WWE NXT Great American Bash Day 2 Spoiler | Şok İhanet


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
598
Mesajlar
4,113
Beğeni sayısı
762
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Kelly Kincaid bu geceki kemer maçı öncesinde The Rascalz ile röportaj yapıyor. Lee, Wentz WWE'den kovulduktan sonra işleri kendi başına çözmek zorunda kaldığını, ancak kardeşleriyle birlikte geri döneceklerinin ve NXT tag team kemerlerini kazanacağını söylüyor, bu NXT kariyerinin en iyi anı olacakmış.

Ashante Adonis, Brinley Reece & Jaida Parker ile birlikte, Parker gözünün NXT Kadınlar Şampiyonluğunda olduğunu söylüyor.

Joe Coffey (w/Mark Coffey & Wolfgang) vs. Joe Hendry
Kazanan:
Joe Hendry

Maçtan sonra McKenzie Mitchell, Joe Hendry ile röportaj yapıyor. Hendry, NXT'de daha uzun süre kalabileceğini ve NXT'de olmasından rahatsız olan herkesi gelecek hafta kendisiyle buluşmaya davet ettiğini belirtiyor.

Chase University arka alanda yeni bir sınıfta toplantı yapıyor. Hudson ve Hail altın madalyaya sahip olamadıkları için hayal kırıklığına uğrarken, Holland, kendisinin Chase ile önümüzdeki hafta ana olayda NXT Tag Team Kemerleri maçını kazanan takımlarla kemer için maç yapacaklarını söylüyor.

NXT partisine gidiyoruz, olaylar felfeci curcuna. Shawn Spears, Brooks Jensen'ı partide çay içtiği için azarlıyor. Robert Stone, Ava'ya NXT'de yer almayan kişiler için çok kadınlı bir maçtan bahsederken Roxanne Perez onlarla dalga geçtiği için Stone'a yumruk atıyor. Bu sırada The Good Brothers, Hank Walker & Tank Ledger ile kavga ediyor.

Kendal Grey (w/Carlee Bright) vs. Wren Sinclair (w/Charlie Dempsey & Myles Borne)
Kazanan:
Wren Sinclair

Je'Von Evans'ın çocukluğunda Lord Tensai ile fotoğraf çektirdiğini anlattığı bir video paketi izliyoruz. Evans, 10 yıl sonra nerede olacağını bilmediğini, ancak görevi devralmak için burada olduğunu söylüyor.

NXT Kuzey Amerika Şampiyonu Oba Femi ile kuliste röportaj yapılıyor ve Femi önümüzdeki hafta kemerini koruyacağını açıklıyor.

NXT Tag Team Şampiyonluğu Maçı
SuperSonic Duo (Axiom & Nathan Frazer) (c) vs. The Rascalz (Wes Lee & Zachary Wentz) (w/Trey Miguel)
Kazanan: SuperSonic Duo (c)

Rascalz maçtan sonra her şeye rağmen birbirlerine sarılıyor, ancak anca Wes Lee bir anda arkadaşlarına saldırıyor. Lee, Miguel'i barikatlara fırlatıp Wentz'e Meteora vuruyor. Şov burada sonlanıyor.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: