RPG Sıradaki Gelsin


Ensiferum

eater.of.worlds
Katılım
4 Tem 2023
Konular
59
Mesajlar
3,205
Beğeni sayısı
740
PG Nakit
120
WYATT!



Işıklar sönüyor. Girişte gaz lambasıyla Televizyon şampiyonu Bray Wyatt görünüyor. Wyatt ağır adımlarla ringe ilerlerken son PAYBACK şovunda Velveteen Dream'le yaşadıklarının tekrarını izliyoruz. Wyatt rampaya geldiğinde kendisini bekleyen sandalyesine yavaşça kuruluyor ve bir süre sallandıktan sonra lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor.

jzRTSWOt_o.png


I've got the joy, joy, joy, joy down in my heart,
Down in my heart,
I've got the joy, joy, joy, joy down in my heart,
Down in my heart,
To stay!

Günler geçtikçe, yeni fırsatlar dalgaların arasında görünmeye devam ediyor. Ve içimdeki çocuksu heyecan, katlanarak artıyor. (Wyatt sırıtıyor) Enteresan... Kimsenin düşünce ya da fikir gibi şeylerden haberinin bile olmadığı hayvanlar aleminde dahi, kesime gideceğini anlayan koyun kasabından kaçmaya çalışır. Ama herkesin beyninin olduğunu varsaydığımız bu alemde, bazıları kasabının bıçağını hissetmek için neredeyse acele ediyor.. Bir ucube düşünün ki, yaşamına son vermek gibi bir eylemi ciddi ciddi değerlendirmiş ve hemen akabinde vazgeçmiş. Ancak bu badireyi atlattıktan sonra yaptığı ilk hamle, onu daha hızlı bir ölüme ulaştırabilecek olan Bray Wyatt'a kılıç kaldırmak oluyor.. Delilik.. Delilik ve aptallık. İnsanoğlu, deneme yanılma yöntemiyle kendisine karşı tehlike oluşturabilecek durumları tespit eder. Ve bunlardan kaçınmak için bir çaba gösterir. Yangın, deprem, kıtlık, savaş. İnsanoğlu hepsine karşı kendince savunma mekanizmaları geliştirmiştir. Ama PGW'de, kendisi için neyin iyi olduğu hakkında en ufak fikir sahibi olmayan bir ucube kol geziyor. Eğer bu çocuğun söylediklerini dikkatle dinleyeniniz varsa, Bray amcasının karşısında kendi iç dünyasından ve sanrılarından bahsetti. Yalnızca onun için önemli olan bir şeyler geveledi... Bazı isimler saydı, ve bu isimlere karşı takıntısının üstesinden nasıl geldiğini bizlerle paylaştı. Dream, maalesef burası terapi seansı değil çocuğum. Meydan okuduğun şampiyona bir bak: Ben sanrıları ve takıntıları umuma açarak insanlardan sempati ya da destek beklemem.. Kendimi ne kadar kötü hissettiğime ilişkin detaylar paylaşarak kimsenin bana acımasını sağlamaya çalışmam. Ama sen.. aslında bütün bu olanlar senin iç hesaplaşman değildi oğlum.. Eğer öyle olsa idi senin bir otel odasında halatla boğuştuğundan kimsenin haberi olmazdı. Ama senin bütün bunları ortaya saçman, PGW çöplüğünden tek beklentinin destek olmadığını gösteriyor: Onların seninle empati yapmasını istiyorsun. Peki derdin ne evlat? Kel arkadaşın, melek olup yukarı uçtu ve sen de peşinden gitmek mi istiyorsun? (Wyatt sakalını sıvazlıyor) Artık bu mezbahanın kasabı benim. Ve ben de diyorum ki, sizin kel arkadaşınla olan maceralarınız; Bray Wyatt zuhur etmeden önce gerçekleşen cüce müsabakalarından başka bir şey değildi. Şimdi ise, farklı türden bir hikaye okuduğumuzu fark etmiş olmalısın.

ntp4who.png


Wyatt sandalyesinde sallanırken kucağındaki Televizyon şampiyonluğunu işaret ediyor.

Belki kendi iç dünyanı engin deniz, kendini de bir amiral olarak görüyorsundur evlat ama senin sanrılarla ve keşkelerle dolu olan denizin, benim kainatım içerisinde küçük bir bataklıktan ibaret. Ve sen, kendi gemisini alabora ettiğini milyonların önünde kabul eden bir acizsin sadece. Ben, düşüncelere değil savaşlara inanan bir adamım. İddiası olan adam, iddiasını mektuplara ya da kendi içine dökmez; sahaya çıkar ve iddiasını savaşarak ispatlar. PGW'de de, bir altına sahip olmak için iki şeye ihtiyaç var: Çeliğe ve kana. Şu an bunların ikisi de en çok Bray amcanda var. Diğerlerine dediğim gibi sana bu sevdadan vazgeç diyemem, çünkü siz gençlerin macerayı ne kadar sevdiğini Kenny Omega'dan öğrendim. Ona, benim denizimde yüzemeyeceğini defalarca söylememe rağmen gençlik ateşi başına vurdu ve evimin kapısına kadar dayandı. Ve sonuç? Köpekbalığına diş geçiremeyeceğini anladığı gün gitti ve lepisteslerin arasına daldı. Sen de Kenny'ninkine benzer bir iddiayla karşıma dikiliyorsun, ama anlattığın hikaye dahi seninle benim aramdaki farkı gösteriyor. Küçük pembe halatınla bu işi bitirmeye çalışırken, yaşamayı ne kadar sevdiğini fark etmiş ve ölümden kaçmaya çalışmışsın. Büyük kararlar alabilecek bir adam olduğuna kendini inandırmışsın ama canının tatlı olduğunu anladığın an atladığın platforma geri dönebilmek için bütün gücünle sürünmüşsün. Ben ise, senin kaçmak için çırpındığın o ölümle dalga geçerim. Halatlardan, kendir ipinden ve dar ağaçlarından korkmam. Çünkü şunu biliyorum: Kan akışımı da kesseler, boynumu da kırsalar bu dünyaya öyle bir tohum attım ki ağacımın üstüne düşebilecek gölge henüz peydah olmadı. Ölümden kaçan adam, ölümle dans eden bir hasatçıya meydan okuyor.. Resme hangi açıdan bakarsan bak, benim gördüğüm manzara ikinci bir Kenny Omega vakasından farksız.. Kel dostunla yaşadığınız maceraların ve iç hesaplaşmalarının çok büyük önem taşıdığını düşünüyorsun ya evlat, seninle işim bittiğinde aslan kükremesi sandığın o sesin civciv sesinden farksız olduğunu kendi gözlerinle göreceksin. PAYBACK'te kendi boynuna bağladığın ipi bana dolamaya kalktın. Eğer ayağımın altında gezinmeye devam edersen o ipi alır ve sende Christopher Daniels'ın bile bulmayı başaramadığı bir deliğe sokarım. (Wyatt ayağa kalkıyor ve kollarını iki yana açıyor) Televizyon şampiyonluğu BENİM. Ve bu uğurda önüme kim çıkarsa; Kenny Omega, Velveteen Dream, hiç fark etmez, hepsini böcek gibi ezeceğim. Follow the buzzards.

WYATT sesiyle kameralar kapanırken son gördüğümüz görüntü Televizyon şampiyonluğunu havaya kaldıran Bray Wyatt'ın sırıtışı oluyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: