WWE SmackDown Tartışma Konusu | 09.08.2024


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
GUj5vXiXAAABX8v


Şovu Tartışmasız WWE Şampiyonu Cody Rhodes açıyor. O konuşmasını sürdürürken onu bölen isim Solo Sikoa! Solo oldukça hırçın bir görünümle, yanında ekibiyle beraber geliyor. Jacob Fatu'nun ekibin yanında olmadığını belirtelim. Solo, yaşananlardan sonra rövanş hakkı istediğinden bahsediyor. Cody Rhodes da gel de al o zaman yapıyor. Bloodline, Cody'nin etrafını sardığı esnada Kevin Owens seyircilerin arasından iki sandalyeyle ringe geliyor! Solo bu hamlenin üzerine ekibi çekiyor oradan ve Bloodline arka alana dönüyor. Owens da ringi terk ederken Cody Rhodes ona sesleniyor ve seninle konuşacaklarımız var diyor Owens'a. Owens ringe dönüyor ve Cody, Owens'a bir kemer maçı hak ettiğinden bahsediyor. O yüzden Bash in Berlin için Owens'a meydan okuyormuş! Owens ise bunu hak etmediğinden bahsediyor, ama Cody ise ısrar ediyor ve hak ettin hak ettin yapıyor. Bildiğin zorla Bash In Berlin için kendine rakip ayarlıyor Cody sfkdfsklşşlkfdsdşfskldsf. Segment bu şekilde sona eriyor.

WWE Tag Team Şampiyonluğu #1 Adaylığı İçin Eleme Maçı
Street Profits def. A-Town Down Under


Jade Cargill def. Alba Fyre

Yeni Birleşik Devletler Şampiyonumuz LA Knight alanda. Tabii seyircisiyle kucaklaşıyor. Bu kemer işin seçilmiş kişi olduğunu anlamış ve bu unvan için karşısına çıkan herkesi dövüp pes ettireceğine dair söz veriyormuş. Derken onun lafını bölen isim Santos Escobar oluyor. Escobar, Knight'ı şampiyonluğu için tebrik ediyor ama bu çok uzun sürmeyecekmiş. Açılış perdesinde Escobar, Knight'tan bu kemeri alacakmış. Knight ise Escobar'ın yine bir sopayı hak ettiğinden bahsediyormuş, Escobar'ın ondan bu unvanı almasına izin vermeyecekmiş. Sonrasında Andrade geliyor ve adaylık maçına geçiyoruz.

Birleşik Devletler Şampiyonluğu #1 Adaylık Maçı
Santos Escobar def. Andrade

Carmelo Hayes'in de yardımıyla Santos Escobar galibiyete ulaşıyor ve LA Knight'ın rakibi olmayı başarıyor.

WWE Tag Team Şampiyonluğu #1 Adaylığı İçin Eleme Maçı
#DIY def. Pretty Deadly


Gecenin ana olayında Solo Sikoa ringe geliyor yine ekibiyle. Bu defa Roman Reigns'e sesleniyor. Boynumdaki Ula Fala'yı mı almak istiyorsun? Gel al o zaman yapıyor Roman'a! Ve Roman Reigns burada! Roman ringe doğru ilerlerken Tama Tonga ve Tonga Loa ringden iniyorlar ama Roman ikisini de paket ediyor hızlıca. Ardından ringe giriyor ve Solo ile yüzleşiyorlar bir süre. Ardından kavgaya tutuşuyorlar ve Reigns'ten Superman Punch! Şimdi Spear için bekliyor Roman ama Tonga Loa, Solo'yu ayaklarından aşağı çekiyor! Ula Fala ise ringde yerde kaldı! Roman onu almak için eğilirken Tama Tonga! Arkadan saldırıyor Roman'a ve Tonga da katılıyor şimdi ona. Bu sırada Solo ise Ula Fala'sını alıyor kenardan ve ringin dışında izliyor olanları. Roman yine Tama ve Tonga'yı haşat ediyor. Hatta Tonga Loa'ya peş peşe sandalye darbeleri vuruyor bir ara. Solo, Roman'a boynundaki Ula Fala'yı işaret ederek gel de al ulan dercesine hareketler yapıyor. Şov bu görüntülerle sona eriyor.​
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
KO Cody segmentinde inanılmaz yerin dibine girdim resmen Owens'ı yerin dibine soktular abi ne saçma bir sahneydi o ?
Owens’ın bu kadar mahcup gösterilmesi beni de rahatsız etti ama sanki büyük bir heel turnün habercisi gibiydi bu yaşananlar, o yüzden şimdilik bir şey demiyorum.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: