AEW Dynamite Tartışma Konusu | 07.08.2024


Centria

özledim
Katılım
2 Tem 2023
Konular
212
Mesajlar
3,141
Beğeni sayısı
961
PG Nakit
330
MJF def. Kyle Fletcher

Birçok hile hurdanın ve insanın karışığı maçı MJF kazanmayı başarıyor. Maçtan sonra MJF önce hakeme sonra Kyle'a saldırıyor. Kyle'a tam Strombreaker vuracakken Ospreay alana giriş yapıyor. MJF kaçarken Ospreay arkadaşı ile ilgileniyor.



Mariah May def. Viva Van

Mariah ringe Toni Storm'dan çaldığı beyaz yopuklu ayakkabı ile geliyor. 6 dakikalık ısa maçta Mariah, Toni Storm'un finisheri Storm Zero'yu vurarak kazanıyor. Maçtan sonra Mariah May'in eline kendisinin ve Toni Storm'un birbirlerine sarıldığı bir poster veriliyor. Mariah May posteri inceliyor ve gülümsüyor fakat sonra poster'in arkasıa bakıyor ve ''DIE MARIAH DIE'' yazısını görüyor. Sinirleniyor arkasına dönüyor ve Roni Storm! Toni ile yumruklaşmaya başlıyor en son Toni'yi deviriyor. Maç başında getirdiği topuklu ile vurmaya çalışıyor. Ama Toni durumu lehine çeviriyor ve o topuklu ile Mariah May'e vuracakken araya hakem ve güvenlik görevlileri giriyor



Havalı bir Jack Perry promosu izliyoruz. Hayatta her şeyin bedelinin olduğunu ve ödeyeceğinimizi söylüyor



Katsuyori Shibata def. Bryan Keith

Jericho'nun yorumcu olduğu maçı kolayca Shibata kazanıyor. Maçtan sonra Jericho ve ekibi The Learning Tree Shibata'ya saldırıyor ve onu yere deviriyorlar. Sonra bir müzik duyuluyor ve HOOK! HOOk geri döbüyor ringe koşuyor ve Jericho ile yumruklaşıyor. Arkadaşları Jericho'yu kurtarıyor ve rampanın başına kaçıyorlar. The Learning Tree ve Hook, Shibata bakışmasıyla segment bitiyor.



Reklamlardan sonra Renee Paquette "Hangman" Adam Page ile röportaj yapıyor.

Her şeyini almak ve ona sadece gururunun küllerini bırakmak istediği bir adam olduğunu, ancak bir düzine başka aptalın yoluna çıktığını ve geciken adaletin reddedilen adalet olduğunu, ancak istediğini alacağını söylüyor.



Jim Ross, AEW Dünya Şampiyonu Swerve Strickland ile bir röportaj yapıyor.

Strickland motivasyonunun çok yüksek olduğunu ve takım divizynundan dünya şampiyonluğuna çıkmanın onun için dünyalara bedel olduğunu söylüyor. Danielson'ın ebeveyn olması umurunda değil ve vücudu pes ettiğinde ne olacağını soruyor. Sadece Bryan Danielson'ı yenmekle kalmayacağını, Bryan Danielson'ı yenerek mirasını alacağını söylüyor.



FTR & Orange Cassidy def. Roderick Strong, Rush & The Beast Mortos

FTR, Rush'ı pin ederek takımına galibiyeti getiriyor. Maçtan sonra Acclaimed alana giriş yapıyor. Dax onları konuşturmadan onların AEW'için yaptıklarına saygı duyduğunu söylüyor. Dax konuşurken güvenlikler ve Christopher Daniels iki takımın arasına geçiyor. Dax en son mikrofonu bırakıyor ve iki takım birbirlerine saldırmaya çalışıyor.



Kamille def. Clara Carter & Jazmyne Hao

Kamille handikapmaçta squash atıyor. Maçtan sonra Mercedes Mone geliyor ve Britt Baker hakkında konuşuyor. Baker'ın uzaklaştırma kararını en yakın arkadaşlarıYoung Bucks tarafından verildiğini söylüyor ve bu durumla dalga geçiyor. Britt Baker'ın buraya ilk imza atan kişiolmasına rağmen insanlarınasla ona en iyisi demediğini söylüyor. Kendisinin şu an taşıdığı 2 kemerle en iyisi olduğunun kanıtlandığını söylüyor.

Daha sonrasın da Tony Schiavone alana giriş yapıyor, Britt Baker'ın uzaklaştırmasının Tony Khan tarafından kaldırıldığını söylüyor. Sonra eliyle tron'u gösteriyor ve Birtt Baker gözüküyor! Baker tron'dan Money'e, Kendisine ait bir koruma bulabileceğini en yakın arkadaşları tarafından beni uzaklaştırabileceğini ama asla kendisinden kaçamayacağını söylüyor ve kendisinin Wembley'de yeni TBS şampiyonu olacağını hatırlatıyor.



Bryan Danielson def. Jeff Jarrett

Efsane güreşçi Ricky “the Dragon” Steamboat'un yorumcu olduğu maçta arena'nın her yerini kullanıyorlar resmen. Main event'e yakılır olan maçta Danielson finisherı olan Busaiku Knee ile maçı kazanıyor.

Maçtan sonra iki adamın da yancıları onları kontrol etmek için ringe giriyor. Ricky Steamboat Bryan'la birlikte ringe giriyor, Jeff Jarrett'ın kulağından kan akıyor ve Ricky onu da kontrol ederek ayağa kalkmasına yardım ediyor. Danielson Jarrett'ı alkışlıyor ve Steamboat iki adamın da kollarını aynı anda kaldırıyor.

Jarrett. Danielson'ın elini sıkıyor ve sarılmak için onu kendisine çekiyor.

Dünya Şampiyonu Swerve Strickland ve Prince Nana alana giriş yapıyor. Strickland, sırasıyla TBS programcılığının üç efsanesini gösteriyor Jeff Jarrett, Ricky Steamboat ve.. Swerve Strickland. Swerve bu üçlünün Danielson'dan ayıran bir farkının olduğunu söylüyor. O da dünya şampiyonluğu. Ama sonrasın da Bryan'ı ödvüyor ve onun tüm zamanların en iyi güreşçilerinden biri olduğunu söylüyor. Bu yüzden Bryan'ı emekli etmek ve mirasına sahip çıkmak büyük bir onur olacakmış Swerve için. Swerve All In'den önce de bir ısınma turu istiyor, bu yüzden gelecek hafta Dynamite'ta Wheeler YUTA ile güreşmek istediğini söylüyor

YUTA delleniyor ve bu maçın sadece bir ısınma maçı olmayacağını söylüyor. Sonra Swerve devam ediyor ve Danielson'a neden AEW'deki en tehlikeli adam olduğunu en ön sıradan görmesini istediğini söylüyor.










 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 7)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: