- Konular
- 28
- Beğeni sayısı
- 284
- PG Nakit
- 205
- RPG Karakteri
- Chris Brookes
- Favori Güreşçi
- Nic Nemeth
BU O, CHRIS BROOKES!! Geçen hafta çıktığı maçta olan olaylardan sonra oldukça gergin duruyor.
Ringe geliyor ve konuşmaya başlıyor.
Chris Brookes: PAYBACK #41, gerçekten PGW’da en yorulduğum şovlardan biriydi. Çok büyük bir maça çıktım, Alberto Del Rio, Val Venis, Johnny Mayhem, Tyler Bate ve normalde Dexter Lumis olması gerekirken Jinder Mahal. Bu 5 ismi ben o gece yendim millet. Hem de iki kere yendim. Alberto, PGW ringlerinde yapabildiği, başarabildiği, kendini izleten tek hareketini yaparken Mayhem'i pinledim. Eğer Alberto, hakemle uğraşmasaydı maçı orada kazanmıştım. Sonrasında motivasyonumu kaybetmeden Alberto’yu kaldırdım ve onun tüm kabiliyetinden daha güzel olan Praying Mantis Bomb’umu vurdum. Alberto’nun sırtını 3 saniye boyunca yerde tuttum ve ben kazanmıştım. Ancak hakem hala yerdeydi. Jey Uso’nun karşısına çıkmayı iki kere hak ettim ama ne oldu? Alberto yine kendi oyununu oynadı ve kazandı. Tebrik ediyorum, açıkçası kendisi benden daha büyük bir PİSLİK. Buraya geldiğimden beri yenilgilerime veya galibiyetlerime herhangi bir sebep bulmuyordum. Hem benim galibiyetim hem de mağlubiyetlerimin hepsinin sebebi bendim. Ama bu sefer, Alberto’nun pisliği yüzünden PGW’ın en tepesine oturma şansını kaybettim. Gayet dominant bir mücadelemden sonra hem de. Sonra Alberto ne yaptı, PGW kariyeri boyunca kafasını ringe veremeyen bir tane seyirci kızı aramakla kariyerini hiçe sayan ‘’zayıf’’ Tyler Bate’i pinledi ve kağıt üzerinde Chris Brookes bu maçı kazanamamış oldu.
Chris Brookes: Bugünden sonra PGW arka alanında bulunmaya devam edeceğim, kim karşıma çıkarsa çıksın domine etmeye devam edeceğim. Kim ne yaparsa yapsın ben kendi motivasyonumu kaybetmedikçe yükselişimi durduramayacak. PGW’ın 1. Sezonundan kalma, bu dönemde demode kalmış kokuşmuş yıldızlar beni gördükçe üstüme oynamaya çalışıyorlar. Evet Alberto geçen hafta sen kazandın ancak bu yükselişimi sadece yavaşlatacaklar. Elbet bir zaman senin istediğin o kemeri omzumda taşıyacağım Alberto. O kemeri alıp o kadar uzun bir süre tutacağım ki artık omuzlarım ağrıyacak. Tek yapmam gereken içimde ki o motivasyonu kaybetmemek, içimde ki o 16 yaşından beri yanan inancımı kaybetmemem lazım. Tüm bu pisliklere, tüm bu arkadan oyunlara mentalimi güçlendirerek karşı duracağım. Durmaya da devam ediyorum. Bu mentalite sayesinde iki haftadır PAYBACK Main Event’lerinde en çok konuşulan adam ben oluyorum. Alberto istediği kadar o maçı kazansın ama yine konuşulan adam ben oldum. Yine konuşulan adam ben olmaya devam edeceğim. Ne sen olacaksın Alberto, ne senin gibi modası geçen SEX olacak, ne de ringin ortasında kabilecilik oynayanlar olacak. Her PAYBACK’den sonra konuşulan ben olacağım.
Sinirli bir şekilde mikrofonu yere atıyor ve tepkisiz bir şekilde arka alanın yolunu tutuyor.