RPG Celebration

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
284
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth

Chris Brookes yüzünde gülümsemeyle, omzunda Pure Şampiyonluğu ile ringe geliyor. Mutluluğu yüzünden okunuyor. Eline mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor.

chris entrance with title.jpg

Chris Brookes: PGW UNIVERSE!!!!!! Karşınızda YENİ PURE ŞAMPİYONUNUZ!!!! Bugün biraz karşınıza geçip hem kemer kutlamamızı yapmak istedim hem de konuşmam gereken konular var. İlk bu işe başladığımda etrafımdakiler yapamayacaksın, bir kenar mahalle çocuğu bu sektörde iş yapamaz diyorlardı. PGW’a ilk imza attığımda Royal Rumble’da adımımı attığımda belki de kimse beni tanımıyordu. No Way Out’ta WrestleMania’da sektörün ağır toplarının arkasını topladığımda da beni yeni yeni tanıyordunuz. SummerSlam’de yıllardır zirvede olan Randy Orton’ı, Kevin Owens’ı, Malakai Black’i mağlup ettiğimde de artık hepiniz benim gücümü gördünüz. Buraya adımımı atarken favorilerinizin hepsini yeneceğimi söylemiştim. BUNU YAPTIM. DEDİĞİM HER ŞEYİ YAPACAĞIMI SİZE SÖYLEMİŞTİM!!!

2Obk10.jpg

Biraz sakinleşiyor.

Chris Brookes: Biraz SummerSlam’den bahsedelim. Neler oldu neler değil mi? PGW’ın çehresinin değiştiği bir şov oldu. Kimler kimler vardı? Hiç biri önemli değildi. CHRIS BROOKES KEMERİ KAZANDI VE TEK ÖNEMLİ OLAN ŞEY BUYDU. Owens,Orton ve Black. Hepsi yanıma yaklaşmasa da fena performanslar göstermedi. Tabii ki onların bende olduğu gibi bir koruyucu melekleri yoktu. Evet Rhea’dan bahsediyorum. Rhea Ripley, bu kemeri kazanmam için elinden gelen her şeyi yaptı. Bana yardımları dokundu. WrestleMania’da her yere yetişen asla tükenmeyen Brookes’ı gördü ve onu akıllı güreşen bir canavara dönüştürdü. Bu işi Ripley’siz yapacağıma da emindim. Ama Ripley bunu gerçekten çok kolaylaştırdı. Koruyucu Meleğim yanımda olduğu sürece bu kemeri korumam da daha rahat olacak.

Konuşma başındaki yüzündeki mutluluk yerini ciddiyete bırakıyor.

Chris Brookes: Bu hafta PAYBACK’te kemerimi hemen korunmam istendi. Bunu yapacağım ben DÖVÜŞEN BİR ŞAMPİYON OLACAĞIM. Ama gerçekten mi, rakibim tekrar Malakai mı olacak? Ben bu adamı WrestleMania’da yendim. SummerSlam’de omzunu 3 saniye yerde tuttum, dikkatinizi çekerim bunu da yapacağımı söyledim ve yaptım. Sana bir kez daha söylüyorum sahtekar. Bu karanlık işlerin bana sökmüyor ve PAYBACK’te seni bir kez daha yeneceğim. SENİN OMZUNU BİR KEZ DAHA 3 SANİYE YERDE TUTACAĞIM!! BU KEMERİ SANA KAPTIRMAYACAĞIM BLACK. BU KEMER OMZUNDA YÜKSELMEYECEK!!!

Mikrofonu yere atıyor ve tüm odağıyla arka alana dönüyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: