RPG Temmuz Ayı Haber Bülteni


Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
257
Mesajlar
830
Beğeni sayısı
2,124
PG Nakit
0
- PAYBACK 39 numaralı ikinci sezon ilk şovu, neredeyse 1 yıl sonra, PGW'nin ilk şovu Showdown: A Shot in the Dark ile aynı arenada yapılmış. Yetkililer, bu paralelliği göz önüne alarak genel reaksiyon ve katılımdan oldukça memnun kalmış. Fakat sonraki şovlara ait katılımın nispeten düşük olması, başta yönetim ve yaratıcı ekip olmak üzere herkesi tedirgin etmekteymiş. PAYBACK #43 özel şovu ve SummerSlam ile arenanın tamamen dolması bekleniyormuş.

- Yeni yaratıcı ekip, PAYBACK 39'daki arena seçimi gibi ufak detayları şovlara çeşitli şekillerde yedirerek bazı göndermeler yapmayı seviyormuş. Örneğin, 42 numaralı PAYBACK şov posterinde, Roman'ın PAYBACK yazısının önüne geçmesi gibi. Bu açıdan şovlara daha manevi bakmaktalarmış. Bunu özellikle karakterler için yapıyor oldukları söylenmekte. Her güreşçi için olmasa da bazı güreşçilere ait detaylı ve derin hikayeler yazıldığı, bu hikayelerin zamanla kıvama geldiği ve bir süre sonra zirve noktasına ulaşacağı söylenmiş.

- Yetkililer, The Miz'in GM'liği konusunda oldukça memnunmuş. Şova dinamiklik katacağı ve hareketin eksik olduğu dönemler için seyirciyi ayağa kaldıracağından eminlermiş. Yalnız son iki haftadır, Miz'in daha agresif olması konusu yetkilileri şüpheye düşürmüş. Miz'in karakterinde bazı çalkantılar olmasının özel hayatındaki bazı sorunlarla ilgili olduğu tahmin ediliyormuş.

- PGW yönetimi kadronun doluluk oranından oldukça memnun olsa da bazı güreşçiler için performans yetersizliği görmekteymiş. Her güreşçi için şimdilik şans vermeye devam ederlerken sonrası için şova çıkmanın çok daha zor olduğu bir düzen kurmayı hedefliyorlarmış.

- 43 numaralı PGW özel şovu için yaratıcı ekibin titizlikle hazırlandığı belirtilmekte. Şovun 3 saate yakın sürmesi bekleniyor. Ayrıca, bu özel gecenin perşembe akşamı olacağı da duyurulmuş. Göktaşı riskinden dolayı şovun 1 gün önceye çekildiği belirtilmekte.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
73
Mesajlar
5,668
Beğeni sayısı
1,400
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Şovun Perşembe olma işi düşündürdü ama bir aksilik çıkmazsa buralarda oluruz gibi. Haberler genel olarak aktiflikten şikayetçi gibi, yavaş yavaş oturuyor bence bakalım gittikçe artar diyelim. Beklemedeyiz Perşembe'yi.
 

Nature Boy

𝔞𝔠𝔢 𝔰𝔱𝔢𝔢𝔩
Katılım
2 Tem 2023
Konular
157
Mesajlar
6,984
Beğeni sayısı
2,212
PG Nakit
990
1
Perşembe şovu takip açısından beni baya zorlar. Bu şovda dahi okurken, gün içinde yaptığım işlerden dolayı, yorulup bırakmak zorunda kaldım. PPVler hariç komple bant takibe geçmem olası.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: