Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Bryan Danielson Aslında G1'a Katılacakmış
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 257414" data-attributes="member: 71"><p style="text-align: center"><em>"Kış boyunca New Japan'in yazarı Gedo'ya 'Bu yıl G1'a katılmayı çok isterim' dedim! Japonya'da Zack Sabre ile güreşmiştim. Çok heyecanlıydım. Her şey bir anda oldu." diyen Danielson, New Japan'in ünlü ama yorucu turnuvasında güreşme fırsatını uzun zamandır istiyordu.</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>[ATTACH=full]8144[/ATTACH]</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>Danielson ve Gedo, Osaka'da bir kış gecesi Edion Arena'daydılar, burada Danielson için gerçekler su yüzüne çıktı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Dynamite'a çıkacak olan Danielson, "Bunun mümkün olabileceğini düşünmek isterim. Zihnimde olasılıkları sınırlamıyorum. Ama pek olası görünmüyor." dedi.</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>"Boynum şu anda pek iyi durumda değil. Yani sağlığım söz konusu. Ama Tony beni tüm yaz boyunca serbest bıraksa ve 'Git G1'a katıl' dese bile karımı ve çocuklarımı o kadar uzun süre yalnız bırakmak istemem. Karımın da bunun sağlığım için iyi olduğunu düşüneceğini sanmıyorum. Her zaman G1'a katılmak istemişimdir. Bunun benim için mümkün olup olmayacağını bilmiyorum."</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>[ATTACH=full]8145[/ATTACH]</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>Danielson devam etmekte olan G1 Climax'te güreşmeyecek. Bunun yerine, AEW için All In'in ana olayına odaklanmış durumda. Owen Hart Kupasını kazandıktan sonra, geçen yıl sakatlığı nedeniyle kaçırdığı Wembley Stadyumunda AEW dünya şampiyonluğu için Swerve Strickland ile karşılaşacak. Bunun hakkında Bryan Danielson: Danielson, "Swerve ile güreşmek çok özel olacak, inanılmaz bir şampiyon oldu ve o an için sabırsızlanıyorum."</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><a href="https://www.si.com/fannation/wrestling/wrestling-news/what-does-bryan-danielson-have-in-common-with-ted-williams-and-joe-dimaggio"><em>Kaynak</em></a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 257414, member: 71"] [CENTER][I]"Kış boyunca New Japan'in yazarı Gedo'ya 'Bu yıl G1'a katılmayı çok isterim' dedim! Japonya'da Zack Sabre ile güreşmiştim. Çok heyecanlıydım. Her şey bir anda oldu." diyen Danielson, New Japan'in ünlü ama yorucu turnuvasında güreşme fırsatını uzun zamandır istiyordu. [ATTACH type="full"]8144[/ATTACH] Danielson ve Gedo, Osaka'da bir kış gecesi Edion Arena'daydılar, burada Danielson için gerçekler su yüzüne çıktı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Dynamite'a çıkacak olan Danielson, "Bunun mümkün olabileceğini düşünmek isterim. Zihnimde olasılıkları sınırlamıyorum. Ama pek olası görünmüyor." dedi. "Boynum şu anda pek iyi durumda değil. Yani sağlığım söz konusu. Ama Tony beni tüm yaz boyunca serbest bıraksa ve 'Git G1'a katıl' dese bile karımı ve çocuklarımı o kadar uzun süre yalnız bırakmak istemem. Karımın da bunun sağlığım için iyi olduğunu düşüneceğini sanmıyorum. Her zaman G1'a katılmak istemişimdir. Bunun benim için mümkün olup olmayacağını bilmiyorum." [ATTACH type="full"]8145[/ATTACH] Danielson devam etmekte olan G1 Climax'te güreşmeyecek. Bunun yerine, AEW için All In'in ana olayına odaklanmış durumda. Owen Hart Kupasını kazandıktan sonra, geçen yıl sakatlığı nedeniyle kaçırdığı Wembley Stadyumunda AEW dünya şampiyonluğu için Swerve Strickland ile karşılaşacak. Bunun hakkında Bryan Danielson: Danielson, "Swerve ile güreşmek çok özel olacak, inanılmaz bir şampiyon oldu ve o an için sabırsızlanıyorum."[/I] [URL='https://www.si.com/fannation/wrestling/wrestling-news/what-does-bryan-danielson-have-in-common-with-ted-williams-and-joe-dimaggio'][I]Kaynak[/I][/URL][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
Bryan Danielson Aslında G1'a Katılacakmış
Menü
Giriş yap
Kayıt ol