Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beni saran bir olayları yoktu. Sami Callihan gibi bir şey olacaklarını düşünüyordum ama böyle ucube maskeleriyle beni pek sarmıyor. Yapmacık ve kasıntı duruyorlar, Cody gibi.
Benim beklentim gün geçtikçe düşmüştü ama şu an o kadar memnunum ki anlatamam. Bir de ring içi olarak tutuk, kalas booklanmalarını beklerken Lumis'i bile uçurma fikri çok hoşuma gitti. Umarım hep böyle geçer maçları, dün izlettiklerinden ben gayet keyif aldım.
Ne yaptıklarını ben çok umursamıyorum açıkçası ama çaktıkları adamda sıkıntı var, onun dışında bana bir zararları yok açıkçası segmentleri de ilgi çekici hatta.
Şu an Gable'ın da renk katmasıyla memnunum. Fakat bir olay bulup yürümeleri onların ömrünü daha uzatacaktır. (Örn: İşte genelde ailelerine ihanet edenleri düşman belleyeceklerinden sonraki hedefleri Dakota Kai gibi bir söylenti çıkmıştı.)