AEW Dynamite Tartışma Konusu | 31.07.2024


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Şovu American Şampiyonu MJF ile açıyoruz. MJF geldiği gibi seyircisiyle atıştıktan sonra tabii sözü Ospreay'e getiriyor. Onu deyim yerindeyse bir terörist olarak görüyor, burası ve kemer için bir tehditmiş Ospi. All In'de bir daha yeneceğini söylüyor. Bu sözlerin üzerine Will Ospreay buraya geliyor ve MJF hızlıca kaçıyor ringden. Koşa koşa arka alana giderken Ospreay onu bağırarak durduruyor. MJF'in bu kemeri hak etmediğini söylüyor. Kemerin tarihçesinden ve kimlerin bu kemeri kazandığından bahsediyor. Ospreay'in alevli promosunun ardından söz MJF'e geçiyor ve MJF de sonraki maç için Lance Archer'ı duyuruyor.

Will Ospreay def. Lance Archer

Maçtan sonra MJF ringe dalıp Ospreay'e saldırıyor. Yüzüğüyle Ospi'ye vurmak için beklerken Kyle Flethcer oraya geliyor ve MJF'i savuşturmayı başarıyor. Don Callis de Fletcher'ın yanında ve Fletcher, Callis'e dönerek Ospreay şu an aileden olmasa bile Ospreay ile kardeş olduklarından ve onun hep arkasını kollayacağından bahsediyor. Ardından sözlerini MJF'e yöneltiyor. MJF'in Amerika umurunda falan değilmiş kısaca ve MJF ile bir maç istiyor. MJF ise bu maçın haftaya gerçekleşeceğini söylüyor. Kyle'ın boynunu kıracağına ve onu kan gölünde yüzdüreceğini söylüyor sonrasında.

CMLL Dünya Kadınlar Şampiyonluğu Eliminator Maçı
Kris Statlander def. Willow Nightingale


Bryan Danielson ringe geliyor ve hatırı sayılır bir süreden sonra seyircisiyle buluşuyor. Ailesine kariyerini tam zamanlı bir adam olarak sonlandıracağına dair söz verdiğinden bahsediyor. AEW All In'de tüm zihnini, bedenini ve ruhunu vereceğine dair söz veriyor seyircilere. Bryan'ın sözü Swerve Strickland tarafından kesiliyor bu sırada. Swerve, Bryan'ın yapamadığını sürekli olarak kendisinin yaptığını dile getiriyor. Danielson'la işi bittiğinde Danielson yürüyemeyebilirmiş. Swerve All In'den kesinlikle şampiyon olarak çıkacağının sözünü veriyor. Bryan sözü alıyor bu sefer. Ve şok bir şey söylüyor. Eğer senden kemeri alamazsam bir daha güreşmeyeceğim diyor Swerve'e! Senin unvanın vs. benim kariyerim diyor Bryan ve sonrasında Swerve'e el uzatıyor. Swerve ise bu eli sıkıyor ve şartı kabul ediyor. Swerve son olarak ailene verdiğin sözü unutma diyor Bryan'a ve çarpıcı bir lafla segmenti sonlandırıyor.

Roderick Strong, The Beast Mortos, & RUSH def. The Conglomeration (Orange Cassidy, Mark Briscoe, & Tomohiro Ishii)

Kamille (w/ Mercedes Mone) def. Brittany Jade


Maçtan sonra Mone kısa bir promo kesiyor ve Kamille'e Mone Corporation'a hoş geldin diyor. Ardından sözü Britt Baker'a getiriyor ve EVP'lerin Baker'ı Comic-Con'da kendisine saldırdığı için uzaklaştırdığını açıklıyor.

Darby Allin def. Hangman Page
 

The PrinXe

#MaxiBall
Katılım
2 Tem 2023
Konular
228
Mesajlar
1,444
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
135
Konum
Ankara
Favori Güreşçi
Maxwell Jacob Friedman
MJF vs. Ospreay normalde dream feud ama çok erken. Build-Up olmadan feud ilerleyince kötü oldu, umarım All-In'de ring içiyle kurtarırlar bir nebze.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 6)
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: