RPG Summerslam Öncesi Tükürmece Sallamaca


Arthur Morgan

#Hedef25
Katılım
2 Tem 2023
Konular
41
Mesajlar
2,890
Beğeni sayısı
387
PG Nakit
90
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Summerslam etkinliklerinin birindeyiz. Michael Cole etkinlikte.

Michael Cole: Bayanlar ve Baylar. Karşınızda Summerslam 2024'te Pure Şampiyonluk maçına çıkacak isimlerden biri olan 14 kez Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Randy Orton.

michael-cole-january-9-a.jpg


Randy Orton mikrofonla geliyor. Michael Cole'un elini sıkıyor. Sonrasında mikrofonu ağzına doğrultup konuşmaya başlıyor.

Randy-Orton-Declares-Himself-in-the-Prime-of-His-Career-After-Missing-Months-Due-To-Injury.jpg


Randy Orton: Bu ringe geleli yaklaşık 1.5 ay oldu ve hedeflerimi kovalama hırsıyla yanıp tutuşuyorum. Pure şampiyonluğu bu yolda benim için bir adım olacak. Bu adımı atmak için Summerslame gün sayıyorum. Bana yük olan sırt ağrılarımı geride bırakıp bu ringde yeniden PGW seyircisiyle buluştuktan sonra küllerimden doğduğumun sinyallerini vermeye başladığımı düşünüyorum. Ringe adım attım ve Drew Mcintyre'ın çöküşünü başlattım. Bunu hak ediyordu ve yolun sonuna geldi. Jinder Mahal, onu sürekli oyun dışına ittim çünkü onun zorbalanmaya ihtiyacı vardı. Ona ihtiyacı olan şeyi verdim. Dexter Lumis'le beraber onu kanyonun dışına ittim. Ve artık Summerslam'deyim. Dexter Lumis, kendisi bu sektörde olmaması gereken türden bir virüs. Zihninin içinde neler dönüyor bilmiyorum fakat garip işaretleri var. Ama Dexter şunu bilmeli, 25 yıla yakın kariyerimde çok fazla mistik savaşa girdim ve çok fazla mistik yaratığa zehrimi saçtım. O zehir damarlarına karıştıktan sonra hiçbiri eskisi gibi olamadı. Lumis, tuhaf bir herifsin seni anlamıyorum fakat sen benim bu şirkette yükselmemi sağlayacak bir araçsın. Tıpkı Pure Şampiyonluğu gibi. Pure Şampiyonluğunun ne demek olduğunu bilmiyorum. Pure şampiyonluğunun Indy'imsi kurallarına da hakim değilim. Summerslam'de yapacağım tek şey 3 tane ahmağın kıçına tekmeyi basıp Pure Şampiyonluk kemerini belime takıp önüme bakmak olacak. Üçü de kendine güveniyor. Üçü de Randy Orton'ı devirip kemeri alacaklarına inanıyor fakat bunu deneyen herkes gibi sonları 3 harf ile taçlanacak. R-K-O! Kevin Owens, bana saldırdığın anı hafızama kazıdım. Kendine güvendin. Arkamdan vurdun. Ama emin ol, emin ol Summerslam gecesinde bana vurduğun her darbeyi tek tek sana geri iade edeceğim. Göbeğinin en ince noktasına kadar sana acıyı hissettireceğim. Diğer bir rakibim Malakai Black, ne tarz ayinler yaptığını umursamıyorum. Ne tarz bir mistikliğin var onu da umursamıyorum. Umursadığım tek şey ben Pure Şampiyonluğunu kaldırırken gözlerimi sana çevirip kendi karanlığında boğuluşunu izlemek olacak. Sen daha önce çarpıştığım karanlık adamların bir parodisisin. Bu parodiyi Miami sıcağında sonlandıracağım. Yılan'ın zehri Black'in evinin bütün çevresine yayılacak. Ve Chris Brookes.(Duraksar)

Randy-orton-8.jpg


Randy Orton: Onun kim olduğunu umursamıyorum çünkü kendisi Asyalı kızlara kıçını parmaklatarak buraya gelen basit bir Indie Guy'dan ibaret. Bu şirketin neden bu kadar basit bir adama kontrat teklifi yaptığına anlam veremiyorum. Belki de kum torbası olması içindir. Eğer amacınız buysa Summerslam'de amacına ulaşacaksın Dwayne. Dwayne Johnson, ben senin sinemanın ana karakteriyim. Ben senin sinemanın ta kendisiyim. Baş aktörüyüm. Olmazsa olmazıyım. Bu yüzden Pure Kemerini ellerime aldıktan sonra Dünya Ağırsiklet Şampiyonuna meydan okuyacağım. Hayır, hayır bu bir sır değil. Gözlerim tamamen Starboy'un Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğuna odaklı. Star-Boy Wes Lee! Ne Starboy ama! Ama size gerçekleri söylemek için bu mikrofonu ağzıma tutuyorum ve gerçekler şu ki Wes Lee sadece kendisine Starboy lakabını takmış basit bir PGW güreşçisinden ibaret. Starboy Wes Lee sana bir Starboy göstermek istiyorum. Bu Starboy 22 yaşında güreş sektörünün en büyük isimleri tarafından güreş sektörünün en büyük potansiyeli olarak arenalarda ter döktü. Bu Starboy, 23 yaşındayken Hardcore Legend'la aynı ringde onun maçında çarpıştı. Sırtına raptiyeler batmasına rağmen o acıya direnip onu devirdi! Bu Starboy, 24 yaşında Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu havaya kaldırarak şirketin zirvesine çıktı! Bu Starboy artık yaşlı bir adam ve şu an karşında sana meydan okuyor. Her şey bittiğinde Pure Şampiyonluğuyla karşına dikileceğim. Ve seni Spor Eğlencelerinin en t*şaklı 3 harfiyle tanıştıracağım. R-K-O!

Diyor. Mikrofonu yere atıyor ve gidiyor.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: