WWE RAW Tartışma Konusu | 23.07.2024


Akashi

the front man
Katılım
3 Tem 2023
Konular
632
Mesajlar
5,030
Beğeni sayısı
1,801
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Şovu Gunther açıyor. Priest'in şampiyon kapasitesine sahip olmadığını direk kemeri kendisine teslim etmesi gerektiğini falan söylüyor. Priest geliyor ve direkt saldırıyor Gunther'a. Bayağı bir brawl dönüyor arka alana falan taşan. En sonunda güvenlikler ayırıyor ikiliyi.

Bron Breakker def. Ilja Dragunov - Bron, harika geçen maçta Ilja aprondan üstüne atlamak isterken havada Spear vuruyor. Ilja dışarıda meyve suyuna dönünce hakemler bitiriyor ve Bron KO ile kazanıyor.

Judgement Day'in mekandayız. Dom, Rhea'nın Jey Uso'ya yanlamasından rahatsız olduğunu söylüyor. Rhea'da makara yapıyorum bir şey yok ortada diyor. Balor'da Dom'a kurtulmalısın temelli ondan diyor. Rhea'da bu bir şey fark ettirmeyecek diyor. Balor sen Jey'i mi savunuyorsun diye çıkışınca Rhea'da Dom'a beynini kullan falan diyor. Balor büyük oyunu görmüş gibi. Sen yine de indir diyor Rhea gidince.

Sonya Deville def. Lyra Valkyria - Diğerleri dışarıda birbirine girince fırsattan istifade Devil's Advocate ile alıyor Sonya.

Garip bir Wyatt Sicks teaserı giriyor.

Punk baba geliyor ve TEMİZE ÇIKMIŞ. Drew'u çağırıyor Drew gelip istemiyoruma falan yatıyor da meğerse Green Bey için fazlaymış bu maç. Adam Pearce geliyor ve Summerslam'e Punk vs McIntyre duyuruyor. Hakem de Seth Rollins olacakmış. Seth geliyor seyirci gazlayıp gidiyor.

Judgement Day arkada Jey'i ararken Liv Morgan yanlıyor Dom'a. Finn de gelip 10 saniye boş bırakmaya gelmiyorsun falan diyor.

Sami Zayn arkada Bron'a seslenirken Judgement Day'in arkada Jey Uso'ya saldırdığını görüyor ve gidip yardım ediyor.

Final Testament def. Woods & Tozawa & Otis - Kross fişini çekiyor Woods'un.

Maçtan sonra Chad Gable geliyor Creed Brothers ile beraber. Gable son kez sizi ekibe çağırıyorum diyor hayır cevabı alınca da saldırıyorlar Otis ve Tozawa'ya. Wyatt Sicks ekibi ringin dışında beliriyor birden fakat bir eksik var. Howdy arkadan gelip ringdeki Gable'a Sister Abigail vuruyor ve kayboluyorlar.

Sheamus, Bronson Reed vs Pete Dunne maçı başlamadan ikisini de dağıtıyor ringe gelip.

Rhea gelip ekibe noldu diyor Balor'da saygızlıktan bıktığını Zayn ve Uso'ya karşı ben ve JD diyor. Rhea gelip Jey'e kimse dokunmayacak diyor. Tartışma devam edince Dom'u alıp ringe gidiyor. Ringde Liv'e Dom'u istiyorsan gel de al diyor. Liv seyircilerin arasında Dom'a iş atıyor Dom'da tam aksi karşılık verince ağlıyor ve gidiyor Liv. Rhea'da Dom'u yalıyor?

Zelina Vega def. Zoey Stark - Ring dışında yine arbede oluyor. Yenge Code Red ile çözüyor maçı.

Woods Pearce'ın yanında Kross ile maç istiyor. Pearce okeyliyor daha sonra Drew geliyor. Drew Seth'in hakem olmasından rahatsız olduğunu söylüyor Pearce'da hakemlere saldırmasaydın o zaman diyor.

Uso & Zayn def. JD & Balor - Uso Splash ile kazanıyor ikili. Breakker birden fırlayıp Zayn'e Spear vuruyor ve şov bitiyor.​
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: