RPG Detective Brookes

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
284
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Kameralar açılıyor ve Chris Brookes’ı arka alanda görüyoruz.

chris brookes backstage.PNG

Chris Brookes bir tahtanın önünde dikkatlice tahtayı inceliyor. Tahtanın üstünde PURE Şampiyonluk maçı katılımcılarının fotoğrafları yer alıyor ve aynı bir polisin bir suç olayını çözmeye çalıştığı gibi bazı resimler birbirlerine raptiye ile bağlı.

resim_2024-08-15_182837869.png
Chris Brookes: PGW, bir suç mahalli. Herkesin birbirinin arkasından suç işlediği yer. Herkesin birbirinin kuyusunun kazdığı yer. Yükselen yıldızlara oyun oynanıp düşürülmeye çalışıldığı yer. Pisliklerin birbirine üstün çıkmaya çalıştığı yer. BEN İNGİLTERE’NİN PİSLİĞİ OLARAK TÜM PİSLİKLERİ ORTAYA ÇIKARMAYA GELDİM.

PURE Kemeri ve Bryan Danielson’ın fotoğrafı görünüyor.

pure-removebg-preview.pngsummerslam 6.png

Chris Brookes: Kemerini hiç kaybetmeyen şampiyon. PGW’ın insanların yüzüne gülen sözde güreşçilerin mentoru Bryan Danielson. En çok senin gibilerden nefret ediyorum Bryan. Burada herkese mutluluk saçıp arka alana döndüğün anda yüzü düşen sinirli olan adamlardan. Mentorluk yaptığı Tyler Bate’in hali şu an ortada. BRYAN DANIELSON ŞU AN SENİN DE HALİN ORTADA! Senden sonra bu kemeri en yüksek seviyelere taşıyacağım. PGW’ın ARADIĞI GERÇEK SAF GÜREŞİN ŞAMPİYONU BEN OLACAĞIM.

Randy Orton’ın fotoğrafı geliyor ekranlara.

summerslam 3.png

Chris Brookes: Belki de güreş tarihinin en büyüğü olarak adlandırılan isim. Buna katılamıyorum maalesef. Güreş tarihinin en büyüğü artık yaşlandı. Böyle nitelendirdiğiniz adamın PGW’da SummerSlam’e giderken uğraştığı isimler Jinder Mahal ve Dexter Lumis. Hayır Randy, kendini hala izletmek için istediğin ucubelerle takıl ama bu gerçeği değiştirmeyecek, değiştiremeyecek. SENİN DÖNEMİN GEÇTİ RANDY. Artık ‘’yeni’’ tarihin en iyilerine bırakman lazım. Buralarda hala durup ‘’kısıtlı’’ vücudunu izletemezsin Randy. BENLE AYNI RİNGDE BULUNMAYA DAYANAMAYACAKSIN RANDY. Seni şimdiden uyarım Randy, sonunun Bryan gibi olmamasını istiyorsan hala zamanın varken çekil maçtan. GİT VE UCUBELERİNİN YANINDA TAKILMAYA DEVAM ET. Eğer Brookes’ın yolundan sağ çıkabilirsen.

Chris Brookes’ın bakışları öbür tarafa kayıyor ve Kevin Owens’ın fotoğrafı geliyor ekranlara.

summerslam 4.png

Chris Brookes: Kevin Owens. SummerSlam’e sağlam gelenlerden ve güzel hazırlanan güreşçilerden bir tanesi. Bu konuda herhangi bir yalan söylemeyeceğim. Ancak inan Kevin buraya kadar gelmen senin için en iyi sonuç. Çalışmayla bu kadar Kevin. Bundan sonrası yeteneğininde yeterli olması lazım. VE SEN KEVİN OWENS, YILLARDIR GÜREŞİYORSUN ANCAK YETERSİZSİN. SummerSlam’de terleyeceksin, deneyeceksin, içindeki enerjinin zerresine kadar çabalayacaksın ama maalesef Kevin. Hayat her zaman adil değil. O ringde senden DAHA YETENEKLİ, DAHA GÜÇLÜ, DAHA PİSLİK bir Chris Brookes olacak. Senin sahte delirmelerin bana işleyemeyecek Kevin. Buraya kadar gelebilirsin ancak BUNDAN SONRASI OLMAYACAK. Beni dinle Kevin, KULAKLARINI AÇ VE İYİ DİNLE. SENİNLE İŞİM BİTTİĞİNDE KARININ BİLE KARŞISINA ÇIKAMAYACAKSIN. HERHANGİ BİR SEYİRCİNİN ÖNÜNDEN BİR DAHA PERFORMANS GÖSTEREMECEKSİN. SOKAĞA BİLE ÇIKAMAYACAKSIN OWENS.

Chris Brookes, biraz sakinleşmeye çalışıyor ve tahtada başka yere kafasını çeviriyor. Malakai Black'in fotoğrafı geliyor ekranlara.

summerslam 5.png

Chris Brookes: Malakai Black. Sana özellikle bir parantez açacağım. Size daha önce bahsetmiştim, her PAYBACK’in en çok konuşulan adamı olduğumu ve bunu devam ettireceğimi söylemiştim. BU KONUDA ÖNÜMDE DURAN MALAKAI OLDU. Maçlarımdan sonra bana dadandı. Beni gafil avlayıp benim konuşulmamı engelledi. EGOSUNA YENİK DÜŞTÜ. PGW’I SIRTINDA TAŞIYAN ADAMI İNDİRDİ. Egosundan dolayı kendisini insanüstü bir varlık sanan Malakai, PGW’ı haftalarca sırtında taşıyan insana saldırıyor. Hayır Malakai, istersen herkesi kendine inandır. İstersen herkesi kandır. Beni kandıramayacaksın Malakai. İstersen karanlığa inan, istersen karanlığa gömül. SummerSlam’de karşında benim inancım olacak VE BEN KENDİMDEN BAŞKA HİÇ BİR MASALA İNANMIYORUM MALAKAI. SEN KARANLIĞA İNANIYORSAN KARŞINDA TÜM KARANLIĞIN OLACAK. SEN HEYKELLERE İNANIYORSAN KARŞINDA İNANDIĞIN TÜM PUTLAR OLACAK. Ya da sen WrestleMania’da çıktığımız maçta olduğu gibi antik masallara inananların yanındaysan tüm hepinize gerçek antik korku ben olacağım. Ah bir dakika WrestleMania’da zaten bunlar olmuştu dimi.BEN RİNGİN ORTASINDA TEK BAŞIMA AYAKTAYKEN RİNGİN DIŞINDA BANA ÖZENEREK BAKARAK SEN GEÇMİŞTİN. Sana ve inandığın tüm şeylere yemin ediyorum Malakai. Bu sefer böyle olmayacak, bu sefer dışardan beni özenerek izlemeyeceksin DİREKT OLARAK SIRTINI YERDE 3 SANİYE TUTACAĞIM VE KEMERİ SENİ ÜSTÜNDEN ALACAĞIM.

Chris Brookes bir kere daha sakinleşmeye çalışıyor. Biraz geriliyor. Yerden benzin kutusunu alıyor tahtanın üstüne ve zemine döküyor. Cebinden bir kibrit ve sigara çıkartıyor. Önce bir kibritle sigarasını yakıyor.

summerslam 1.jpg

Sonrasında başka bir kibritle tahtayı yakıyor. Her yer alev almaya başlıyor.

summerslam 7.PNG

Chris Brookes bir sandalyeye oturuyor ve alevleri izliyor.

Chris Brookes: Evet dedektif Brookes, tüm olağan şüphelileri yakaladınız. Sırada hepsinin cezasını infaz etmek var.

Kameralar kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: