RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟑: 𝚔𝚎𝚔𝚊


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
259
Mesajlar
836
Beğeni sayısı
2,141
PG Nakit
0
UQkl8HPj.jpg


𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟑: 𝚔𝚎𝚔𝚊
8 Ağustos Perşembe, 20:30 - C
Arena Mexico
Mexico City, Mexico


ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER

- Bolieve!

- Hidden Spoiler

- Alberto “El Patrón” del Río vs. Jacob Fatu

- Asker Eğlencesi (keka asker uğurlaması)

- Main Event: #1 Contender's Match for World Heavyweight Championship
Chris Jericho vs. Velveteen Dream

original


Mexico City sokakları... Halk günlük koşturmasının peşinde. Bir kesim işten evine dönmekte, bir kesim ise evden işine gidiyor. Turistler etrafı gezmenin derdindeyken akşam vaktinin yaklaşmasıyla sokaklara dökülen gençler çoğunlukta. Sıradan bir gün...

AF1QipOy_CyvdoTSI3TWeCjuxvwdH6_SPz60Hga_P4bN=s1360-w1360-h1020


Arena etrafında da her şey normal görünüyor. PGW Payback şovunu takip edecek canlı seyirci arenaya doğru ilerlerken etrafta yeme içme derdinde olan bir sürü insan var. Şimdiden alkolünü alıp eğlenceye tam gaz başlamak isteyenler de çoğunlukta. Sokaklarda çeşitli insanlar mevcut. Ama her şey hala yolunda...

88653289_goktasi-nedir-goktasi-nas.jpg


Fakat o sıralarda gökyüzünde bir hareketlenme mevcut. Dünyaya yaklaşan ve çarpma ihtimali bulunan göktaşı sonunda gelmiş görünüyor. Hızla Meksika'ya ilerleyen taş, biraz sonra Arena Mexico yakınlara doğru çakılıyor!

g5r4k4t.jpg


Uyuşturucu al sat işleri dönen ve belde silahı olmadan gezmeyen tiplerin olduğu bir mahalledeyiz. Taşın isabet ettiği mekan... Taş o kadar küçük ki, kocaman Meksika ülkesindeki küçük bir mahallenin ufak bir sokağına isabet ediyor. Bu sırada beyaz bir ışık paralel evrenlere ait kapıyı açıyor. Kapı aralandığında...

images


DIŞARIYA ÇIKAN İSİM HUNICO!!!!!! HUNICO BURADA!

Hunico: Ne sıcak amına koyim ya!

SD_651_Photo_023_0.jpg


Lowrider bisikleti, Tutku marka iç çamaşırı ve temiz atleti ile Hunico bu kapıdan çıkıyor. Sıcaklığın verdiği bunaltıdan dolayı öfkeli. Mavi Lark'ını çıkartıyor ve Zippo'suyla bir dal yakıyor. Kendi kendine konuşmaya başlıyor.

Hunico: Nerede uyandım gene sikecem ya. İyice berduş olduk amına koyim. nEREDE kALDIK eN sON PAŞASI? İmaj Otel Lüks Leman mıydı? Taşşşaklar biraz ağrıdığına göre geceyi orada GEÇİRDİM. Kaç param var bi bakim.

Hunico sigarasını içerken etrafa bakıyor. Şu an için kimse yok. Etrafta tehlike olmaması onun için önemli. Her an kendini korumaya alışmış biri olarak cebindeki çakıyı yokluyor. Orada olduğuna göre rahat takılabilir. Çıkartıyor cüzdanı ve bol kazanç getirmesi için hayır parası olarak taşıdığı ama bir sikime yaramayan 1 dolara bakıyor önce. "Senin de amına koyim," dedikten sonra yanındaki iki fotoğrafa gözü ilişiyor.

QgCaF8sXn.jpg
maxresdefault.jpg


Bunlar Estela ve kendi şampiyonluk fotoğrafı. Elbette sondaki fotoğraf fotoşop. Sigarasına devam ediyor Hunico ve sokak boyunca bisikletini sürüyor.

tarlabasi-kaybolanlar-icin-ilk-kaybedenler-icin-son-durak-47627-5.jpg


Bok gibi sokakların birinden sağa dönüyor. Ana caddeye doğru çıkmaya çalışıyor Hunico. Nerede olduğunu anlamak için ana cadde önemli. Sigarasını tüttürerek ilerlerken sokak ortasında uyuşturucu alışverişi yapan tiplere rast geliyor. Hunico sakince onların yanında geçiyor. Ufak bir paket almamak için kendini zor tutuyor. Biraz sonra, önünü kesen bir lavukla karşılaşıyor.

Lavuk: Hayırdır milaaaadeeeer, bizim mahallede sikin taşşşağın sallanarak geziyorsun?

Hunico: Hayırdırına hayırdır lan!! Biz de buraların çocuğuyuz! Siktir ol git yoluna.

Lavuk sinirleniyor.

Lavuk: Oğlum sen bizim mahallemizde bİZE şEKİL mİ yAPIYORSUN LAAANNNN!

Lavuk öfkeyle Hunico'ya bakıyor. Gözlerini pörtletmiş bir şekilde onu süzüyor.

Hunico: pAŞASI, SEN DAHA ANLAMADIN BURASI KİMİN MEKANI?

Hunico koşuyor ve yumruğu geçiriyor. Lavuk yere eğildiği sırada onu tekmelemeye başlıyor. Bu sırada lavuk, arkadaşlarına ıslıkla haber ediyor. Hunico hemen mevzuyu ayıkıyor ve bisikletine atlayıp tam gaz mahalleden uzaklaşıyor. Hunico delikanlı adamdır ama bir grup serseriyi dövebilecek gücü yoksa kaçmasını da bilmek lazım amına koyim.

Hunico seri bir şekilde bisikleti sürerken ana caddeye çıkıyor. Biraz sonra gördüğü şey onu rahatlatıyor.

AF1QipOy_CyvdoTSI3TWeCjuxvwdH6_SPz60Hga_P4bN=s1360-w1360-h1020


Burası Arena Mexico! PGW: Payback adlı güreş etkinliğine dair tanıtımlar arena etrafında seri bir şekilde geçiyor. Hunico güreş etkinliğini görünce hızla bisikletini oraya doğru sürüyor. Sonra da binanın önüne geliyor.

Hunico: PGW ne amk? GW doğru ama P ne? Penisin P si mi amqq???? Heeeeeee. Tamam paşası, Payback'in p'si o galiba. Ama PAYBACK ne amq?????

5301.jpg


Hunico şirketi ve şovu anlayamıyor. Yine de içeriye giriyor. Seyirci girişinden ilerliyor önce. Fakat güvenlik onu fark ediyor.

Güvenlik: Bayım, sizi güreşçi girişinden alabiliriz. Şöyle buyrun. Bisikletinizi de alabilirsiniz.

Hunico: Sağ ol cabron.

Hunico ilerliyor ve PAYBACK arka alanına doğru gidiyor. Biraz sonra karşılaştığı ilk kişi...

Will_Ospreay.jpg


ÜZERİNDE ASKERİ TUNİĞİ, AYAKLARINDA 47 NUMARA KIŞ BOTUYLA WILL OSPREAY! Gördüklerini anlamlandırmaya çalışan gözlerle Hunico'ya bakıyor.

Will Ospreay: Sen de kimsin ve burada ne arıyorsun?

Hunico: İnsan önce bi selam verir amın feryadı.

sddefault.jpg


Will Ospreay: Soytarılara verecek selamım yok... (Hunico'yu baştan aşağı süzer.) Samoalı veya Meksikalı olmayıp bu şirkete nasıl girdim, gerçekten anlamıyorum.

Hunico: Sikerim tribini şimdi, selam verdik lan.

Will Ospreay: Neyse, selam dostum. Hoş geldin.

Hunico: Nargile cafe ne tarafta ese. Biraz tüttürüp keyfimizi yerine getirelim. Dün ne yedik içtiysek son birkaç yılımı hatırlamıyorum amına koyim, bari kendimize geliriz. Zaten yola da çıkacağım.

Will Ospreay şaşırarak ona dönüyor.

Will Ospreay: Ne nargilesi? Ne cafesi? Meksika'nın her yeri ahır değil. Arenadasın dostum hem... Hayrola? Neyin yolculuğu bu?

Hunico: Oğlum diyorum ya tuhaf hissediyorum. Hafıza yarra yedi, son birkaç yıl yok bende. Başıma neler geldi öğrenmeliyim.

Will Ospreay: Nereye gideceksin?

Hunico: Bu civarda, hafızasını kaybedenleri tedavi eden bi büyücü mü ne sikim varmış. Gidiyomuşsun, seni uyutuyomuş rüya görüyormuşsun. Uyandığında 6 ay geçmiş gibi hissediyomuşsun. Hafızan da geri geliyormuş.

Will Ospreay: No despiertes al gigante dormido büyüsünden mi bahsediyorsun?!

Hunico: Yav ne bileyim ben ne sikim büyüsü işte.

Will Ospreay: Ben de o büyüden yaptırdım. 6 ay aradan sonra dönmenin nasıl hissettirdiğini iyi bilirim.

Hunico'nun gözleri açılıyor.

Hunico: Nasıl bir şey lan? Anlatsana. Gerçekten 6 ay gibi mi geliyor?

Will Ospreay: Hıh- 6 ay mı? Her günü bir hafta gibi bir 6 ay, sence 6 ay mıdır? Uyanmak için yüzüme soğuk su mu vurmadım, koluma falçata mı çekmedim? Rüyamda askerdeydim. Uyandım ve kıyafetlerime bir bak. Etkisinden bir süre çıkabileceğimi sanmıyorum.

Hunico onun baştan sona askeri görevli kıyafetini süzüyor.

Hunico: HASSSİKTİR! Daşak geçmiyosun di mi milader?

Will Ospreay: Keşke... (Birden gülümser. Hunico'ya acıyarak bakar.) Neyse ya moral bozma. Alışırsın.

Hunico ne diyeceğini bilemiyor. Öfke ve korkuyla bisikletine atlıyor ve arka alanda sürmeye devam ediyor. Ospreay ise arkasından sesleniyor.

Will Ospreay: TORUUUUUUUUUN! BİTER Mİ LANNNNNNNNNNNNNNN HAHAHAHAHAAHAA!

cemhfqf.gif


enlvf3u.jpg


Kameralar bir yol kenarına açılıyor. Özellikle bize gösterilmek istenen bir araç var. Aracın camı açık ve şoför koltuğundaki kişi tarafından sigara salınmış durumda. Parmaklarının arasındaki sigara dumanı havaya süzülüyor. Bir süre sonra kamera arabanın içine geçiyor. Karşımızda oldukça yakından bildiğimiz bir isim var.

Val Venis! An itibarıyla karşımızda ve elindeki sigarası eşliğinde viskisini yudumluyor. O kadar berbat, o kadar hissiz bir duygunun içerisine kapılmış ki; viski şişesinden içiyor viskisini. Acısı oldukça büyük. Gözleri hüzünlü, ağlamış olabilir. Üstü başı dağınık, kendisiyle epeydir ilgilenmiyor gibi. Sigarasını içine çekiyor ve viskisini ufak ufak yudumluyor. Aşırı depresif bir ruh halinde olduğunun farkına varmak aşırı kolay. Bu bir bunalım, kendisi bir bunalımın içerisinde. Kendi kendine konuşuyor.

bxu2d4s.jpg


Val Venis: Çok... Çok... Çok... Çok yorgunum... Buna... Buna daha fazla ne kadar devam edebilirim... Bilmiyorum...

Gözleri neredeyse kapanacak olan Val, şovun gerçekleştirileceği arenaya bir an önce varmak zorunda. Bunun bilincinde olmalı ki, alkollü olmasına rağmen arabayı sürme gafletine düşüyor ve fren pedalına bastıktan sonra aracın ''start'' tuşuna basıyor. Aracın motoru çalışıyor, Val; ''P''de olan arabanın vitesini ''N''ye aldıktan sonra el freni butonunu aşağı indi...

Bir saniye!

cvykytd.jpg


Yine yola çıkmak üzere bir araba görüyor. Ama Val'in gözlerinin fal taşı gibi büyümesine yol açan şey gördüğü Lamborghini değil. O arabanın yolcu koltuğuna binmek üzere aracın kapısını açan Mary'i görmesi onu şok ediyor!

Val Venis: HEY... M... HEY MARY!

Val, Mary'e sesleniyor. Ani ses ile irkilen Mary o tarafa dönüyor. Val ile göz göze gelmesi ile gözlerini devirerek bineceği arabaya dönmesi ve aracın içine girmesi bir oluyor. Lamborghini egzoz patlata patlata giderken, Val iki eliyle şoför koltuğunda olduğu arabanın direksiyonuna vuruyor. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve şovumuz kaldığı yerden devamını sürdürüyor.

cemhfqf.gif


IMG_2961.jpeg


Kameralar arka alanda açılıyor. Gördüğümüz ilk isim The Rock!!!!! The Final Boss burada! Fakat yalnız değil.

01-paul-heyman-backstage-at-wwe-event-2020.jpg


Rock'ın hemen yanında Paul Heyman'ı görüyoruz. İkili ciddi bir şekilde konuşuyor. Konuşmanın ortasına denk geliyoruz.

The Rock: Sözün özü, The Miz bu gece ailevi sebeplerden dolayı şovdan çekildi. Talihsizlik ki Rocky'nin de kızı ile ilgilenmesi gereken acil bir durum oluştu. İkinci sezondaki ilk özel şovda Rocky'nin başına gelenlere bak. Rocky'nin bir yöneticiye ihtiyacı var. Hem de hemen şimdi. Fakat Paul, tüm ısrarlarına rağmen Rocky seni seçemez.

Paul Heyman: Tarafsızlık, taraf tutmak gibi her insanın içinde bulunan bir yetidir bay Johnson. Emin olun, bu geceyi Kabile Şefi'ni hiçbir şekilde kayırmadan şovu yönetebilirim. Sizin de bulunduğunuz bu ailenin bir üyesi olsa da Head of the Table bu gece benim için diğer güreşçilerle eşit olacak. Söz veriyorum.

The Rock: Rocky eğer iş ile aileyi birbirine karıştırmak isteseydi Roman'ı direkt olarak GM seçerdi. Rocky işi aileden ayrı tutmak istiyor. Rocky'nin bu gece için kadroda mümkünse aktif olmayan birine ihtiyacı var. Bunu bulmak için ona yardım edecek misin Paul? Etmeyeceksen Rocky kendi başının çaresine bakacak.

Bu sözler söylenirken etraftan geçen birisi var.

images


BU HUNICO!!! Bisikletinden iniyor ve ikilinin tam ortasında duruyor.

Hunico: Selam kel ve yarı kel.

The Rock, Hunico'yu gördüğü anda gözleri parlıyor.

The Rock: Hunico. Rocky seninle sözleşme imzalamış mıydı?

Hunico: Seni en son gördüğümde IC kemeri için kıçını yırtıyordun amına koyayım, ne sözleşmesi?

Paul Heyman ve The Rock birbirlerine bakıyor. İkisi de Hunico'yu anlamıyor.

The Rock: Her neyse. Rocky'nin bu gece için bir GM'ye ihtiyacı var. Son baktığımda kadroda değildin. Bu yüzden Rocky seni seçiyor. Gecenin sorumluluğu senindir. Rocky, adil bir şekilde şovu yönetmeni istiyor. Aksi bir durum olursa Rocky'i çekinmeden arayabilirsin. numarasını kaydet. 1-1-7-6-7...

Rocky hızla rakamları söylerken Hunico cebinden çıkardığı camı kırılmış telefonu açmaya çalışıyor. "Neredeydi bunun tuşu amına koyim." Bir süre sonra nihayet tuş kilidini açıyor ve numarayı yazmaya başlıyor. 1...1... Kazasız belasız bir şekilde 2 tane 1 sayısını tuşluyor. Estela'nın numarası hızlı aramalarda 1'de kayıtlı çünkü. 7 tuşu basmıyor tam kırığın üstünde olduğu için. Biraz zorluyor ve ilk 7'yi birkaç saniye sonra yazabiliyor. 6 yerine 9'a basıyor yanlışlıkla. "Sikeyim ecdadını," dedikten sonra 9'u silmeye çalışıyor. Silerken 0'a 10 defa falan basıyor. Silmeyi tekrar deniyor ama iyice sıçıp batırıyor.

Paul Heyman: İstersen yardımcı olayım.

Hunico: Baba hallet şu işi ya.

Hunico telefonu veriyor. Paul Heyman ona "cahilsin," dercesine bakıyor ve saçma sapan sayıları siliyor. Sonra da 7'ye tıklamaya çalışıyor ama kırık kısımdan dolayı bir türlü beceremiyor.

Hunico: Sikerler ya, hallederim babalık SEN KEYFİNE BAAAAKK.

Heyman telefonu geri verirken The Rock oldukça sıkılmış durumda.

The Rock: Rocky'nin acilen gitmesi gerek. Rocky sana güveniyor ve bol şans diliyor.

The Rock bu sözlerin ardından arka alanda ilerlerken Paul Heyman ile Hunico bakışıyorlar. Paul Heyman bu karar sonrası oldukça bozulmuş görünüyor. Hunico'ya hemen laf atıyor.

maxresdefault.jpg


Paul Heyman: En son tuşlu telefon kullanıyordun galiba. Onun piyasası öleli bayağı oldu.

Hunico: Evet moruk, tuşlu kullanıyordum ama hala etrafta var. Bizim Camacho semtte satıyordu. Hatta akıllı telefon değil, sadece bu eski telefonlardan satıyor. Çünkü akıllı telefonları dinliyorlar, miliyon mu? Sonra seni buradan takip edip kıstırıp sikiyorlar götünü. Götü korumak önemli, koruyacaksın. Annadın mı babalık? Şimdi siktir git işinin başına. GM'in konuşuyor karşında, kovarım haaaaaa!

Hunico'nun götü oldukça kalkıyor. Paul Heyman şaşırarak ona bakarken...

images


HEAD OF THE TABLE BURADA! ROMAN REIGNS! Hunico ile bakışıyor Roman. İkisi de oldukça gergin. Hunico ilk defa küfür etmeden birkaç saniye duruyor. Roman ise öfkeyle ona bakmaya devam ediyor. Sonrasında...

Roman gülümsüyor.

Roman Reigns: Bilmiyorum neden, ama sana şu an dokunmak istemiyorum. Normalde Tribal Chief'in etrafındaki bir adama posta koyduğun için seni dayaktan öldürmem gerekirdi. Ama nedense... Reenkarnasyonu aklıma getiriyorsun.

Hunico: nE KABİLESİ NE ŞEFİ AMINA KOYAYIM YA? Ben geçen gün ne içtim sikecem şimdi. Herkes yarak kürek konuşuyo.

Roman Reigns: Ağzının bozukluğunu üstüme alınmıyorum. Bu gece için Tribal Chief sana başarılar diliyor. Önüme çıkarsan ve bir daha saygısızlık yaparsan değil şimdi, önceki hayatımda babam bile olsan seni tanımam. Bilmiş ol.

Roman Reigns ve Paul Heyman oradan ayrılırken Hunico da karşısındaki adama karşı aynı tutukluğu yaşadığını fark ediyor. Çok üstünde durmadan önüne bakıyor ve kendi kendine konuşmaya başlıyor.

Huncio: Amına koyayım, beni arenaya almadıkları günlerden GM olduğumuz günlere geldik. Vay amına koyayım be. Estela da olsaydı şimdi, her şey tamamdı.

Hunico bu güzel gelişme üstüne bir Mavi Lark çıkartıp Zippo çakmağıyla sigarasını yakıyor. Arenaya alınmadığı günler ise kafasından geçmeye devam ediyor. Bu sırada ringe dönüyoruz.

hUNICO'nun kafadan geçen;


cemhfqf.gif



jinder-mahal-entrance.gif


Jinder Mahal stagede beliriyor. Tauntunu atıyor ve hızlı adımlarla ringe doğru yürüyor. Ardından çelik merdivenlerden çıkıyor ve rakiplerini beklemeye başlıyor.


dexter-lumis-entrance.gif


Dexter Lumis stagede beliriyor. Yavaş yavaş ringe geliyor. Ringe girmeden önce çevresini süzüyor ve sonrasında ringin altından kayarak ringe giriyor. Klasik emekleme hareketiyle ringe daldıktan sonra ipi tutarak ayağa kalkıyor ve arkasını dönüp Jinder Mahal'ı süzüyor.


randy-orton-entrance-king-of-the-ring.gif


Randy Orton stage'de beliriyor. Yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Ardından çelik merdivenin oraya geliyor. Oraya konmuş Pure Championship kemerini bir süre süzüyor. Sonrasında gaza gelerek çelik merdiveni tokatlıyor ve sonrasında çelik merdivenden çıkıp ringe giriyor. Ardından turnbuckle'a birkaç defa vurup Top Rope'a çıkıyor. Tauntunu atıyor. Sonrasında Top Rope'tan iniyor ve üçlü birbirlerini süzmeye başlıyorlar. Hakem son hazırlıklarını yapıyor ve işareti veriyor.

PGW Pure Championship Qualifying Triple Threat Match
Dexter Lumis vs. Randy Orton vs. Jinder Mahal


Randy+Orton+-+Back+Suplex.gif
Spinebuster.gif


Maç başlıyor. Jinder hızla Lumis'e yumruk sallıyor fakat Lumis bunu karşılayıp sağlam bir yumruğu geçiriyor. Jinder hızla Orton'a geliyor. Orton'dan da bir yumruk. Sonrasında Lumis'e dönüyor bir yumruk daha. Ardından Orton'a dönüyor ondan da bir yumruk. İkili sıra sıra Jinder'ı yumruk manyağı yapıyorlar. Ardından Jinder sersemleyerek iplere çekiliyor. Orton bir Clothesline! Lumis aprona geçiyor. Jinder sallanarak kalkıyor. Hızla arkasından Double Axe Handle! Jinder kendisini spiker masasında buluyor. Lumis kafasını spiker masasına vuruyor! Sonrasında Orton'da vuruyor! Sonrasında Lumis tekrar vuruyor! Orton tekrar vuruyor! Lumis tekrar vuruyor! Orton tutuyor ve Back Suplexle Jinder'ı masaya gömüyor! Jinder spikerlerin arasına düşüyor. Lumis hızla Orton'ı tutuyor ve onu Spinebuster'la masaya çarpıyor! Ardından hızla ringe atıyor. Sonrasında peşinden giriyor! Bir Belly To Belly Suplex! Orton zorlanarak köşede kalkıyor. Ardından Orton'ı kaldırıyor ve hızla köşeye doğru fırlatıyor! Orton çok sert bir şekilde sırtını çarpıyor! Orton sırtını tutarak acıyla yerde kıvranırken Lumis, Orton'ı kaldırıyor ve Inverted Facelock Backbreaker! Sonrasında da Neckbreaker! Tuşa gidiyor! 1.........2...... KICKOUT!

jinder-mahal-superkick.gif
c8db54130d65aa18b9cfcad2f1bdc112.gif


Lumis, Orton'ı hızla kaldırıyor. Fakat Orton seri yumruklar! Sonrasında Lumis'i tutup Irish Whipe yolluyor fakat Lumis bunu tersine çeviriyor. Orton gelişine bir Clothesline! Ardından Lumis kalkıyor bir tane daha! Lumis sersemleyerek kalkıyor Orton'a bir yumruk sallıyor fakat Orton bundan eğiliyor ve Snap Powerslam! Ardından Lumis'i kaldırıyor ve Aprona atıyor! DDT'ye alıyor! Fakat o da ne!? Jinder, Orton'ın arkasından sağlam bir yumruk! Sonrasında tutuyor ve ringposta doğru fırlatıyor! Ardından aprondaki Lumis'e bir Yakuza Kick! Lumis ringden düşüyor. Jinder hızla ring dışına çıkıyor ve Lumis'i kaldırıyor. Hızla bariyerlere fırlatıyor! Ardından orada seri stomplara başlıyor! Bir süre stompladıktan sonra ringe giriyor. Orton acıyla kalkmaya çalışıyor. Jinder hızla Khallas'a alıyor fakat Orton bundan kurtuluyor ve kolunu çevirip bir Inverted Headlock Backbreaker! Ardından RKO hazırlığına başlıyor! Fakat o da ne!? Lumis'in aprona çıktığını görüyor. Lumis ters ters Orton'a bakıyor! Orton bir süre Lumis'e bakıyor. Ardından Jinder'ı kafasından tutuyor ve Lumis'e doğru fırlatıyor! Sonrasında Jinder'ı aprona geçiriyor ve Apron DDT! Ardından hızla ring dışına geçiyor. Lumis'i tutuyor ve Front Suplex şeklinde bariyere vuruyor! Ardından oradan tutuyor ve onu da çekip bir DDT! Sonrasında hızla ringe giriyor ve RKO için hazırlık yapıyor. Jinder zorlanarak kalkıyor. RKO!

1e5d89744b12610f503a09d5dd9e7ba3816a9003.gifv
200.gif


Hayır! Jinder bundan kurtuluyor ve Orton'ı Sleeper Hold'a alıyor! Orton pes mi edecek!? Hakem pes mi diye sorduğu sırada Orton iplere sarılıyor! Jinder bırakıyor. Geri geri çekiliyor ve Orton'ın sırtından bir High Knee ile ring dışına yolluyor! Sonrasında hızla ring dışına çıkıyor. Orton'ı kolundan tutuyor ve çelik merdivene doğru fırlatıyor! Sonrasında hızla masayı açıyor! Orton'ı tutuyor ve kafasını masaya çarpıyor! Ardından Orton'ı hızla masaya koyuyor! Kalkmakta olan Lumis'i görüyor. Eline çelik merdiveni alıyor! Lumis'in suratına geçiriyor! Lumis sersemleyerek geri geri çekiliyor! Jinder bir kez daha çelik merdivenle geçiriyor! Fakat hayır! Lumis çelik merdiveni tutuyor! Jinder şaşkınca ona bakıyor. Lumis kafasını hayır dercesine sallıyor! Sonrasında merdiveni çekiyor ve Jinder'a seri yumruklar! Hızla yumruklar savuruyor! Yumruklarla Jinder'ı bariyerlere sıkıştırıp hunharca yumrukluyor! Ardından bariyerlerde oturtup üst üste stomplar! Sonrasında masada acıyla yatan Orton'a doğru gidiyor! Orton'ın karnına karnına yumruklar! Sonrasında masanın tepesinde Orton'ın boğazından tutarak kaldırıyor. Fakat RKO! ORTON KENDİNDEN BEKLENDİĞİ GİBİ RKO VURUYOR! MASA KIRILIYOR! İkili yerde acıyla yatıyor!

l25c-TS_AhbVTMR9qCHnpf0CGUTstBZ4VkQP3AbSuK4TofV6r6LdMdpHjj99qlrTVvLnFZBG-EjtcPBmitpnjzDtdC_NFRD542hS2UnkQz9-UxWgACWOO6syFyfo563pgw
jinder-mahal-randy-orton.gif


Bir süre yerde kaldıktan sonra Orton sırtını tutarak acı içinde kıvranırken Jinder hızla Orton'ı ringe atıyor! Hızla bir CAMEL CLUTCH! Orton pes mi edecek!? Orton dayanmaya çalışıyor! Orton acıyla iplere doğru sürünüyor! Fakat Jinder buna izin vermiyor ve Orton'ın bacaklarını iplerden çekip tekrar bağlıyor! Orton acı içinde! Orton bir süre sonra hızla ayaklanıyor! Jinder tepesinde Sleeper pozisyonunda! Fakat Orton'ın sırtından iniyor ve bunu KHALLAS'a çeviriyor! KHALLAS! Fakat hayır! RKO! Orton tekrardan yapacağını yapıyor! İkisi de yerde! Bir süre yerde kalıyorlar! Sonrasında Orton hızla Jinder'ın üstüne sürünüyor ve elini Jinder'ın üstüne koyuyor!
1.........2........3!!!

099ac3c9ba602262d9e31135fcf54692.gif


Kazanan: Randy Orton

2140907eb03cc519e4fd9f4fa64cf02f8f663607_hq.gif
d9avr4t-c19f1368-c029-4ef6-8fb4-0f971572fc91.gif
tumblr_o1hq4gGqQF1sj4xr4o5_500.0.gif


Orton maçtan sonra ayaklandığı sırada arkasında biri var! Bu Kevin Owens! Eline Pure Championship kemerini almış! Hızla Orton'ın kafasının arkasından kemerle çakıyor! Ardından kafasından tutuyor ve iplere doğru fırlatıyor! POP UP POWERBOMB! Sonrasında kemeri alıyor ve havaya kaldırıyor! Fakat o da ne!? KO'nun arkasından birisi ringe dalıyor! Bu Chris Brookes! Büyük reaksiyon sonrası KO bir gariplik olduğunu anlıyor ve arkasını dönüyor! Brookes döner dönmez hızla yumruklar savuruyor! KO'da buna karşılık veriyor! İkili deli gibi yumruklaşıyor! Birbirlerine seri yumruklar attıkları sırada ışıklar kararıyor!

5541eda5759fd0fa-600x338.gif
-R9QOI.gif


Bu Malakai Black! Bağdaş kurmuş oturuyor ve ikiliyi süzüyor. İkili kafalarını Black'e çeviriyorlar! Ardından hızla Black'e saldırıyorlar! Yerde Black'i yumrukluyorlar! Fakat Black önce KO'yu üstünden atmayı başarıyor sonrasında da Brookes'i! KO ring dışına çekiliyor! Brookes hızla kalkıyor ve Black'in üstüne koşuyor. Fakat Black seri bir Bicycle Knee! Sonrasında bir BLACK MASS! Brookes resmen yeri öpüyor! KO tekrardan ringe dalıyor. Yerdeki kemeri alıyor ve havaya kaldırıyor! Fakat Black onun elinden çekiyor ve o da havaya kaldırıyor! Sonrasında KO'da çekiyor ikili kemeri çekiştiriyor! Ardından face to face atıyorlar. Sonrasında ikili kemeri aynı anda yere bırakıyor ve tekrar face to face atıyorlar! İkilinin face to facesinden sonra ışıklar kararıyor ve kameralar arka alana geçiyor.

cemhfqf.gif


Arka alanda bugüne özel tek gecelik GM Hunico'yu görüyoruz. Ciddi bir surat ifadesiyle bir şey arıyor gibi görünüyor. O sırada yanından iki kadın geçiyor. Hunico bir sağa bir sola sallanan götleri kesmekten kendini alamıyor. O esnada telefonu çalıyor.

6dp5pva.png


Hunico: Ya bu sik kırığı da nerden çıktı şimdi? (Telefonu açar.) Alo?

Johnny Mayhem: Hola mi amigo!

Hunico: Şovu kes amına koyim ne istiyosun söyle çabuk işim gücüm var.

Johnny Mayhem: Ciddi olamazsın.. Tek geceliğine de olsa GM olduğun için seni tebrik etmek istemiştim.

Hunico: Ciddiyim amına koyim ciddiyim.

01-john-morrison.jpg


Johnny Mayhem: PGW'de bir sürü rezillik gördüm ama senin GM olarak seçilişinin bir rakibi yok. Buna şimdi emin oldum.

Hunico: YA BAK OROSPU ÇOCUĞU NE SÖYLEYECEKSEN SÖYLE BENİ TUTMA. 3 SANİYE İÇİNDE SADEDE GELMEZSEN ANANI SİKERİM SENİN.

Johnny Mayhem: YETER AMCIĞIN FIRLATTIĞI. İKİ İNSANLIK YAPALIM DİYORUZ YAPTIĞIN MUAMELEYE BAK SENİN BEN MEDENİYETİNİ, CİBİLİYETİNİ SÜLALENİ SİKEYİM!

Hunico: LAN KES! ÇILDIRTMA BENİ. BAK YEMİNİME BİLLA BIRAKIM ŞOVU ÖLDÜRÜRÜM SENİ!

Johnny Mayhem: ÖLDÜR LAN OROSPUNUN EVLADI! ÖLDÜR!

Hunico: ADRES VER ANANI SİKİYORUM ŞİMDİ. ÖLDÜRMEZSEM ADAM DEĞİLİM.

hqdefault.jpg


Johnny Mayhem: FLORİDA'DAYIM. AMA GELMEZSEN BEN SENİN ANANI SİKİYORUM TAMAM MI?

Hunico: FLORİDADA NE ANANIN AMINI ARIYOSUN SAÇINI SİKTİĞİM BUGÜN ŞOV VAR SANA KİM İZİN VERDİ?

Johnny Mayhem: İŞTE BİR SANİYE DURUP BENİ DİNLESEN ANLATACAĞIM DA GENÇ DULLARIN YARRRRRRAK YARRRRRRRRAK DİYE İNLEMESİ GİBİ SABIRSIZSIN... Dinle Hunico. Dinle! Kötü bir dönemden geçiyorum, tamam mı? Bitmek üzereyim. Summerslam'de olmaya ihtiyacım var. Fakat ben ise, geçen haftalarda bu fırsatı elimin tersiyle ittim. Bana bir şans ver.

Hunico: YA SEN NE APTAL Bİ ADAMSIN GÖTÜNÜ SİKEYİM SENİN YA. BİRAZ AKLINI KULLAN. MADEM SAKSO ÇEKECEKSİN NİYE KÜFREDİYOSUN BANA AMIN OĞLU İNSAN Bİ SUYUMA GİDER.

Johnny Mayhem bir şey demiyor. Sessizlik olunca Hunico da düşünüyor.

images


Hunico: Bak Johnny. Ben bir gecelik GM'yim ve bir karar vereceksem bu hemen şimdi için olmalı. Summerslam için elimden bir şey gelmez. Üstelik...

Hunico söylememesi gereken bir cümleye girmiş gibi susar.

Johnny Mayhem: Üstelik, ne?

Hunico: SEN GENEL MÜDÜRKEN BANA HARDCORE İÇİN RÖVANŞ HAKKI VERDİN Mİ DE BUGÜN ŞİMDİ BENDEN BÖYLE BİR ŞEY İSTEYEBİLİYORSUN AMINA KODUMUN KEPAZESİ SENİN SURATINA TÜKÜREYİM GURURSUZ GAVAT KILIKLI KEPAZE HERİF SENİ.

Johnny Mayhem: Ben GM'ken mi? Gerizekalı mısın?

Hunico: YALAN MI LAN? GM DEĞİL MİYDİN? PGW'DEN ÖNCE... ANAMIZI SİKTİN LAN! ANAMIZI SİKTİN!

Johnny Mayhem: YA 25'İNDE KARTEL KURŞUNUYLA ÖLMEK İÇİN PROGRAMLANMIŞ APTAL OĞLU APTAL Bİ MEKSİKALI OLDUĞUNU BİLİYORDUM DA HAFIZANIN BU KADAR BOK OLDUĞUNU TAHMİN ETMEZDİM. NE GM'LİĞİ? NE ANA SİKMESİ AMOĞLU? SEN NEYDEN BAHSEDİYORSUN?

01-john-morrison-wwe-chronicle-009.jpg


Hunico: YAV BIRAK BU DA BİZİ SİKİYO! NAH SANA MAÇ OROSPU DÖLÜ. NAH MAÇ SANA! SUMMERSLAM'İ EVİNDE AĞLAYARAK İZLE GÖT. KUDUR! AĞLA! ZIRLA OROSPU ÇOCUĞU!

Johnny Mayhem: SENİN GİBİ Bİ DALYARAĞA DAHA FAZLA LAF ANLATMAYACAĞIM ALT İNSAN. FAKAT ŞUNU UNUTMA... EĞER BİR GÜN KARŞILAŞIRSAK, ANAMA ETTİĞİN O KÜFÜRLERİN ACISINI GÖT DELİĞİNDEN KIVILCIMLAR EŞLİĞİNDE ÇIKARACAĞIM. ANLIYORSUN DEĞİL Mİ? DUA ET HAYATININ SONUNA KADAR BENİMLE KARŞILAŞMAYASIN. SİKTİM SENİ! SİKTİM!

Hunico: SİK LAN! SİK! YİYOSA SİK! SİNİRİMİ ÇIKARDIN İYİCE!

Johnny Mayhem: BU ARADA... DEMİN HARDCORE İÇİN RÖVANŞ HAKKI MI DEDİN SEN? HARDCORE İÇİN RÖVANŞ HAKKI MI OLUR BE AMINA KODUMUN AHRAZI? BUGÜN HAYATTAKİ İLK GÜNÜN MÜ AMK BU CAHİLLİK NE BÖYLE BAŞIM AĞRIDI AMINA KOYİM SENİN BEN.

Hunico küfür ediyor ama Mayhem kapatıyor telefonu yüzüne.

Hunico: **ına koduğum. Bittin sen.

cemhfqf.gif


Az önce gerçekleşen olayın ardından şovumuz reklamlara gitmemişti, kameralar tekrardan ringe dönüyor. Seyirciler şovun geri kalanını heyecan içerisinde bekliyorlar. Fazla geçmeden bir şarkı işitir oluyoruz, arenada bir şarkı çalmaya başlıyor.


evjbzom.jpg


Şarkının duyulmasıyla birlikte ışıkların tamamı karartılıyor. Şarkı birazcık ilerlemesiyle birlikte Titantron'da görüntü beliriyor ve alevler yükselmeye başlıyor Stage'den! Evet, fazla olmuyor ve arka alandan gelen isim Jacob Fatu oluyor! Kendisinin bakışları oldukça hırçın, oldukça sert! Jacob'ın arka alandan gelip ringe ilerlemesi eşliğinde önce maçın, sonra da Jacob'ın anonsu gerçekleştiriliyor. Jacob ürkütücü bakışlar ile ringin yolunu tutuyor ve az diyemeyeceğimiz bir sürenin geçmesiyle ringe varıyor. Sağ tarafına dönüyor ve ringin güney tarafına geçiyor. Apron'a sıçrıyor, ağır tavırlarla orada yürüyor ve tam ortalıyor. Kendisini çeken spot ışığı kırmızı oluyor. Taunt'unu yapıyor! Bunun devamında ise iplerin arasından ringe giriyor, direkt kendi köşesine geçiyor ve rakibini beklemeye başlıyor.


5uujyk3.jpg


YOĞUN CHEER! Arka alandan Stage'ye gelen isim Ricardo Rodriguez! Kendisinin elinde bir mikrofon bulunmakta. Elindeki mikrofonu ağzına doğru tutarak Alberto Del Rio'nun anonsunu gerçekleştiriyor! Bununla aynı esnada lüks bir araba da geliyor Stage'nin aşağısında. Araç duruyor ve içinden çıkan Alberto oluyor! Kendisi rampaya doğru yöneliyor ve rampaya çıkıyor. Ricardo'nun yanına gelmesini bekliyor, Ricardo vardıktan sonra da ringe ilerliyorlar. Alberto'nun yüzünde gülme ifadesi var. Bu şekilde ringin yolunu tutuyor. Ringe vardıklarında ise çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkıyor. Biraz ilerliyor, Alberto seyircileri uzun uzun izliyor ve gülüyor. Keyfi oldukça yerinde gözüküyor. Bunu fazla abartmıyor ve iplerin arasından ringe giriyor. Direkt köşeye yöneliyor, Second-rope'ye çıkıyor ve Taunt'unu yapıyor. Bu esnada ringin ortasında bekleyen Ricardo, maçın başlangıcını daha fazla ertelemeden ringi terk ediyor. Alberto ise kendi köşesine geçiyor.

Maç anonsu, güreşçilerin anonsu ve art arda gerçekleşen girişler tamam. Güreşçiler buradalar ve maçın başlaması için hiçbir engel kalmadı. Karşılıklı köşelerde duruyorlar ve oldukça agresif oldukları yadsınamaz bakışlarla birbirlerini süzüyorlar. Hakem sırasıyla iki güreşçinin de yanına gidiyor ve onları kontrol ediyor. Prosedür gereği yapılan kontrollerde hiçbir sorun çıkmıyor, hakem Ricardo'yu müdahale etmemesi yönünde uyarmasının ardından ringin ortasına geçiyor. Sonrasında elini havaya kaldırıyor ve maçın başlangıcını bizlere ifade eden işareti veriyor. Bu işaretle aynı esnada zil sesini işitiyoruz, maç başlıyor!

Alberto Del Rio (w/Ricardo Rodriguez) vs. Jacob Fatu

Corner+Stomps.gif


Güreşçiler ring merkezini referans alacak şekilde dönmeye, birbirlerinin açıklarını yakalamaya başlıyorlar. Bir süre sonra bu durum yerini Elbow and Collar Tie Up'a bırakıyor. Bir süre boğuşmalarının ardından, Alberto tüm gücünü toparlıyor ve onu bu şekilde ittirerek sırtının iplere gelmesine yol açıyor. Hakem, Jacob'ın sırtı iplere değdiğinde araya giriyor ve Alberto'dan uzaklaşmasını istiyor. Öncelikle bulundukları pozisyondan ayrılıyorlar, Alberto uzaklaşmadan evvel Jacob'ın göğsüne iki kere dokunuyor ve onu tahrik ediyor! Arenada pozitif reaksiyonlar tavan olurken, Jacob iyiden iyiye kuduruyor! Öyle ki, Alberto'nun üstüne doğru koşmakta ve ona Clothesline yapmakta buluyor soluğu. Alberto eğilerek kurtuluyor ve direkt arkasına dönen rakibine üst üste Forearm Smashler vuruyor. Jacob bu hareketlerin etkisiyle afallıyor, Alberto arka tarafında kalan iplere doğru dönmesinin akabinde o noktaya hareketleniyor. İplerden sekiyor ve rakibine Shoulder Tackle yapıyor! Jacob hızla ayaklanıyor ve Alberto'dan bir Shoulder Tackle daha geliyor! Yere düşen Jacob, bu sefer kendisini köşeye atıveriyor. Hızını alan Alberto, rakibinin bulunduğu noktaya gidiyor ve ona tekmeler atmaya başlıyor! Alberto'nun attığı tekmelerin şiddeti ve sık tekrarlanıyor olması önce Jacob'ın oturur pozisyona geçmesine, sonrasında da hakemin diskalifiye etmek üzere saymasına yol açıyor! 1... 2... 3... 4... Alberto sorun çıkarmadan uzaklaşıyor ve hakemin uyarısına kulak veriyor. Bunun hemen sonrasında ise tekrardan Jacob'a doğru gidiyor...

Biel+Toss.gif


JACOB, İŞARET PARMAĞINI ALBERTO'NUN GÖZÜNÜN İÇİNE SOKUYOR! Alberto kendisini yere bırakıyor, hakem ise agresif bir şekilde Jacob'ı uyarıyor. Bu kendisinin pek umrunda değil, bir süre dinleniyor ve yerdeki rakibini ayağa kaldırıyor. Saçından kavrayarak onu köşeye götürdükten sonra onun kafasını Turnbuckle Pad'ine vuruyor! Alberto yüzünü tutarak sırtını köşeye yaslıyor. Jacob onun dinlenmesine fazla olanak sağlamadan bir Biel Toss yapıyor! Bir köşeden diğer köşeye! Alberto iplerden destek alarak ayağa kalkıyor ve sırtını köşeye yaslıyor, sırtındaki ağrı hâlâ geçmiş değil. Jacob o noktaya ağır adımlarla gittikten sonra Alberto'yu kaldırıyor ve Top-rope'ye oturtuyor! Bunun devamında ne geleceğini biliyoruz, rakibinin bacağını iplerin üstünden geçi... Hayır! Alberto ani bir atakla göğsüne sert bir tekme atıyor! Jacob acı içinde göğsünü tutarak geriye savruluyor, tek dizininin üstüne geçiyor. Onun durumunu kontrol etmek üzere hakem gidiyor, Jacob'ın bir eli göğsünde; diğer eli ise hakemin üniformasında. Hakemin hareket kabiliyetini kısıtlıyor bunu yaparak! Alberto, Top-rope'de ayağa kalkıyor ve üzerine atlamak üzerine rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor...

550acng.jpg


ALBERTO'YA BİR MÜDAHALE VAR! İTİLMESİ SONUCUNDA DENGESİNİ YİTİRİYOR VE TURNBUCKLE PAD İLE RING-POST'UNU BİRBİRİNE BAĞLAYAN METALİN ÜZERİNE DÜŞÜYOR! ALBERTO ACI İÇİNDE TESTİSLERİNİ TUTUYOR, BU CANINI FAZLASIYLA YAKMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR! DİĞER TARAFTAN DA... BUNU YAPAN İSMİ GÖRÜYORUZ, BU SOLO SIKOA! NE TUHAFTIR Kİ, JACOB KENDİSİNİ EŞ ZAMANLI OLARAK TOPARLIYOR VE DİREKT KÖŞEYE GİDİYOR. ALBERTO HALİ HAZIRDA TOP-ROPE'DE, JACOB DA SECOND-ROPE'YE ÇIKIYOR VE ÖNCE RAKİBİNİN KOLUNU KENDİ OMZUNA ATIYOR, SONRA DA SUPERPLEX'İ VURUYOR! ALBERTO ÜST ÜSTE SIRT HASARLARI ALIYOR! İKİ GÜREŞÇİ DE HAREKETSİZ BİR BİÇİMDE RİNG MATINDA UZANIYOR! SOLO APRON'A VURARAK JACOB'I HAREKETE GEÇİRMEYİ AMAÇLIYOR. JACOB SÜRÜKLENEREK ALBERTO'YA YÖNELİYOR VE TEK ELİNİ ONUN ÜSTÜNE KOYARAK TUŞA GİDİYOR! HAKEM İSE SAYMAYA BAŞLIYOR, 1... 2...

oyxtjzv.jpeg


KICKOUT! Holy Shit! Holy Shit! Aradan belli bir müddet geçiyor, Jacob ayağa kalkıyor ve tek kolundan tutarak köşeye kadar sürüklüyor Alberto'yu. Onun köşeye yaslanarak oturur pozisyona geçmesini sağladıktan sonra geri adımlarla çekiliyor. Gücünü topluyor ve Alberto'ya doğru koşuyor. Corner Hip Attack! Alberto çekiliyor! Jacob korkunç bir şiddetle sırtını köşeye çarptı! Acı içinde ilerliyor, Solo ise endişeyle takip ediyor. Alberto ufak ufak ayağa kalkıyor ama o da ne? Jacob ani bir atakla bir diz darbesinde bulunuyor. Alberto karnını tutarak eğiliyor, bu esnada Jacob'ın iplere yöneldiğini görüyoruz. Jacob iplerden dönüyor ve Clothesline'ı bu sefer vuruyor! Bu sefer de başarısız! Alberto eğilerek bundan kurtuluyor ve arkası dönük olan rakibinin sırtından bıçaklıyor, BACKSTABBER!

Tilt+a+Whirl+Backbreaker.gif


Bu hareketin üstüne iki güreşçi de bir süre yerde kalıyor. Neyse ki belli bir müddetin geçmesiyle aynı anda ayağa kalkıyorlar. Alberto rakibine doğru koşmaya başlıyor ve ona Clothesline vuruyor! Başarılı! Yere düşen Jacob hızla ayağa kalkıyor ve bir Clothesline ile daha yüzleşiyor! Jacob aşırı öfkeleniyor, ring matına bir kez vurduktan sonra hızla ayağa kalkıyor ve rakibine doğru koşuyor. Jacob yumruk atıyor! Hayır, Alberto eğilerek bundan kurtuluyor fakat Jacob koşmayı sürdürüyor. İplerden dönüyor ve Alberto'dan Titl-a-whirl Backbreaker! Jacob'ın sırt bölgesi acı içinde, Alberto rakibinin üstüne geçiyor ve hakem saymaya başlıyor. 1... 2... KICKOUT! Alberto kararlılıkla ayağa kalkıyor ve köşeye doğru hareketleniyor. Jacob'ın dizlerinin üstüne geçmesini beklediği esnada Taunt'unu yapıyor. Belli bir süreyi geride bırakıyoruz, Jacob nihayet iki dizinin üstünde duruyor...

tpd1wv6.jpeg


ALBERTO'DAN DİZLERİ ÜSTÜNDE DURAN RAKİBİNE SUPERKICK! JACOB HAREKETSİZ BİR BİÇİMDE UZANIYOR! ALBERTO BU MAÇI BİTİRMEYİ KAFASINA SOKMUŞ. RAKİBİNİN AYAĞA KALKMASINI BEKLİYOR. JACOB AYAKTA... ALBERTO'DAN CROSS ARMBREAKEEEEEEEEEEER! JACOB İKİ ELİNİ BİRLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR FAKAT ALBERTO'NUN ŞİDDETİ ONA BU FIRSATI BİLE SUNMUYOR! JACOB PES ETMEMEK İÇİN DİŞLERİNİ SIKIYOR! ALBERTO İPLERİ ELİNE ALMIŞ DURUMDA! JACOB ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR...

pak49co.jpg


APRON'A ÇIKAN İSİM SOLO SIKOA! Bu maçın bu kadar basit bir biçimde sona ermesine müsaade edecek değildi elbette. Solo'nun Apron'a çıkmasıyla birlikte Jacob'a sorular soran hakem, direkt o bölgeye gidiyor. Soloyla uzun uzun konuşuyor, diğer tarafta Alberto Cross Armbreaker'ı sürdürüyor. Bir süre sonra Solo oradan iniyor, Ricardo da Solo'ya yönelik bir itirazda bulunuyor hakeme. Hakem, Ricardo'nun olduğu noktaya gidiyor ve açıklamasını yapıyor. Ricardo istemeyerek kötü bir şeye sebep oldu! Solo, Jacob'ın ayağını tutuyor ve iplere kadar çekiyor ve onun ayağını ipin üstüne atıyor. Sonrasında hakemi çağırıyor, hakem geliyor ve Ropebreak! Alberto'yu ayırıyor, uzaklaştırıyor. Solo sinsi bir biçimde sırıtırken, Ricardo hakeme onun yaptığını anlatıyor ama nafile. Alberto ne yaparsa yapsın önüne bir engel çıkıyor...

75n43io.png


Jacob maçı ring dışına taşıyor. Kendisi iplerin altından ringin dışına bırakıyor. Alberto vakit kaybetmeden ona doğru gidiyor, bir eli Apron'dayken tek dizinin üstünde duran Jacob'ı ayağa kaldırıyor. O da ne? Jacob ani bir atağa kalkıyor ve onun karnına dirsek atıyor. Alberto karnını tutarak eğiliyor, Jacob ayaklanıyor ve rakibine Body Slam yapıyor! Ricardo kafasını ellerinin arasına alıyor, Solo ise alkışlıyor. Jacob kısa bir molanın ardından onu ayağa kaldırıyor ve kafasından tutarak spiker masasına doğru götürüyor. Kafasını spiker masasına vuruyor! Bu kadarı da yeterli değil, bir kez daha vuruyor! Jacob böğürüyor, Taunt'unu yapıyor! Alberto ise üst vücudu spiker masasıyla bitişik bir şekilde duruyor. Jacob, Alberto'yu bir kez daha alıyor ve bu sefer de çelik basamaklara gönderiyor! Alberto çelik basamaklara kötü bir şekilde çarpıyor, bunun etkisiyle üstteki küçük parça fırlıyor! Bu esnada hakeme dönüyoruz, Jacob iplerin altından kayarak ringe giriyor. Hakem diskalifiye etmek üzere saymaya başlıyor, 1... 2... 3... 4... 5... 6... Alberto, Apron'dan destek alarak ayağa kalkıyor. 7... İplerin altından kayarak ringe giriyor. 8... Ringe giriyor? Solo onu tutuyor ve ringe girmesine engel oluyor! 9...

Alley-Uce.gif


Alberto ona Headbutt vuruyor! Solo yüzünü tutarak yere bırakıveriyor kendisini. Burnundan kanlar çıkmaya başlıyor! Alberto kendisini ringin içine giriyor... Son anda! Jacob'tan yerdeki Alberto'ya üst üste tekmeler. Ringin içine girer girmez ona tekmeler atmaya başlıyor. İçindeki hırsı bu şekilde atıyor. Artık o kadar kontrolden çıktı ki, Ricardo; hakemi uyarıyor! Hakem direkt müdahale ediyor, hakem direkt ona müdahale ediyor! Jacob'a durmasını söylüyor. En sonunda diskalifiye etmek üzere saymaya başlıyor. 1... 2... 3... 4... Jacob duruyor, öfkeli bir şekilde hakeme bakıyor. Sonrasında tekrardan Alberto'ya dönüyor, kendisi yerde hareketsiz bir şekilde uzanıyor. Jacob onu saçından çekerek ayağa kaldırıyor ve iplere gönderiyor. Alberto iplere dönüyor ve JACOB'DAN ALLEY-UCE GELİYOR! BU HAREKET BAŞARILI! JACOB DİREKT ALBERTO'NUN BACAĞINI HAVAYA KALDIRIYOR, HAKEM SAYIYOR... 1... 2...

1uqnb00.png


KICKOUT! Jacob, Alberto'yu; bir kol ve bir bacağından tutarak onu köşeye yakın bir noktaya doğru sürüklüyor. Sonrasında köşeyi tam önüne alacak şekilde köşeye geçiyor. MIGHTY MOONSAULT YAPIYOR!

gf58ltg.jpg


ALBERTO ÇEKİLDİ! JACOB BOŞ RİNG MATINA ÇAKILDI! ALBERTO İPLERE DOĞRU SÜRÜKLENİYOR... İPLERDEN BİRİSİNDEN DESTEK ALARAK AYAĞA KALKTIKTAN SONRA YORGUN VE ACI DOLU ADIMLAR EŞLİĞİNDE JACOB'A GİDİYOR. ONU TEK ELİNDEN TUTUYOR VE ARMBREAKER'A BAĞLIYOR! ARMBREAKER! JACOB PES ETMEMEK İÇİN DİDİNİYOR, SAVAŞIYOR, MÜCADELE EDİYOR! DAHA FAZLA NE KADAR DEVAM EDEBİLİR BUNU BİLEMİYORUZ ÇÜNKÜ BUNA DAYANMAK ÇOK ZOR!

DAHA FAZLA DAYANABİLİR Mİ BİLMİYORUZ, ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR...

VE ALBERTO'YA ÜST ÜSTE DOKUNUŞLARDA BULUNUYOR! TAP OUT! PES ETTİ!

Kazanan: Alberto Del Rio

rzsjqru.jpg


ONUN BU MAÇIN GALİBİ OLMASIYLA BİRLİKTE ARENA YIKILIYOR! YOĞUN BİR CHEER SÖZ KONUSU! Alberto Del Rio bu maçın galibi olan isim! Jacob'ı da, Solo'yu da alt etmeyi başardı! Alberto kan ter içerisinde kalmış bir biçimde ayağa kalkıyor. Hakem direkt kendisinin elini havaya kaldırıyor! Bununla eş zamanlı olarak bu maçı kazandığına dair bir anons geçiliyor. Anons bittiğinde de Alberto'nun şarkısı çalmaya başlıyor. Ricardo ringe giriyor ve Alberto'yu alkışlıyor. Kendisi de kasıla kasıla bu galibiyeti kutluyor. Son olarak Second-rope'ye de çıkıyor ve orada da Taunt'unu yapıyor.

Hay aksi...


rsj9zq6.jpg


Arka alandan gelen isim Jey Uso! Main Event burada! Arena partiye dönüşüyor! Seyirciler ve Jey... Herkes şarkının ritmine eşlik edecek şekilde dans ediyor! PGW Championship'i ise beline sarılı bir şekilde duruyor. Jey'in elinde bir mikrofonun oluşu dikkatimizi çekiyor. Jey şarkının temposuna ayak uyduracak vücut hareketleri, danslar ile ringe geliyor. Ringe vardığında çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkıyor ve vakit kaybetmeden iplerin arasından ringin içine giriyor. Ringin içine girdiğinde tam olarak Alberto ve Ricardo ikilisinin karşısına geçiyor ve şarkı kesiliyor. Belindeki kemeri göğsünün üstüne alıyor ve elindeki mikrofonu ağzına doğru tutuyor ve konuşmaya başlıyor, Alberto'nun gözünün içine bakarak.

meq1g5g.jpeg


Jey Uso: Listen fools, yazın en büyük etkinliği öncesinde son sözlerim olacak bunlar. SummerSlam'de (kemerini gösteriyor) bunun için geliyorsun. Motivasyonunu anlayabiliyorum, geçmişinin gölgesinde yaşamayı sürdürüyorsun ve o günleri aklına getirerek beni mağlup edeceğine inanıyorsun. Ancak o zamanlar geride kaldı, sen oldukça geriledin. Ya ben? Ben ise buradayım. Prestige Grand Wrestling'in şu anının ve geleceğinin adamıyım! (CHEER!) Şatafatlı yaşam stilinin gözlerine perde indirmiş durumda. Unutma, benim karşımda para seni asla güvende tutmaz. Sana göre daha iyi olduğumu ve karşıma çıktığında mağlup olacağını biliyorsun. Bunu gayet iyi bir şekilde biliyorum ki, söz konusu yürek, tutku, yetenek ve hırs olduğunda benimle asla baş edemezsin! Bu bariz üstünlüğün farkında olmayı sürdür ve bunun SummerSlam'de de süreceğini hatırla. THIS SUMMER IS JEY'S SUMMER!

Jey agresif bakışlarla karşısındaki ikiliye bakarken, Alberto ile Ricardo'nun onunla dalga geçecek biçimde güldüğünü fark ediyoruz. Jey'i ciddiye almıyorlar ve gülerek reaksiyon veriyorlar. Alberto alaycı tavırlarla bir mikrofon talep ediyor. İplerin arasından bir mikrofon uzatılıyor, Ricardo o mikrofonu teslim aldıktan sonra Alberto'ya uzatıyor. Alberto mikrofonu ağzına doğru tuttuktan sonra konuşmasına başlıyor.

rgc4pmz.png


Alberto Del Rio: Omzunda bulunan kemere rağmen bu kadar aşağıda olman gerçekten acınası Jey. Bulunduğun konuma rağmen bu kadar etkisiz ve silik olmayı başarmak ciddi bir başarı. Bu ne senin, ne de aile fertlerinin geçmişte başardığı şeylerden bir şey. Merak ediyorum da, buraya gelmeden önce ''masanın başı''ndan gerekli izinleri aldın mı? Kemerini eline aldıktan sonra Alberto'nun karşısına geçmenden haberi vardır herhalde? Dinle, WrestleMania I'da büyüleyici bir şovu arkanda bıraktın ve bu yapılabileceklerin arasından en iyisiydi. Yoluna devam etmek yerine arkana döndün. Başarının açtığı kapıdan içeri girmek yerine duygusal tercihler yaptın. Haftalardır Bloodline'ın seni bir paçavra gibi kullanmasına ne demeli? Senin boş bir kağıt olarak gördüler ve buruştular. Yaptığın çıkışın ardından seni sıradanlaştırdılar. Ama sen bunu hak ediyorsun Jey, hak ediyorsun. Bütün bu yapılanlara karşı hiçbir yanıtta, hiçbir karşılıkta bulunmayarak beni haklı çıkarıyorsun. Fakat ortadaki sonuç sadece benim haklı olmam değil, senin bir korkak oluşun! Sen onlarla ters düşmekten korkan bir aptalsın! ¡Cabrón!

Jey'den direkt karşılık geliyor.

itsktt6.jpeg


Jey Uso: Şu anda senin karşındayım ve öylece burada dururken sana yalan söyleyecek değilim adamım. Evet! Bunu inkar edeceğimi zannediyorsan yanılıyorsun! İlk başta bunu yapmaktan, onların karşısında duran ve aile ferdi olduğu halde aileye meydan okuyan; aileye kafa kaldıran kişi olmayı hiç istemedim! Fakat günler geçtikçe bu yaptığımın farkına verdim ve önüne geçtim. Artık öyle bir şey yok çünkü ben bu olanların hepsini tek başıma yaptım. Başarılı bir yılı arkamda bıraktım, kemerler kazandım ve galip geldim. Ben bunları yaparken onlar yanımda değillerdi. Tektim, bunu tek bir şekilde başardım. Şunu vurgulamak istiyorum ki, şimdiye kadar onlara ihtiyaç duymadım bundan sonra da kimse ihtiyaç duyuyor olmayacağım! Bunları sana söylüyor oluşumu bir özgürlüğe dönüştürme. Damarlarımızda dolaşan bu kan bizi bir arada tutuyor ve aile içinde ne sorunlar olursa olsun, bu sorunlar yine ailenin içerisinde çözülür. Senin müdahaleni ve ailemin adını ağzına almanı istemiyorum. Bunu anlayamamanı anlıyorum çünkü sen benim aksine bir aileye sahip değilsin! Senin bir ailen yok! Sorun yaşadığın, zaman zaman karşına aldığın ve kötü olduğun bir ailen yok!

spwtdvf.jpg


Yarıda kesiliyor! Çünkü Alberto yerde! Ricardo da nasibini alıyor! Alberto ile Ricardo yerde hasarlı bir biçimde uzanıyorlar. Bunlar...

Alley-Uce+2.gif


JACOB İLE SOLO! Alberto ve Ricardo'yu yerde tekmelemeye, yumruklamaya başlıyorlar. Jey bu olan bitenleri sadece izlemekle yetiniyor. Solo, Ricardo'nun takımlığını çıkardıktan sonra onu saçından çekerek ayağa kaldırıyor ve ona Samoan Spike yapıyor! Ricardo yuvarlanarak ringin dışına bırakıyor kendisini. Aynı esnada Jacob, Alberto'yu kaldırıyor ve onu iplere yolluyor. Alberto iplerden dönüyor ve Alley-Uce geliyor! Alberto yerde hareketsiz bir şekilde uzanıyor. Jey eylemsizliğini sürdürüyor.

Solo işi bir kademe daha yükseltmek istiyor. Jey'in tam karşısına geçiyor ve omzundaki kemeri alıyor. Jey şimdi kendisine geliyor. Solo elindeki kemer ile gerilmiş bir şekilde bekliyor. Jacob, Alberto'yu kaldırıyor. Solo kemer ile Alberto'ya vuracak! Solo kemeri Alberto'nun kafasına vurmak üzere harekete geçiyor...

as8s01i.jpeg


Jey Uso: (Jacob ile Solo'nun arasına geçiyor) Stop that shit, Uce!

Solo Sikoa: Senin sorunun ne kardeşim?

Jey Uso: O elinde tuttuğun kemer, benim kemerim! Senin değil! Bu şekilde olmaz!

Gerilim yükseliyor.

dln1kd1.jpg


Solo Sikoa: Sen ve ben mi? Ya biz? Bize ne oldu Jey?

Solo elinde tuttuğu kemer ile Jey'e doğru ilerliyor. Jey de ona doğru gidiyor ve kafa kafaya tokuşuyorlar. İkili arasındaki tansiyon oldukça yükseldi!

Hip+Attack.gif


Jey kendisini yerde buluyor! Arkadan bir saldırı aldı! Bunu yapan isim ise gayet açık, gayet belli. Bu Jacob! Alberto'yu bırakıyor ve attığı yumruk ile yere düşürüyor Jey'i! Bu kadar değil, Solo elindeki kemeri bir kenara bıraktıktan sonra o da Jacob'a katılıyor. Bu ikili yerdeki Jey'e tekmeler atıyorlar! Jey çaresiz bir şekilde buna katlanıyor. Solo bir planım var diyor. Jey'i tek kolundan tutuyor ve onu köşeye sürüklüyor. Sırtını köşeye yaslayacak şekilde oturur pozisyona geçmesini sağlıyor. Sonrasında Jacob ile birlikte Jey'in bulunduğu köşenin karşısındaki köşeye geçiyorlar. İlk olarak Jacob koşuyor ve Corner Hip Attack yapıyor!

Jacob aradan çekiliyor, aynı hareketi tekrarlama sırası Solo'da. Solo koşuyor bu sefer de...

SUPERKICK! ALBERTO! ALBERTO'DAN SOLO'YA SUPERKICK! SOLO YERE DÜŞÜYOR!

svw4rn1.jpg


Bunu fark eden Jacob, direkt Alberto'ya doğru koşuyor ve ona Big Boot yapıyor! Alberto bu hareketin etkisiyle iplere kadar savruluyor. Alberto iplerden sekiyor ve Jacob'tan Back Body Drop geliyor! Alberto sırtını tutarak ufak ufak ayağa kalkıyor, Jacob'dan Body Slam! Hayır, rakibinin üstünden iniyor. An itibarıyla Jacob'ın arkasında, Jacob direkt arkasına dönüyor. Alberto'dan birkaç tokat hamlesi geliyor, bu Jacob'ı afallatmış görünüyor. Alberto direkt iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve Jacob'dan Clothesline!

91pm0lr.png


Jacob böğürüyor... Ama unuttuğu bir kişi var, o da Jey! Jey arkasına dönen Jacob'a Superkick yapıyor! Jacob bu hareketin etkisiyle köşeye kadar savruluyor, sırtını oraya çarptıktan sonra oturur pozisyona geçiyor. Jey direkt onun karşısına geçiyor, Corner Hip Attack öncesindeki klasiğini gerçekleştiriyor; seyircilerle etkileşime giriyor. Sonrasında Jacob'a doğru koşmaya başlıyor ve ona Corner Hip Attack yapıyor! Jacob yuvarlanarak biraz ring ortasına doğru gidiyor, bununla aynı esnada Jey'in iplerin arasından Apron'a geçtiğini; sonrasında da Top-rope'ye çıktığını görüyoruz. Orada ayağa kalkmasının ardından Uso Splash yapıyor!

Jey, yerdeki Alberto'nun koluna giriyor ve onu ayağa kaldırıyor...

ets96tf.jpeg


DOUBLE SPEAR! DOUBLE SPEAR! ROMAN REIGNS BURADA! YAPTIĞI DOUBLE SPEAR İLE ALBERTO & JEY İKİLİSİNİ YERE İNDİRİYOR!

Roman burada gerçekleşenlerden ötürü fazlasıyla gergin görünüyor. Ağır tavırlar eşliğinde ringin dışına çıkıyor. Anonsörün bulunduğu noktaya doğru gittikten sonra mikrofon alıyor. Elindeki mikrofonu ağzına doğru tutuyor ve konuşmasına başlıyor.

p127uy1.jpg


Roman Reigns: So what? Bensiz bunu yapabileceğinize ihtimal verdiniz mi? Orada olacağım. Alberto Del Rio vs. Jey Uso vs. Roman Reigns! SummerSlam 2024'te! Bu kadar!

Roman mikrofonu sert bir şekilde yere fırlatıyor! Bu görüntülerin ardından olay bitiyor, şovumuz yerini reklamlara bırakıyor.

cemhfqf.gif


01-aew-malakai-black-2021.jpg


Malakai'yi tek başına görüyoruz. Yüzü boyalı. Düşüncelere dalmış. Olgun bir tavırla ekrana dönüyor.

Malakai Black: PURE Şampiyonluğu doğumundan beri ışıkta. En yakın gölgeden epey uzakta, huzur içinde kucaktan kucağa atlıyor. Dönüşüm ise herkes ve her şeye tekrar tekrar boyun eğdiriyor. Dünya değişti, kaos zirveyi gördü, ışık ise artık son kozlarını oynuyor. Tüylerinizi okşayarak geçen serinliği hissediyor musunuz? Karanlığın muhafızı gölgelerin, yürek yatıştıran serinliği... Kesik başlı atlarımızın toynaklarından çıkan rüzgar, kilometrelerce uzaktan ferahlatıyor sizleri. Uçsuz ve bakir kaos topraklarına düzen getirmek için dörtnala koşuyorlar. Işıkla yarışmak için değil; ona HÜKMETMEK için!

Malakai Black: Bugün, PURE Şampiyonluğunu Karanlığa katmaktan daha fazla bahsetmeyeceğim. Çünkü gölgeler büyüdüğünde neye hakim olacaklarına bakmazlar. Sadece yutarlar ve hükümranlıklarını pekiştirirler... Ve bunu tekrarlarlar, sonsuza dek... İşte bu yüzden bugünkü konumuz PGW Takımlar Şampiyonluğu... Jeff Hardy ve Will Ospreay, Karanlığın yeni tutsakları. Fazla enerjik, fazla agresif ve fazla patavatsızlar. Tavırları, onlarla ilgili planımızı evirdi. Gözlerimiz hep, taşıdıklarındaydı. Fakat günahları kadraja sığmadı. Ellerini, kollarını ve sonunda tüm vücutlarını da hedef haline getirdi. Günün sonunda onlara baktığımda gördüğüm şey, gereğinden uzun yaşamış iki nefs. Kaderleri çoktan mühürlenmiş. Onlar kazanılması gereken bir düşman değil; itlaf edilmesi gereken iki günahkar... SummerSlam'de kaçınılmaz olanla yüzleşeceksiniz. Gölgeler büyüyecek, Karanlık çökecek; gündüz vakti dahi ışığın girmediği bir sokakta Ölüm'ün ıslığını duyacaksınız ve o andan itibaren Başka Bir Hayat için zamanınız olmayacak.

4.png


Malakai sustuğunda arkasında üç gölge beliriyor. Giderek yaklaşıyorlar. Sağında ve solundaki, giderek belirginleşen Brody ve Buddy elini Malakai'nin omzuna koyarken ekran kararıyor.

Fakat görüntü kapanmıyor. Hemen ardından rakipleri, PGW Takımlar Şampiyonu Another Life beliriyor. Yan yana, omuzlarında kemerleriyle hiperaktif tavırlarla kameranın kayda girmesini bekliyorlar.

maxresdefault.jpg
maxresdefault.jpg


Jeff Hardy: Yeni sezonda Will ve ben, belki de en çok hedefte olanlarız. Güzel! Endüstriye verdiklerimizin takdir edildiğini, beraberimizde getirdiğimiz rüzgarın herkesi etkilediğini gösterir. Ve stres, beni dinç tutan yegane şey. Will'i de öyle... Biz yer çekimine meydan okuyan adamlarız. Yapılamaz deneni yapan, alınmaz denen riskleri alanlarız. Nabzı hiç düzelmeyenleriz. Etrafımızı çevreleyen öfkeli kalabalık, bizi korkutur mu sanıyorsunuz? ANCAK BİZİ MOTİVE EDER. Ve günün sonunda güneş ufukta kaybolduğunda, çöken karanlığı heyecanla karşılayacak olan da bizleriz. Çünkü biliriz ki, karanlık çöker ve sonra güneş tekrar doğar. Geceyle gündüzün kavgası bizi alakadar etmez. Işıkla karanlığın, etmediği gibi... Biz sadece yaşarız. Bir Başka Günü, Bir Başka Hayat gibi.

Will Ospreay: House of Black! Durdurulamaz olduğunuzu size düşündüren şey ne? Wyatt'ın Güney Tatili takıntısı mı? Yoksa The Elite'in dikkatsizliği mi? Herkesin bilip söyleyemediği şeyler vardır. Eleştirilerden korkmayan, hatta onlardan güç alan biri olarak birini söyleyeyim: Siz bu divizyonun en zayıf halkasısınız! Siz son seçeneksiniz! Kargalardan mı hoşlanıyorsunuz? Evet, bunu biliyorduk. Çünkü siz herkes istihkakını alıp meydanı terk etmişken leşin başına üşüşen kargalarsınız! Kuzgunlar! Another Life, PGW Takımlar Şampiyonluğu'nu hiç olmadığı bir seviyeye çıkardı. Çünkü bizim limitimiz gökyüzüdür ve gökyüzünün zirvelerine kargaların nefesi yetmez.

Jeff Hardy: SummerSlam'de karanlığa karışmayacağız...

Will Ospreay: Karanlığa gireceğiz ve orayı birbirine katıp çıkacağız.

cemhfqf.gif



Bo-Dallas-WWE-Entrance-960x540.jpg


Bo Dallas girişte görünüyor. Alabildiğine gülen ve mutluluk saçan Dallas, seyirciyi selamlarken yuhalanıyor. Hiç umursamadan yoluna ilerliyor ve rakibini bekliyor.


Entrance+2.gif


Captain Charisma, Christian girişte. Seyirciyi selamlıyor, ringe ilerliyor. Bo Dallas'ın bembeyaz dişlerine bakıp gözlerini ondan alamıyor Christian. Neden bu kadar güldüğünü anlamlandırmaya çalışıyor. O sırada hakem maçı başlatıyor.

Bo Dallas vs. Christian Cage

5knp6y3.jpg
Pendulum+Kick.gif


İkili birbirlerine doğru yaklaşıyor. Test Of Strength'e gitmek için ellerini birbirlerine doğru uzatıyorlar. Fakat Christian bir anda sağlam bir tokat vuruyor! Bo sersemliyor. Christian hızla seri yumruklarla Bo'yu köşeye çekiyor ve köşede üst üste yumruklar vuruyor. Ardından kolundan tutuyor ve hızla Bo'yu fırlatıyor. Fakat Bo köşeye çarpmadan tutunuyor ve Christian üstüne koşarken bir anda ring dışına çekiliyor. Christian iplerde bakıp ne olduğunu şaşırdığı sırada Bo bir anda bacağından çekiyor ve Christian'ı apış arasından ringposta sıkıştırıyor. Oradan bacağını ringposta vuruyor! Ardından bir kez daha! Sonrasında bir kez daha! Sonrasında bir kez daha vuracak fakat Christian hızla ayağıyla Bo'yu itiyor. Dizini tutarak kalkmaya çalışıyor. Bo hızla arkasından geliyor ve hasar verdiği bacağına Chop Block vuruyor! Ardından hızla tuşa gidiyor fakat hakem 1i saymadan Christian atmayı başarıyor. Bo hızla kalkıyor ve Christian'ın bacağına üst üste knee droplara başlıyor. Sonrasında Christian'ı hızla chinlocka alıyor. Christian yavaşça kalkmaya çalışıyor. Bir süre sonra kalkmayı başarıyor fakat Bo bir anda bırakıp bacağına bir chop block daha! Christian acıyla köşeye çekiliyor. Sekerek köşede kalkıyor. Bo hızla üstüne koşuyor fakat Christian bir anda Pendulum Kick!

78maaxu.jpg


Bo sersemliyor fakat Christian bu hareketten sonra dengede duramayıp acıyla ring dışına düşüyor. Yerde acıyla bacağını tutuyor. Bo bunu fırsat bilip hızla ring dışına çıkıyor. Christian'ın kafasından tutuyor ve Çelik merdivene kafasını çarpıyor! Sonrasında tutuyor ve ringe sokuyor. Peşinden giriyor. Tutuyor ve BO-DOG! Fakat hayır! Christian üstünden itiyor. Köşeye geçiyor. Bo üstüne koşuyor. Christian bir dirsek! Ardından tutuyor ve Tornado DDT! Tuşa gidiyor! 1........2....... KICKOUT! Bo atıyor! Christian hızla Bo'yu tersten kaldırıyor. Inverted Facelock Backbreaker! Ardından acıyla dizini tutarak kalkıyor ve seke seke köşeye geçiyor. Spear için hazırlanıyor! Bo'nun üstüne koşuyor ve SPEAR! Fakat dizi izin vermiyor! Bo bunu fırsat bilip gülerek Christian'a yaklaşıyor. Fakat Christian hızla Small Package! 1.........2........

maxresdefault.jpg


Bo tersine çeviriyor! 1........2........ Christian tersine çeviriyor! 1........2........ Bo tekrar tersine çeviriyor! 1........2...... Christian tekrar! 1...... Bo tekrar! 1...... Christian tekrar! 1........2....... Bo tekrar tersine çeviriyor. 1....... Christian tersine çevirecekken Bo aniden Bulldog pozisyonunda Christian'ı kaldırıyor. BO-DOG! Tuşa gidiyor! 1.........2........

3!!!

Kazanan: Bo Dallas

wrkB7Ju93-t.png


Bo Dallas kazanıyor. Artık bir galibiyet serisine sahip! Seri 2-0 başlarken Dallas, yavaş yavaş kalkan Christian'ı görüyor ve onu motive etmek istiyor. Christian'ın üzüntüsünü gidermek için koşuyor ona sımsıkı sarılıyor. Gören kardeşi zanneder. BOLIEVE diyor Dallas! Christian anlamsızca onu itekleyip ne yapmaya çalıştığına bakarken Dallas kocaman gülümsüyor ona.

bo-dallas.jpg


Biraz sonra Christian, bu anlamsız hareketlerden sıkılıp ringi terk ederken Bo Dallas mikrofonu alıyor.

Bo Dallas: Hey Meksika. Bo Dallas'ın galibiyet serisine benim kadar inanıyor musunuz? (karışık tepkiler geliyor, genel olarak yuhalama ağırlıklı) BOLIEVE! Neden mi? Çünkü dört tane olumsuz düşünen arkadaşın varsa beşincisi sen olursun. Dört tane mutlu ve zengin arkadaşın varsa da beşincisi sen olursun. Kim olacağına yalnızca sen karar verebilirsin dostum. Çevreni değiştirirsen sen de değişirsin. İnsan vücudunda yer alan hücreler bile 18 ayda kendini tamamen yeniliyor. Neden yapamayasın ki? Değişime başlamak istiyorsan şu andan daha yakın bir zaman yok. Hepinizi benimle beraber inanmaya ve tüm olumsuzluklara rağmen hayata gülümsemeye davet ediyorum.

Bu sırada...


CISTAK!

2vcuixv_crop_north.jpg


GM GİRİŞTE GÖRÜNÜYOR! HUNICO GİRİŞTE!

images


Seyircilerden karışık tepkiler gelirken Hunico bisikletini sürüyor ve ringe ilerliyor. Biraz sonra lowrider adlı canavarı kenarda bırakıyor ve merdivenleri kullanarak ringe giriyor. Sonra da yan taraftan bir mikrofon alıyor. Konuşmaya başlıyor.

Hunico: Bo Dallas ne amqqqq siz mal mısınız?

Bo Dallas oldukça öfkeleniyor, ama hala yüzündeki gülme eksilmiyor. Seyirciler gülüyor. Bo Dallas daha da sinirleniyor ve daha çok gülmeye başlıyor. Tam mikrofona konuşacak gibi olurken Hunico devam ediyor.

Hunico: Kırk yılın başı GM olduk amk ringe çıkamıyoruz. Şov bitti amqqq nerdeyse. Bir de arkada bu zibilin saçma sapan motivasyon cümlelerini dinliyoruz. Beynimde pıhtı attı amına koyayım sinirden. Uza milaaadeeer bu ringden. UZAAAAAAAAAA. Yicen şimdi şamarı benden.

Nw_IAi.gif


Bo Dallas: Hunico... Hangi delikten çıktın ve bu geceyi ele geçirdin, bilmiyorum dostum ama, her şeye rağmen kimseyi kırmadan isteklerimizi dile getirebileceğimiz bir yaşam mümkün. Küfür çok kötü bir şey dostum. İnsanları aşağılayarak onların karakterini incitir. Haydi Hunico... Yapabilirsin! Küfür etmeden birkaç cümle kurmaya çalışabilirsin. Sana güveniyoruum!!!

Hunico ters ters bakar.

Hunico: gaY MISIN AMINA KOYİM YA MAL MAL KONUŞUYOSUN.

Bo Dallas: Söylemlerim insanları aydınlatıyor Hunico, bunu kabul etmek çok zor değil. Onlara oldukları kişi ile olmak istedikleri kişi arasındaki yolu gösteriyorum. Herkes ne yapması gerektiğini aslında iyi bilir ama kimse bunu doğru yapmak için çaba göstermez. İşte ben o çabanın ta kendisiyim dostum.

Hunico: Yar ben de belanın ta kendisiyim.

CLOTHESLINE!!!! HUNICO BIR ANDA CLOTHESLINE İLE BO DALLAS'I YERE SERİYOR! DALLAS YERDE!

320px-Hunico-senton-bomb.jpg


HIZLA AYAĞA KALKIYOR DALLAS. ARDINDAN HUNICO'YA KOŞUYOR AMA HUNICO'DAN BUCKLE HIP TOSS!!! DALLAS ÖNCE KÖŞEYE SONRA DA YERE YAPIŞTI. HUNICO KOŞARAK KÖŞEYE ÇIKIYOR VE DALLAS'IN ÜZERİNE ATLIYOR, FALLING STAAARRRRR!!!!!!

images


Hunico ringde Dallas'ı yere seriyor. Cıstak arkada çalarken köşeye çıkıyor ve tauntlarını atıyor. Mikrofonsuz bağırıyor Hunico, "GM'e selam durun amına koyiiiimmmmmm!!!!!!"

cemhfqf.gif


Gün doğumuyla birlikte, portakal ve greyfurt bahçelerinin mis gibi kokular saçarak uyandığı bir yerdeyiz. Sıcak ve nemli hava, yaprakların üzerinde ince bir buğu tabakası oluşturuyor. Geniş, yemyeşil tarlalar ve ağaçlarla kaplı yollar, kıvrılarak ufka doğru uzanmakta. Her köşede cırcır böceklerinin ve kuşların melodik cıvıltıları duyulur. Biraz sonra bu pastoral manzarayı, siyah bir spor arabanın ani fren sesi bozuyor.

01-kenny-omega-_0-1.jpg


Kenny Omega! En yakın arkadaşlarını kurtarmak için burada!! Geniş ovayı ikiye bölen asfaltın kenarına arabayı bırakıp sağa sola bakınıyor. En ufak bir yaşam belirtisi olmayan çevreye. Tepeciği andıran bir yere çıktığında her yer daha kolay görünüyor onun için. Bir yerde derme çatma bir kulübe gözüne çarpıyor. Oraya doğru yöneliyor Kenny.

mq7zte4.png


Kulübeye vardığında kendini tuhaf hissetmeye başlıyor. Surat ifadesinden endişeli olduğunu anlıyoruz. Kulübenin etrafını çek ettikten sonra yarı açık kapıya yaklaşıyor. Burası uzun bir süre kendi haline bırakılmış.

jetkbzh.png


İçerisi darmadağın ve karanlık. Kenny biraz temkinli yaklaşarak giriyor içeri. Her yerin her yerde olduğu tipik bir terk edilmiş kulübe. Kenny salona doğru ilerlediğinde kapı kapanma sesini duyuyor. Oda, güneş tahtalı pencerelerden ne kadar girebilirse o kadar aydınlık. Kenny kapanan kapıya baktığında orada kimsenin olmadığını anlıyor. Kitaplığın yanındaki kapıya yöneliyor. Kapı açıldığında...

"KENNY!"

t67bx5k.png


Kenny cin görmüş gibi sağına soluna bakıyor. Duyduğu ses onların sesiydi. Young Bucks'ın sesi! Fakat odada kimse yok. Bu ses onu daha da ateşliyor. Her yere, her deliğe, saklanılabilecek her noktaya bakıyor Kenny.

"YARDIM ET KENNY!" BİZE YARDIM ET!"

Kenny Omega: NİCK? MATT? NEREDESİNİZ?!

9yspbfo.png


"LÜTFEN YARDIM ET!"

Kenny Omega cinnet geçirmiş halde sağa sola vuruyor! EŞYALARA TEKME ATIYOR, KIRIYOR, PARÇALIYOR! ODADAN ÇIKIP DİĞER ODAYA GİRİYOR. ORADA DA AYNI SESLER VE GÖRÜNTÜLER GEÇİYOR AKLINDAN. ARKASINA DÖNÜP BİR ÖNCEKİ ODAYA YÖNELİYOR ŞİMDİ. FAKAT KAPIDAN GEÇTİĞİNDE BURASI DAHA DA FARKLI BİR ODA! KARŞIDAKİ KAPIYA KOŞUYOR NEFES NEFESE. BURALARI HİÇ GÖRMEDİ Kİ?! EV, BİR LABİRENT GİBİ BÜYÜYOR VE KARMAŞIKLAŞIYOR. KENNY OMEGA ARTIK KULÜBEDEN DIŞARI ÇIKMAK İSTİYOR! HER YENİ KAPI, ONU DAHA ÖNCE HİÇ GİRMEDİĞİ BİR BAŞKA ODAYA BAĞLIYOR! BURADAN ÇIKMASI İMKANSIZ! KENNY TERLİYOR, VÜCUDU ATEŞ GİBİ, KALBİ YERİNDEN ÇIKACAK! MATT VE NICK'İN YARDIM ÇIĞLIKLARINA KAHKAHALAR DA EKLENİYOR!

Komşularımı rahatsız etmenden hiç hoşlanmadım. Sen, benim misafirimdin. Onların değil.

"KENNY ÇABUK OLLLL!"

na3co10.png


Çok yaklaştın Kenny. Onları kurtarmana ramak kaldı. Fakat önce, senden bir isteğim var.

Artık seslenmeyi bırakırlar. Sadece acı dolu haykırışlar var.

ey32ykp.png


Kibrinden kurtul Kenny. Onu kesip at.

Bağırış çağırışlar...

mxbwm5d.png


"Mükemmel değilim!.. Mükemmel değilim." de.

Cehennemde tekrar tekrar yanan günahkarların haykırışlarına benzer haykırışlar...

fmkd8fk.png


Onları kurtarmak istiyorsan dediklerimi tekrar et.

Kenny Omega: BIRAK ONLARI! SENİ ŞEREFSİZ HERİF BIRAK ONLARI DEDİM SANA! SENİN DERDİN BENİMLE! BIRAK ONLARI!

Kenny ne yapacağını bilemiyor. Kan ter içinde zihnini ele geçiren Wyatt'ın komutlarını tartıyor. Odalardan kaçış olmadığını anlayınca odanın ortasına çöküp yere kapaklanıyor. NE MECALİ VAR VE NE TAKATİ! BİR YARI ÖLÜM, BİR BAYGINLIK HALİ. KENNY OMEGA'NIN KONUŞMAYA GÜCÜ YETMİYOR FAKAT, FISILDIYOR! EVET, FISILDIYOR!

8gwlt2e.png


Kenny Omega: mükemmel değilim. mükemmel... değilim...

g0rc67x.png


Wyatt'ın kahkahaları kulübeyi dolduruyor. Kenny ise iyice bırakıyor kendini. Yerde öylece ter içinde yatıyor. Öyle rahatsız bir halde ki ne yapacağını elini kolunu nereye atacağını bilmiyor. Birden kapı açılıyor. VE AÇILAN KAPIDAN ÜZERİNE BİR ŞEY DÜŞÜYOR!

BUNLAR YOUNG BUCKS! ELLERİ KOLLARI BAĞLI, DUDAKLARIYSA BANTLI BİR ŞEKİLDE KENNY'NİN ÜZERİNE DÜŞÜYORLAR! KENNY, KUSTUKTAN SONRA GELEN FERAHLAMA GİBİ TEKRAR KENDİNE GELİYOR VE HEMEN İPLERİ ÇÖZÜYOR. ARKADAŞLARINI KURTARIYOR VE SARILIYOR ONLARA! FAKAT KENNY SARILDIĞI GİBİ NİCK VE MATT BAĞIRIYOR. DERİLERİ KIPKIRMIZI! GÜNEŞİN ALTINDA TAVUK GİBİ PİŞMİŞLER! CİLTLERİ KIPKIRMIZI KABARMIŞ. DOKUNMAYA GELEMİYORLAR! KENNY OMEGA ÖYLECE İZLİYOR ONLARIN ACZİYETİNİ. DİREKT KAPIYA KİTLENİYOR BAKIŞLARI. YOUNG BUCKS DA YAVAŞTAN KENDİNE GELEREK DOĞRULURKEN KENNY KAPIYA DOĞRU KOŞUYOR.

Matt Jackson: NEREYE?!

Kenny-Omega.jpg


Kenny Omega: Neden en iyisi olduğumu göstermeye.

cemhfqf.gif


Arka alanda Venis'in odasındayız. Düşünceli bir ifadeyle öylece oturuyor. Sırt çantasını bile çıkarmamış. Parkeye kitlenmiş halde. Biri giriyor odaya fakat onu fark etmiyor.

tyler-breeze-new-look-2.jpg
25ar3s4.png


Tyler Breeze: Ne o? Karadeniz'de gemilerin mi battı?

Val Venis: En son sana kendimi iyi açıkladığımı hatırlıyorum.

Tyler Breeze: Artniyetsiz bir merhabaya bile sabrın yok mu? Sana neler oldu böyle? İlk sezondaki o eğlenceli, mutlu adam nerede?

Val Venis: Mutlu mu, yoksa öyle görünmeyi başaran mı?

Tyler Breeze: Ah dostum, o halde neden herkesi itiyorsun? Bir aydır peşinden koşuyorum Val. BİR AYDIR! Beni bilmiyor olabilirsin ama ben seni tanıyorum. Ne anılar biriktirebileceğimizi hayal edebiliyorum. Kötü zamanlarda sana destek olmak isteyen bir dostu neden ellerinin tersiyle itiyorsun? Sen mutsuzluğu seçiyorsun Val. Sen yalnızlığı seçiyorsun. Hep birileriyle takılan ama günün sonunda yalnız hisseden o adam olmayı seçiyorsun. Ve diğerini de biliyorum!

Val Venis devam etmesi için Breeze'ye odaklanıyor ancak Breeze susup bir an düşünüyor.

Backstage+Talk+1.gif


Tyler Breeze: Mary'i sevdiğini fakat yalnızlık özgürlüğünden vazgeçmek istemediğini de... İnsanlar bunlar için yaşar Val. Harika bir ruh eşi, destekçi dostlar ve sevdikleri için. İnsanların özel alanına girmesine izin ver. Hak etmeyen mi var? Her zamanki mesafeni koy ve devam et. Neyden korkuyorsun? Sevmekten mi? Sevilmekten mi? Özgürlüğünü kaybetmekten mi? Kendine şunu sor: Şu an özgürsün, aradığın şey bu mu? Sonsuza dek böyle devam etmek mi istiyorsun? Eğer öyleyse problem yok. Fakat değilse...

Tyler Breeze: Uzun zamandır farkında olduğun ama yapmadığın o şeyi yap.

Breeze, Venis'i afallatıp odadan çıkıyor. Konuşma bitti ama odada sesler yankılanıyor. Venis tokat yemiş gibi, bozuntuya vermeden keyifsizliğini yaşıyor. O sırada odadan çıkan Breeze'yi arkasından süzen Hunico, kapının önünde beliriyor. Şok olmuş gibi bakıyor oraya. Venis'e dönüp parmağıyla, koridorda uzaklaşan Breeze'yi gösteriyor.

Hunico: O GAY Mİ?

maxresdefault.jpg
maxresdefault.jpg


cemhfqf.gif



nb23p2l.jpg


Chris Jericho stage'de beliriyor. Ardından tauntunu atarak pyroları patlatıyor. Sonrasında arkasını dönüyor ve hızlı adımlarla ringe doğru ilerliyor. Ringe girmeden önce seyirciyi bir süzüyor. Sonrasında çelik merdivenlerden tırmanıyor ve etrafına bir kez daha bakınıyor. Hemen ardından ringe giriyor. Rakibini beklemeye başlıyor.


tqyzdgj.jpg


Morlar içinde Velveteen Dream stage'de beliriyor. Sonrasında morlar yerini siyah bir temaya bırakıyor. Bir anda tronda kanatlar çıkıyor. Kanatların çevresinde yağmur yağıyor! Dream rakibini bir süre süzüyor. Jericho'da odaklı bir şekilde ona bakıyor. Ardından yavaş adımlarla ilerliyor. Çelik merdivenlerden çıkıyor ve paralel iplerden ringe giriyor. Tauntunu atıyor ve ikili birbirlerini bir süre süzüyor. Sonrasında hakem son kontrolleri tamamlıyor. İşareti veriyor!

Chris Jericho vs. Velveteen Dream

hyuax4l.jpg
ccv6lz3.jpg


Maç başlıyor. İkili hızla Elbow And Collar Tie Up'a gidiyor! Dream hızla Jericho'yu iplere çekiyor. Hakem sayıyor. 1...2...3...4... Dream bırakıyor ve Jericho'nun göğsünü silkeleyip geri geri çekiliyor. İkili tekrar Elbow And Collar Tie Up'a gidiyor. Dream hızla Fireman's Carry Takeover! Sonrasında kolunu sabitliyor ve Knee Drop! Jericho sersemleyerek kalkıyor. Hızla Headlocka alıyor. Jericho üstünden atıyor. Dream iplerden sekiyor ve Shoulder Blocku geçiriyor! Dream pis pis sırıtıyor. Jericho hızla kalkıyor. İkili tekrar Elbow And Collar Tie Up'a girişecekken Jericho, Dream'in koltuk altının arasından geçiyor ve arkasından Headlockla kitliyor! Dream hızla üstünden atıyor! Jericho iplerden sekiyor! Dream yere yatıyor. Jericho üstünden atlayıp tekrar iplerden sekiyor. Dream gelişine bir Arm Drag! Jericho'nun kolunu yerde kitliyor. Jericho zorlanarak kalkmayı başarıyor. Bunu tersine bir Arm Drag vurarak karşılıyor! Sonrasında ikisi aynı anda kalkıyorlar Jericho, Dream'i tutup hızla irish whipe yolluyor ve gelişine bir Abdominal Stretch! Dream acı içinde kıvranıyor! Fakat bir süre sonra kurtulmayı başarıyor! Sonrasında bir Hip Toss! Ardından seri bir dropkick! Jericho hızla köşeye çekiliyor. Dream köşede Jericho'yu sıkıştırıp üst üste yumruklar atıyor! Fakat bir süre sonra bu yumruklardan birinden Jericho eğiliyor ve Dream'i köşeye sabitliyor. Üst üste Knife Edge Choplar vuruyor! Ardından kolundan tutuyor ve hızla karşı köşeye atıyor! Dream sırtını sertçe çarpıyor. Jericho iplerden sekiyor ve arkasından Bulldog! Tuşa gidiyor! 1........2.... KICKOUT!

5ckt7e1.jpg
kzxkdnu.jpg


Jericho chinlock'a alıyor. Dream acıyla kalkmaya çalışıyor. Bir süre sonra kalkmayı başarıyor. Dream üst üste yumruklar vuruyor. Ardından kilidi çözüyor. Sonrasında hızla sırtlıyor fakat Jericho bundan kurtuluyor ve Dream'i hızla iplere fırlatıyor! Gelişine bir Sleeper Hold! Dream acıyla kıvranıyor! Dream pes mi edecek!? Fakat hayır! Dream hızla tutuyor ve Back Suplex'le Jericho'yu yatırıyor! Sonrasında ikili aynı anda kalkıyor! Dream hızla Spinebuster! Tam tuşa gidecekken Jericho ring dışına çekiliyor! Dream'de aprona geçiyor. Jericho'nun arkasından hızla Double Axe Handle ile atlıyor! Ardından Jericho'yu yavaşça kaldırıyor ve kafasını çelik merdivene çakıyor! Jericho sersemleyerek spiker masasına doğru çekiliyor! Dream, Jericho'nun kafasına sağlam bir yumruk atarken Jericho bunu blokluyor ve hızla Shoulder Charge yapıp Dream'i aprona çarptırıyor! Ardından üst üste yumruklar savuruyor! Sonrasında hızla ringe atıyor! Aprona çıkıyor. Aprondan da Top Rope'a çıkıyor. Dream'in arkasından bir Dropkick'le atlıyor! Sonrasında Tuşa gidiyor! 1.........2...... KICKOUT! Jericho sinirle kalkıyor. Dream'i kaldırıyor fakat Dream hızla Back Body Drop şeklinde Jericho'yu aprona yolluyor. Hemen ardından sağlam bir yumrukla Jericho'yu sersemletiyor! Sonrasında ipten DDT şeklinde çekiyor ve Hangman's Neckbreaker! Tuşa gidiyor! 1........2..... KICKOUT! Dream iplere sürünüyor. İpleri tutarak kalktığı sırada..


5h05qvg.jpg
5i09434.jpg


Ilja Dragunov geliyor! Dream garipser bir şekilde stage'e bakıyor. Ilja kendi tauntlarını ata ata yürüyor. Dream'in halen ona baktığını görünce sesleniyor.

Ilja Dragunov: Merak etme, maça fiziksel olarak müdahale etmeyeceğim dostum.

Sonrasında spikerlerin yanına gelip oturuyor! Boştaki kulaklığı kulağına takıyor. Kendi kendine mırıldanıyor.

Ilja Dragunov: Fakat psikolojik olarak etmeyeceğime söz veremem.

Michael Cole: Hey Ilja, aramıza hoş geldin. Bize neler söylemek istersin? Maç hakkında bir yorumun var mı?

Ilja Dragunov: Hoş buldum Michael. Söyleyebilecek çok şey var. Buz ve Ateş'in dansı... Velveteen Dream'in kendi içindeki kavga gibi, Jericho ile kavgası da ayn minvalde ilerliyorı. Benimle olan kavgası da aynı diyebiliriz. İyi olanın, yani Jericho'nun kazanacağına inanıyorum.

n5fzu9p.jpg
oi0k364.jpg


Dream, Jericho'yu kaldırıyor fakat Jericho sağlam bir yumruk! Dream'den buna karşılık bir yumruk! Jericho bir yumruk daha! Dream bir yumruk daha! Dream yumruklarla üstünlük kuruyor! Ardından irish whipe yolluyor! Fakat Jericho tersine çeviriyor. Dream iplerden sekiyor Jericho gelişine bir Spinning Heel Kick! Ardından Dream'i kaldırıyor ve Double Underhook Backbreaker! Tuşa gidiyor! 1........2...... KICKOUT! Jericho hızla ipe koşuyor ve LIONSAULT! Fakat Dream bundan kaçıyor ve Small Package! 1........2...... KICKOUT! Jericho bundan atıyor ve Walls Of Jericho'ya çevirmeye çalışıyor fakat Dream buna izin vermiyor. Jericho'da Dream izin vermeyince Dream'i köşeye doğru çekip CATAPULT! Ardından hızla aprona çekiliyor. Aprondan Top Rope'a çıkıyor ve Diving Crossbody! Fakat Dream bunu tersine çeviriyor! Powerslam şeklinde kaldırıyor ve sırtlayıp bir DREAM VALLEY DRIVER! Tuşa gidiyor! 1........2....... KICKOUT! Dream, Jericho'yu yerden kaldırıyor fakat Jericho ani bir tokat! Dream buna karşılık sağlam bir SUPERKICK! Jericho resmen yere yapışıp yeri öpüyor! Dream öfkeyle Jericho'ya bakıyor! Jericho'nun saçından tutuyor ve köşeye doğru sürüklüyor! Kafasını orta turnbuckle'a vurmaya başlıyor! Seyirciler sayıyor! 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10!! Jericho acıyla yerde sürünüyor! Dream, Jericho'yu hızla kaldırıyor fakat Jericho aniden Dream'in kafasından ittiriyor! Dream buna karşılık bir CODEBREAKERRRR! Herkes şaşkın! Dream hızla tuşa gidiyor! 1.........2........

KICKOUT! Dream sinirle yere vuruyor ve kalkıyor. Jericho acıyla sürünerek kalkmaya çalışıyor ve Dream'in pantolonuna yapışıyor! Dream öfkeyle Jericho'nun kafasına yumruklar savurmaya başlıyor! Sonrasında hızla kaldırıyor ve REVERSE STO pozisyonuna alıyor ve DREAM OVER! TUŞA GİDİYOR! 1........2........ KICKOUT! Dream tekrardan saçından tutuyor ve yavaşça kaldırıyor. Dream artık çıldırmış durumda!

Velveteen Dream: Ölmeden bırakmaya niyetin yok gibi.

ngr5boy.jpg


Chris Jericho ağzını açıyor. Bir şey söyleyecek gibi oluyor ve sonra da orta parmağını çıkartıp Dream'e uzatıyor. Dream sinirleniyor ve hızla DOUBLE UNDERHOOK POZİSYONUNA ALIYOR! ANGEL'S WINGS!!! TUŞA GİDİYOR! 1........2........

Ilja Dragunov: Umarım bitmez.

KICKOUT! Jericho atıyor! Dream şokta! Dream ayağa kalkıyor. Jericho'yu da ring dışına atıyor! Spiker masasını açıyor! Jericho'yu spiker masasında ayağa kaldırıyor! Jericho'yu sırtlıyor! Bir DREAM VALLEY DRIVER DAHA! Fakat hayır! Jericho bundan kurtulmayı başarıyor ve DDT pozisyonuna alıyor! DDT! Hemde monitörün üstüne! Dream acıyla yüzünü tutuyor! Monitör'ün camı yüzünde parçalanıyor! Jericho, Dream'in kafasına bir tekme atarak Ilja'ya doğru çömeliyor.

Chris Jericho: Doğru adamın yanındasın.

p60ouh3.jpg
c9n6s4r.jpg


Ardından spiker masasından iniyor ve Count Out'ı sıfırlıyor. Sonrasında hızla Dream'i tutup ringposta fırlatıyor! Sonrasında suratına sağlam bir yumruk geçiriyor! Ardından Dream'in kafasından tutuyor ve çelik merdivene vurmaya başlıyor! Birkaç kez vurduktan sonra hızla ringe atıyor! Peşinden kendisi de giriyor ve hızla bir Enzuigiri! Dream'in tam kafasına! Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT! Dream atıyor! Jericho, Dream'in kafasına kafasına vuruyor! Jericho bir süre yerde yumrukladıktan sonra saçından tutarak Dream'i kaldırıyor! Hızla ringposta doğru fırlatıyor! Dream kafasını ringposta tosluyor! Jericho, Dream'i oradan çekiyor ve suratına sağlam bir yumruk geçiriyor! Sonrasında hızla tuşa gidiyor! 1........2......... KICKOUT! Dream yine atıyor! Jericho, Dream'i hızla kaldırıyor ve kafasından tutup sertçe köşeye vuruyor! Sonrasında saydırıyor! 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10! Dream sersemliyor. Jericho sağlam bir yumruk daha vuruyor! Tuşa gidiyor! 1.........2........ KICKOUT! Jericho sinirden bağırıyor! Hakemle tartışıyor! O sırada Dream'in kafasından kanlar döküldüğünü görüyoruz! Jericho, Dream'i çenesinden tutarak kaldırıyor. Dream'e dizlerinin üstünde yavaş ve sert yumruklar! Üst üste yumruklar attıktan sonra birkaç adım geri çekiliyor ve Dream'in kalkmasını bekliyor! Dream ipleri tutarak kalkıyor! Jericho'nun üstüne geliyor. Jericho'dan CODEBREAKERRRR! Tuşa gidiyor! 1.........2........

o0vud7q.jpg


KICKOUT! Jericho sinirden kafayı yiyor! Sinirden matı tokatlıyor! Ardından hızla ayağa kalkıyor! Dream'i dizlerinin üstüne kaldırıyor ve hızla yumruklara devam ediyor! Sonrasında çenesinden tutuyor.

Chris Jericho: Orospu çocuğu ölmek mi istiyorsun???

b54oxru.jpg


Sonrasında bir yumruk daha fakat hayır! Dream bunu blokluyor! Hızla ayaklanıp seri yumruklar savuruyor! Jericho'yu sersemletene kadar yumruklar! Ardından hızla iplerden sekiyor fakat JUDAS EFFECT! Jericho'dan gelişine bir JUDAS EFFECTT! HIZLA ÜSTÜNE YATIYOR! 1.........2........

ruloel5.jpg


KICKOUT! Jericho inanamıyor! Zorlukla hakeme tutunarak kalkıyor ve hakemle tartışmaya başlıyor! Bir süre çaresiz bir ifadeyle hakemle tartıştıktan sonra Dream'i ringin ortasına çekiyor ve WALLS OF JERICHO! Dream pes mi edecek!? Dream dayanmaya çalışıyor! Dream acıyla iplere sürünüyor! Jericho öfkeyle sıkmaya devam ediyor! Hakem pes mi diye soruyor fakat Dream hayır diye cevap veriyor! Dream iplere sürünmeye devam ediyor! Hakem tekrardan soruyor! Dream elini havaya kaldırıyor!

pgdbn53.jpg
8xdxirk.jpg
9b3e9we.jpg


HAVAYA KALDIRDIĞI ELİNİ İPE ATMAYI BAŞARIYOR! Hakem sayıyor! 1-2-3-4- sonrasında Jericho'yu ayırıyor! O sırada Dream acıyla aprona geçiyor. Jericho, hakemle tartışırken Dream'de apronda bir süre soluklanıyor. Jericho hızla Dream'in üstüne yürüyor ve Dream'i saçından tutup kaldırıyor fakat Dream hızla bir Hotshot! Jericho sersemliyor! Sonrasında Jericho'ya aprondan HEADBUTT! Jericho acıyla yere yapışıyor! DREAM İÇİN BU BİR FIRSAT! ZORLANA ZORLANA İLERLİYOR VE TOP ROPE'A ÇIKIYOR! PURPLE RAINMAKER!
FAKAT ATAMIYOR ÇÜNKÜ DENGESİNİ KAYBEDİP YERE DÜŞÜYOR! YERDE ACIYLA YATIYOR! Jericho fırsatın ayağına geldiğini görünce heyecanla üstüne sürünüyor ve Tuşa gidiyor! 1.........2........

Michael Cole: Böyle bir fırsat kimsenin ayağına gelmez.

b0gzu88.jpg


KICKOUT! DREAM SON ANDA ATIYOR! Jericho şokta! Jericho inanamıyor! Jericho şaşkınlıkla ayaklanıyor! Öfkeyle Dream'in bacağına sarılıyor ve tekrar WALLS OF JERICHO! DREAM PES Mİ EDECEK!? DREAM DİRENMEYE ÇALIŞIYOR! Hakem sordukça kafasını hayır diyerek sallıyor! DREAM BİLİNCİNİ KAYBEDİYOR GİBİ GÖZÜKÜYOR! JERICHO ÖFKEYLE SIKMAYA DEVAM EDİYOR! DREAM SON GÜCÜYLE İPLERE DOĞRU SÜRÜNÜYOR! İPLERİN TAM YAKININDA! ARTIK BAYILMAK ÜZERE! HAKEM DREAM'İN NABZINI KONTROL EDİYOR!

srv3hbl.jpg


MAÇI BİTİRMEK İÇİN İŞARETİ VERECEKKEN DREAM ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! SONRASINDA SON GÜCÜYLE İPLERE SÜRÜNÜP İPE SARILIYOR! Hakem sayıyor! 1-2-3-4- sonrasında tekrar Jericho'yu ayırıyor! Jericho sinir küpüne dönüyor!

bzxfidg.jpg


Fakat o da ne!? Dream ipe sarılmış hareketsiz halde yatıyor! Hakem Dream'in nabzını kontrol ediyor! Sonrasında zilin çalmasını söylüyor ve maçı bitiriyor!

Kazanan ve SummerSlam'e Giden İsim: Chris Jericho

2rg1y7g.jpg


Jericho sonunda dercesine turnbuckle'ı tokatlıyor! JERICHO, PGW KEMERİ İÇİN KEMER MAÇINI NİHAYET ELDE EDİYOR. Köşeye çıkıyor ve tauntlarını atıyor.

1yrk34h.jpg
cyjpcxy.jpg


Sonrasında ring dışına çıkıyor ve pis pis sırıtarak arka alanın yolunu tutuyor! Yavaş adımlarla arka alana doğru gidiyor. Jericho arka alana giriş yaptığında Gorilla Position'ın orada Wes Lee kemeriyle onu bekliyor. İkili karşılıklı face to face atıyorlar. Seyirciler ayaklanıyor. Wes Lee kemerini kaldırırken Jericho kemere dikkatle bakıyor.

cn46of0.jpg


Chris Jericho biraz sonra giderken kameralarımız tekrardan ringe dönüyor. Doktorlar Dream'i etrafındalar, onu kaldırıyorlar ve arka alana doğru destekle götürüyorlar fakat Dream kendi başına yürüyebileceğini söylüyor. Sonrasında apronun orada biraz soluklanıyor. Kafasını aprona koyuyor ve biraz sonra hüngür hüngür ağlamaya başlıyor! Doktorlar oldukça şaşırıyorlar. Sonrasında Velveteen kalkıyor ve sendeleyerek arka alanın yolunu tutuyor! En sonunda gitmeden dönüyor ve arenayı süzüyor.
Ilja Dragunov: Dream yalnız başına ve acı içinde ölecek biri. Zavallı, ona acıyorum.

Velveteen Dream karışık ve olumsuz duygularla arenayı süzerken kameralar kapanıyor.

cemhfqf.gif


Hunico-Cropped.jpg


Arenanın dışındayız. Hunico bisikletini sürmekte. Bu sırada penisi ve taşşakları kaşındığı için bir süreliğine kenara çekiyor. Elini hayvan gibi sürteleyerek apış arasını kaşıyor. Kobra çok büyük olduğu için kaşıma işi de uzun sürüyor haliyle. Ama fenasal bir rahatlama geliyor. Durmuşken bir Mavi Lark daha yakıp yoluna sigara içerek devam ediyor. Biraz sonra...

812883_3275113_US-police-arrest-suspect_akhbar.jpg


İlerlediği yolda bir polis çevirmesine denk geliyor. Hunico'nun arası aynasızlarla oldum olası kötüdür. Çıtırdan bir geriliyor Hunico. Yine sikko bir sebepten aynasızlarla uğraşıp merkeze gitmek istemiyor. Ama giderse de sıfır sıkıntı, bir şekil halledecek.

images


Biraz sonra polislere iyice yaklaşıyor. Bu sıcak havada kaşkol takmış bir geri zekalı fark ediyor. İçinden onunla dalga geçerken bu adam özel olarak Hunico'ya bakıyor. İşaret veriyor ve bisikleti kenara çekmesini istiyor. Araba mı bu amına koyim? Tutuklanmamak için bir şey demiyor ve mecburen çekiyor Hunico.

Polis: Kimlik alayım.

Hunico: Arama izninizi görebilir miyim?

Polis yandaki amiriyle bakışıyor.

Polis: Amirim, özürlü galiba.

Amir: Kes sesini bana kimliğini ver amına koyim. Sorgulama.

Hunico şaşırıyor. "Polisin de en tersine denk geldik amına koyim," diyor. Cüzdana bakıyor. Önce bir süre kimliğini bulamıyor. Sonra polise dönüyor.

Hunico: kAN GRUBU KARTI OLUR MU?

Polis: Sikerim ecdadını polisle dalga mı geçiyorsun sen yarrak kafası?

Hunico: Sadece sordum amına koyim ya.

Polis: Sen kimin amına koyuyosun lan?

BU SIRADA POLİSTEN YUMRUK GELİYOR!!!!! HUNICO YERE DÜŞÜYOR! POLİS YUMRUK ATTI. HUNICO YERDEYKEN KAFASINI KALDIRIYOR VE POLİSE BAKIYOR.

Joey-Janela-sescoops-1.jpg


POLİS YÜZÜNDEKİ KAŞKOLU İNDİRİYOR! BU POLİS DEĞİL Kİ!! BU AŞAĞILIK JOEY JANELA'NIN KENDİSİ!!!!! JOEY JANELA BURADA!!!!!!!!

Joey Janela: Janela'sız Hunico olur mu cabrom.

Hunico: Siktim ananı senin.

4d754be13044bac107bf40ee083ee52b_crop_exact.jpg


Hunico çevik bir şekilde yerden fırlayıp kalkıyor. Hızla Janela'nın üstüne gidiyor ve yumruğu yapıştırıyor. Janela tek yumrukla sersemliyor, burnundan kanlar akıyor. Bu sırada Hunico koşuyor ve Janela'ya sert bir Clothesline geçiriyor. Janela'nın yüzü asfaltla bir oluyor. Hunico kolundan tutuyor ve Janela'ya armlock uyguluyor. Aynı zamanda etrafa bakıyor. Kimsenin müdahale etmiyor olması ilginç.

Hunico: Çeten de mi seni sevmiyor lan yavşak Janela?

Joey Janela: Seni kaç dakikada domaltıp sikeceğim üzerine iddiaya girdik. Tarafsız davranıyorlar.

black-vw-passat-b8-on-a-highway-in-cappadocia-turkey-vw-passat-is-a-sedan-produced-by-vw.jpg


Bu sırada Janela armlocktan kurtuluyor ve yavaştan ayaklanıyor. Hunico kolunu sıkmaya devam ederken kilidin daha fazla işe yaramadığını görüyor. Biraz sonra çaresiz bir şekilde kilidi bırakıyor ve JANELA'YI YOLA DOĞRU İTTİRİYOR!!!! TRAFİK AKIŞI NORMAL BİR ŞEKİLDE DEVAM EDERKEN, JANELA HEMEN ÖNÜNDEN GEÇEN PASSAT'IN KAPORTASINA YAPIŞIYOR!!!!!! ORADAN DA TAKLA ATARAK YERE DÜŞÜYOR!

maxresdefault.jpg


Tüm trafik akışı kesilirken Janela ağır ağır kalkıyor. Neyse ki araç yaklaşık 50 km/h hızla gidiyordu ki Janela o kadar da hasar almadı. Fakat Hunico'nun öfkesi geçmiş değil. Hunico, takla atan Janela'yı tutuyor ve KAFASINI ASFALTA VURUP DURUYOR! JANELA AZ ÖNCE ALMADIĞI HASARI ŞİMDİ ASFALTTA ALIYOR! YÜZÜ KANLAR İÇİNDE KALIYOR!

Bu kadar kavgadan sonra artık çeteden müdahale geliyor. Janela'nın çaresizliğini gören grup hızla Hunico'yu tutuyor ve çevirme bölgesine çekiyor. Birkaç kişi de Janela'yı tutup kendine getirmeye çalışıyor.

Hunico: Teke tek gelsenize lan orospu çocukları.

Hunico öfkeyle etrafa saldırırken çetedeki elemanlardan birer yumruk gelmeye başlıyor. Hunico, her yumrukla beraber enerjisini kaybediyor. Son yediği yumruklardan biriyle beraber bayılma pozisyonuna geçiyor. Joey Janela da tam tersine, kendine geliyor ve Hunico'yu izliyor. Onun bayıldığını gördükten sonra ekibe müdahale ediyor.

Joey Janela: Ben onu ayıltırım.

Yıllar öncesi aklına geliyor. Janela dalgayı çıkartıp Hunico'nun suratına işiyor. Yediği sularla beraber Hunico, sersemlemiş bir şekilde gözlerini açıyor ve tükürüyor.

Hunico: Kazandım mı cabrom?

Joey Janela: Kazandın, ese.

Joey Janela gülümsüyor. Çetedeki kimse diyalogu anlayamıyor, fakat Janela ve Hunico için geçmişe sürükleyen bir enstantane olarak hafızalarda kalıyor. Bu sırada...

cq5dam.web.1280.1280.jpeg


Gerçek polisler geliyor! Bir anda etraf siren sesleriyle dolarken Janela ve ekibi oldukça tedirgin oluyor. Janela'nın çetesi ellerini havaya kaldırmış etraftaki araçlara bakarken polisler hızla arabalardan inip etraflarını sarıyor.

"Herkes ellerini havaya kaldırsın! Diz çökün! HEMEN!"

Gerçek polislerden gelen talimatlar doğrultusunda, Janela'nın çetesindeki herkes elleri havada ve diz çökmüş bir şekilde asfalt zeminin üzerinde duruyor. Bu sırada Janela sakin bir şekilde ellerini kaldırıyor ve ağır ağır diz çöküyor. Hunico'yu ise yere bırakıyorlar. Kalkacak hali olmadığı her halinden belli olduğu için polisler ses etmiyor.

Gerçek polis amiri konuşuyor bu sefer.

Gerçek Amir: Neler oluyor burada? Tanrı aşkına! Toparlayın hepsini. Gidiyoruz.

Polis grubu, çeteyi tutup yavaştan arabaya bindirmek için hazırlanırken Janela'nın sözleri üzerine herkes duruyor.

Joey Janela: Hunico'yu siktim, öldü.

Gerçek Amir şaşırıyor. Bu cümle, polis teşkilatı için önemli olan bir cümle.

Gerçek Amir: Nasıl bildiğini bilmiyorum ama, parola doğru. Şu uzun saçlı herifi ve elemanlarını bırakın, kalanları alın.

Joey Janela: Sadece şu adam bizimle değil (Hunico'yu işaret ediyor).

Gerçek Amir: Gel bakalım perro.

joney-janela-flips-off-jon-moxley-at-aew-fyter-fest.jpg
protest_arrests.jpg


Ekip Hunico'yu alıp arabaya doğru götürüyor. Janela, Hunico'ya bakıyor ve orta parmak işareti yapıyor. Hunico ise zorla polisler tarafından götürülürken Janela'yı izliyor.

Hunico: Orospu çocuğu yine yaptı yapacağını. Piç kurusu seni. Sikecem senin ananı, merak etme.

Janela küfürleri duyuyor ve yanıt veriyor.

Joey Janela: Bromance.

5b75bc403643fa71c32291e5c30d6c36.jpg


Hunico önce karakola götürülüyor, sonra da asker kaçağı olduğu için ilgili birliğe yönlendiriliyor. Janela yüzünden zorunlu görevini tamamlamak için yola çıkıyor.

images


Hunico'nun askeri birliğe girişini görüyoruz. Bu görüntülerle gecenin sonuna geliyoruz.

POST SHOW EXCLUSIVE

𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟑: 𝚔𝚎𝚔𝚊
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: