RPG Brand Sistemi Hakkındaki Düşünceleriniz?

Konular
99
Beğeni sayısı
1,685
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
$value

düşüncelerinizi alalım.​

EnyapxaM

GOD
Konular
8
Beğeni sayısı
52
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Randy Orton
Brand sistemini her zaman sevmişimdir. Roster fazlasıyla dolu olduğu için bir yerde ayrılması gerekiyordu zaten. Herkesi şovlara koymaya çalıştığınız için hem çoklu maç sayısı artıyor hem de şovlar uzun oluyordu. Böylelikle roster ikiye bölünmüş ve aktif olan herkes de kendi şovunda yer bulabilmiş olur. Draft yapılacağında da eski usul yapılırsa efsane olur.

Hacken

Joe Hendry
Konular
15
Beğeni sayısı
1,436
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Brand sistemi iyidir de açılış şovu dahil 4. şovdan olmalı mıydı emin değilim. Bunun için en az 1 aylık gözlem, daha sağlıklı olurdu bana kalırsa. Yazar ekibinin hevesi için iki brandde de aktiflik şart. O dengeyi tutturmayı kolaylaştıracak şeyin de yineleyerek gözlem olduğunu düşünüyorum. Umarım aktiflik düşmez ve iki taraf da beklenen ilgiyi görür.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Umarım şu an feudu başlayan veya feudda olan kişiler aynı brandda olur yani buna dikkat edilir umarım. Yoksa sil bastan yapmak zorunda kalırız. Onun dışında roster fazla kalabalık olduğu için bu gerekliydi. Doğru karar.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Karar doğru ama çok acele alınan bir karar olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar acele hissetsem de yahu insanlar süre alsın herkes hem malzeme bulsun hem de keyif alsın diye F4W maçları yapılıyordu. Ekip de bu vesileyle rahatlamış olur diye düşünüyorum. Takip meselesi için de mümkün mertebe az da olsa öbür branddeki arkadaşlar şovun olduğu brande iki yorum çaksa ya da o şovda karşıt brandden insanlarla alakalı promo vb. oynatılsa bu negatif düşünülen durumun önüne de geçilir.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: