AEW AEW: Blood & Guts Tartışma Konusu | 24.07.2024


Bero

﷽﷽﷽
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,616
Mesajlar
4,242
Beğeni sayısı
1,403
PG Nakit
3,750
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
MJF Ringde

MJF geçen hafta Will Ospreay'i yenmenin sevincini yaşıyor ve AEW Dünya Şampiyonluğunu unutmadığını açıkça belirtiyor. Spot ışıkları kendi üzerindeyken bir elmas gibi parladığını söylüyor. Ospreay'in spot ışıkları altında eridiğini ve Ospreay'i hiç terlemeden yendiğini söyledi. Ospreay ile yaptığı maçın aldığı övgülerle övünüyor ve ardından Ospreay'e birkaç atış yapıyor.

MJF, Ospreay ile alay eder ve onunla bir erkek gibi yüzleşmesini söyler. Ona değersiz diyor, ardından AEW Uluslararası Şampiyonunun etrafında geçit töreni yapıyor ve Ospreay ile alay etmeye devam ediyor. Ospreay gibi sıkı çalışmanın taraftarlar gibi fakirler için olduğunu söylüyor, ardından taraftarların Uluslararası Şampiyonluğu sevdiğini çünkü uluslararası yetenekler için olduğunu söylüyor. Üstün zekâsına, yeteneğine ve yetiştirilme tarzına yakışır bir unvanı hak ettiğini söylüyor.

MJF Uluslararası Şampiyonluğu bir çöp kutusuna atar, ardından dünyanın en iyi güreşçisine ve ülkesine layık bir unvanı hak ettiğini söyler. Ardından yeni AEW Amerikan Şampiyonluğunu ortaya çıkarmak için bir masanın üzerine yerleştirilmiş bir bezi açıyor. Ülkesiyle gurur duyduğunu gösterir ve kalabalığın üzerine flamalar ve Amerikan bayrağı yağarken yeni unvanını kaldırır.



Ospreay bir anda ortaya çıkar ve MJF'yi kör etmek ister, ancak MJF bunu yapamadan ringin dışına kayar. Ospreay, MJF'ye berbat bir insan olmak için elinden geleni yapabileceğini ama kimsenin buna ihtiyacı olmadığını söyler. MJF'nin geçen hafta kendisini yenme şeklinden duyduğu hayal kırıklığını dile getirir ve bunu "Dinamit" Elmas Yüzük olmadan yapamayacağını söyler. İyi haberleri olduğunu söylüyor ve ardından AEW All In'de AEW Amerikan Şampiyonluğu için rövanş maçına çıkacağını duyuruyor. Çöp kutusundan AEW Uluslararası Şampiyonasını alıp arkaya götürüyor.

Daha sonra sahne arkasına geçerek Team Elite ve Team AEW arasında takım üyelerinin Blood & Guts'a ilk kimin girmesine izin verileceğine dair yazı tura atıldığını görüyoruz. Daha sonra Elitlerin Christopher Daniels'ın üzerinde durduğunu görüyoruz ve Matthew Jackson yazı tura atarak Elitlerin, "Cellat" Adam Page'in nerede olduğunu sorgularken kendilerine avantaj sağladığını ortaya çıkarıyor.

FTW Şampiyonluğu
Chris Jericho (c) def. Minoru

Dr. Britt Baker D.M.D def. Hikaru Shida

PAC def. Boulder

Blood & Guts Match
Team AEW def. Team Elite





 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
MJF, Ospreay feudu taşıyorda PAC'in bir contenderlik durumu vardı ve bu sefer memleketimde All-in de bulunacağım falan demişti. Adamı nasıl dahil edecekler acaba
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: