Arka alanda Lumis'in odasındayız. Loş bir ortamda Dexter Lumis, duştan çıkmış giyiniyor. Bu sırada Randy Orton içeri giriyor. Lumis ile kısa süre bakışıyorlar. Orton sonrasında söze giriyor.
Randy Orton: Dostum, Hunico'nun GM olmasıyla beraber geçen haftalarda çizdiğin resim aklıma geldi. Bu bir tesadüf müydü yoksa yönetim ile aran iyi ve bilgi mi alıyorsun?
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟎: "𝓉𝒽ℯ 𝓈𝓉𝒶𝓇"
Arka alanda Dexter Lumis'i görüyoruz. Lumis çizim yapmakta. Fakat çizdiği şeyi tam olarak göremiyoruz. Boş ve yalnız bir odada kendisi. Önünde masası var. Yanında birkaç sandalye mevcut ama hepsi boş. Kendisi sessizce odada oturmaya devam ediyor. Bu sırada bir hışırtı duyuyoruz.
...
Jinder Mahal: Biz ana olayların adamıydık Randall. Sen ve ben, Smackdown'da bir dönem tarih yazdık. Elbette benim yazdığım destanın bir parçası oldun Randy, kabul et o dönemde önüme geçmene imkan yoktu. Ama şimdi, gelmiş bu soytarının çizdiği kara kalemleri izliyorsun. Gelecek hafta Dexter Lumis bir ana kemer şansı elde edebiliyor. Ama ne Randy Orton ne de Jinder Mahal orada yok. Bu hak mı? Kabul etmiyorum Randall. Bu psikopatın öylece şans elde etmesi adil değil.
Orton bakmaya devam ediyor. Mahal'e karşı bir tepki vermediği çok açık. Jinder Mahal bu durum karşısında öfkeleniyor ve...
DEXTER LUMIS'IN ELİNDEKİ ÇİZİMİ ALIYOR! LUMIS ÖFKEYLE AYAĞA KALKARKEN JINDER MAHAL KAĞIDI YIRTIYOR! Yırtılan kağıt yere düştüğü zaman bir bisiklet çizimi olduğunu görüyoruz. Fakat ortadan ikiye ayrılmış bir bisiklet! DEXTER LUMIS OLDUKÇA ÖFKELİ! AYAĞA KALKIYOR VE MAHAL'İN ÜSTÜNE YÜRÜYOR!
Dexter Lumis gülümsüyor. Dolabına doğru ilerliyor ve kapağı açıyor. Ardından bir başka çizim çıkartıp gösteriyor ona. Bu çizim ilk şovda yaptığı çalışmalardan biri.
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟗: "𝑖𝑘𝑖𝑛𝑐𝑖 𝑠𝑒𝑧𝑜𝑛"
...
Sohbet devam ediyor. Bu sırada Dexter Lumis'in çizime devam ettiği görünüyor. Kamera o tarafa doğru yaklaşıyor. Çizime odaklanıyoruz. Hint topraklarının fethedildiği bir kara kalem çizimine şahidiz. Dexter Lumis çizmeye devam ederken kameralar ringe dönüyor.
Randy Orton çizimi incelerken Dexter Lumis, Youtube'u açıyor ve bir maç izletiyor ona.
PGW: PAYBACK #39 DARK
Dexter Lumis def. Jinder Mahal (12:32) : Ortada geçen maçta Lumis son anlardaki üstünlüğü sonrası roll up ile kazanıyor. Jinder Mahal, roll up ile kaybetmenin verdiği hüznü yaşıyor.
Randy Orton şaşkınlığını gizleyemiyor.
Randy Orton: Geçen haftaki çizimden anlamalıydım. Ne yani, sen şimdi geleceği mi tahmin ediyorsun?
Lumis gülümsüyor. Sonra da dolabına giderek bir başka çizim çıkartıyor. Bunu Randy Orton'a veriyor. Orton çizime bakıyor. Biraz sonra...
Öfkeleniyor! Çünkü çizimde bir besin piramidi yer almakta. En alt tabakada bitkiler, sonra otçul ve en sonunda etçiller yer alıyor. Etçillerin üstündeki tabakada Randy Orton varken en üstte ise tahmin edilebileceği üzere Dexter Lumis var. Orton bir anda çizimi fırlatıp atıyor ve odadan çıkıyor. Dexter Lumis ise bir ilki gerçekleştiriyor ve herkesi şaşırtan bir şey yapıyor.
Dexter Lumis: Geleceği görüyorum Randall.
Randy Orton: Geçen haftaki çizimden anlamalıydım. Ne yani, sen şimdi geleceği mi tahmin ediyorsun?
Lumis gülümsüyor. Sonra da dolabına giderek bir başka çizim çıkartıyor. Bunu Randy Orton'a veriyor. Orton çizime bakıyor. Biraz sonra...
Öfkeleniyor! Çünkü çizimde bir besin piramidi yer almakta. En alt tabakada bitkiler, sonra otçul ve en sonunda etçiller yer alıyor. Etçillerin üstündeki tabakada Randy Orton varken en üstte ise tahmin edilebileceği üzere Dexter Lumis var. Orton bir anda çizimi fırlatıp atıyor ve odadan çıkıyor. Dexter Lumis ise bir ilki gerçekleştiriyor ve herkesi şaşırtan bir şey yapıyor.
Dexter Lumis: Geleceği görüyorum Randall.