RPG SummerSlam 2024


PGW: Son Eklenen Parta Git

Ensiferum

eater.of.worlds
Katılım
4 Tem 2023
Konular
59
Mesajlar
3,204
Beğeni sayısı
737
PG Nakit
120
Öncelikle ekibin affına sığınıyorum, şov saatine yakın bir zaman diliminde ufak bir kaza atlattım. Şükür bir şey yok ama tutanağı polisi vs derken zaten şovu tam tekmil takip edecek bir imkan bulamadım, artık haftalıklarda full focus telafisini yapacağız.

PUREC ile başlamışız. Kuralları itibariyle hataya epey elverişli bir maç olmuş ki maç sırasında da bu konsept epey güzel kullanılmış. Owens’ın paldır küldür girip aldığı ihtar gibi. Orton maçın sonlarında şova kalkmış, Punt ve RKO bulmasına rağmen maçı alamaması da maçtaki rekabet düzeyini gösteriyor zaten. Zafere uzanan da ITA olmuş. Tebrikler brom @SemiiZiggy maçtaki diğer katılımcılar da hak eden isimler ama Brookes kendini en çok geliştiren oyunculardan bence. Ring içi itibariyle de doyurucu bir maç.

Roman arka alanda racon koymuş. Jimmy’de İmamoğlu’nun minibüsüne binen Nagehan Alçı muamelesi görmüş, üzdü. Roman’ın öyle ya da böyle bütün bu isimleri Bloodline’da birleştirebileceğini düşünüyorum. Sefa’nın da oyunculuğuna denecek bir şey yok, tek soru işareti grubun aktifliği ki o konuda da ilerleme kat edilirse bu ekibin sırtı yere gelmez.

Velveteen tükenmişlik sendromuna girmiş. Kendim de bu süreçleri yaşadığımdan Onur’un evlilik başlangıcıyla oyunu götürmesinin zor olacağını biliyordum aşağı yukarı. Yeni evin derdi bitmez ağam. Ama Daniels’a bağlanması da hoş ve geçmişe yönelik bir gönderme olmuş.

Gelelim TTC’ye. Baya çekişmeli bir maçın sonunda şampiyonlar kemeri korumuş. Oğulcan da epey aktif ve istekli ama Another’da da Ospreay’in sabit ve güçlü bir performansı var. Ben bu kemerlerin hiç bir zaman ELİTE üye tarafından kazanılabileceğini düşünmüyorum kolay kolay. İki oyuncunun alabileceği başarıyı tek kişinin alması zor ihtimal gibi geliyor, belki ileride başarılabilir. Oğulcan’ın da önümüzdeki haftalarda iyi işler yapacağı kanaatindeyim, Venis & Breeze’i ise Özer taşıyabilir. Ortada bir maç.

Ilija isyan bayrağını çekmiş, Miz de PAYBACK’i işaret etmiş. Merakla bekliyoruz bakalım. Bizim maç da sinematik olmuş. Ben böyle ahırın içinde karşılıklı kilitler, body slam’ler falan düşünmüştüm. Kenny direk canımıza kastetmiş, Erick ve Braun günü kurtarmış. Bucks işi üçe tek bitirelim demiş ama Kenny kahramanlık peşine düşmüş. Devamı ise tam korku filmi. Rosemary baya geri planda kalmıştı, burada ise maçın sonunu getiren isim olmuş. Maç epey güzel, sinematik pek tarzım olmasa da Falls Count Anywhere hissiyatı verdi, yazanın eline sağlık. Bakalım yazı kemerimizi koruyarak bitirebilecek miyiz

Lumis sonunda dile gelmiş. Orton sağlam rakip, bu ikisi arasındaki feud da takipte kalınacak rekabetlerden biri olacaktır tahminim.

WHC maçı hem yeni bir ortaklığın hem de return’ün adresi olmuş. Wes’in son zamanlardaki durumundan sonra Jericho galibiyeti beklendikti, ama Owens eklemesi sürpriz oldu. İki ismin reeldeki kimyası burada da tutacak mı bakalım. Bryan dönmüş, hoş gelmiş. PUREC’den WHC’ye zıplayabilecek mi göreceğiz, her halükarda Jericho’nun kemeri çabuk bırakacağını düşünmüyorum bakalım.

Evlilik de erkek için bir intihar çeşididir, o yüzden benzetmeyi beğendim.

PGWC maçı da Bloodline temalı, güzel bir maç olmuş. Alberto iyi gidiyordu, Sefa’nın performansını da epey beğensem de x3 yakıştı. Sanırım Roman iç işlerle meşgul olacak. Alberto’ya ise yeni bir challenger çıkabilir, bekleyip göreceğiz.

Kaçırdığıma çok üzüldüğüm bomba bir şov olmuş, ama yarın akşam bir promo, haftalıklarda da full focus takibe devam edeceğiz. Ellere ve emeklere sağlık.
 

American Psycho

PG.com Kullanıcısı
Katılım
15 Tem 2023
Konular
29
Mesajlar
729
Beğeni sayısı
211
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Dexter Lumis
Maç dolayısıyla Wyatt kısmından sonrasını kaçırmıştım. Şov içinde Velveteen'de hikaye bitmez demiştim ama aynı şovda adam kendini bitirdi. Çok uzun zamandır buradaydı karakter. Oynamak da zorlaşır bir süre sonra. Emeğine sağlık Onur'un. Umarım tekrar aramızda görürüz. Ana maçta kazanan arkadaşı da tebrik ederim. ADR görmeyeli uzun zaman olmuştu.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: