(SD Spoiler) Yenilerden Fotoğraf

The PrinXe

#MaxiBall
Konular
228
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
Maxwell Jacob Friedman
Şu hikaye dediğiniz şirketin en büyük hikayesi.
Katılmıyorum, şirketin en büyük hikayesi bana kalırsa yine CM Punk vs. Drew McIntyre. Ayrıca bence yeni Bloodline, Roman Reigns'in kuracağı takıma karşın kemersiz de gidebilirdi, #DIY'i kurban etmeye gerek yoktu.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,907
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Katılmıyorum, şirketin en büyük hikayesi bana kalırsa yine CM Punk vs. Drew McIntyre. Ayrıca bence yeni Bloodline, Roman Reigns'in kuracağı takıma karşın kemersiz de gidebilirdi, #DIY'i kurban etmeye gerek yoktu.

DIY ile ilgili yakın dönemde plan olduğunu hiç sanmıyorum hatta bizzat kemerleri bu damlara kaybetsinler diye verdiler diye düşünüyorum.

Bloodline ise pandemi döneminden bu yana şirketin en büyük hikayesi. Bu bir düşünce değil bir gerçek.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
795
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Bloodline ise pandemi döneminden bu yana şirketin en büyük hikayesi. Bu bir düşünce değil bir gerçek.
Bence de şu an Bloodline ile aynı seviyede olan CM Punk vs. Drew ve Liv vs. Rhea rekabetleri var, fakat SummerSlam'de şirketin ana kemeri bu olduğu için bu maç ana olay olacak, bence bu hikayeden daha iyileri var. Fakat yine de SmackDown Bloodline çehresinde döndüğü için #DIY'den daha iyi bir hikaye demek pek de absürt gelmiyor. Maalesef sadece Jacob Fatu tek başına #DIY'in önüne geçiyor.

Konular
94
Beğeni sayısı
1,629
PG Nakit
1,130
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Tanga Loa'yı denklemden çıkartmaları çok iyi oldu, bu şekilde çok daha güçlü ilerliyor Bloodline. Rakip olarak muhtemelen Usos'lara kadar takılırlar gibi geliyor bana, DIY içinse diyecek bir şey yok ben olsam NXT'ye indirir ölene kadar 1v1 attırırım ikiliye.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: