RPG Bas ya da Pas #1


KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
9,114
Beğeni sayısı
2,650
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Val Venis ve Tyler Breeze, şirket binasının sunum odasındadır.

Val Venis: Yakın arkadaş olmak istiyorsak kızlar konusundaki düşüncelerini öğrenmeliyim. Başlayalım...

Beyaz duvarda harika bir görüntü belirir.

009.jpg


Val Venis: Senden bu parçayı kasa, göğüs, güzellik ve libido olarak yorumlamanı bekliyorum. Sence Bayley, 10 üzerinden kaç? Basar mısın yoksa pas mı dersin?

@sehinsahakahs
 

BerzerkBryan

Role Model
Katılım
26 Tem 2023
Konular
307
Mesajlar
1,698
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
475
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
Tyler Breeze: Senin için yapmam gereken her şey için hazırım Val başlayalım.

Bu güzel şaheserin kasasına baktığım zaman üzerinde işçilerin emeği olan bir pantolon ve hanımefendinin şekilli kasası var.

Göğüslerin orta derecede büyüklüğü var adam olana çok bile.

Libido olarak ise beni yükseltti.

Sadece kasası yeter basmam için cevabım ise:

BASARIM.

@KALKTI!!!!
 

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
9,114
Beğeni sayısı
2,650
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Val Venis: Bu kadar mı? "BASARIM." Bu kadar? Bak Breeze, daha derinlere inmen lazım anlıyor musun beni? Eğer The SEX olacaksak vajina gurmeliğinde referans noktası olmalıyız. İnsanlar potansiyel karılarını, sevgililerini bize sormalı. Fikirlerimizi almalı... Yorumumu merak ediyor musun?

Val Venis ekranı bir süre sessizce izler.

Val Venis: KASA= Düz ve fazla atletik görünmeyen bir vücut için fazla dolgun pofuduk bir kalça. Dokununca titreşecek kadar esnek, bastığında gümbürdetecek kadar etli. Hem feminen dediğimiz yana doğru, basenleri ve hatları ortaya çıkartacak şekilde geniş; hem de arkaya doğru adaleli. Bu bir kalçanın ulaşabileceği son nokta Breeze. Bu görüntüye iyi bak. Eğer aile mirasında zenci geni yoksa bir kadın ancak böyle bir kalça dizayn edebilir. Bu koklanası, öpülesi, BASILASI; doğada ender görülecek türden bir göt. 10 üzerinden yıldızlı 10.

GÖĞÜS= Göğüsler küçük-orta şeklinde. Kalçanın etli butlu oluşu göğüslerdeki sönüklükle tezat oluştursa da kalça o kadar harika ki göğüsleri göz ardı edebiliyorsunuz. O yüzden Bayley özelinde göğüslerin bir önemi olmadığı kanaatindeyim. 5/10.

YÜZ GÜZELLİĞİ= Bir de işin gerçekleri var Breeze. Kimse kimseyi sikmeye kalkışmasın, Bayley'in suratı bir facia. Anne karnındayken radyasyona maruz kalmaktan yarı mutant bir görünüm kazanmış gibi. Yanakları fazla dolgun, dudakları kepçük, feminen yerine maskülen bir ifade görüyoruz suratında. Fiziği iyi olmasa önünde sigaramı yere atıp çöpleri toplamasını isteyeceğim bir kadın. 2/10.

LİBİDO= Ah evet, işte en sevdiğim kısım. Burası öyle önemli ki, diğer tüm özellikleri tek çırpıda yok da edebilir, onların gücünü katlayabilir de. Bayley'e baktığında feminen hareketler görmüyoruz. Kesinlikle bir prenses değil. Fakat giyiniş tarzı bize gösteriyor ki bu kadın kendini pazarlamayı biliyor. Eskiden bilmiyordu ama artık biliyor dostum. Senin en değerli şeyin devasa ve şekilli kalçan, öyleyse onu sunacaksın tabii ki. Bayley de bunu yapıyor. İçinde gizli bir seks makinesi yattığını düşünmüyorum. Alevler içinde boğulmuyor ancak doğru kişiyle yapacağı seksin hayat kalitesi Ronaldo prime'ı anımsatır. Azgın bir adam onu azdırabilir. Pasif kılıbık bir adam onun içindeki cevheri söndürebilir. Biraz karşısındakine göre şekil aldığını düşünüyorum. Kalça nüanslarıyla sizi zirveye çıkaracağı garanti. Ben daha ziyade oral fonksiyonlarını merak ediyorum. 7/10.

SONUÇ= Bayley, her sabah uyandığınızda suratını görmek isteyeceğiniz biri değil. Onunla ciddi ilişki yaşamak korkutucu olur. Ancak gece yatağı ısıtmak için eşsiz bir parça. Onu parçalamak istiyorum. ONUN İÇİNDEN GEÇMEK, ONUN...

Venis azıp ayağa kalkınca Breeze onu uyararak kendine getiriyor.

valvenis.jpg


Val Venis: 8/10. Bunda göte karşı hassasiyetimin büyük bir payı var. Yoksa totalde 8 etmiyor, biliyorum. İşte bu Breeze. Bayley bu. O benim nazarımda BASILIR!!!!!​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: