WWE SmackDown Tartışma Konusu | 23.08.2024


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
GVrcW7wXEAAatxS



Şovu Grayson Waller Effect ile açıyoruz. WWE Şampiyonu Cody Rhodes bu programın konuğu. Waller tabii hemen suyu kaynatıyor, Rhodes'un başarılarında Owens & Randy'i kullandığını öne sürüyor. Cody de Waller'a sen de Theory'i kullandın diyor. Waller o benim takım arkadaşım diyor. Waller da Owens'ın arkadaşlarına ihanet ettiği bir video package yayınlatıyor. Bunun üzerine Owens geliyor. Owens konuşurken burada bir saçmalık çıkmadan Aldis'i maç ayarlaması için davet ediyor. Aldis ise bu maçı ayarlıyor. Gecenin ana olayında Owens & Cody vs. Waller & Theory maçını izleyeceğiz! Owens, bunlara saldırayım diye icazet istiyor. Aldis ise çabuk olun diyor. Hemen girişiyorlar. Owens, Waller'a Stunner vuracakken Waller, Owens'ı Cody'nin üzerine itiyor! Ve hemen kaçıyorlar. Cody biraz bozulmuş gibi görünse de sonradan pek renk vermiyor. Ekibe karşı gövde gösterilerini gerçekleştiriyorlar ME öncesi.

Birleşik Devletler Şampiyonluğu Maçı
LA Knight (ş) def. Santos Escobar

Angel, Berto & Elektra maçtan önce Knight'a saldırıyorlar. Bunun bedeli ise ağır oluyor, çünkü hakem üçünü de kenardan banlıyor. Fena geçmeyen maçı ise LA Knight, BFT ile kazanarak ilk sınavında kemerini koruyarak bitirmeyi başarıyor.

6-Women Tag Team Maçı
Naomi, Jade Cargill & Bianca Belair def. Blair Davenport & The Unholy Union (Alba Fyre & Isla Dawn)

Blair Davenport'a vurduğu Springboard Moonsault'un ardından başarılı bir şekilde tuş bulan Naomi, takımına maçı kazandırıyor.

The Bloodline ringde. Ekibin kemer koruma maçı var ama öncesinde Solo Sikoa bir promo kesiyor. Birkaç şeyden bahsedecekmiş Solo. İlki OTC dediğiniz Roman Reigns'in bittiği diyor Solo. İkincisi Owens ya da Cody fark etmez hangisi kemeri alırsa o kemerin Bloodline'a geri getirilmesi gerektiğiymiş. Üçüncü husus ise TTC ile ilgiliymiş. Fatu'yu bir adım öne çıkarıyor Solo. Fatu'nun da bacağında alçı tarzı bir şey var. Solo, Fatu'ya kemerini bana ver diyor, hatta Tonga Loa'ya ver diyor. Fatu da veriyor kemeri. Sakatlığından dolayı bunu yaptığından bahsediyor Solo ve sonra sarılıyorlar. Ardından Street Profits burada! B-Fab de yanlarında. Bloodline için rütbe düşme sezonu olduğunu söylüyorlar ve maça geçiyoruz.

WWE Tag Team Şampiyonluğu
The Bloodline (Tama Tonga & Tonga Loa) (ş) def. The Street Profits)

Kenardan Solo ve Jacob Fatu'nun da ortaklaşa yaptığı işlerin yardımıyla Bloodline kemerini korumayı başarıyor. Maçtan sonra SP'ye saldırmaya devm ederlerken #DIY burada! Bloodline'ı darmadağın ediyorlar güzel bir ekip işiyle DIY ikilisi derken Jacob Fatu kenardan hemen devreye giriyor. Bloodline, DIY'ı da dağıtarak segmenti sert bir üstünlükle kapatıyor.

Cody Rhodes & Kevin Owens def. A-Town Down Under
Kevin Owens, Waller'a vurduğu Pop-Up Powerbomb ile maçı bitirerek takımına kazandırmayı başarıyor. Maçın sonunda Owens kemeri alıyor ve Cody'nin arkasında! Kemerle vuru- hayır hızlıca gelince kemerle vuracak sandım şoktayım pıhahahahahhahah. Kemeri hızlıca Cody'e vererek iplere dayanıyor hiddetle ve dışarıdaki heel ekibe bir şeyler söylüyor. Cody olanları garip bir ruh haliyle izliyor bu esnada. Owens dönünce yine bozmuyor kendini ve sarılıp galibiyeti kutluyorlar. Şov sona eriyor.​
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 3)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: