Ya Kader Finn Bálor'ın Yüzüne Gülseydi?

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
802
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Ana kemeri taşımış bir güreşçi olacağı kesin, bir kere büyük ihtimalle NXT'ye inip 2. kemeri kazanamayacaktı, bu yüzden UE'nin dağılışı daha farklı bir şekilde olacaktı, hatta belki pandemide NXT'ye inmediği için önceden kemer kazanmış biri olarak iş yapacaktı, 2016-2020 arası da ana kemer kazanması da muhtemel. Kısacası belki de şu an başka bir konumdaydı.

Huma

huma
Konular
36
Beğeni sayısı
137
PG Nakit
150
Bence çok çok az şey değişirdi. Kevin Owens hiç sakatlanmadı mesela ama 22'ye kadar Vince döneminde ki başarıları malum. Gerçekten main eventer potansiyeli gördükleri bir adamı bir sakatlık yaşadı diye bırakmazlar.

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,713
PG Nakit
370
Owens’ın reign çok güzeldi bence bunun sebebi hem Owens’ın kalitesi hem de Jericho etkisi o yüzden benim daha çok tercih edeceğim bir süreç oldu ama eğer Balor sakatlanmasaydı kariyeri bambaşka ilerlerdi bence. Owens’ın 2016-2024 arası durumu ile aynı kefeye koymak mantıklı değil çünkü Balor aşırı büyük bir hype ile gelmişti. 14-15 yıldır ara vermeden güreş izlerim ve bu 15 yıl içinde benim gördüğüm en büyük hype ile gelip bu kadar çabuk başarı kazanan güreşçi Balor. Eğer sakatlık olmasa muhtemelen Roman’ın da istenileni vermemesi ve uzaklaştırılma mevzusu vs. ile şirket yüzü olarak düşünüyorlardı fakat sonra bir anda vazgeçtiler. Yani belki tahmin ettiğim kadar başarılı olmazdı ama şimdiki vaziyetinden 10 kat daha başarılı olacağına eminim.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,031
Beğeni sayısı
4,430
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Hayal kırıklığı bir saltanatın ardından ya bugün olduğu duruma evrilir, ya da pandemi dalgasında şutlanıp AEW’nun yolunu tutardı. Ben ikinci ihtimali daha yüksek görüyorum. Balor’un bu şanssızlığı WWE kariyeri nezdinde sonradan ona şans oldu bence.

Punk City

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
0
PG Nakit
0
Owens’ın reign çok güzeldi bence bunun sebebi hem Owens’ın kalitesi hem de Jericho etkisi o yüzden benim daha çok tercih edeceğim bir süreç oldu ama eğer Balor sakatlanmasaydı kariyeri bambaşka ilerlerdi bence. Owens’ın 2016-2024 arası durumu ile aynı kefeye koymak mantıklı değil çünkü Balor aşırı büyük bir hype ile gelmişti. 14-15 yıldır ara vermeden güreş izlerim ve bu 15 yıl içinde benim gördüğüm en büyük hype ile gelip bu kadar çabuk başarı kazanan güreşçi Balor. Eğer sakatlık olmasa muhtemelen Roman’ın da istenileni vermemesi ve uzaklaştırılma mevzusu vs. ile şirket yüzü olarak düşünüyorlardı fakat sonra bir anda vazgeçtiler. Yani belki tahmin ettiğim kadar başarılı olmazdı ama şimdiki vaziyetinden 10 kat daha başarılı olacağına eminim.
Az çok bunu yazacaktım ben de. Jericho ona iyi bir mentor oldu. Balor olayı tamamen talihsizlik.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: