Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birkaç kere daha yazdım, bu adam ailesinde gelmiş geçmiş en iyi güreşçi. Daha üst seviye yok güreşçilikte. Kariyeri ne yöne seyreder, potansiyelindeki ışığı çıkartıp Megastar olabilir mi kestiremiyorum; orası apayrı bir mevzu.
Birkaç kere daha yazdım, bu adam ailesinde gelmiş geçmiş en iyi güreşçi. Daha üst seviye yok güreşçilikte. Kariyeri ne yöne seyreder, potansiyelindeki ışığı çıkartıp Megastar olabilir mi kestiremiyorum; orası apayrı bir mevzu.
Samoa tayfadan çıkmış en iyi ring içi bu adamın zaten bunu kimse sorgulayamaz bence. Ha bir Rock, Roman eder mi starlık anlamında onu dediğin gibi kestiremiyorum.
Samoa tayfadan çıkmış en iyi ring içi bu adamın zaten bunu kimse sorgulayamaz bence. Ha bir Rock, Roman eder mi starlık anlamında onu dediğin gibi kestiremiyorum.
Promo konusunda da çok başarılı. Mikrofonda çok doğal, akıcı konuşabiliyor. Jest ve mimikleri zaten görüyorsunuz. Görüntüsü de farklı, adam ben özelim diye bağırıyor her açıdan. Sadece fırsat bulup bulamayacağı önemli.