Undertaker: Goldberg Maçını Düzeltebileceğime İnandım


Centria

özledim
Katılım
2 Tem 2023
Konular
212
Mesajlar
3,141
Beğeni sayısı
961
PG Nakit
330


"Suudi Arabistan'da Goldberg ile yaptığım maç korkunç bir şeydi. Kariyerimde ne olursa olsun, her şeyi yoluna koymanın ve mantıklı hale getirmenin bir yolunu bulamayacağımı hissetmediğim hiçbir zaman olmamıştı. Her zaman her şeyi rayına oturtup yine de iyi bir maç çıkartabileceğimi düşünürdüm.

"Çölde gece yarısı 98 derece sıcaklıkta beyin sarsıntı geçirdiğini biliyorsunuz ve her şey tren kazası gibiydi. Düzeltmeye çalıştıkça daha da kötüleşti. Kimseyi suçlamıyorum, bu sadece fiziksel olarak işleri yoluna koyacak gücümün kalmadığı anlardan biriydi."​
 

Kara

-
Katılım
3 Tem 2023
Konular
157
Mesajlar
2,861
Beğeni sayısı
1,253
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Sen ve HBK, emeklilik kavramının içini boşalttın.
Taker artık kolunu kaldırmaya mecali kalmadığı için, ring de ölüp gitme ihtimali fazla hayli olduğu için emekli oldu. Yoksa doktorları yaparsın edersin dese yarın Crown Jewel'da Bron Breakker ile çarpışır. Paraya fazla düşkün olduğunu belli etti son senelerinde. Her seferinde ringe şapkasını bırakıp bir şey olmamış gibi gelip maskaralık yaptı, yakışmadı. HBK ise enteresan bir konu. Yakışır bir şekilde emekliliğini 8 sene koruyup bozarak geldi ringlere. HBK daha meydana çıkmaz ama Taker baba her an maskaralık yapmaya gelebilir.

Konuda geçen maç ise şirket tarihinin en kötü maçlarında birinci olabilir. 50 yaşında adamlar Arap seyirciler için birbirini sakatlamamaya çalışarak güreş tuttu, beceremedi. İkisi de birbirinin boynunu kırmak üzereydi.
 

Huma

huma
Katılım
9 May 2024
Konular
36
Mesajlar
409
Beğeni sayısı
103
PG Nakit
150
Size de 10M$ sıksınlar bakalım neler yapıyorsunuz. Taker haklı. Her şey paradır.
Olay sade vatandaşlarla kıyaslayabileceğin bir olay değil. Asgari ücret kazanan adamla, 30 yıl boyunca milyonlarca dolar servet edinip, milyar dolarların döndüğü eğlence sektöründe neredeyse tüm dünyanın bildiği ikonik bir karakter olan adamın 10m dolar için böyle bir şey yapması arasında çok büyük fark var.
 

Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
604
Mesajlar
4,153
Beğeni sayısı
765
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Taker artık kolunu kaldırmaya mecali kalmadığı için, ring de ölüp gitme ihtimali fazla hayli olduğu için emekli oldu. Yoksa doktorları yaparsın edersin dese yarın Crown Jewel'da Bron Breakker ile çarpışır. Paraya fazla düşkün olduğunu belli etti son senelerinde. Her seferinde ringe şapkasını bırakıp bir şey olmamış gibi gelip maskaralık yaptı, yakışmadı.
Sırf 10 dolar için Al-Nassr maçına çıkan adam güreşebilecek durumda olsa neler yapmaz...
 

fetiborn41

PG.com Kullanıcısı
Katılım
5 Tem 2023
Konular
1
Mesajlar
108
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
200
Favori Güreşçi
Kevin Owens
Romantizmden uzak durup objektif yorum yapacak olursak, bilmem kaç milyon dolar için herkes her şeyi yapar. Romantik taraftan bakınca suçlayabiliriz elbette ama gerçek dünya kuralları içinde yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: