RPG House of Black: Hayatların Bitişi


Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
33
Mesajlar
2,174
Beğeni sayısı
512
PG Nakit
330
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage

"Deadbody"


bhoiyj8.png

Stage kısmında Buddy Matthews, Julia Hart ve Brody King görünüyor.
House of Black üyeleri stage kısmından ringe doğru yürüyor ringe girdikten sonra tauntlarını yapıp bir mikrofon alarak sırasıyla konuşmaya başlıyorlar.


9hq5h5g.png

Brody King:
Şimdi, yüce bir dönüm noktası olan Summerslam'e yaklaşırken, tarihin akışını değiştirecek anların eşiğindeyiz. Biz, karanlığın hizmetkârları, gölgelerin arasından yükselerek güneşi kapatmaya geliyoruz. Jeff Hardy, Will Ospreay... Sizler, aydınlığın sahte parıltısıyla kör olmuş iki zavallısınız. Bizi küçümsediniz, gücümüzü hafife aldınız. Fakat size bir gerçeği hatırlatmak isterim: Karanlık, her zaman daha güçlüdür. Karanlık, her zaman geri döner ve yok edilemez. Kendi ruhunuzun zayıflığını kabul etmekten korkarak aydınlığa sığındınız ama unutmayın, karanlığa adım atan her ruh, geri dönemez.

Bu yolculukta yalnızca gücümüzü değil, inancımızı da ortaya koyduk. Sizler, kırılgan egolarınıza sarılırken biz, gölgelerin arasından yükseldik. Sizleri, Summerslam'de yerle bir edeceğiz. Orası, sizlerin son noktası olacak. Jeff, senin yaralı ruhun ve eski zaferlerinin hayaleti seni bu karanlıkta koruyamayacak. Will, senin kibirli gülüşlerin ve sahte güvenin, seni bu karanlık girdapta boğulmaktan kurtaramayacak. Bizler, karanlığın gerçek yüzüyüz ve sizin gibi aydınlık peşinde koşanlara merhamet göstermeyiz. Bu, sizler için sonun başlangıcı olacak.


((Buddy Matthews, bir mikrofon alarak konuşmaya başlıyor ))

g962jxk.png

Buddy Matthews:
Brody’nin söylediği gibi, bu bir sonun başlangıcı. Fakat ben biraz daha ileri gidip size acımasız gerçeği göstermek istiyorum. Jeff Hardy, senin tüm zaferlerin ve başarın, yalnızca geçmişin bir gölgesidir. Sen, kendini yıllardır karanlıktan kurtulmuş bir kahraman olarak görüyorsun, fakat gerçek şu ki, sen hala karanlıkta yaşıyorsun. Senin sözde gücün, bir zamanlar sahip olduğun parlaklıkla ilgiliydi, ama o parlaklık artık solmuş durumda. Şimdi seninle karşılaşacak olan şey, seni tamamen yok edecek olan karanlığın ta kendisi.

Ve Will Ospreay... Senin hırsın ve kendini beğenmişliğin, sana zarar verecek. Karanlıkta tek başına kalmaya hazır mısın? Karanlıkta, seni çevreleyen düşmanlar ve kabuslar seni bekliyor olacak. Kibirli gözlerini, egonun gözyaşlarına teslim ederken, karanlığın sessizliğinde boğulacaksın. Kendine sormaktan kaçındığın o soruyu sormanın zamanı geldi: Gerçekten karanlıkla yüzleşmeye hazır mısın? Çünkü bu kez kaçacak bir yerin olmayacak. Summerslam, sizin gibi aydınlık saçmaya çalışanların son durağı olacak. Bizler, bu endüstrinin gölgeleriyiz, bu dünyayı karanlığa sürükleyeceğiz ve herkes bizim adımızı hatırlayacak. Gölgelerin içinde huzur buluyoruz, çünkü orası bizim gerçek yuvamız. Bizim karanlığımız, sizlerin en büyük korkusu olacak.


(( Buddy Matthews elindeki Mikrofonu Julia Hart'a veriyor ))

hf4fmjr.png

Julia Hart:
Sizler, Summerslam'i bir zafer anı olarak görüyorsunuz. Fakat gerçek şu ki, bu sadece sizin trajedinizin başlangıcı olacak. Jeff, Will... Sizlerin ışıkla dans etme günleri sona erdi. Sizlerin zafer naraları attığı günler, sonsuza dek gömülecek. Karanlığın hakimi olan bizler, o ışığı söndüreceğiz. Kendi korkularınızla yüzleşmekten kaçamazsınız. Sizlerin kalplerine karanlık ekildi ve bu tohum, şimdi büyüyerek sizi boğacak. Jeff Hardy, sen geçmişinin hayaletleriyle boğuşurken, bir de bizimle başa çıkabileceğini mi sanıyorsun? Senin kırılgan ruhun, bizim karanlık ışığımızda yok olacak. Will, senin özgüvenin, senin felaketin olacak. İstediğiniz kadar kaçmaya çalışın, fakat karanlık her zaman kazanır. Karanlık, kaçınılmazdır. Summerslam, karanlığın zaferiyle son bulacak. Gölgeler, sizleri yutacak ve biz, zaferimizi ilan edeceğiz. Bu sonun başlangıcı... ve biz, bu sonun mimarları olacağız.

Brody King, Buddy Matthews ve Julia Hart:

Karanlık, her zaman kazanır.

(( Bir anda House of Black'in logosu ekrana geliyor ve logo kaybolduğunda ringe kimse görünmüyor. ))

HoBLogo.png
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: