RPG Interwiev with future PGW Champion


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
28
Mesajlar
1,050
Beğeni sayısı
277
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Kameralar arka alanda açılıyor ve Chris Brookes röportaj veriyor.

chris brookes backstage.PNG

Muhabir:
Chris Brookes, bu hafta yaşananlar hakkında ne düşünüyorsun?

Chris Brookes: Açıkçası The Miz’in GM olmasından beri bana şans vereceğini biliyordum. Çok da güzel bir şans verdi. Karşılığında da benden biraz rating istemiş olabilir. Bryan Danielson’a saldırdım ve bu Miz’in istediği şeydi. Sonunda sakatlanması sayın GM’mizin düşünmesi gereken bir riskti.

Muhabir: The Miz ile görüştükten hemen sonra Rhea Ripley’de senle görüştü, bu konu hakkındaki düşüncelerin neler?

Chris Brookes: Açıkçası Ripley’in benden ne istediğini anlamıyorum. Evet dedikleri mantıklı fakat onun dediği yoldan sadece PGW’da değil hayatın hiçbir yerinde başarılı olamazsın. Bu hayatta tek başına herkese karşı savaşmak zorundasın ve bu savaşın ganimetlerini de toplayabilecek bir pozisyonda olmalısın. İşte benim de yaptığım bu. Kendimi ganimeti toplayacak bir pozisyona getiriyorum. Bunu her elime mikrofon geçtiğinde belirtiyorum ve belirtmeye devam edeceğim, ben pislikten geldim ve bu bu pislik her zaman benim bir parçam olacak. Çünkü ben o sokaklardan ak kaşık olarak çıkmadım ama hayır İngiliz sokak serserilerin pisliğiyle de çıkmadım ya da Amerikalıların rezil çetelerinin pisliğiyle de çıkmadım. Dengeyi çok iyi bir şekilde ayarlayarak yükseldim. Bu dengeyle yükselmeye de devam edeceğim.

Muhabir: Peki bu hafta çıkacağın belki de kariyerinin en önemli maçı hakkında ne düşünüyorsun?

Chris Brookes: Aslında ne düşündüğümü söyledin, benim için o maç, o ringdeki çoğu kişiden daha önemli. Özellikle Mayhem, Venis ve Del Rio’dan kesinlikle daha önemli. Böyle güreşçiler PGW’ya yapışmış ve bırakmayan artık eski dönemin yıldızları. Sezon 2’ye ayak uyduramayacak seviyede güreşçiler, ama ben bu maçı herkesten daha fazla ciddiye alıyorum. Ben bu maça herkesten daha çok odaklıyım. Yeni yeni tepki vermeye başladığınız Del Rio’ya ilk defa acıyacaksınız, Venis’e bir daha hiçbir zaman gülemeyeceksiniz. Mayhem’in tekrar, tekrar ve tekrar başarısız olmasını göreceksiniz, bunda şaşırılacak bir şey yok. Bate ve Lumis’de bu maçın sadece figüranları olacaklar. Majör kemer şansını ilk maçımda Samoa Joe’ya karşı kaybettim ve bu bana verilen ikinci şans bunu da kaybetmeyeceğim. Bu arada ilk maçımı kaybettiğim Joe şu an nerelerde? Son duyduğuma göre artık şirkette bile değilmiş. Siz kaybettiğimi sansanızda ben burada kalıcıyım millet. Ben artık her hafta karşınıza çıkacak PGW’ın süperstarıyım. Daha fazla soru kabul etmiyorum.

Chris Brookes kadrajdan çıkıyor ve kameralar kapanıyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: