-Microphone.png


Bray Wyatt: Daha 2 hafta önce hayatına son verecek kadar güçsüz bir zavallının "aydınlandım" safsatalarını dinlemek... Ne oldu demiştin? Bir ışık çaktı ve melek mi gördün? O meleği? Düşmüş olanı? Hayatta kalma içgüdün ağır mı bastı? Hahahahaha. İntihar edene kadar bunu fark etmemen enteresan Vel. İnsanları kandırmak kolay, fakat kendini kandırmak daha kolay. Öyle değil mi? Bak genç adam, kafanın kazan gibi olduğunun farkındayım. Bunu birlikte çözeceğiz. Ben dışarıdan bir gözüm. Düştüğün bataklığı çok daha iyi görüyorum. Senin miadın doldu Vel. Akrep ve yelkovan senin için durdu. The Dream veya Velveteen Dream olarak... Gerekirse ikisi birlikte el ele o sandalyeye tekrar çıkacak. Boyunlarını tekrar o halattan geçirecek, bu sefer kararlarının arkasında duracaklar. Zor kararların yegane dostu cesarettir. Yanında olacağım. O sandalyeye çıkıp halatı boynuna geçirirken sana destek olacağım evlat. Varlığımdan güç bulacak ve yarım kalan işi bitireceksin. Öfke konusundaysa... Öfke, en güçlü duygulardan biridir. Onu, sadece kendine doğrultmalısın evlat. Sadece kendine. Çünkü şu anki başarısızlığının ve hayal kırıklığının tek sorumlusu sensin. Sana iyilik yaptığını zannedip seni benden alıkoyanlardan kurtulduktan sonra, özgürken, ne yapman gerektiğini iyi biliyorsun!

"FOLLOW THE BUZZARDS"

Wyatt şeytani bir şekilde gülerken Velveteen Dream görevliler tarafından kendine getiriliyor. Kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif


Arka alandayız. Young Bucks, Matt ve Nick Jackson, loş bir koridorda birbirlerine dönük olarak endişeli bir şekilde konuşuyorlar. Yüzlerindeki gerginlik, o gece olan tuhaflıkların onların üzerinde yarattığı baskıyı yansıtıyor.

Matt Jackson: Bu gece olanlara inanabiliyor musun? Kenny tamamen farklı biri gibi davranıyordu. Oylamada bile hiçbir şey normal değildi, garip hareketler yaptı. Neler olduğunu anlamıyorum.

Screenshot-2023-09-04-at-4.26.00-PM.png


Nick Jackson: Biliyorum, Matt. Kenny'den hiç böyle bir şey beklemezdim. Takım olarak bir arada olmamız gerekiyor, ama onun bu halleri bizi dağıtıyor. SummerSlam'de keşke onu dinlemeseydik. Yalnız bırakmamalıydık.

Matt Jackson: Evet, ancak şimdilik bir süreliğine onu rahat bırakmalıyız. Çünkü bizim için en önemli şey şu anda takımlar kemeri. Ve o kemerler bizim olmalı, bunu hak ediyoruz! Bir süredir belime takamadığım kemerin eksikliğini hissediyorum.

Nick, kardeşinin söylediklerini onaylarcasına başını sallar ve omzunu silkerek devam eder.

Matt Jackson: Kesinlikle! Kenny bir şekilde toparlanır, ama biz işimize odaklanmalıyız. Ne olursa olsun o kemerler bizim olacak, bunu herkes görecek. Young Bucks'ın ne olduğunu herkese hatırlatacağı-

l-intro-1660193974.jpg
f641a-16677676424835-1920.jpg


Tam bu sırada, ışıklar aniden titremeye başlar ve koridor karanlığa gömülür. Karanlık, ürkütücü bir sessizlikle dolarken, birden koridorun uzak köşesinden Wyatt Family ortaya çıkar. Karanlıkta beliren siluetler, yüzlerindeki karanlık ifadeyle ve vücutlarında korkutucu yanık izleriyle dikkat çeker. Erick Rowan ve Braun Strowman bir an bile tereddüt etmeden Young Bucks’a saldırır. Young Bucks karşı koymaya çalışsa da Wyatt Family sonsuz güç hilesi açmış gibi durdurulamıyor. Braun'dan Nick'e chokeslam. Rowan da onun üzerine Matt'i atıyor, Iron Claw Slam ile! Kenardaki çelik eşya dolabını üstlerine bırakıyorlar! Young Bucks'ın pestili çıkıyor. Erick Rowan, eğilerek Matt ve Nick’in yere serilmiş vücutlarına bakıyor, ardından sakin ama tehditkar bir sesle konuşuyor.

erickrowan.jpg


Erick Rowan: Size, cehennemliklerin selamını getirdik. Eğer takımlar kemerinden uzak durmazsanız, yakında bizzat size selam verecekler. Aradan çekileceksiniz köpek herifler. Paçalarımıza dolanmaktan vazgeçeceksiniz. Güney'in çocukları Televizyon Şampiyonluğu'nun yanına Takımlar Şampiyonluğu'nu da eklerken, Kenny'nin yaptığını yapacaksınız: Bizi izleyeceksiniz! Korkarak!

Wyatt Family, Young Bucks’ın acı içinde kıvranan bedenlerinin üzerinden geçerek, koridorun karanlıklarına geri çekilir. Matt ve Nick Jackson, yerde acı çekerken, Wyatt Family’nin getirdiği karanlık tehdidin büyüklüğünü hissederler. Bu gece, bu şirkette kemerler için verilen savaşın çok daha büyük bir mücadeleye dönüştüğünü anlarlar.

abw4hsg.gif


uvrxm0ut.jpg


Hastane koridorları... İyiyi çağrıştıran beyaz renkle kaplıydı her yer. Will Ospreay'in içi ne kadar karanlıksa koridorlar o kadar aydınlık bir beyazdı o gün. Will Ospreay gün boyu düşünüp durdu. Onca emek, onca konuşma... Altını dolduramayacağı birçok söz söylemiş oldu. Eğer buradaki tek değişken o olsaydı, Ospreay emindi ki bu sözler boşa gitmeyecekti. Fakat takım arkadaşı Jeff Hardy'nin büyük bir sorunu vardı... Bağımlılık! Bunu bilmesine rağmen onunla bir olmuştu. Sefayı sürdüğü gibi şimdi de cefayı çekiyordu. Kaderinde bu vardı, kaçamazdı.

Biraz sonra nihayet o kapı açıldı. Doktor, Will Ospreay'i çağırdı. Ospreay, kapıdaki bekleyişin sona ermesiyle birlikte kafasındaki düşüncelerden sıyrıldı ve gülümsedi. İçeriye adımını attı.

005_JHARDY_10032017cp_178--ff9f225875ed09e906ac4b9f172bcd7b.jpg


Jeff karşısında öylece yatıyordu! GÖZLERİ AÇIKTI! İnanamıyordu Ospreay!

Will Ospreay: Ölmemişsin, keş dostum.

Jeff Hardy gülümsedi. Will Ospreay, onu kafasından tutup bir o duvara bir bu duvara vurmak istiyordu. Fakat o sırada pasif agresifliğini bastırarak doktoru dinlemeye başladı.

032_JHARDY_10032017cp_139--fbafabba4cd4f86a37e795fc0aebaf6c.jpg


Doktor: Ölmelik bir durum yok, sadece aşırı alkol kullanımından dolayı vücut biraz yorulmuş. Geçen hafta size verilen ağrı kesici iğneyi de vurduğunuz için doğal olarak bünyeniz zorlanmış görünüyor. Kısa bir baygınlık yaşamışsınız. Mideyi yıkadık, damardan serum girişi sağladık. Bağırsaklar için de güzel bir ilaç verdik. Tüm vucudu derinlemesine temizledik diyebiliriz. Geçmiş olsun.

Jeff Hardy: Teşekkürler doktor.

Will Ospreay: Peki, kanda uyuşturucu tarzı olumsuz bir maddeye rastlandı mı acaba?

Doktor bir süre duraksadı. Jeff Hardy şaşırarak Ospreay'e bakarken doktor yanıt verdi.

Doktor: Evet, bir miktarda uygun görülmeyen türden bir uyuşturucu maddeye rastladık. Raporları...

Ospreay oldukça öfkeliydi. Katliam öncesi psikopatın sakinliği ile doktora döndü.

Will Ospreay: Hangi rapor doktor?

Ospreay elini cebine uzattı ve bir miktar para çıkarttı. Sonra da parayı sağ eline alıp doktorun yanına gitti ve elini sıktı. Bu sırada parayı ona vermiş oluyordu.

Will Ospreay: Rapor veya hasta kaydı olmadığına dair mutabık olduğumuzu düşünüyorum. Ben Jeff'i alayım, siz de maskenizi alın ve diğer hastalarınızı ziyaret edin lütfen. Bizim şimdilik bir ihtiyacımız yok. Teşekkür ederiz.

10011076_06132216004616-1280x720.jpg


Doktor sakince odadan ayrılırken Ospreay, Hardy'e oldukça öfkeli bir şekilde bakıyor.

abw4hsg.gif


2817-e-hilltop-ave-stillwater-ok-primaryphoto.jpg


Önce takım arkadaşı Jeff Hardy'i evine bırakan Ospreay; hastanenin ardından kendi evine geliyor. Aracı garaja park ediyor ve ağır ağır oradan çıkıyor. Evin girişine geldiği sırada...

sealed+envelope.jpg


Kapının önünde yer alan zarfa dikkat ediyor. Yıllardır bu evde yaşamasına rağmen hiç böyle farklı görünüşte bir zarf almamıştı. Zarfı açıyor Ospreay, içinde yer alan belgeleri inceliyor...

BUNLAR JEFF HARDY'NİN! BUGÜN İÇİN HASTANE KAYITLARI VE KAN TAHLİL SONUÇLARI YER ALIYOR! WILL OSPREAY ÖFKELENİYOR!

images


Will Ospreay: Hayır, hayır, hayır, HAYIR! Bu keş yüzünden kemerimi kaybedemem! HAYIR! BUNU KİM BİLİYOR OLABİLİR? KİM?

Ospreay öfkeyle bağırıp çağırıyor. Evrakları fırlatıp atarken etrafı inceliyor. Biraz sonra...

EVİN KAPISI AÇILIYOR! KAPI AÇILDI! İÇERİDEN ONA SESLENEN BİRİSİ VAR! OSPREAY ARKASINI DÖNÜYOR! VE...

Ben geldim, evlat!

nigel-mcguinness-wwe-1.jpg


BU SES NIGEL MCGUINNESS'TEN BAŞKASI DEĞİL! NIGEL BURADA! Ospreay şaşırarak kapıdan içeriye bakarken Nigel da ona bakıyor. Kameralar burada kapanıyor.

abw4hsg.gif



Dexter-Lumis-on-WWE-Raw-ca77.jpg


Dexter Lumis elinde bir av tüfeğiyle geliyor. Bu av tüfeğini pyrolar eşliğinde 3 4 defa havaya sıkıyor ve yavaşça yere bırakıyor. Sonrasında yavaş ve sakin bir şekilde ringe doğru yürüyor. Ringin altından kayarak ringe giriyor. Sonrasında emekleyerek köşeye gidiyor. Köşeye tutunarak kalkıyor ve rakibini beklemeye başlıyor.


maxresdefault.jpg


Randy Orton stage'de. Yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Ringe girmeden önce etrafını süzüyor ve sonrasında çelik merdivene 3 kere vurarak hızla çelik merdivenden çıkıyor ve ringe giriyor. Top Rope'a çıkıyor tauntunu atıyor.

Ardından Lumis'i süzüyor ve oradan iniyor. Hakem son kontrolleri yapıyor ve işareti veriyor. Maç başladı.

Dexter Lumis vs. Randy Orton

2a5e6eb04616de632bf11689051729aa.jpg


İkili birbirlerine yaklaşıyor. Dexter bir yumruk sallıyor fakat Orton bunu blokluyor ve üst üste yumruklarla Dexter'ı köşeye yapıştırıyor. Köşede üst üste Uppercutlar vuruyor sonrasında kolundan tutuyor ve karşı köşeye doğru fırlatıyor. Fakat Lumis bunu tersine çeviriyor. Orton sırtını köşeye çarpıyor fakat aniden hızla Lumis'in üstüne koşuyor ve seri bir Clothesline fakat Lumis bunu Back Body Drop'la karşılıyor. Orton yerde acıyla sırtını tutuyor. Lumis, Orton'ı hızla kaldırıyor ve Back Suplex'le yatırıyor. Sonrasında tuşa gidiyor. 1........2.... KICKOUT! Lumis hızla Chinlocka alıyor. Orton kurtulmaya çalışıyor ve bir süre sonra başarılı oluyor. Üst üste karnına yavaş ve sert yumruklardan sonra sağlam bir headbutt sonrasında bir tane daha ardından bir tane daha ve Clothesline ile ring dışına postalıyor! Ardından ring dışına çıkıyor ve Lumis'in kafasından tutup kafasını ringposta çarptırıyor. Fakat Lumis bu darbeden sonra bir anda kafasını sallayıp Orton'ı spinebusterla kaldırıyor ve bariyerlere çarptırıyor! Ardından tekrar kaldırıyor ve aprona çarptırıyor! Sonrasında kafasından tutuyor ve Orton'ı çelik merdivenlere postalıyor. Orton sertçe çelik merdivenlere çarpıyor.

maxresdefault.jpg
randy-orton-scoop-powerslam.gif


Dexter, Orton'ı boğazından tutarak kaldırıyor. Ardından spiker masasının oraya doğru götürüyor ve Belly To Belly Suplex pozisyonuna alıyor. Fakat hayır! Orton bundan kurtuluyor ve Back Suplex'le Lumis'i tutup spiker masasına vuruyor! Sonrasında spiker masasının tepesinde Lumis'e üst üste yumruklar savuruyor. Sonrasında ringe girip count outı sıfırlıyor. Ardından tekrar Lumis'i tutuyor ve ayağa kaldırıyor sonrasında bir kez daha Back Suplex'le spiker masasına çakıyor! Sonrasında Lumis'i tekrar çekiyor. Hızla ringe atıyor peşinden kendisi de dalıyor. Lumis bir çırpıda kalkıp seri bir dropkick gömüyor! Sonrasında hızla tutup tuşa gidiyor. 1........2...... KICKOUT! Lumis, Orton'ı ensesinden tutarak kaldırıyor ve Abdominal Stretch! Orton acı içinde kıvranıyor! Orton pes mi edecek!? Lumis bir süre sıkıyor fakat Orton bundan kurtulmayı başarıyor! Hip Toss'la Lumis'i yatırıyor. Sonrasında hızla bir clothesline! Ardından bir tane daha! Sonrasında Lumis bir yumruk sallıyor fakat Orton bundan eğiliyor. Lumis iplere doğru fırlayıp iplerden sekiyor. Gelişine bir Snap Powerslam! Fakat Lumis iplere tutunuyor. Orton fake yiyor Lumis hızla bir La Magistral! 1.........2........ KICKOUT! Orton bunu atıyor ve ikili birbirlerine koşuyor Orton'dan hızla bir Snap Powerslam! Tuş 1.........2........ KICKOUT!

maxresdefault.jpg


Orton, Dexter'ı kaldırıyor ve aprona doğru fırlatıyor. Oradan tutuyor ve çekiyor. DDT'ye alıyor. Hakem sayıyor. 1......2......3.......4.... DDT! Tuşa gidiyor! 1........2...... KICKOUT! Lumis atıyor! Orton hızla ayağa kalkıyor ve RKO hazırlığı yapıyor! RKO tauntunu atmaya başlıyor. Lumis sendeleyerek kalkıyor. Orton hızla bir RKO! Fakat hayır! Lumis bundan kurtuluyor ve School Boy Roll Up! 1.........2........ KICKOUT! İkili aynı anda kalkıyor. Lumis, Orton'a bir yumruk sallıyor fakat Orton bundan eğiliyor. RKO! Hayır! Lumis bundan kurtuluyor ve Orton'ı üstünden itip hızla iplerden sekiyor. Orton gelişine bir Sleeper Hold bağlıyor! Lumis pes mi edecek!? Lumis dayanmaya çalışıyor. Bir süre sonra kilidi çözüyor ve Orton'ı kolundan çevirip Scoop Slam'le yatırıyor. Sonrasında sağlam bir Leg Drop sonrasında tuşa gidiyor! 1.........2........ KICKOUT! Lumis, Orton'ı kaldırıyor ve kafasından tutuyor. Fakat Orton aniden üst üste yumruklar savuruyor ve Lumis'i irish whipe yolluyor. Lumis bunu tersine çeviriyor. Gelişine bir Pop Up Throat Thrust! Sonrasında Orton'ı kafasından tutarak kaldırıyor ve ringposta doğru fırlatıyor! Orton acıyla ring dışına düşüyor! Lumis peşinden hızla ring dışına fırlıyor. Orton sersemleyerek kalkıyor. Lumis hızla bir Superkick! Orton bu Superkicki yedikten sonra bariyerlere doğru çekiliyor. Lumis hızla üstüne koşuyor ve shoulder block şeklinde bariyerlere uçuyor fakat o da ne!? Orton bundan kaçıyor! Lumis bodoslama bir şekilde bariyerlere girerek bariyerleri yıkıyor!

The-Silence-Cropped.jpg


Lumis'in omzu acı içinde. Orton hızla Lumis'i kaldırıyor ve ringe sokuyor. Birazcık sallanarak soluklandıktan sonra hızla ringe giriyor. Sonrasında hızla Tuşa gidiyor. 1.........2........ KICKOUT! Orton kalkıyor ve RKO için hazırlık yapıyor. RKO! Fakat hayır! Lumis aniden bunu SILENCE'a çeviriyor! SILENCE bağlıyor! Orton pes mi edecek!? Orton dayanmaya çalışıyor! Orton bayılmak üzere! Hakem Orton'ın boştaki elinden nabzını kontrol ediyor! Orton elini havaya kaldırıyor.

rko-2.jpg


Fakat Orton bir anda elini havaya kaldırıyor! Sonrasında yerden destek alarak ayaklanıyor. Kilidi çözüyor ve RKO!!! İkisi de yerde! Hakem ikisini de kontrol ediyor ve kontrol ettikçe sayıyor! 1.........2........3........4........5........6........7........

randy-orton-punt-kick.png


İkili birbirlerine doğru sürünüyor. Birbirlerini tutarak kalkıyorlar. Dexter sağlam bir yumruk! Orton'dan da bir yumruk! Dexter bir yumruk daha! Orton'dan bir yumruk daha! Dexter üst üste yumruklar savursa da Orton bunların birinden eğiliyor ve üst üste seri yumruklarla Dexter'ı köşeye çekiyor. Sonrasında köşede Dexter'ı hunharca yumrukluyor. Hakem ayırıyor. Orton hızla Lumis'i Top Rope'a çıkartıyor. Sonrasında kendisi de çıkıyor ve SUPERPLEX! İkisi de yerde! Orton Tuş deniyor! 1........2........ KICKOUT! Lumis atmayı başarıyor. Orton zorlana zorlana köşeye geçiyor. Ardından Punt Kick için hazırlık yapıyor. PUNT KICK için koşuyor!

ee1a3e998e68e406-600x338.png


Fakat o da ne!? Bir anda ışıklar kararıyor. Led Ekran'da Malakai Black, Curt Hawkins ve Eddie Edwards'ı pataklarken görüntüleniyor. Eddie Edwards'ı hızla duvara fırlatıyor. Sonrasında Curt Hawkins'e bir Black Mass! Ardından Eddie'nin kafasından tutuyor ve hızla oradaki Sigorta kutusuna doğru fırlatıyor! Patlama sesi çıkıyor!

maxresdefault.jpg
071_J2G_5096-eddfcd31bfc8d24b0435fad76a43a98c.jpg


Eddie'nin bağırışları içinde Led Ekrandaki yayın kesiliyor ve bir anda etraf kapkaranlık oluyor. Elektrikler tamamen kesildi! Seyirciler ellerindeki telefondan flaş tutmaya başlıyorlar. Flaşlar açıldığında Orton ile Lumis face to face karşı karşıya! İkili birbirlerine sertçe bakıyor. Lumis, Orton'ı tutup bir yumruk atmak istiyor fakat Orton eğiliyor! Lumis, yanlışlıkla Orton'ın arkasındaki hakeme vuruyor! Orton, bunu fırsat bilip Lumis'i çeviriyor ve RKO! Fakat Lumis bundan kurtuluyor! Hızla bir cebinden çakmak diğer cebinden de bir sprey çıkartıyor. Çakmağı yakıp spreyi de çakmağa doğru sıkıyor! Orton'ın yüzüne doğru ateş fırlatıyor! Orton yüzünü tutarak acıyla yere yığılıyor! Dexter hızla Orton'ı tutup SILENCE! Orton acıyla kıvranıyor!

EW0LyIyWAAEg_RY.jpg


Orton bir süre sonra bayılıyor! Dexter hızla hakeme doğru sürünüyor ve hakemi dürtüyor. Sonrasında Orton'ın üstüne yatıp Tuşa gidiyor! 1.........2.......

3!!!

Kazanan: Dexter Lumis

Dexter-Lumis-NXT-.jpg


Lumis başarıyor, Orton'u yere sererek şovu kapatan isim o olacak! Seyircilerin ışıkları arasında Dexter Lumis kadraja yaklaşırken PAYBACK #45'in sonuna geliyoruz.

𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟓: 𝕘𝕦̈𝕣𝕖𝕤̧𝕔̧𝕚𝕝𝕖𝕣 𝕞𝕖𝕔𝕝𝕚𝕤𝕚
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©


POST SHOW



s1yokqq.jpg
images
9gfpfpq.jpg


Guerillas of Destiny girişte görünüyor. Hemen arkalarında Jey var. Ağır adımlarla ringe ilerliyorlar.

Michael Cole: Geçen haftadan sonra bu üçlü PGW'yi domine ediyor John. Şov sonrası olmasına rağmen hiçbir seyirci arenayı terk etmedi, bu maç için herkes heyecanla bekliyor.

JBL: Jey Uso ailesine olan nefretini kustuktan sonra, tam da Roman gibi bir şef olduğunu kanıtladı ve Tama ile Tanga'yı kenarına çekti. İnanılmaz bir olaydı Michael.

intro-1676083640.jpg


Bu sözleri duyan Jey bir anlık öfkeyle spiker masasına geliyor ve BAĞIRIYOR.

JEY: JEY USO DİYE BİRİ YOK! BENİM ADIM ARTIK JEY! SADECE JEY!

JBL bu tepki karşısında şaşkınlıkla Jey'e bakarken kafasını sallıyor. Biraz sonra...



nkf0hbs.jpeg
q9x1djx.jpeg


Karanlığın arasından bizi karşılayan birileri var. Bunlar oldukça yakından bildiğimiz isimler, Brody King ve Buddy Matthews! House of Black ekibinin üyeleri burada! Anonsları eşliğinde ringin yolunu tutuyorlar, ringe giriyorlar ve kendilerine gösterilen köşeye geçiyorlar.

Bütün güreşçiler burada. Guerillas of Destiny üyeleri ringin içinde, Jey ise onların bulunduğu köşede. Bu üçlü maç öncesinde kısa bir toplantı yapıyorlar. Sonrasında Jey'in ring dışına, Tama'nın da Apron'a geçtiğini görüyoruz. Diğer tarafta ise bir yumruk tokuşturma ve üstüne Matthews'un Apron'a geçmesi var. Hakem sırasıyla iki köşeye de giderek kontrollerini gerçekleştiriyor, sonrasında ringin merkezine dönüyor ve maçın başlangıcını ifade eden işareti veriyor!

Guerillas of Destiny vs. House of Black

mns3elr.png
bpd4hbf.jpg


Tanga ile Brody ringin merkezine ağır adımlarla ilerliyorlar, birbirlerinin üzerinden ayırmadıkları dik bakışlarla. Nihayet karşı karşıyalar, bir süre bu şekilde bekliyorlar. Bu durumu bozan, Tanga'nın attığı yumruk oluyor. Brody hızla kendisini toparlıyor ve aynı şekilde karşılık veriyor! Tanga'da da durum benzer, Brody'e bir yumruk daha atıyor. Bu iş, bir düelloya dönüşüyor diyebiliriz. Brody kendisini toparlıyor ve yumruk atıyor? Hayır tabii ki, Tanga rakibini beklemeden bir yumruk daha atıyor! Bir daha, bir daha ve bir tane daha. Brody oldukça afallamış bir şekildeyken, Tanga arkasına dönüyor ve iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve Clothesline yapıyor! Bu Brody'i yere serme konusunda yeterli değil, Brody'den Lariat! Tanga eğiliyor ve onu arkasından iterek iplere yolluyor. Brody iplerden geri dönüyor ve Tanga'dan Spinebuster geliyor! Bu hareketin ardından hemen ayağa kalkamıyor, sırtını tutarak yerde uzanıyor. Sonrasında Brody'nin bacağını havaya kaldırıyor, Matthews iplerin arasından ringe girecek gibi oluyor fakat hakemin elini bir kez ring matına vurması ile Brody'nin kickoutlaması bir oluyor. Tama alkışlıyor, Tanga ufak ufak ayağa kalkıyor. Tanga rakibini saçından tutarak kaldırdıktan sonra kendi köşelerine yolluyor. Devamında kendisi de oraya gidiyor, Tama'ya tag veriyor. Kollarından tutarak onu ringin ortasına getiriyorlar ve Double Suplex yapıyorlar! Matthews çıldırıyor, onu havaya kaldırabilmiş olmalarına çıldırıyor! Ringin içine girmeye çalışıyor fakat hakem buna engel. Tanga ringi terk ediyor...

Dropkick+%252B+Kip-Up.gif


Tama yerdeki rakibine birkaç tekme atmasının ardından, onu ayaklandırıyor. Brody'i bir köşeye yollamasının ardından, kendisi de onun karşısında yer alan köşeye geçiyor ve geriliyor. Akabinde koşmaya başlıyor ve Stinger Splash yapıyor! Çekildi! Tama köşeye tosladı, göğsünü tutarak geriye savruluyor. Brody'den Knife Edge Chop! Çıkan ses ve hareketin şiddetinden ötürü herkes fena oluyor. Brody, yerde acı içinde kıvranan rakibini; bir süre kendisini dinlendirdikten sonra ayaklandırıyor ve onu iplere yolluyor. Tama iplerden dönüyor ve Brody'den Dropkick geliyor! Bunu yapması ilginç olan tek şey değil, Kip-up ile ayaklanması kendisinin şovunu iyice süslüyor. Bununla yetinmiyor, Tama'nın ayağa kalkmasını bekliyor. Kısa süre içerisinde Tama'nın ayağa kalktığını ve Brody'nin onun karnına tekme attıktan sonra Folding Powerbomb yaptığını görüyoruz! Hakem sayıyor, 1... Tanga iplerin arasından ringe giriyor, 2... Tuş, Tanga tarafından bozuldu. Tanga, Brody'i acısı ile baş başa bırakıyor. Matthews'dan Running Knee Strike! Tanga yerde, Matthews onu ensesinden kavrayarak kaldırmasının ardından iplerin arasından ringin dışına yoluyor. Matthews, Apron'a geçerken; Brody'nin yerdeki rakibinin bacağını havaya kaldırdığını ve hakemin de saymaya başladığını görüyoruz, 1... 2... KICKOUT! Brody hızla ayağa kalkıyor ve Apron'daki Matthews'a doğru giderek ona tag veriyor. İkili yerdeki Tama'ya dönüyorlar, onu ayağa kaldırmalarının ardından Tama'yı iplere yolluyorlar. Tama iplerden sekiyor ve Double Flapjack! Brody ringi terk ediyor, Matthews ise tuşa gidiyor, 1... 2...

pcnayz9.png


KICKOUT! Matthews, Tama'yı saçından tutarak oturur pozisyona geçirmesinin ardından onu Choke Hold'a bağlıyor. Bununla eş zamanlı olarak seyircilerin ritimli bir şekilde alkış tutmaya başladıklarını görüyoruz, Jey de ring matına vuruyor. Tama'ya dönüyoruz, bu ritime o da ayak uyduruyor. Her geçen saniye biraz daha ayağa kalkma halinde, sonunda ayaktalar. Matthews hareketini zamanla Headlock'a dönüştürüyor. Ayakta olmalarına rağmen bırakmıyor, Tama'dan rakibinin karnına bir dirsek! Bir daha, bir daha ve bir tane daha! Matthews bu darbelerin ardından bırakmak zorunda kalıyor, Tama doğruluyor fakat Matthews ani bir atak ile attığı diz ile onun önünü kesiyor. Sonrasında onu köşeye yolluyor tüm gücünü kullanarak. Sırtını yüksek bir şiddetle çarpan Tama, yaslanarak orada dinlenirken; Matthews'ın ona doğru koştuğunu ve Corner Big Boot yaptığını görüyoruz. Bu kadar da değil üstelik, bir tane Corner Back Elbow yapmasının ardından onu ensesinden iterek iplere doğru yolluyor. Tama'nın iplere gittiği esnada, Matthews'ın ring ortasına geçtiğini gözlemliyoruz. Tama iplerden dönüyor ve Dropkick! Onu saçından tutuyor ve bir şeyler söylüyor. Tama çaresiz bir vaziyette, Tanga'ya ulaşmaya çalışıyor. Devamında tuşa gitmek yerine köşeye çıkıyor, Tama'nın ayağa kalkmasını bekliyor. Bir süre sonra Tama ayaklanıyor ve Diving Meteora! Çekildi! Tama kendisini yere bırakıyor ve dizlerinin üstüne kötü bir biçimde düşüyor! Bunun ardından iki isim de yerde, kendi köşelerine doğru sürükleniyorlar...

Gonzo+Bomb+2.gif


Aynı anda partnerlerinin bulundukları köşeye erişiyorlar ve eş zamanlı olarak tag veriyorlar, Tanga ile Brody içerde! Birbirlerine doğru koşuyorlar ve buluştukları noktada birbirlerine bir an bile beklemeksizin yumruklar atıyorlar! Üstün çıkan Tanga! Brody afallamış vaziyette, Tanga onu iplere yolluyor. Brody iplere gidiyor. İplerden dönüyor ve Tanga'dan Powerslam! Bir saniye, bir saniye! Brody ağır geldi. Tanga acı içinde sırtını tutuyor. Az bir süre dinlenme fırsatı bulan Brody, rakibinin kafasını bacaklarının arasına almasının ardından Piledriver yapıyor! Bu hareketin ardından rakibinin üstüne geçiyor, hakem saymaya başlıyor. 1... 2... KICKOUT! Brody hız kesmeden devam ediyor, rakibinin yanıbaşında Taunt'unu yapıyor. Tama ayağa kalkıyor, Brody'den GONZOOOO BOMBBBBBB! BAŞARILI, TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

Running+Powerslam.gif


TAMA BOZDU! Matthews devrede, Tama'ya Murphy's Law yapıyor! Tama yuvarlanarak ringin dışına bırakıveriyor kendisini. Murphy kendisine tag vermesini söylüyor ve Apron'a geçiyor. Brody tag veriyor, ringi terk ediyor. Matthews ringin içine girdikten sonra Tanga'yı ayağa kaldırıyor ve Murphy's Law yapıyor! Tanga direniyor, direniyor! Arm Drag ile Matthews'ı savuşturuyor. Matthews sırtını tutarak ayağa kalkıyor. Tanga'dan Running Powerslam! Bu kadar da değil, Brody'nin olduğu köşeye doğru koşuyor ve koşarak yaptığı Shoulder Thrust ile onu Apron'dan düşürüyor! Sonrasında oldukça yorgun olup, Apron'a yeni çıkan Tama'ya doğru gidiyor.

Tama'ya tag veriyor. Tama ringe giriyor, Tanga yerdeki Brody'i ayağa kaldırıyor. Tama'dan Gun Stun! Harikulade! Bu Brody'i bitirmek için yeterli değil, onu kaldırıyorlar. İnanılması güç ama birlikte Magic Killer yapıyorlar! Magic Killer geldi! Brody'nin üstüne geçiyorlar, hakem sayıyor. 1... 2...

3!

Kazanan: Guerillas of Destiny

gicgha2.jpg
519zg1p.jpeg


Evet, kazandılar! Brody yuvarlanarak ringin dışına çıkıyor. Bu esnada ring içindeki isimlerin galibiyetlerini kutlamaya başladıklarını görüyoruz. Bu maçı kazanan takım, Guerrillas of Destiny! Kendilerinin galip olduğunun anonsu geçildikten sonra, bu takıma ait şarkının çalmaya başladığını işitiyoruz. Jey çelik basamakları kullanarak Apron'a çıktıktan sonra iplerin arasından ringe giriyor ve bu kutlamaya katılıyor. Tama bir köşeye, Tanga bir köşeye çıkıyor. Jey ise onların arasına geçiyor ve onları parmakla işaret ettikten sonra alkışlamaya başlıyor. Hep birlikte kutluyorlar bu galibiyeti. Brody ile Matthews omuz omuza girerek arka alanın yolunu tutuyorlar. Ringdeki sevinç ise bir süre daha devam ediyor...

Şimdi Jey'in bir mikrofon talep ettiğini görüyoruz. İstediği fazla geçmeden yerine getiriliyor, iplerin arasından bir mikrofon gönderiliyor. Jey mikrofonu aldıktan sonra konuşmaya başlıyor. Bütün gözler, bütün kulaklar onun üstünde.

itsktt6.jpeg


Jey: Geçen hafta yaşananlardan sonra daha ne söyleyebilirim ki? Sıra onlarda... Tama Tonga ve Tanga Loa. Beni ailede anlayan yalnızca onlar oldu. Kardeşlerim bile benim zorla Roman'a biat etmemi beklediler. Ne kadar da üzücü! Belki de birilerinin seni anlaması için kan bağına ihtiyaç yoktur. Belki de kan bağı, kişilerin birbirlerini kullanmaları için bahane ettikleri bir safsatadır. Artık bu tür düşüncelerin, en azından bizim aile için, doğru olduğunu net bir şekilde görebiliyorum. Lafı fazla uzatmayacağım. Tama, söz sende!

Tama ile Tanga kafalarını sallayarak onaylıyorlar, katılıyorlar. Sonrasında Tama da iplerin arasından gönderilen mikrofonu alıyor.

Tama Tonga: Olması gereken buydu Jey. Biz doğru yolu takip ettik ve sürecin arkasında durduk. Evet, bunu kimse inkar etmeyecektir ki biz iç içeyiz. Ailemizle, Anoa'i ailesi ile her zaman oldukça yakın olduk. Ama doğru gitmeyen bir şeyler var. Diğer aile fertleri de bana katılıyor ki, Roman'ın üzerinde uygulamaya çalıştığı politika fazlasıyla yanlıştı. Sana baskı kurması ve bu şekilde sindirmeye çalışmasını hazmetmek güç. Bunun elle tutulur bir yanı yoktu. Ne yani, Roman'ın ailemizi bölmeyi bile göz aldığı haritasını; kılavuz edinmeyi sürdürecek miydik? Elbette ki hayır!

Tanga bir şeyler söylemek istiyor. Tama elindeki mikrofonu ona veriyor.

Tanga Loa: WrestleMania sonrası buraya adımımızı attığımızda Roman'ın Bloodline'ı çoktan kurduğunu gördük. Solo oradaydı, ama seninle Jimmy'nin orada olmadığını gördük. Bir aile içinde iki farklı gruplaşma vardı. Ve bizler, Anoa'i ailesi ile yakın bir aile olarak, bu iki gruptan birini tercih edersek zaten yanan şöminenin ateşini iyice harlayacaktık. Biraz olsun gözlemlemeye karar verdik. Bu ateşi büyüten biz olmak istemedik. Bu süreçte Roman'ın oldukça yanlış davrandığına kanaat getirdik. Senin de dediğin gibi, Anoa'i ailesi tüm PGW'yi domine edebilirdi. Fakat Roman, bundan önce ailesini baskı altına alarak tek lider olduğunu kanıtlamak istedi. Belki de SummerSlam'de Wes Lee'nin karşısına çıksaydı sen de Alberto'yu rahatça yenebilirdin. Fakat Roman çok bencilce davrandı ve-

Bu sırada bir müzik duyuluyor.



jpiky8d.jpg


Uzun bir süre geçiyor, ring içindeki isimler gerginleşiyorlar. Sonunda arka alandan gelen isim Paul Heyman! Kendisinin elinde bir mikrofon bulunmakta. Stage'nin tam orta noktasında durmasının ardından elindeki mikrofonu ağzına doğru tutuyor ve konuşmasına başlıyor.

nl5wdwf.jpg


Paul Heyman: Ne yani, aldığınız galibiyetin ardından Roman Reings'i aranızda çekiştirmeyi sürdürecek misiniz? İnanın buna hiç gerek yok. Üzerinde eleştiriler yaptığın Roman... Ona ne kadar benzediğinin farkında mısın Jey, her geçen gün onun izinden gittiğini fark edemiyor musun? Evet, biliyorum ki bu aileye sımsıkı bağlısın. Aileni seviyorsun ama duyguların saf ve masum değil. Gözün yukarıda, aklında sadece bu ailenin başına geçmek ve Head of the Table olmak var. Tribal Chief olmak ve Roman'ın kenara çekilmesini istiyorsun. Şimdi bir kez daha düşünmek gerekir ki, asıl gaflet Roman'ın unvanı elde etmek için elinden geleni sarf etmesi ya da bunu tek başına yapmayı da göze alması değil; senin kuzenini korkunç bir derecede kıskanmanmış! Ne denli bir kıskançlığın içerisindesin sen!

Jey karşlarını çatarak izliyor sadece.

g7rvjr5.jpg


Paul Heyman: Ama ben senin ve hatta sizin yaptığınız gibi bir ötekileştirmede bulunmayacağım. Jey Uso, aslında bütün bu yangını söndüren kişi sen olabilirdin. Sen ise çıkarların uğruna ateşi harlamayı tercih ettin. Bloodline'a ivedi bir şekilde katılarak bunların hepsine bir son verebilirdin. Bunu yaparak bütün kıskançlığı bitiren ve aileyi tekrardan bir araya getiren kişi sen olabilirdin. Ama sen kendi egonu her şeyin önüne alarak, bunu yapmamayı tercih ettin. Yapamayacaksın da bunu gayet net bir şekilde biliyorum. Roman sana geldi ve yalvardı, bu bir kez de olmadı üstelik. Ama sen ne yemeğe geldin, ne de düzgün bir şekilde konuşmaya... Son ana kadar devam etti, son kez SummerSlam'de söylendi. Bunu birlikte yapabilirdiniz. Ama bunu da elinin tersiyle itmeyi kendine hak gördün. Roman zirveyi seninle paylaşmak istedi ama sen itham ettiğin bütün sıfatların bir örneği gibi hareket ederek bunları yaptın!

Jey elindeki mikrofonu ağzına tutarak bir şeyler söylemeye yelteniyor.

Jey: Ne saçm...

t3fl2jt.jpeg


Paul Heyman: Lütfen sözlerimi kesme Jey, kendisi zaten bu gece burada olmayacak. Aslında buna bağlanacak bir şeyi sana aktarmak için buradayım. Evet, bu maç artık gerçekleşmek zorunda. Lockdown'da onunla yüzleşeceksin! (bir süre duraksıyor, reaksiyonlara kulak veriyor) Bire bir, baş başa... Tonluk ağırlığa sahip olan kafesin içerisinde yalnızca siz olacaksınız ve kozlarınızı paylaşacaksınız! Roman Reigns. Jey USO - Hell in a Cell Match! Yıllar öncesinde olduğu gibi... Aynı şehirde, aynı arenada... Muhtemelen aynı son ile... Orada ne olacak Jey, orada ne olacak... ORADA NE OLACAK? HEPİMİZDEN İYİ BİLİYORSUN!

Öfkelenen Jey, araya giriyor.

as8s01i.jpeg


Jey: Beni bu şekilde korkutacağını mı düşünüyorsun? Bu büyük bir yanılgı. I'm already inside of it! Orada olacağım ve Roman'ı parçalayacağım! Bu kadar, fool!

Bu yaşananların ardından Jey agresif tavırlarla Paul'a bakıyor. Paul'un yüzünde ise bir gülme ifadesi görüyoruz. Biraz sonra kahkahalar atıyor Heyman. Jey'in sözleri üzerine dalga geçiyor.

Paul Heyman: Umarım o kafesten tek parça çıkabilirsin, Jey USO!

Derken...

reigns-uso-2.jpg


SUPER KIICCKCKKKKK!!!!!!!!!!!!!! JEY, PAUL HEYMAN'A SALDIRIYOR!

austin-theory-vs-jey-uso.jpg


HEYMAN YERDE YATARKEN SEYİRCİLER HAREKETLENDİ! JEY ÖFKELİ BİR ŞEKİLDE KOŞUYOR VE KÖŞEYE ÇIKIYOR. SEYİRCİLERDEN BÜYÜK CHEER GELİRKEN JEY ATLIYOR, JEY SPLASH!!!!!!!!!!

hdMPZpqczT-.jpg
NDeAmXPULTi.jpg
x_-dLqp5j.jpg


Jey öfkeli bir şekilde Heyman'a bakıyor. Seyircilerden olumlu reaksiyonlar gelirken Jey ve Guerillas of Destiny tauntlarını atıyorlar. Post show bu görüntülerle sona eriyor.

𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟓: 𝕘𝕦̈𝕣𝕖𝕤̧𝕔̧𝕚𝕝𝕖𝕣 𝕞𝕖𝕔𝕝𝕚𝕤𝕚
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:

Hacken

Joe Hendry
Katılım
2 Tem 2023
Konular
14
Mesajlar
4,964
Beğeni sayısı
1,304
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
İşin son demlerinden ötürü değerlendirme ve promo işlerini yapamadık. Yarından itibaren şova kadar hepsini yetiştiririz her türlü.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: