RPG Rowan'ın Jilet Sevdası


Ensiferum

eater.of.worlds
Katılım
4 Tem 2023
Konular
57
Mesajlar
3,125
Beğeni sayısı
727
PG Nakit
120
lafayette, louisiana

Yaz güneşi yeşillikleri ısıtırken kameralar çimenlerin arasında sürünen toprak solucanına odaklanıyor. Solucan debelenerek yoluna devam ederken dev gibi bir bot yürürken solucanı eziyor ve çimlerin arasında ilerliyor. Otların hışırdama sesleri arasında kameralarımıza takılan figür bir ot kümesini yararak bir açıklığa çıkıyor. Figür elinde baltayla kenara çekilince açıklıktaki manzarayı görüyoruz.

qqjmAZCq_o.png


Sessizce oturan kadınlı erkekli bir insan grubu, dudağındaki morluğu kontrol eden Erick Rowan'a bakıyor. Braun Strowman da hemen arkadaki taşın üzerine oturmuş ve düşünceli bir vaziyette yere bakarken Bray Wyatt'ın gözükmesiyle beraber herkes dikkat kesiliyor. Braun, ağabeyine yerini bırakıyor ve Bray taşın üzerine tırmanıp çevresindeki kalabalık gruba bakıyor sırıtarak. Wyatt'ın gülümseyerek izlediği manzaraya dikkat kesiliyoruz, oduncu gömlekli iki adam kollarından tutarak sürükledikleri ve başlarına çuval geçirilmiş olan iki figürü kalabalığın ortasına seriyor. Figürlerin ellerinin ve ayaklarının bağlandığı da gözümüze çarpıyor.

pl3oFl7l_o.png


Komşular, bugün küçük aile toplantımızda değerli konukları ağırlayacağız. Komşuluk hukukuna göre, bazen masanızda o kadar ağır misafirler ağırlanır ki, kendi lokmanızdan artanı ona ayırmanız, kendi yattığınız yatağı onların emrine amade etmeniz gerekir. Misafirperverlik, güneyde bir din gibidir. Geleneklerimiz ve usullerimizin kökenleri zamanın başlangıcına kadar gider. Bizler, her zaman aramıza teşrif eden kuzeyli dostlarımıza iyi davranmakla ve memleketlerine döndükleri zaman nasıl da iyi karşılandıklarına dair hikayeler anlatmalarını sağlamakla mükellefiz. Bugün, ailemizin iki değerli konuğunu onlara layık şekilde karşılamak ve küçük bir sohbet etmek için sizleri bir araya getirdim. Zira, PAYBACK'te olanlardan sonra fark ettim ki bazılarınız, bu işi Erick ve Braun'dan daha iyi yapabileceğini düşünüyor. Bazılarınız, kardeşlerinin yüzündeki çiziklere, dudaklarındaki morluklara (Rowan'ı işaret ediyor Bray) bakıyor ve "daha iyisi olabilirdi" diye hayıflanıyor... Kardeşlerinize benim önümde, benim huzurumda tekrar bakın. Yüzlerindeki morluklara ve verdikleri mücadeleye bakın. Bu çocuklar, bu davanın delileri! Ülküleri uğruna kanamayı, ölmeyi ve öldürmeyi göze almış olan adamlar. Onlara bakın ve onları asla hakir görmeyin, tam aksine bağrınıza basın. Zira onlar, karşılarına rakip diye çıkarılan piyonları esip geçmelerine rağmen birisi satranç tahtasını ters çevirmeyi ve üçkağıtçılık yapmayı tercih etti. Onların hakkı olan zaferi çaldılar, Güney'e ait olan hesaplaşmayı bizim elimizden aldılar. Ve onlara çobanlık eden, onların bu soytarılıklarını teşvik eden "büyük ortak"ları… öyle bir ittifak düşünün ki PGW çatısı altında olan bitenden sonra birbirlerinden haberleri dahi yok. Kardeşlerinin ne durumda olduğunu televizyondan öğrenen bir ağabey düşünün. Kenny Omega'nın durumu, bundan ibaret... Ve bizler, gerçek bir ailenin, maddiyat ittifaklarına nasıl diz çöktürdüğünü tüm dünyaya göstereceğiz. Ama şimdi, misafirlerimize merhaba diyelim. Madamlar ve mösyöler... (Wyatt sırıtıyor pis pis) Size Matt ve Nick Jackson biraderleri veriyorum!

jBwgwNh5_o.png


Wyatt kahkahalar atarken Eli Cottonwood öne çıkıyor kalabalıktan ve figürlerden birinin ayağını çözüyor. Ardından ellerini çözerken figür başındaki çuvalı çıkarmak için hareket edince ellerini toprağa mıhlıyor ve tam surat bölgesine sert bir yumruk geçiriyor. Kafasını arka arkaya toprağa çarparken tok sesler çıkıyor. Kalabalık sessizce izler ve diğer figür kardeşinin attığı çığlıklar karşısında çaresizce yerde debelenirken Eli çuvalı çıkarıyor ve Nick Jackson'ın ortaya çıkıyor. Nick'in ağzının da bağlanmış olduğunu görüyoruz.

Kardeşler arasında ayrı gayrı olmaz. Kardeşinin çuvalını çıkarın, izleme imkanı bulsun.

Erick Rowan iki adım öne geliyor ve Matt Jackson olduğunu anladığımız figürün sırtına sert bir tekme attıktan sonra hışımla çuvalı çıkarıyor. Saçından tutup yüzünü kaldırıyor ve kardeşi Nick'in başına yürüyen Bray Wyatt'a çevirtiyor başını. Oraya doğru yaklaşan Wyatt, Nick'in başına eğiliyor. Sağ eliyle yavaşça Nick'in kafasını okşuyor.

Ufacık bir mesele, bazen ne kadar büyük hale geliyor öyle değil mi? Çok değil, bundan iki hafta önce, evlatlarımın üzerinizden buldozer gibi geçmesinden hemen önce her zamanki yaşantınızı devam ettiriyordunuz. Başka bir kıtada, başka insanların önünde sistem nasıl işliyorsa burada da aynı şekilde işler sanıyordunuz. Bizim kayığımız sağlam diyordunuz belki de kendi kendinize, elimizde kürek olduğu sürece istediğimiz yöne yüzdürürüz sanıyordunuz. Aslında bunu yapma imkanınız da vardı güzel çocuğum, küreklerinizi çekerek güvenli sularda istediğiniz kadar yolculuk etme şansınız vardı. Ama siz kıytırık teknenizi fırtınanın ortasına yüzdürmeyi tercih ettiniz. Dostunuz Kenny'e yaptığım şeyden sonra hesaplaşmak istediniz ve kardeşlerimin altına yürüyen yoluna barikat olmayı tercih ettiniz. Ve sonuç: Alabora... Ortada ne tekne kaldı, ne mürettebat.. Hala içinizde bir mücadele isteği olduğunu biliyorum. Bir kez daha aynı salı inşa eder ve yine küreklere asılır, işleri toparlarız diye hayaller kuruyorsunuz belki de. Ama artık bu hikaye son buluyor. Etrafına bir bak evlat, Goldust, Joe Gacy ve daha niceleri. Onların akıbeti sizler için hiç mi ibret olmadı? Bu topraklara giriş kolaydır, güneye in, arkanı şehre ver ve ağaçlar bir şekilde seni bana ulaştırır. Ama buradan çıkmak, daha önce başarılabilmiş bir şey değil. Aramızdaki sürtüşme benim için çok da önemli bir muharebe değildi. Sizin gözünüzü korkuttuktan sonra yolunuza devam etmenize izin verecektim. Çünkü benim meselem, kişilerle değil, nihai hedefle ilgili bir mesele. Ama artık benim ilgimi çektiniz. Sizler seçildiniz çocuklarım. Bray amcanıza karşı kılıçlarınıza davrandınız ve yazın bundan sonraki kısmı sizin için bir eziyetten farksız olacak. Dostunuz nerede? Sizinle iyi ve kötü bütün günlerde yan yana yürümeye aht etmiş kan kardeşiniz Kenny Omega nerede? Size kirli işini yaptırdı ve arabasına atladıktan sonra defolup gitti. Büyük ihtimalle sizi ele geçirdiğimizi dahi televizyondan öğrenecek. Sizin bu geçici dostluğunuz, gerçek bir kardeşliğin karşısına çıktığı zaman güneşin çehresine bakan kar gibi erir ve gider. Kardeşinle beraber dostun Kenny'nin de burayı iyi izlemesini istiyorum. Bilsinler ki, burada olan biten her şey benim tarafımdan gerçekleştirilse bile, aslında sizin suçunuz.

Wyatt yavaşça kalkıyor ve Braun'a bakıyor. Rowan sırıtarak Nick'i yüz üstü yatırıyor yere ve tişörtünü yırtarak sırtını açığa çıkarıyor. Braun, Erick'ten Nick'i devralıyor. Braun'un yere mıhladığı Nick'in başında dikilen Rowan yavaşça önlüğünün cebine uzanarak demir bir kutu çıkarıyor. Kutudaki bir şeyi yavaşça eline alan Rowan kağıdı açıyor ve kağıdın içerisinde keskin bir jilet olduğunu görüyoruz. Rowan yavaşça dilini jilete değdiriyor ve memnuniyetle sırıtıyor. Elindeki jileti işaret ve orta parmağının arasına sıkıştırdıktan sonra sırıtarak Nick'in sırtına doğru eğiliyor. Kamera, olay yerinden ıslık çalarak uzaklaşan Bray Wyatt'a odaklandığı için manzaranın geri kalanını göremesek de, açıklıktan gelen çığlık sesleri ormanı inletiyor. Kameralarımız kapanıyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: