WWE RAW Spoiler | Bash in Berlin'e Duyurulan Kemer Maçı


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
604
Mesajlar
4,153
Beğeni sayısı
765
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Şov başlıyor. Ringde Ludwig Kaiser var, kendisi geri dönmüş, Kaiser yeni Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Gunther'ı tanıtıyor. Gunther, kendisini en uzun süre hüküm süren WWE Kıtalararası Şampiyonu, WWE King of the Ring ve yeni Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olarak tanıtıyor. Bu sırada Randy Orton onları bozuyor ve Gunther ile WWE Bash in Berlin'de karşılaşacağını çünkü Gunther'ın WWE King and Queen of the Ring'de Randy'e karşı şaibeli bir galibiyet aldığını söylüyor ve ikili el sıkışıyor.

Sheamus promo kesiyor.

Ludwig Kaiser vs. Sheamus
Kazanan:
Sheamus

Maçtan sonra Pete Dunne, Sheamus'a topuzlu baston ile saldırmaya çalışıyor ama başarılı olamıyor.

Wyatt Sicks ile The Wyatt Family'i karşılaştıran bir vinyet oynatılıyor.

Damian Priest ringde. Kendisi Finn Balor'a sesleniyor ve taraftarları yeni ailesi olarak adlandırıyor. Bu sırada titantron'da Finn Balor beliriyor ve Priest'in geçen yıl kendisine Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğuna mal olmasının üstünden bir yıl geçtiğini söylüyor. Balor yeni Judgment Day'i tanıtıyor: Carlito, Dominik Mysterio, Finn Balor, Liv Morgan ve JD McDonagh. Finn, Priest'e saldırmak için kendisini güvende hissedene kadar bekleyeceğini söylüyor. Ancak, JD'nin yakında onunla karşılaşacağını söylüyor.

Lyra Valkyria vs. Shayna Baszler

Stark'ın Valkyria'ya saldırmasıyla maç diskalifiye ile bitiriyor. Sonrasında Damage CTRL gelerek Baszler, Deville ve Stark'a saldırıyor.

Kazanan: DQ ile Lyra Valkyria

Final Testament ile alakalı bir vinyet oynatılıyor.

The Creed Brothers, Ivy Nile ile konuşuyor. Maxxine Dupri yanlarına gelerek Nile'ın nerede olduğunu soruyor. Nile, Creed Brothers'dan Dupri ile konuştuğu için özür diliyor. Chad Gable gelerek Nile'ın Dupri ile konuşacak bir şeyi olmadığını söylüyor. Nile, Gable ile birlikte oradan ayrılıyor.

CM Punk ringde, yumruğu bantlı ve yüzünde bir gülümseme var. CM Punk tekrar güreşebileceği için mutlu olduğunu söylüyor. Dokuz ay içinde dönmesi gerektiğini ama bunun beş ay sürdüğünü söylüyor. Drew McIntyre'ı çağırıyor ama Seth Rollins geliyor. İkili karşı karşıya geliyor ama birbirlerine girişmiyorlar çünkü Drew McIntyre seyircilerin arasından geliyor ve CM Punk'a bilekliği gösteriyor. Punk, McIntyre'ın peşinden gidiyor. Ringde tek başına kalan Seth Rollins'e arkadan Bronson Reed saldırıyor ve ALTI Tsunami yapıyor. Rollins kan tükürüyor.

Arka alanda Jackie Redmond, Adam Pearce'a son durumu soruyor. Pearce, Rollins'in iç kanama endişesinden dolayı hastaneye gönderildiğini söylüyor. Bu sırada Punk öfkeyle McIntyre'ı ararken Pearce ona McIntyre'ın çoktan binadan ayrıldığını söylüyor.​
 

batistuta

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Ağu 2024
Konular
1
Mesajlar
83
Beğeni sayısı
18
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
CM Punk
Üçlüh ağabey yüzünden randy yine yatıcak maalesef onun dışında Damien babanın judgement day'i bok çuvalı gibi ordan oraya fırlatması inanılmaz zevk verdi. Ekstra olarak Seth Rollins Bronson kısmı inanılmaz saçmaydı.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Açılış segmenti gayet güzeldi, ilk seçime Randy konması güzel düşünülmüş bence. Ludwig Kaiser babaya döner dönmez maç kaybettirme işleri olmadı ama, o biraz can sıktı ama yenen adamda da feci varız sıkıntı yok. Punk-Rollins-McIntyre segmenti çok iyiydi, ben BIG BRONSON REED babanın attığı dayaktan da zevk aldım. Böyle hiç beklenmedik, şapkadan tavşan çıkaran mevzularda her türlü varız. Ama Rollins'e bu kadar ağır bir dayak neden atıldı onu hala çözemedim.
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,865
Beğeni sayısı
697
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Açılıştaki Kaiser anonsuna YÜREK bıraktım ya... Tüyleri diken diken 4-5 an vardı şovda, ilk anımız buydu. Randy Orton açılışını da çok beğendim. @Beast Incarnate babama da dedim, Cody ve Randy işi olmayacak diye, iyi ki de olmadı valla. Randy'i Cena hariç başka biri için asla heel yapmam şu evrede, Randy Orton seyircilerin alkışladığı face adam olmalıdır.

Sheamus- Kaiser maçının sonucu bizi de üzse de Sheamus'un da momentuma çok ihtiyacı var ya. Pete Dunne...Baba tekli olmuyor senden salsak mı seni ya.

Tüyleri FENASAL diken diken eden an 2. Priest promosu, İNANILMAZ iyiydi ya. Bu adam RAW'ın tepe face'i olmaya yemin etmiş ya, keyif almayan adamın harbi güreş sevgisini sorgulama işine gireriz.

Bronson Reed ne alaka yauv dedirtti ama güzel ekleme bu feuda valla, güzel yapmışlar bu işi de.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: