Çok yoğun bir dönemdeyim o yüzden ekipten özür diliyorum, şovu takip edemedik ama promo gelecek önümüzdeki şova kadar. Şovu biz açmışız, klasta bir konuşma yapmışız. Şu aşama da birinin bölmesini beklerdim, çünkü Jey ve Roman'dan sıyrıldık gibi ve rakip kim olabilir hiçbir fikrim yok. O yüzden bu bekleyiş birkaç hafta daha sürecek gibi kendi adıma ama kemerle diğer saltanatlara nazaran daha uzun bir süre geçireceğime dair inancım var. Karakter hafif aristokrat yönünde de kaymış, bakalım hafif hafif bir otorite figürü kokusu alıyorum karakterden eğer yeni bir GM falan durumları olursa yerimizi alabiliriz saflarında. Ricardo kardeşe de anons için teşekkürler. The Miz'in yaptığı icraat şok etti. Hem kendi karakterine çok uygun bulmadım hem de bu fikir nasıl işlenecek çok heyecanlandırdı. Sabırsızlıkla bekliyorum bu güreşçi meclisinden ne çıkacağını günün sonunda güreşçi meclisinin ilk büyük kararı benim rakibim olabilir gibi duruyor WHC'in doluluğu düşününce. Bekliyoruz, mecliste yerimizi alacağız alhamdulillah. Velveteen'in intihar ettiği düşünmüştük cidden ama düşüncelerinden bu kadar çabuk arınmış olabileceğini düşünmüyorum ben, bir şeyler gizlediğini hissediyorum. Müziği de süper olmuş, bu Velveteen geçtiğimiz yıldaki Velveteen'den daha ürpertici hissettiriyor ama genel olarak. Ve bunun için Wyatt feudu inanılmaz iyi olabilir, Velveteen'in Dream ile olan feudundan beri düşüşte olduğunu hissediyorum ben ve bu feud işleri değiştirebilir gibi hissettiriyor biraz. Umarım öyle olur, çok keyifli olacak bu feudu izlemesi. Malakai'de sağlam bir promo kesmiş, kemer maçı için o maçta heyecanlandırıyor bakalım. Bu SEX' diğer SEX'lerden ayrılıyor bence. İçlerinde açık ara en cıvığı bu olacak gibi hissediyorum, diğer ekipler gibi ağır bir hikaye dönmez gibi günün sonunda. Tamamen eğlenmeye ve eğlendirmeye çalışacaklar gibi. Günün sonunda Hardy vs. Ospreay'e gitmemiz gerektiğini de düşünürsek, bence bu yeni SEX kemerler için ciddi bir aday. Val Venis'te bu kemeri bir daha alıp bir rekor kırabilir bakalım, beklemedeyiz. Maçta ise Hardy'in kazanması zaten beklenildik bir durumdu, Breeze henüz çok toy ama onu yetiştirirken Bate'deki hatalara düşmeyecektir Venis. Öyle umuyorum. Lumis'in yeni karakteri oldukça ilgi çekici, Bo Dallas'ın serisinin biraz daha uzamasını bekliyordum ben aslında ama Lumis için de böyle bir spot şarttı o yüzden iki taraf içinde okey olduğunu düşünüyorum. Bu haliyle Lumis'in önü biraz daha açık bence, Randy ile olan feudunun gidişatına göre kendini daha yüksek bir yerlere atacaktır rakibiyle beraber. Bo Dallas'ın ise karakter hala güzel gidiyor, neler yapacak beklemedeyim. Kenny Omega'nın bu hakkı hiç böylesine cash-in gibi kullanacağını düşünmüyordum daha çok 1v1 maçta olacak gibi bir hissiyat vardı. Bence epey şaşırtıcı ve güzel oldu Brookes için kemeri bu kadar kısa sürede kaybetmek can sıkıcı olabilir ama bu kemeri kazanmak daha keyif verici olmalı. Onu da, Kenny Omega gibi tebrik ediyorum yeniden. Hayırlı uğurlu olsun. Main-event çok epikti. Jey Uso'nun yalnız başına savaşacağını düşünüyordum ben Bloodline'a karşı ama öyle olmadı. GOD işleri değiştirebilir, ben günün sonunda Roman Reigns'in üstün çıkacağını düşünsem de izlemesi çok keyifli olacak. Bu ekibin ekim ayına bir WAR GAMES getireceğini düşünüyorum zorla ama bakalım, canlı takip etsem kesinlikle çok keyif alırmışım. 5 veriyorum.