Norris Hollanda'da Çok Rahat Kazandı!


Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
330
Mesajlar
2,884
Beğeni sayısı
601
PG Nakit
1,050


Kötü starta rağmen Verstappen'i geçerek liderliği geri alan Norris +20 saniye farkla Hollanda yarışını kazandı! Verstappen iyi temposuyla ikinci sırayı korurken stratejiyle öne çıkan Leclerc podyumu tamamladı.

🥇 Lando Norris 🟣
🥈 Max Verstappen
🥉 Charles Leclerc
4. Oscar Piastri
5. Carlos Sainz
6. Sergio Perez
7. George Russell
8. Lewis Hamilton
9. Pierre Gasly
10. Fernando Alonso
 

RiseGen

Go Further
Katılım
2 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
360
Beğeni sayısı
78
PG Nakit
0
Konum
Lesmo, Lombardiya
Favori Güreşçi
LA Knight
Yorucu bir yarıştı ya. Fikrim halen geçerlidir burada yarış filan yapılmasın. Hafta içi 4 gün 8-18 çalışıyorum böyle yorulmuyorum.

Norris yine ilk virajda öldü ama McLaren'ın hızı korkunç iyiydi, yarışı da yatarak kazandılar. Norris yapması gerekeni yaptı, çok da fazlasını yapmadan kazandı açıkçası. Red Bull kesinlikle kaybetmiş "aura"yı. Dünün ekmeğini yedi Verstappen, Piastri de ilk çizgiden başlasa podyuma bile çıkamayabilirdi. Ferrari bile daha iyi göründü yarışta bence.

Ferrari iki korkunç günden sonra arkası sürekli kayan bir arabayla maksimumu aldı yarıştan, Pazar günleri beklenenden çok daha iyiler. Leclerc çok iyi sürdü, Sainz da bileğinin hakkıyla aldı ilk 5'i. Mercedes'in yarış temposu korkunç, halen lastiklerdeki sorunlarla uğraşıyorlar.

Sezon'un bu dönemecinde işleri zor görünen bir Red Bull var. Sezon başında düşünülen gelişim eğrisine yanıt bulamadıkları açıktı, McLaren'ın da gelişimi RB'nin düşündüğünden çok daha fazla olunca kaçınılmaz son devreye girdi.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 5)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: