Judgment Day Başarılı Oldu Mu?


GBB

👑
Katılım
2 Tem 2023
Konular
41
Mesajlar
5,336
Beğeni sayısı
1,546
PG Nakit
370
Ben insanların JD’e çok gereksiz yüklendiğini düşünüyorum. 2 yıldır öyle ya da böyle RAW için en izlenebilir şeyleri hep bu stable sundu. Edge’i postalayıp stable’ı bu hale getirmek son yıllardaki en doğru kararlardan birisiydi. Rhea Ripley’e de Dominik’e de (karakter gelişimi için mükemmel bir karar oldu Dom’u bu stable’a atmak) Priest’e de hatta JD McDonagh’a da daha fazla derinlik katan ve izlenebilir kılan en büyük etmen bu stable. Bu saydığım dört isim de bu stable olmasa bu kadar başarılı olamazdı ve izletemezlerdi bireysel olarak kendilerini. Ripley yine olurdu gerçi ama işte kadınlar kısmında ne kadar izleme zevki veriyorsa kalan kadınlar o kadar başarılı olurdu ve izletirdi. Çoğu kişinin çok büyük heyecanla Bayley, Charlotte, Nia Jax falan izlediğini sanmıyorum. Ripley şu an olduğu kadar önemli bir isim olamazdı kesinlikle. Balor kısmına gelirsem artık bireysel face Balor kabak tadı vermişti bence kendisi için iyi bir geçiş dönemi oldu ve stable dağılması sonrası belki de kariyerini toparlayacak tekrardan. Hiçbir şey yapmayan Carlito’ya bile yaradı bu stable.

Son birkaç aydır artık sıkmaya başlamıştı ve tam bitmesi gereken zamanda ve en doğru şekilde bitirdiler bence. Ben gayet memnunum Judgment Day izlediğimiz için.
 

GBB

👑
Katılım
2 Tem 2023
Konular
41
Mesajlar
5,336
Beğeni sayısı
1,546
PG Nakit
370
Edge'den sonra dağılması tarafındaydım ama Finn ve Damian bu noktaya kadar güzel taşıdılar.
Başlangıçtaki Edge ile olan hali gördüğüm en rezil oluşum olabilir. Hem Edge için gram anlamı olmayan hem de yanındakileri eksiye çeken bir iş tamamen. Edge zaten kendisi ve mirasını bitirecekti neredeyse bu darksider tribi yüzünden. Adamın tüm ciddiyeti gitmişti. Edge dediğin 2005-2011 arası izlediğimiz adamdır Brood çakması triplere giren değil. JD kısmına gelirsem aksine stable adam akıllı izlenebilir hale geldi Edge’i postaladıklarından sonra. Gayet iyi iş yaptılar 2 yıl boyunca.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: