Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #41'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 256519" data-attributes="member: 79"><p>Şovun açılışını The Miz yapmış, otorite figüründen beklendiği üzere. Kendi yazdığım şovlarda bile her şovu GM'e açtırmak istiyorum bende, o yüzden bununla bir sorunum yok. Fakat Miz'in hal ve hareketlerini kokumlarsak, ömrünün fazla uzun olmayacağını düşünüyorum nedense. Hem hala güreşçi olabilecek bir karakter olması hem de ilerleyen her şov biraz daha gerginleşip, işlerin içinden çıkamadığı bir hal alması sebebiyle fazla uzun ömürlü olmayacağı kanaatindeyim. Belki sonunu Roman Reigns veya Bloodline bile getirebilir. Bo Dallas'ın gelişi garip hissettirse de, konuşması öyle hissettirmedi. Uzun ömürlü olursa bu karakter, farklı şeyler izlettirebilir bize. Bakalım, onun da neler yapacağını sabırsızlıkla bekliyorum. Daniel Bryan kardeşliğe de geçmiş olsun dileklerimizi iletelim, senaryo icabı mı yoksa gerçek hayattaki yoğunluktan mı böyle oldu bilmiyorum ama tam da zirveye çıkıyordu adım adım. Eğer senaryoysa, zirveye çıkması tekrardan çok uzun sürmeyecektir, geri dönüşünü bekliyoruz. Aleister Black Babaninyo... ağabey 2v1 atıp, yine alnının akıyla çıkmış maçtan. Yeni dönem için güçlü adaylardan birisi o da, hatta bir aksilik olmazsa kemeri kazanabileceğini de düşünüyorum. Genelde maçlara ilk kendilerini atanlar kazanamıyor ama bakalım, bu sefer farklı beklentideyiz. Bu üçlü arasında çok garip bir dinamik var, iyi mi kötü mü olduğunu halen daha çözemedim. Ama fazla uzun süreceğini sanmıyorum, bu üçlünün arasından kendini PUREC'e atan kopar gider, diğer ikili debelenir hissi var biraz. Kimin kazanacağını kestirmek zor, promoları falan çok inceleyemiyorum şu süreçte ama Owens bir adım daha önde duruyor gibi geliyor. Bakalım, sonucunu merak ettiğim maçlardan. Tonga vs. Hardy maçının sonucu beni de şaşırttı herkes gibi, sonda güç gösterisi yapmış Another Me ikilisi ama mağlubiyet prestij götürdü hiç şüphesiz. İkilinin şu ara kemeri kaybetmesi çok kolay durmuyor, Summerslam'i de atlatacaklarını düşünüyorum daha sonrasında Bloodline'in iki oyuncusuna kaybedebilirler. Bakalım, beklemedeyiz çok kötü ilerlemiyor TT potası. Aleister Black şovun adamı oldu şüphesiz, önce kendisinin sonra yancılarının aldığı galibiyet. Büyük oynadı bu şovu, Omega'nın işin içine girmesi de okey. Wyatt'tan kemeri alabileceğini çok düşünmüyorum aslında ama 3v3 feudları izlemek keyifli oluyor genelde. Gerçi şirkette o kadar çok 3lü var ki Tag Team Championship, Trio Championship'e bile dönüşebilir günün sonunda. Bloodline segmenti kaliteli olmuş, Paul Heyman biraz geri planda kalmış ama aile yemeği olduğundan dolayı normal karşılıyorum bunu. Sikoa yine enforcer görevinde devam ediyor fakat görünmeyen adamın kim olduğu meraktan öldürttü, ben o kişinin Jey Uso olduğunu düşünüyorum nedense ama. Diğer isimler beni şok etmez çünkü veya maskot kontenjanından Angelico olabilir. Beklemedeyiz, açıklanır birkaç şov sonrasında diye umut ediyorum. Velveteen Dream'e bir değişikliğin şart olduğunu düşünüyorum, Daniels ile olan hikayeleri öyle boğmaya başladı ki Jericho'nun şu yaptığı şaklabanlıklar bile desteklettirdi kendini. Bence Dream bu maçı kazanıp, sonunda da kemeri alabilir ama bunu başka bir yolla yapması gerektiğine inanıyorum. Şu halini çekemiyoruz vallahi yalan mı söyleyelim. Meksika özel şovu da işleri değiştirir yalnız, söyleyelim onu da ehehehhe. Bu segment zamanında Teddy Long - Undertaker arasındaki segmenti hatırlattı. Wyatt'ın bu terbiyesizliği cezalandıracağı belliydi ama bunun dakikalar sonra olmasını beklemiyorduk, ağabey kalabalıkta yapılanın tenhada affı olmaz tarifesi çekmiş. Bu kazadan sonra neler olacağını pek kestiremiyorum ama Omega tarafının güç kaybettiği kesin, ben hala bir adım önde görüyorum Wyatt'ı ama bu da çok sert hamle be babacım. Ricardo Rodriguez... duygulandırdın be oğlum nerelerdeydin sen. Maçta birkaç güçlü aday vardı ama kazanmayı bilmişiz, günün sonunda x3'ü de tamamlarsak dünyalığımızı yapmış olacağız. Önümüzdeki şovlardan önce biraz vitesi arttırmayı düşünüyoruz rahatlayabilirsek, ekibin eline sağlık. Güzel şov olmuş, 4 puan çalışır benden.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 256519, member: 79"] Şovun açılışını The Miz yapmış, otorite figüründen beklendiği üzere. Kendi yazdığım şovlarda bile her şovu GM'e açtırmak istiyorum bende, o yüzden bununla bir sorunum yok. Fakat Miz'in hal ve hareketlerini kokumlarsak, ömrünün fazla uzun olmayacağını düşünüyorum nedense. Hem hala güreşçi olabilecek bir karakter olması hem de ilerleyen her şov biraz daha gerginleşip, işlerin içinden çıkamadığı bir hal alması sebebiyle fazla uzun ömürlü olmayacağı kanaatindeyim. Belki sonunu Roman Reigns veya Bloodline bile getirebilir. Bo Dallas'ın gelişi garip hissettirse de, konuşması öyle hissettirmedi. Uzun ömürlü olursa bu karakter, farklı şeyler izlettirebilir bize. Bakalım, onun da neler yapacağını sabırsızlıkla bekliyorum. Daniel Bryan kardeşliğe de geçmiş olsun dileklerimizi iletelim, senaryo icabı mı yoksa gerçek hayattaki yoğunluktan mı böyle oldu bilmiyorum ama tam da zirveye çıkıyordu adım adım. Eğer senaryoysa, zirveye çıkması tekrardan çok uzun sürmeyecektir, geri dönüşünü bekliyoruz. Aleister Black Babaninyo... ağabey 2v1 atıp, yine alnının akıyla çıkmış maçtan. Yeni dönem için güçlü adaylardan birisi o da, hatta bir aksilik olmazsa kemeri kazanabileceğini de düşünüyorum. Genelde maçlara ilk kendilerini atanlar kazanamıyor ama bakalım, bu sefer farklı beklentideyiz. Bu üçlü arasında çok garip bir dinamik var, iyi mi kötü mü olduğunu halen daha çözemedim. Ama fazla uzun süreceğini sanmıyorum, bu üçlünün arasından kendini PUREC'e atan kopar gider, diğer ikili debelenir hissi var biraz. Kimin kazanacağını kestirmek zor, promoları falan çok inceleyemiyorum şu süreçte ama Owens bir adım daha önde duruyor gibi geliyor. Bakalım, sonucunu merak ettiğim maçlardan. Tonga vs. Hardy maçının sonucu beni de şaşırttı herkes gibi, sonda güç gösterisi yapmış Another Me ikilisi ama mağlubiyet prestij götürdü hiç şüphesiz. İkilinin şu ara kemeri kaybetmesi çok kolay durmuyor, Summerslam'i de atlatacaklarını düşünüyorum daha sonrasında Bloodline'in iki oyuncusuna kaybedebilirler. Bakalım, beklemedeyiz çok kötü ilerlemiyor TT potası. Aleister Black şovun adamı oldu şüphesiz, önce kendisinin sonra yancılarının aldığı galibiyet. Büyük oynadı bu şovu, Omega'nın işin içine girmesi de okey. Wyatt'tan kemeri alabileceğini çok düşünmüyorum aslında ama 3v3 feudları izlemek keyifli oluyor genelde. Gerçi şirkette o kadar çok 3lü var ki Tag Team Championship, Trio Championship'e bile dönüşebilir günün sonunda. Bloodline segmenti kaliteli olmuş, Paul Heyman biraz geri planda kalmış ama aile yemeği olduğundan dolayı normal karşılıyorum bunu. Sikoa yine enforcer görevinde devam ediyor fakat görünmeyen adamın kim olduğu meraktan öldürttü, ben o kişinin Jey Uso olduğunu düşünüyorum nedense ama. Diğer isimler beni şok etmez çünkü veya maskot kontenjanından Angelico olabilir. Beklemedeyiz, açıklanır birkaç şov sonrasında diye umut ediyorum. Velveteen Dream'e bir değişikliğin şart olduğunu düşünüyorum, Daniels ile olan hikayeleri öyle boğmaya başladı ki Jericho'nun şu yaptığı şaklabanlıklar bile desteklettirdi kendini. Bence Dream bu maçı kazanıp, sonunda da kemeri alabilir ama bunu başka bir yolla yapması gerektiğine inanıyorum. Şu halini çekemiyoruz vallahi yalan mı söyleyelim. Meksika özel şovu da işleri değiştirir yalnız, söyleyelim onu da ehehehhe. Bu segment zamanında Teddy Long - Undertaker arasındaki segmenti hatırlattı. Wyatt'ın bu terbiyesizliği cezalandıracağı belliydi ama bunun dakikalar sonra olmasını beklemiyorduk, ağabey kalabalıkta yapılanın tenhada affı olmaz tarifesi çekmiş. Bu kazadan sonra neler olacağını pek kestiremiyorum ama Omega tarafının güç kaybettiği kesin, ben hala bir adım önde görüyorum Wyatt'ı ama bu da çok sert hamle be babacım. Ricardo Rodriguez... duygulandırdın be oğlum nerelerdeydin sen. Maçta birkaç güçlü aday vardı ama kazanmayı bilmişiz, günün sonunda x3'ü de tamamlarsak dünyalığımızı yapmış olacağız. Önümüzdeki şovlardan önce biraz vitesi arttırmayı düşünüyoruz rahatlayabilirsek, ekibin eline sağlık. Güzel şov olmuş, 4 puan çalışır benden. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #41'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap