RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟏: "𝑡𝑎𝑘𝑙𝑖𝑡"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
259
Mesajlar
836
Beğeni sayısı
2,141
PG Nakit
0
3LGy0S.jpg


PAYBACK #41
26 Temmuz Cuma, 21:00 - C
Marietta, Georgia
Georgia Arena

Şov Öncesi Bilmeniz Gereken Haber


ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER
1- Komşu kızı

2- PURE kemerinin kaderi

3- Aile yemeğinde neler konuşuldu?

4- Tag Team Championship #1 Contender's Match
House of Black vs. Wyatt Family

5- Main Event: PGW Championship #1 Contender's Match
Alberto Del Rio vs. Chris Brookes vs. Dexter Lumis vs. Johnny Mayhem vs. Tyler Bate vs. Val Venis

EXCLUSIVE
166987543.jpg


Manzaradan anlaşıldığı üzere Val Venis'in bahçesindeyiz. Günlük güneşlik bir hava, ancak Venis'in içi parçalı bulutlu. Havuz kenarındaki şezlongda yağını sürmüş güneşleniyor. Yarı uykulu vaziyetini bozan, karşı bahçeden gelen sesler oluyor. Mary ve ablası tartışma halinde. Val Venis, Mary'i düşünüyor. O günden beri tek bir kelime bile konuşmadılar. Ne zaman denk gelseler en azından bazı konulara açıklık getirmek isteyen Val onun dikkatini çekmeye çalışsa da, Mary onu görmezden geliyor. Val, şezlongdan kalkıp iki bahçeyi ayıran görkemli çite yaklaşıyor. Mary ve ablasının yeni dizayn ettirdikleri havuzlarının yanına sallanan kanepe çekmek için çabaladıklarını görüyor. İkisinin bunu yapması imkansız.

Mary'nin Ablası: Neden O'nu çağırmadığımızı anlamıyorum.

Val hızlı adımlarla yan bahçeye girip yardıma koşar. Belli etmese de Mary'nin bakışlarındaki rahatsızlığı fark eder. Venis'in yardımıyla bahçeyi düzenledikten sonra Mary'nin ablası onları yalnız bırakır ve O'nunla baş başa kalmaktan huzursuzluğu giderek artan Venis, birkaç saniyedir göz kontağı kurmaya çalışan Mary'nin delici bakışlarına takılır.

Gergin Görünüşlü Kadın: Merhaba.

Val Venis: Merhaba?

Gergin Görünüşlü Kadın, eliyle yandaki villayı işaret etti. "Yeni komşunuzum. Siz de eşinizle beraber burada oturuyorsunuz sanırım?"

Val Venis: Eşim mi? Oh, hayır... Yani evet! Burada oturuyorum, tek başıma.

Kadın elini uzatır.

Gergin Görünüşlü Kadın: Ben Mary. Tanıştığıma memnun oldum. Ablamla beraber dün taşındık.

Kalemi nazikçe bırakıp bir shot daha yuvarladı. Bir sanat eseri kaygısıyla, beğenmek için göz hizasına kaldırıp kontrol etti. Koca sayfada kısa yazılar. Ne israf ama! Kariyerinin muhtemel sonuna uygun düşecek cinsten.

???: İçinde bir şair olduğunu bilmiyordum!

Ağzı kulaklarında Mary, çitin arkasından sesleniyor. Bir süre önce Val'e komşu olmuş ve o gün bugündür bir fırsatını bulup laf atıyordu. Bu kadar yakın olmalarına rağmen, Mary Venis'in ilgisini çekmemişti. Bu yüzden ona yüz vermiyordu. Güzel değildi. Vasat veya vasat altıydı. Seksi de sayılmazdı. Çok zayıftı. Venis, onu becerirken kemiklerinin penisini sıkıştırdığını hayal etti... Ölü becermek gibi bir şey olurdu bunu yapmak.

Geceyarısına yaklaşıyordu. Val için bile harika bir yemek olmuş, beklediğinden çok eğlenmişti. Komşular teker teker yolcu edildi. Sofra toplandı. Venis 4 saat önce varlığından bile bihaber olduğu sıkı ahbabını uğurlamanın ardından evine döndüğünde içeriden sesler geliyordu. Mary, bulaşıkları yıkıyordu.

Val Venis: Tanrı aşkına, git evine yat.
Mary: Olur mu canım? O kadar ağırladın misafirlerimi.
Val Venis: Ciddiyim. Bırak kalsın. Yeterince yorulduk. Yarın toparla-

Venis, durması için Mary'nin eline dokunduğunda sahiden de durdu. Fakat bir sessizlik oluştu. Birbirlerine baktılar. Mary yavaşça yaklaştı, Venis'in dudaklarına yapıştı. Birkaç litrelik alkolden sonra bile çekici görünmüyordu. Telaşsız ve tutkulu bir öpücüktü, kemiksiz.

Mary: Seni seviyorum.

Venis, onu kollarından tutarak uzaklaştırdı. Birkaç saniye öylece, suratlarından demin ne yaptıkları hakkında birbirlerini tarttılar.

Val Venis: Hayır, sorun değil. Sadece.. yoruldum Mary. Anlıyor musun? Dinlenelim.
Mary: Evet.

Mary hışımla evden çıkarken...

Val Venis: Mary!

Mary durup döndü.

Val Venis: Biz birlikte olamayız. Eğer böyle bir beklentin varsa...

Mary, lafını bitirmesini beklemeden evden çıktı.

Mary: Yardımın için teşe-

mabx3yg.png


Val Venis: Özür dilerim Mary.

Mary: Geçmişte kaldı. Konuş-

Val Venis: Seni kırmak istemedim. Ne hissettiğim konusunda emin değilken bir hata yapmaktan korktum. Öfkeni anlıyorum, sen de beni anla.

Mary: (Derin bir nefes alır.) Öfkeli değilim. Bir fahişe gibi kullanılıp atılmaktansa bana karşı dürüst olmana saygı duydum.

Val Venis: Sana karşı böyle düşüncelerim yok.

Cristin-Milioti-as-Emma.jpg


Mary: Biliyorum. Çünkü seni artık tanıyorum Val. Tanıştığımızda kim olduğun hakkında bir fikrim yoktu. Şimdiyse nereye bakması gerektiğini bilen biri olarak seni tanıyorum. Güvenilir bir adam değilsin. Senin gibi birine karşı ciddi şeyler beslediğim için kendimden utanıyorum. Gerçek kadınlar sevmesini bilip koruyan gerçek erkeklerden hoşlanır; sorumluluk almaktan korkan çocuklardan değil. Artık benden uzak dur.

Bir süre öylece bakışıyorlar. Sözler ağır olsa da sessizlik Venis'in lehine. Cevap vermeden bahçeden çıkıyor.

9ti81m2.jpg


PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK BÖLÜM 41 BAŞLIYOOOOOORRRR!!!


AWEEEEESOMEEE!

021_PAY_04302017hm_480--4e98f59c798648a2d71d11b91116fd92.jpg


I Came To Play çalıyor. The Miz ve Maryse girişte. GM ağır adımlarla ringe ilerlerken seyirciye selam veriyor.

Michael Cole: PAYBACK 41'e hoş geldiniz sevgili seyirciler. Ben Michael Cole. Yanımda spiker arkadaşım JBL bulunuyor. Merhaba JBL. Şova hoş geldin.

JBL: Hoş bulduk Michael. Arenada güzel bir atmosfer var. Bu gece yaşanacak olayları merakla bekliyorum. Özellikle Wyatt Family vs. House of Black maçı nefes kesiyor.

Michael Cole: Ben de John. Takımlar şampiyonluğunun akıbeti bu gece belli olacak. Bunun yanı sıra, PURE şampiyonu Bryan Danielson'un sakatlığı sonrası neler olacak, merak konusu.

JBL: Bunu şimdi öğreneceğiz gibi görünüyor.

The Miz ağır adımlarla aprona çıkıyor. Önce eşi sonra da kendisini ringin içine sokuyor. Sakince bir mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor.

025_PAY_04302017hm_499--5b00b7a98e21125db8f06a1d93859cc0.jpg


The Miz: PAYBACK 41'e hoş geldiniz!

Karışık tepkiler geliyor.

The Miz: PAYBACK... Benim şovum. Miz'in şovu. Her şey Miz kadar harika gidiyor, değil mi? (boo). Hadi ama! Bu kadar kötü olamazsınız! Geçen iki hafta yaşananlardan sonra bu gece buraya büyük bir merak ile bilet almış olmanız gerekiyor. Çünkü bu gece vitesi sona alıp gazı kökleyeceğiz. Bu gece hem PGW şampiyonluğu hem de takımlar şampiyonluğu için 1 numaralı adaylık maçları var. Kazanan kişiler SummerSlam'de yerlerini alacaklar. Sizin bohem hayatınızda bundan daha heyecanlı ne olabilir ki? (Karışık tepkiler gelmeye devam ediyor). Beni yuhalamayı kesin ve beni ve kararlarımı kabullenin! (çok ciddi bir şekilde söylüyor Miz) ACKNOWLEDGE ME!

Yoğun bir cheer geliyor. Miz gülüyor, neredeyse kahkaha atacak.

The Miz: Roman Reigns... Bu adam her ne kadar benden nefret etse de bana ve kurallarıma karşı çıkmıyor. En azından şu ana kadar aldığı net bir aksiyon yok. Bu sebeple Roman ile şu an iyi geçiniyor olabiliriz. Fakat biraz sonra açıklayacağım maç silsilesinde kendisi yer almayacağı için benden daha da nefret etmesi olası. Belki de bu bağ bu gece kopabilir. Ne diyorsun Roman? Miz sana maç vermediği için onu dövecek misin? Ya da kuzenine söylersin ve o çaylak GM'i kovar! Umrumda bile değil Roman, ben buraya sizin gibi yarım akıllıları yönetmeye geldim ve ringdeki Miz'in aksine birkaç laf sözden sonra sana veya senin gibilere boyun eğmeyeceğim. Bunu böyle bil!

Seyircilerden cheer geliyor.

JBL: Michael, Miz'de bir haller var sanki. Kendisi bile Miz'in bu şekilde olmadığının farkında.

Michael Cole: Her daim harika bir güreşçiydi Miz, şimdi de GM olarak muhteşem devam ediyor.

JBL: Öfkeli görünüyor Michael. Miz her daim sakin ve stratejik konuşan birisiydi. Miz'i ilk defa öfkeli görüyorum.

Spiker masası konuşmaya devam ederken Miz de kaldığı yerden devam ediyor.

The Miz: Ne diyorduk? Maçlar silsilesi... Boşa çıkacak bir kemer için eleme maçları olacak. Buna hazır mısınız?

Seyircilerden yeniden olumlu reaksiyon geliyor. Miz devam ediyor.

The Miz: Bryan Danielson... Üzgünüm adamım, Vacant seni bu gece yendi ve kemerini kazandı. Fakat buna kimse şaşırmadı. GM'liği bir kenara bırakırsak, bir dostun ve ilk mentörlerinden biri olarak bunu söylüyorum: BELLİYDİ! Ringde bu denli hareketli olup bu yaşlarda güreşmeye devam edersen doğal olarak kaslarını yıpratırsın. Sana her zaman daha sakin güreşmeni söylemiştim. The Miz'i örnek alabilirdin! Fakat beni hiçbir zaman dinlemedin. Sonuçlarına katlanmaya devam edeceksin gibi görünüyor. GM olarak açıklamamı yapmam gerekirse, SummerSlam'de PURE kemeri için bir Fatal 4 Way maçı yapacağız. Bu gece ve önümüzdeki 3 hafta boyunca, yapılacak 4 adet eleme maçını kazanan güreşçiler bu maçta yer almaya hak kazanacaklar. Şimdilik isimleri anons etmeyeceğim. Çünkü-

Bu sırada bir müzik duyuluyor.


Bo-Dallas-WWE-Entrance-960x540.jpg
intro-import.jpg


BO DALLAS! Bo Dallas girişte görünüyor. Seyirciden karışık tepkiler gelirken Dallas oldukça mutlu bir şekilde girişte görünüyor. Gülümseyerek ilerliyor, sonra ringe giriyor. The Miz'in karşısına geçiyor. El sıkışıyorlar. Dallas, sonrasında elindeki mikrofonuyla konuşmaya başlıyor.

bo-dallas.jpg


Bo Dallas: Bryan Danielson. (elini göğsüne götürüyor). Kendi adıma sana teşekkür ediyorum. Öncelikle, geçen hafta bize sunduğun keyifli maç için çok teşekkür ederim. WrestleMania'yı izledim, bize harika bir atmosfer ve muhteşem bir PURE maçı izlettin, bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu güne kadar PGW için verdiğin tüm gayretler için minnettarım. Haydi, hep beraber Bryan Danielson'a hak ettiğini verelim ve ona teşekkür edelim!

Arenada karışık reaksiyonlar geliyor. Genel olarak seyirciler yuhalama ile tepki verirken küçük bir bölüm THANK YOU BRYAN diyor. Bu sırada Bo Dallas da o küçük grupla senkronize bir şekilde THANK YOU BRYAN diyor. The Miz ise neler olduğuna anlam vermeye çalışıyor.

Bo Dallas: Kalbimin seninle olduğunu bilmeni isterim Bryan. Her zamankinden daha güçlü bir şekilde aramıza dönecek ve bizlere o muhteşem Buisaiku Knee'lerinden kesitler sunacaksın! Yanındayım Bryan. Yanındayız! O kemeri senin için kazanacağım ve sana hediye edeceğim. BOLIEVE THAT DUDE!

Arenadan yuhalamalar geliyor. Bo Dallas 32 dişini göstererek gülüyor. Oldukça neşeli. The Miz onu bölüyor.

023_PAY_04302017hm_493--2560493ec167655b22c77047b26bafd6.jpg


The Miz: Maçları anons etmeyeceğim ama, senin bu maçlar silsilesinde olduğunu zannetmiyorum Bo. Üzgünüm adamım. PGW'ye hoş geldin, fakat burası kolay süre alabileceğin bir şirket değil. Mesela, bu gece için sana ayıracak daha fazla vaktimiz yok. Başlayacak turnuvada yerimiz olmadığı gibi. Şimdi, müsaadenle ilk eleme maçı reklamlardan hemen sonra başlayacak.

Bo Dallas: Olsun Mikey. Bo Dallas'ın galibiyet serüveni bu hafta olmazsa gelecek hafta başlar. Hiç üzülmüyorum. Aksine, gelecek hafta için oldukça enerjiğim! Benimle sözleşme imzaladığınız için size minnettarım. Bu benim için oldukça önemliydi. Bu yüzden bu haftalık böyle olsun diyebilirim.

Bo Dallas alabildiğine gülümsüyor. Ringden inmeye hazırlanırken birden duruyor! Alaycı gözlerle onu süzen The Miz'e bakıyor.

Bo Dallas: Miz!?

The Miz: Evet Bo?

Bo Dallas: Seni tebrik edemedim. GM'liğe hızlı başladın. Harika ilerliyorsun. Kalbinin sesini dinlediğin sürece PGW'ye çağ atl-

The Miz: YETER BO! YETER! TAMAM!

Bo sırıtmaya devam ediyor ama bu, incinme sırıtması. Miz'e bir şey demeden boynunu eğip ringden iniyor. Arkada I Came To Play çalarken Dallas, birden geliyor ve Miz'e sarılıyor! Teşekkür ediyor. Miz ise ne yapacağını bilemez bir halde Dallas'a bakıyor. Reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif


Reklamların sona ermesiyle şovumuz kaldığı yerden sürüyor. Kameralar arenaya açılıyor ve birkaç farklı seyirciyi görüntülüyor. Herkes şovun ne şekilde devam edeceğini merak ederken, bu merakı gideren bir gelişme oluyor çünkü bir şarkı işitir oluyoruz.


gejn7jm.jpg


İlk olarak gelen Jimmy Uso! Arenada çalan şarkı bir süre ilerledikten sonra arka alandan geliyor! Jimmy'nin, Stage'de durup seyirci kitlesini incelediği sırada anonsör maçın ve sonra da Jimmy'i anons ediyor. Jimmy tempolu adımlarla ringin yolunu tutuyor. Kısa süre içerisinde ringe varan Jimmy, ringe girmek yerine ringe bakıyor uzun uzun. Kendi kendine bir süre konuştuktan sonra Apron'a atlıyor. Sonrasında iplerin arasından ringe giriyor ve köşeye yöneliyor. Second-rope'ye çıktıktan sonra Taunt'unu gerçekleştiriyor! Sonrasında rakiplerini beklemek üzere hakemin kendisine işaret ettiği köşeye geçiyor.


9q4ijg6.jpg


Şarkının duyulmasıyla arena ışıkları kesiliyor. Bu Solo Sikoa'nın arka alandan gelip, Stage'de durmasına kadar sürüyor! Solo Sikoa burada! Aşırı motive bir biçimde arka alandan geliyor, iki eliyle kafasındaki havluyu düzelttiğini; kendi kendine bağırdığını gözlemliyoruz. Gözlerini ring içindeki Jimmy'den bir an bile olsun ayırmadan ringe doğru ilerliyor. Bakışlarının oldukça agresif olduğunu söylemek mümkün. Fazla geçmeden ringe varan Solo, çelik basamaklara yöneliyor ve onun önünde duruyor. Havlusunu başından alıp, omzuna koyduktan sonra çelik basamağa iki eliyle vuruyor ve sonrasında onu kullanarak Apron'a çıkıyor. Apron'a çıktığı esnada omzundaki havluyu, Turnbuckle Pad'i ile Ring-post'unu bağlayan metalin üstüne bırakıyor ve iplerin arasından ringe giriyor. Kendisini uzaktan çeken kameraya doğru bakarak Taunt yapmasının ardından kendi köşesine geçiyor.


83x282t.jpg


Şarkı çalmadan evvel arenadaki ışıklar tamamen kapatılıyor. Zifiri karanlıkta bir süre beklememizin ardından yalnızca Stage'nin bir noktasını aydınlatan spot ışıkları açılıyor. Bu spot ışıklarının açıldığı yerde ise o isim var, bu Malakai Black! Hareketsiz bir durumda, yüzünde ise maskesi bulunmakta. Oturur pozisyonda bulunan Malakai ayağa kalkıyor. Malakai'nin ayağa kalkmasıyla birlikte ışıklar kırmızıya dönüyor. Kısa süre içerisinde ringe varıyor ve duruyor. Malakai'nin yürümeyi kesmesiyle arenadaki bütün ışıklandırmalar tekrardan kesiliyor. Zifiri karanlık durumu tekrardan mevcut. Yalnızca belli bir noktayı aydınlatan spot ışığı, bu sefer bir köşeyi aydınlatıyor. Bir ayağı Second-rope'de, diğer ayağı da Top-rope'de olacak şekilde Malakai'yi aydınlatıyor! Işıklar bir kez daha gidiyor! Bir süre sonra tekrar geldiğinde Malakai'nin ring ortasında oturduğunu görüyoruz. Malakai yüzündeki maskeyi çıkartıyor! Uzun uzun etrafını izlemesinin ardından ayağa kalkıyor ve köşesine geçiyor. Işıklar da düzeliyor.

Bütün güreşçiler ringdeki yerlerini alıyorlar ve birbirlerini süzüyorlar. Bu bakışmalar esnasında Jimmy ile Solo arasında geçen bakışmanın ortalama üstünde sürdüğünü, sonrasında eş zamanlı olarak Malakai'ye dönmeleri dikkatimizi çekiyor. Her neyse, hakem önce Malakai'nin, sonra Solo'nun ve en son olarak da Jimmy'nin yanına gidiyor. Onları teker teker kontrol ettikten sonra ringin tam orta noktasına geçiyor. Güreşçilere son bir kez bakış atmasının ardından elini havaya kaldırıyor ve maçın başlangıcına işaret eden işareti veriyor!

PGW Pure Championship Qualifying Triple Threat Match
Jimmy Uso vs. Malakai Black vs. Solo Sikoa


jey-uso-solo-sikoa-april-8-a.jpg
fxm7681.jpg


Jimmy ile Solo birbirlerine yaklaşıyorlar. Çok yakından face to face yapıyorlar ve MALAKAI'YE SALDIRIYORLAR! HİÇ KİMSE BUNU BEKLEMİYORDU! İki kardeş birlik oluyorlar. Üst üste yumruklar ile Malakai'yi yere yığmalarının ardından, yerde bir süre tekmeliyorlar. Bunu Solo'nun, Malakai'yi saçından tutarak kaldırması ve karşılarındaki köşeye tüm gücüyle göndermesiyle yarıda kesiyor. Malakai sırtını sert bir şekilde köşeye çarpmasının ardından orada yaslanarak dinleniyor. Diğer tarafa döndüğümüzde, Jimmy'nin; Solo'yu köşeye gönderdiğini görüyoruz. Yaptıkları bu hamle ile Solo'nun daha da ivmelenmesine ve yaptığı Corner Back Thump'ın daha fazla etkimesine yol açıyorlar! Malakai aldığı bu darbeden sonra yere düşüyor, yerde oturur bir şekilde köşeye yaslanıyor. Bununla beraber Jimmy'nin koşmaya başladığını ve Corner Hip Attack yaptığını görüyoruz! Malakai'nin dinlenmesine fırsat tanımıyorlar, Solo'nun rakibini saçından kaldırdığını ve ona Samoan Spike yaptığını görüyoruz! Bunun üstüne de yuvarlanarak kendisini ringin dışına bırakıyor. İçeride yalnızca Jimmy ile Solo kalıyor. Bu ikili arasındaki düello ise karşılıklı yumruklar eşliğinde başlıyor. Jimmy, Solo, Jimmy Solo... Art arda birbirlerine yumruk atıyorlar ve birbirlerini yıldırmaya çalışıyorlar. En sonunda Jimmy'nin attığı bir yumruğun üstüne bir yumruk eklemesiyle üstün çıkan belli oluyor. Jimmy afallamış olan rakibini iplere doğru yolluyor. Solo iplerden sekmesinin ardından rakibine Big Boot yapıyor! Çekildi!

Jimmy+Uso+-+Dragon+Whip.gif


Solo hızla arkası dönmesiyle Superkick ile yüzleşmesi bir oluyor! Jimmy direkt rakibinin tek bacağını kaldırıyor, 1... 2... KICKOUT! Jimmy dişlerini sıkarak ayağa kalkıyor. Rakibini de saçından tutarak ayağa kaldırdıktan sonra iplere yolluyor. Solo iplerden sekiyor, Jimmy'den Clothesline! Hayır, Solo eğilerek bundan kurtuluyor fakat koşuşunu sonlandırmıyor. Tekrardan iplerden sekiyor. İplerden sekiyor? Malakai! Malakai bacağından çekerek Solo'nun yüzüstü yere düşmesine yol açtıktan sonra onu kendi yanına, ringin dışına çekiyor. Ona direkt yumruklar atıyor, ne? Jimmy'den Suicide Dive! Ringin dışındaki isim de yerde, Jimmy ise iyice alevlenmiş durumda! Jimmy, yerdeki Malakai'yi ayağa kaldırıyor ve onu ringin içine sokuyor. Kendisi de hızla ringin içine giriyor ve kendisini zor bela köşeye atan rakibine gidiyor. Second-rope'ye çıkarak altındaki rakibine yumruklar atmaya başlıyor, seyirciler sayıyorlar! 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10! 10? Malakai rakibini ittiriyor! Jimmy, Second-rope'den ring matına oturuyor kıç üstü! Jimmy acı içinde kalçasını tutarken, Malakai'nin kendisini hızla toparlandığını ve rakibine Low Enzuigiri yapıyor! Hayır, Jimmy ani bir yere uzanış ile bundan kurtuluyor. İki isim de vakit kaybetmeden ayaklanıyorlar, Malakai hamle yapma girişimindeyken... Solo arkadan geliyor ve Back Suplex yapıyor! O da neydi öyle? Malakai ayakları yerden kesildiği esnada Missile Dropkick şeklinde Jimmy'e vuruyor ayaklarını! Diğer taraftan da Solo, Back Suplex'ini tamamlıyor! Az önceki hareketin etkisiyle iplere kadar savrulan Jimmy, iplerden dönüyor ve Big Boot yapıyor! Solo rakibinin ayağını havada yakaladıktan sonra onu kendi ekseni etrafında 360 derece döndürüyor... Tam tur dönen Jimmy'den Enzuigiri!

AVvXsEhh0PKvH6bg7vWsIXeHDmxxs8C8wRwzG3qO0EdkuwhNjfczoejHJO2mubOfo-v-X70ZgMANiqrpvAubySbvnMFVGRXX2I3no60x39v4Nquq2Xk0IPy7txwiN1AVq6XCWSwuF0e0YSK7bSbUVASnQ_gpRaJHHYoBLaw0V6AOhsOk4PLPQagkV7shQ_IS=s320


Jimmy, hızla onun tek bacağını havaya kaldırıyor, hakem sayıyor. 1... 2... Malakai bozdu! Jimmy öfkesiyle ayağa kalktıktan sonra Malakai'yi iplere gönderiyor! Hayır, Malakai onu iplere yolluyor fakat onunla birlikte koşmayı eksik etmiyor. Jimmy iplerden sekiyor, hemen arkasından iplerden seken Malakai olacak. Jimmy karşısında rakibini göremeyince direkt arkasına dönüyor, bu süreçte Malakai iplerden sekmiş oluyor. Jimmy'den Lariat! Başarılı değil! Malakai eğilerek bu hareketten kurtulduktan sonra rakibine German Suplex yapıyor! Köprü kurarak tuşa gidiyor, hakem sayıyor. 1... 2... Kickout! Jimmy yuvarlanarak kendisini ringin dışına bırakırken, Malakai; Solo'ya yöneliyor. Tek dizinin üstünde, neredeyse ayağa kalkacak hâlde olan Solo'ya hamlesini yapacakken... Solo'dan ani bir çıkış, atak! Rakibinin karnına attığı tekmeler ile onu yıldırmaya yelteniyor fakat Malakai Knee Strike'ı ile bu girişimin önünü kesiyor. Solo olduğu gibi yere yığılırken, Malakai iplere yöneliyor. İplerin arasından Apron'a geçmesinin ardından, Top-rope'ye çıkıyor. Bulunduğu noktada ayağa kalkıyor ve Diving Double Foot Stomp! Üstüne de taklası ile ayağa kalkıyor! Rakibinin ayağa kalkmasını bir süre bekliyor, o ayağa kalktığında da Exploder Suplex yapıyor! Bunun üstüne de... DARK RITUAL! Malakai tüm gücüyle sıkıştırıyor, zorluyor rakibini! Zaman geçtikçe Solo'nun acısı artıyor, kendisi bu acıya daha fazla dayanabilir mi, bilmiyoruz. Güçten düştü, düşecek. Bir süre sonra geldiğimiz noktada görüyoruz ki... Solo bitiyor ve elini havaya kaldırıyor...

o677tu6.png


JIMMY'DEN SUPERKICK! MALAKAI, SOLO'YU BIRAKIVERİYOR VE YERE YIĞILIYOR! JIMMY DİREKT RAKİBİNİN ÜSTÜNE ATIYOR KENDİSİNİ, HAKEM İSE SAYMAYA KOYULUYOR. 1... 2...

71s7miv.jpg


KURTULDU! Hâlâ daha bu maçın içerisinde! Jimmy daha ne yapmalı? Hırsıyla ayağa kalkıyor, Malakai'yi ayağa kaldırıyor. Onu ensesinden kavrayarak köşeye götürüyor ve kafasını Turnbuckle Pad'ine vuruyor! Sonrasında onu kaldırıyor ve Top-rope'ye oturtuyor. Rakibinin bacaklarını iplerin üstünden geçirdikten sonra kendisi de Second-rope'ye çıkıyor. Rakibinin kolunu kendi omzuna attıktan sonra sıradaki aşama Top-rope'de oluyor! Superplex gelecek! Bir saniye, bir saniye! Malakai'den yumruklar geliyor! Jimmy sersemlemiş durumda, Malakai rakibine bir ham... Jimmy'den Headbutt! Malakai'nin girişimi bölündü, Jimmy'den Superplex... Bir saniye, Solo da dahil oluyor! Jimmy'nin altına giriyor ve Powerbomb! Jimmy'den de Superplex! Solo, Malakai'nin bacağını kaldırıyor. 1... 2... KICKOUT! Jimmy'i deniyor bu sefer de, 1... 2... KICKOUT! SOLO ÇILDIRIYOR! Jimmy'nin yanı başında, onun ayağa kalkmasını bekliyor. Jimmy ayağa kalkıyor ve Samoan Drop geliyor! Malakai'ye de hakkını verecek! Onun kalkmasını hızlandırıyor destek olarak ve bir Samoan Drop da ona geliyor! Samoan Drop!

esfirva.jpg


MALAKAI DİRSEKLER ATIYOR! KAFASINA KAFASINA DİRSEKLER VURUYOR! SOLO YILIYOR VE MALAKAI'Yİ SERBEST BIRAKIYOR, MALAKAI'DEN SOLO'YA HIGH KNEE! SOLO YERE DÜŞECEK GİBİ OLUYOR FAKAT ONU ELİNDEN YAKALAYAN MALAKAI BUNA ENGEL OLUYOR VE İPLERE DOĞRU KOŞUYOR! İPLERDEN SEKİYOR VE RAKİBİNE RUNNİNG KNEE STRIKE YAPIYOR! DİĞER TARAFINA DÖNÜYOR, BU SEFER AYAĞA KALKMAKTA OLAN JIMMY VAR... JIMMY AYAĞA KALKIYOR VE BİR RUNNING KNEE STRIKE DA ONA GELİYOR!

sarxevm.png


BUNUN ÜSTÜNE... YERDE YÜZÜSTÜ YATAN BİR JIMMY VAR. MALAKAI AYAĞININ ÜST TABANINI ONUN ÇENESİNE KOYDUKTAN SONRA ONU AYAĞA KALDIRIYOR BU ŞEKİLDE... BİR SÜRE SONRA RAKİBİNİ TAMAMEN AYAĞA KALDIRIYOR VE ONA... BLACK MASS YAPIYOR!

BU HAREKET BAŞARILI OLDU! MALAKAI RAKİBİNİN TEK BACAĞINI HAVAYA KALDIRIYOR VE HAKEM SAYIYOR. 1... 2...

3!

Kazanan: Malakai Black

4hs3dka.jpg


Bu maçı kazanan isim Malakai Black oluyor! Solo ve Jimmy'i alt ederek SummerSlam'de PGW Pure Championship için gerçekleşecek olan Fatal 4-Way maçına katılan ilk güreşçi oluyor! Malakai'nin maçı kazandığının anonsu geçildikten sonra kendisinin şarkısını duymaya başlıyoruz. Malakai ring içindeki galibiyet sevincini uzun tutmuyor. Üstelik sevinci sırasında aşırı davranmıyor, gayet sade davranıyor. Bunun sonrasında arka alanın yolunu tutuyor. Solo ringin dışında, Jimmy ise ring içinde. Bu iki ismin ortak noktaları ise kaybetmiş ve yerde olmaları. Jimmy doğrulduğunda Malakai'den önce Solo'ya bakıyor. İkisi de sanki biraz birbirinde buluyor suçu. Malakai arka alana giderken onu izliyorlar. Kameralar bu görüntülerin ardından kapanıyor ve şovumuz yerini reklamlara bırakıyor.

abw4hsg.gif


Şovumuz kaldığı yerden sürüyor. Kameraların açıldığı yer ring değil, arka alandayız an itibarıyla. Karşımızda ise Prestige Grand Wrestling'de muhabirlik görevini üstlenmiş isimlerden birisi olan Cathy Kelley bulunuyor. Güzel bir gülümseme eşliğinde konuşmasına başlıyor. Bu arada belirtmek gerekir, yanında bir konuk bulunmakta. Kendisinin sadece kolunu görüyoruz ama kendisi kadrajda değil. Cathy'e kulak verelim.

5l9fvnw.png


Cathy Kelley: Bayanlar ve baylar, Prestige Grand Wrestling Superstarı Christian Cage ile buradayım! Merhaba Christian!

Christan Cage: Hey, Cathy!

Cathy Kelley: Kariyerin üzerine konuşmak istiyorum. Önümüzdeki zamanlarda Christian'ı neler bekliyor olacak?

Christian Cage: Gelecek için beni ne bekliyor bilmiyorum ama ne istediğim konusunda oldukça netim Cathy. İnkar etmek hata olacaktır ki, artık sona yaklaşıyorum. Evet, bunu biliyorum ve bunun bilincinde olmak bana acı veriyor. Yıllardır bir sürü maça çıktım, kazandım, kaybettim, savaştım. Döktüğüm ter, ayrı ayrı başarılara el verdi. Bunu yapmak her zaman zevk verici değildi, bir profesyonel olarak bu endüstrinin içinde yer almaktan hoşlanmadığım anlar da oldu.

Christian bir süre duraksamasının ardından kaldığı yerden sürdürüyor konuşmasını.

iemz62z.jpg


Christian Cage: Daha spontane, daha yoğun, daha çok maça çıktığım ve kafamın estiği şekilde hareket ettiğim... Böyle bir dönemi pek hatırlamıyorum. Gelecek için düşüncemi az çok anlamışsındır diye tahmin ediyorum. Bunlar benim son fırsatlarım ve ben de bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeyi, en iyi şekilde yaşamak istiyorum. Bu ise daha fazla ve daha farklı isimlerle aynı ringi paylaşıyor olmaktan geçiyor. Herkesle maça çıkmak istiyorum ve her duyguyu yaşamak istiyorum.

Christan lafını sürdüreceği sırada... Onun gerilmesine yol açan bir gelişme oluyor. Bir saniye, buradaki sorun nedir?

Swerve Strickland burada!

Swerve Strickland: Şuna da bakın, kim burada!

Christian Cage: Bunu yapmak için doğru bir anda değiliz Swerve, Cathy burada.

Swerve Strickland: İstediğim bu değil zaten.

Christian Cage: Neden beni bölüyorsun o halde?

Swerve başını öne eğerek gülüyor. Siniri bozulmuş olan Swerve, gülmesinin ardından konuşuyor.

aln33sz.jpg


Swerve Strickland: Bazı şeyleri anlamanı istediğim için Christian. Şu anda bir kurulum aşamasındayız. Burada yapacağım çok şey var. Burada kuracağım bir ev var. Bunu en sağlam şekilde yapmanın yolu ise PGW Pure Championship'i kazanmaktan geçiyor. Buna zarar vermeye çalıştın. Kurulum aşamasındaki evimde hasar bırakmaya çalıştın. Yaptıklarının ardından hiçbir şey olmamış gibi devam edemezsin. Yaptıklarına rağmen doğru yolda olduğumu biliyorum. Dosttan çok düşman edinmiş olmamın doğru yönde hareket ediyor olmamın en büyük göstergesi. Turnuvada önümüzdeki hafta karşılaşıyor olacağız ve ben bu maçı kazanarak o kemeri kazanmaya bir adım daha yaklaşacağım!

Christian Cage: Bir saniye, orada bekle. Bunu yapmana fırsat tanımayacağım.

Swerve Strickland: Seni yeneceğimi çok iyi biliyorsun.

X: Hey, hey, hey... Bu maç yalnızca siz ikiniz arasında mı geçecek?

Bu da kim?

Kevin Owens!

Cathy mikrofonu ona doğru tutuyor.

5m94ts7.jpg


Kevin Owens: Christian kariyerinde bir sürü şirkette çalıştın, birçok farklı isimle kozlarını paylaştın. Ama benim gibi birisiyle daha önce mücadele ettin mi? Elbette ki hayır. Senin tecrübelerin benim yeteneğim karşısında bir hiç. Geçmişinle mi alt edeceksin beni Christian? Ya, ya sen Swerve? Kararlılığım ve açlığımı hangi kabiliyetin ile önemsiz bir konuma getireceksin? Önümüzdeki hafta gerçekleşecek kapışma kurnazlıklar ve stratejiler ile ilgili değil. Kim ne kadar istiyor ve bunun için ne kadar savaşmaya hazır, onunla alakalı. Bu maç için hedefleriniz nelerdir, bununla pek ilgilenmiyorum. Tek ilgim, alakam bu maçı çok istediğimdir! Aklınızdan ne geçirirseniz geçirin, PGW Pure Championship benim olacak, benim!

Christan Cage: Bizi alt edeceğini mi söylüyorsun?

Kevin Owens: Ağh! Kime ne anlatıyorum ki! Sizinle daha fazla vakit kaybedemem!

Kevin röportajın gerçekleştiği alanı arkasına bile bakmadan terk ediyor. Swerve'ye dönüyoruz, Christian'ın kulağına yaklaşıyor. Cathy söylenenin anlaşılması için mikrofonu o tarafa tutuyor.

Swerve Strickland: Whose house?

Swerve de orayı terk ediyor. Christian ile Cathy baş başa kalıyorlar. Christian agresif bakışlarla Swerve'yi izlerken, kameralar sadece Cathy'i çekecek kadrajı alıyor. Cathy yüzündeki gülümseme ile kameraya bakarken, bu olay burada sonlanıyor. Bu görüntülerin ardından kameralar ringe geri dönüyor.

abw4hsg.gif



2xkfeit.jpg


PGW Tag Team şampiyonu Jeff Hardy stage'de beliriyor. Tauntunu atıyor ve pyroları patlatıyor. Sonrasında seyircilerle tokalaşarak ringe doğru ilerliyor. Çelik merdivenlerden çıkıyor ve paralel iplerden ringe giriyor. Koşarak Top Rope'a çıkarak kemerini havaya kaldırıyor ve rakibini beklemeye başlıyor.


oxffb1t.jpg

Tama Tonga yavaş adımlarla stage'de beliriyor. Sonrasında bir süre etrafı süzüyor ve yavaşça ilerlemeye devam ediyor. Yavaş adımlarla çelik merdivenlerden çıkıyor ve ringe giriyor. İkili face to face atıyorlar sonrasında hakem ayırıyor. Jeff kemerini havaya kaldırıyor. Tama köşesine geçiyor ve We The Ones tauntu atıyor. Hakem son hazırlıkları yapıyor. İşareti veriyor.

Tama Tonga vs. Jeff Hardy

Jeff+Hardy+-+Apron+Clothesline.gif


Maç başladı ikili Elbow And Collar Tie Up'a gidiyor! Tama hızla Jeff'i kendine doğru çekip Headlockla üstünlük kuruyor! Jeff headlocktan kurtulmaya çalışıyor. Tama öküz gibi sıkıyor! Jeff dizlerinin üstüne çöküyor. Tama sağlam bir yumruğu çakıyor Jeff'in kafasına. Jeff sersemliyor. Tama tekrar headlocka alıyor. Jeff iplere dayanıyor ve Tama'yı üstünden fırlatıyor. Tama gelişine bir Shoulder Block! Sonrasında hızla Tuşa gidiyor. 1.... Jeff hemen atıyor. Tama hızla chinlocka alıyor. Jeff kalktıkça bunu headlocka çeviriyor. Jeff tekrardan üstünden atıyor. Tama iplerden sekiyor Jeff yere yatıyor. Tama üstünden atladı tekrar sekti. Jeff gelişine bir Hip Toss. Tama hızla kalkıyor tekrar Jeff'in üstüne koşuyor. Jeff gelişine bir Arm Drag! Sonrasında Oklahoma Roll! 1.........2........ KICKOUT! Tama neye uğradığını şaşırarak kalkıyor. Jeff hızla iplerden sekiyor ve bir Sleeper Slam'le yatırıyor! Ardından hızla bir Front Dropkick! Tama ring dışına çekiliyor! Jeff iplerden sekiyor ve Top Con Hilo! Fakat Tama çekilince Jeff'te atlamıyor! Tama aniden aprondan Jeff'in bacaklarına yapışıyor ve bacaklarından ring dışına çekiyor! Fakat Jeff tam çekerken Tama'yı bacaklarıyla itiyor! Sonrasında hızla aprona geçiyor ve Aprondan Clothesline'la Tama'nın üstüne uçuyor!

Hardyac+Arrest.gif


Ardından hızla spiker masasına yöneliyor! Spiker masasını açıyor! Ne yapıyorsun Jeff! Tama'yı kafasından tutuyor ve spiker masasına vurmaya başlıyor! Seyirciler sayıyor! 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10! Ardından ringe giriyor ve aprondan Crossbody'le Tama'nın üstüne atlıyor! Sonrasında Tama'yı masaya çıkartıyor! Masanın üstüne TWIST OF FATE! Fakat Tama bundan kurtuluyor ve ringe doğru kaçıyor! Jeff hızla peşinden gidiyor. Ringe giriyor fakat girer girmez Tama hakemi Jeff'in üstüne itiyor! Jeff hakemi tutuyor! Tama aradan Eye Poke! Jeff'in kafasından tutuyor ve köşeye çarpıyor! Sonrasında Jeff'i köşeye sıkıştırıp hızla stomplar vuruyor! Hakem sayıyor! 1-2-3-4- hakem ayırıyor! Tama koşarak bir Stinger Splash! Sonrasında kolundan tutuyor ve hızla Jeff'i karşı köşeye doğru fırlatıyor! Jeff kafasını çarpıyor! Sersemleyerek Tama'ya doğru geliyor. Tama Spinebuster şeklinde tutuyor fakat Jeff bundan kurtuluyor ve Mule Kick! Tama geri geri köşeye çekiliyor. Jeff hızla üstüne koşuyor ve bir Clothesline! Sonrasında köşede üst üste yumruklarla Tama'yı yere oturtuyor. Ardından geri geri çekiliyor ve koşuyor. Hardyac Arrest! Tuşa gidiyor! 1........2...... Tama yanındaki ipi tutuyor.

Austin-Theory-roll-up-Cropped.jpg


Jeff sinirleniyor ve Tama'yı kaldırıyor. Fakat Tama ipi tutuyor! Jeff çekiştiriyor fakat Tama tutmaya devam ediyor! Hakem sayıyor! 1-2-3-4- Tama bırakıyor ve ring dışına çekiliyor! Jeff sinirle arkasından geliyor ve Tama'yı çeviriyor! Sağlam yumruklar vuruyor! Sonrasında kafasından tutuyor ve ringe sokuyor! Hemen ardından Top Rope'a çıkıyor! Ters dönüyor ve WHISPER IN THE WIND! Tuşa gidiyor! 1.........2........ KICKOUT! Jeff sinirle kalkıyor ve Tama'yı kaldırıyor. TWIST OF FATE! Fakat Tama bundan kurtuluyor ve Jeff'i hakemin üstüne doğru itiyor! Jeff çarpmamak için kendini zor tutuyor! Fakat hakemin önünü kapatıyor! Tama arkasından bir LOW BLOW! Sonrasında SCHOOL BOY ROLL UP! 1........2........

3!!!!

Kazanan: Tama Tonga

intro-1705853948.jpg


Maçtan sonra Tama, Jeff'i yerde kıstırıyor ve headlock şeklinde kafasını deli gibi yumrukluyor! Tanga Loa'da ringe giriyor ve üst üste stomplar vuruyor! İkili Jeff'i yerde kıstırmış hayvan gibi dövüyorlar.


top-5-most-memorable-jeff-hardy-ladder-spots-wwe.jpg


Will Ospreay koşarak ringe dalıyor. Tanga Loa üstüne koşuyor ve ona bir HIDDEN BLADE! Ardından Tama Tonga kalkıyor ve ikili birbirlerine deli gibi yumruklar savurmaya başlıyor! Ospreay attığı yumruklarla üstünlük kuruyor! Sonrasında Tama'nın başını eğiyor ve üst üste tekmeler vuruyor! Tama iyice sersemleyince iplere koşuyor ve OSCUTTER! O sırada Jeff hayalarını tutarak ayaklanıyor ve TWIST OF FATE! Sonrasında hızla Top Rope'a çıkıyor ve SWANTON BOMB! Will ring dışına çıkıyor ve Jeff'e bir sandalye atıyor! Kendisi de eline bir sandalye alıyor! Will, Tama Tonga'ya Jeff'te Tanga Loa'ya sandalyeyle hayvan gibi vuruyor! Sırtlarına sırtlarına üst üste sandalye darbeleri! Sonrasında Ospreay hızla Tama Tonga'yı kaldırıyor ve ring dışına fırlatıyor! Hemen ardından ring dışına çıkıyor ve bir çöp kutusu çıkartıyor! Tama Tonga'yı kaldırıyor ve kafasına çöp kutusu sıkıştırıyor! Tama Tonga'yı açılmış masaya koyuyorlar! Sonrasında bir merdiven çıkartıyorlar! Jeff merdivene çıkıyor! Tauntunu atıyor! DIVING LEG DROP! SPİKER MASASI KIRILIYOR!

Jeff+Hardy+-+Twist+Of+Fate.gif
eZNNvh.gif

Ospreay, Jeff'i yavaşça kaldırıyor! Sonrasında ringe giriyorlar. Jeff hafif sekiyor! Tanga Loa ringde! Sandalyelerden birini Tanga Loa'nın kafasına geçiriyorlar! Tanga sersemleyerek yere düşüp oradan kalkıyor. Sallanarak Jeff'e doğru geliyor! Jeff, Ospreay'in köşeye geçmesini söylüyor! Köşede hazırlık var! YENİ BİR FİNİSHER MI GELİYOR! Jeff bir Gut Kick. Ardından TWIST OF FATE STUNNER! Tanga geri geri çekiliyor OSPREAY ARKASINDAN HIDDEN BLADE! İkili taunt atıyorlar ve Tag Team kemerlerini havaya kaldırıyorlar! Kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif



Erick-Rowan-Braun-Strowman.jpg


Wyatt Family girişte! Strowman ve Rowan, klasikleşmiş girişi yapıyor ve sakin adımlarla ilerliyorlar. Fener bir süre sonra sönüyor ve grup içeriye giriyor.


l-intro-1693168788.jpg


House of Black girişte. Malakai Black onların yanında yok, Buddy ve Brody yalnız. Tauntlarını atan ikili ringe ilerliyor ve içeri giriyorlar. Hakem biraz sonra son kontrolleri tamamlıyor ve maç başlıyor.

#1 Contenders' for Tag Team Championship
The Wyatt Family vs. House of Black


Buddy Matthews ve Braun Strowman içeride. Maç başladı. İkili ringin içinde bir çember olacak şekilde etraflarında dönüyorlar. Buddy Braun'u takip ediyor, Braun da Buddy'i. Bir süre sonra Braun koşarak Buddy'nin üstüne gidiyor ama Buddy köşeye sıkışacak gibi olurken eğilerek oradan kurtuluyor. Braun köşeye doğru gidiyor, arkasını dönüyor. Buddy arkadan bir chop vuruyor. Braun sırtını tutarken arkasını dönmüş oluyor. Buddy'den bir chop daha. Braun göğsünü tutarken Buddy iplere gidiyor, koşarak geliyor ama Braun Strowman'dan LARIAT! Buddy yerde. Strowman saçından tutup kaldırıyor onu ve köşeye fırlatıyor sertçe. Sonra koşuyor ve Clothesline! Buddy köşede sıkışıyor ve kendini yere bırakıyor. Braun biraz sonra tutuyor onu ve köşeden diğer köşeye gönderiyor... Derken Buddy onu gönderiyor bir şekilde. Braun sırtını çarparak köşede duruyor. Ardından Buddy koşuyor ama Braun'dan BIG BOOT! Buddy yerde. Tuşa gidiyor Braun. 1.........

Buddy atıyor! Braun kaldırıyor onu, sonra da Rowan'a tag veriyor. Rowan giriyor içeriye. Buddy'i tutuyor ve iplere gönderiyor. Buddy gelirken ikili koşuyor ve Clothesline ile onu yere deviriyorlar. Buddy yerde. Braun dışarı çıkarken Rowan tutuyor şimdi Buddy'i ve bir Body Slam ile yere seriyor. Buddy sırtını tutuyor. Rowan'dan biraz sonra bir Neckbreaker ve Backbreaker geliyor. Buddy acı içinde yerde yatmaya devam ediyor. Brody King yanda ve çok sıkılmış durumda. Bir an önce maşa girmek istiyor, ama Buddy tag veremediği için giremiyor. Rowan biraz sonra Buddy'i tutuyor ve iplere gönderiyor. Tam bu sırada Buddy, kendisini iplere sıkıştırıyor ve nihayet köşesindeki Brody King giriyor. Brody içeri girdikten sonra Rowan ile bakışıyorlar. İki dev adamdan face to face gelirken seyirciler heyecanlanıyor. Üst üste yumruklaşmalar başlıyor. Bir Brody, bir Rowan. Bir Brody, bir Rowan... Birer tane daha geliyor. Sonrasında Brody önce geçiyor ve Headbutt çakıp onu yere seriyor. Brody tuşa gidiyor. 1......

ed5aed065e23f234-600x338.jpg


Atıyor Rowan! Biraz sonra Brody King, hızla kalkan Rowan'ı tutuyor. Bir Back Elbow sonra da Neckbreaker çakıyor, ardından bir de Backbreaker. Buddy'nin intikamını alıyor resmen. Brody sonrasında hızla tag veriyor ve Buddy içeri giriyor. Buddy hızlı hızlı hamlelerle Rowan'ı yerde tekmeliyor. Sonrasında bir Elbow Drop çakıyor! Sonrasında bir tane daha! Üst üste elbowlarla Rowan'ı zayıflatıyor. Rowan yerde sürünürken Buddy tag veriyor ve Brody giriyor. Brody de aynı şekilde üst üste elbow ve knee droplarla yerdeki rakibini yoruyor. Biraz sonra Buddy'e tag veriyor. Buddy, Rowan'ı iplere gönderiyor. Bu sefer de Rowan iplere tutunuyor ve Braun'a tag veriyor. Braun öfkeyle içeri girerken Buddy de hızla üstüne koşuyor ama LARIAT! Buddy yerde. Braun Strowman Buddy'i alıyor, kaldırıyor ve RUNNING POWERSLAM!!! TUŞA GİDİYOR BRAUN! 1........2........

Atıyor Buddy! ATIYOR BUDDY! Braun Strowman Buddy'i ayağa kaldırıyor. Tutuyor onu ve RUNNING POWERSLAM İÇİN BİR KEZ DAHA KOŞUYOR! FAKAT...

IŞIKLAR KAPANIYOR! GİRİŞTE FENERİYLE GELEN BİRİSİ VAR. BİRAZ SONRA GİRİŞTEKİ FENERİN IŞIĞI SÖNÜYOR VE TÜM IŞIKLAR AÇILIYOR!

maxresdefault.jpg


BU BRAY WYAT!!!!! Girişte Wyatt görünüyor. Braun Strowman şaşırarak girişe dönüyor. Onun Güney'de olduğunu zannediyordu. Strowman garip garip girişe bakarken Rowan arkasını dönüyor ve şok geçiriyor!

Bray-Wyatt-under-the-ring.png
FI_uEPgXEAExpAc.jpg:large


BİR BRAY WYATT DAHA! BU SEFER SPİKER MASASININ ÖNÜNDE! HATTA RİNGİN ALTINA GİRMEYE ÇALIŞIRKEN YAKALANIYOR WYATT! ROWAN ŞAŞIRARAK BİR ONA BİR DE GİRİŞTEKİ WYATT'A BAKIYOR! STROWMAN'A SESLENİYOR! STROWMAN DA AYNI ŞEKİLDE ETRAFINA BAKARKEN OLAYI ANLAMAYA ÇALIŞIYORLAR. SPİKER MASASININ ÖNÜNDEKİ WYATT SAKİNCE AYAĞA KALKIP SEYİRCİLERE DOĞRU GİDERKEN Buddy tag veriyor ve Brody King içeri giriyor. Braun Strowman ona doğru koşarken BRODY KING ONU TUTUYOR VE ALL SEEING EYE!!! HEMEN TUŞA GİDİYOR! 1.......2........

STROWMAN ATTI! ATIYOR STROWMAN! BRODY KING ÖFKEYLE ONU KALDIRIYIRO VE BİR ALL SEEING EYE DAHA!! VURUYOR BRODY! TUŞA GİDİYOR! 1.......2.........

3!

Kazanan ve Takım Şampiyonluğuna 1 Numaralı Aday Takım: House of Black

brody-king-malakai-black-buddy-matthews.jpg


House of Black kazandı! Rowan öfkeyle etrafa ve House of Black'e bakarken arkada müzik çalıyor. Bu sırada Malakai Black hızla geliyor ve takımın yanında duruyor. Bugün adeta onun günü! Beraber galibiyet sevinci yaşıyorlar. Biraz sonra müzik kesiliyor. Strowman ve Rowan ringin ortasında öfkeliyken bir anda başka bir Bray Wyatt daha görüyoruz!!! Bu Wyatt ise ringin altından çıkıyor ve Spider Walk yapıyor. Fakat gerçek Bray Wyatt'a göre oldukça ince ve bir o kadar da atletik biri bu! Biraz sonra Spider Walk bitiyor ve Plank hareketi yapıyor. Bray Wyatt plank yapıyor! Kahkahalar atıyor sonra da! Seyirciler, Wyatt ile dalga geçen bu kişilerin kim olduğunu iyi biliyor! Biraz sonra bu kişilerden ilki, yüzündeki maskeyi çıkartıyor ve...

Kenny-Omega.jpg


KENNY OMEGA! Omega, plank hareketi sonrası oldukça neşeli. Wyatt ile dalga geçmek onu oldukça mutlu etmiş. Sonrasında iki Wyatt daha maske çıkartıyor. Bunlar Nick ve Matt Jackson elbette! Wyatt Family ringden iniyor ve dalga geçen bu adamlara karşı öfkeyle onlara bakarken House of Black köşeye çıkıyor ve tekrardan müzik çalıyor. Galibiyet sevinci devam ediyor.

abw4hsg.gif


19 Temmuz 2024 tarihli akşama bir yolculuk...

restoran-38041-196005.jpg


Sadece rezervasyonla çalışan özel bir restorandayız. Bu büyük mekan o akşam için kapalı, yalnızca bir aileye hizmet etmekte. Tahmin edebileceğiniz üzere bu Roman Reigns ve kuzenlerinin dahil olduğu Anoa'i ailesi...

Çatal kaşık sesleri fonda çalan ve dinginlik veren kaliteli bir müzikle ahenk içinde... Dert tasanın içeri giremediği bir aile yemeği... Eksikler de yok değil; Dwayne Johnson, Jey Uso, Jimmy Uso gibi kişiler masada yer almıyor. Üstelik Rikishi de orada değil. Fakat Rikishi'nin eşi Talisua Fuavai, oğlu Solo için o masada oturmayı göze almış durumda. Solo ile aileyi temsilen yer aldıklarını söyleyebiliriz. Ava'nın da anne ve babasını temsil ettiği gibi.

DNb6FDtVoAAAcKx.jpg:large


Yemeğin sonlarına geliniyor. Keyif ve eğlence ile geçen sohbetin ardından, Roman güreş arenasında beraber yer aldıkları ekibine işareti veriyor. Onlar oradan ayrılıp başka bir odaya geçerken Roman son sözlerini aktarıyor.

Roman Reigns: Değerli ailem... Bayram havasında geçen bu akşam yemeğine katıldığınız için hepinize minnettarım. Eksiklerimiz yok değil, ama her çekirdek aile temsilcilerini yollayarak katılım sağlamış durumda. Bu gibi aile toplantılarına böylesine özen gösteriliyor olması bana hep şanslı olduğumu düşündürtüyor. Bu soylu kalabalığın üyesi olmak benim için çok kıymetli. Dünya PGW gibi sert bir güreş arenası... Burada tek başına hayatta kalmak oldukça zor. Fakat ailen yanındaysa, kimin hayatta kalacağına sen karar verebilirsin. İşte bu kocaman aile sayesinde bizler PGW'de olduğu gibi başta Amerika olmak üzere dünyada da söz sahibi olmaya başlıyoruz. Bu sebeple sıradaki kadehim, geniş ailem için!

Roman Reigns bardağını havaya kaldırıyor. Ailenin diğer elemanları da ona eşlik ediyor. Yakında oturanlar bardaklarını birbirlerine tokuşturuyor ve içiyorlar. Bu içki ile beraber Roman ayağa kalkıyor ve arka tarafa doğru ilerliyor.

lpq_03mar16_0133.jpg


Biraz sonra küçük bir toplantı odasına giriyor Roman. 6 kişilik bir masa göze çarpıyor. Masanın uzun kısımlarından birinde Jacob Fatu ve Solo Sikoa oturuyor. Yanlarındaki sandalye boş. Cephelerinde ise Paul Heyman var. Masada bir kişi daha var ama kamera açısı nedeniyle kim olduğunu sezemiyoruz. Masanın başı ise kasti olarak boş bırakılmış. Biraz sonra Roman Reigns geliyor ve masanın başına oturuyor. Sonra da, masada olup kim olduğunu göremediğimiz kişiye doğru, "Ne zaman gelmiştin?" bakışı atıyor Roman. Önce şaşırıyor, sonra da durumu hızla kanıksayıp konuşmasına başlıyor.

hsob6ad.png


Roman Reigns: Çoğunluk burada olduğuna göre toplantıya başlayalım.

Masadaki herkes kafasını olumlu anlamında sallıyor.

Roman Reigns: Geçen hafta gösterdi ki PGW'de suratlar, isimler değişecek ama zihniyet değişmeyecek. Yeni müdür The Miz... Kariyeri boyunca şaklabanlık yapmış bir adamdan bir enkazı onarmasını bekleyemezsiniz. Sezonun ilk şovu adaletsiz, liyakatsiz, ciddiyetsiz bir kaostan başka bir şey değildi. Yeni genel müdür olarak kendini anons etmeler, şirketin en prestijli unvanlarının belli başlı isimler etrafında dönüp durması, psikolojik olarak zayıf elemanların normalleştirilmiş deli halleri, bir baltaya sap olamamış isimlerin ekranda görünmek için saçma sapan hareketlere girişmesi. Bakın soydaşlarım, bugün bir kurdun bir köpeğe üstün gelmesi gibi ezdiğim o karı kılıklı herif, Johnny Mayhem haftaya PGW Şampiyonluğu için aday maçına çıkacakken ben o maçta yokum. Anlıyorsunuz öyle değil mi? Siktiğimin yeni sezon partisi de ne oluyor? Burayı bar falan mı sanıyorlar? İmparatorluğumu kurmak için yıkıma uğratacağım şarlatanlarla neden içki içeyim? Neden bu gerzek ordusuyla boş sohbetlere dalayım? Sakın ha! Bir Samoalının böyle cıvık hareketlere girdiğini görmek istemiyorum. Biz iş için buradayız. İşimiz ciddi. Biz de öyle. Buraya oyun oynamaya gelmedik. Öyleyse ne için geldik?

Roman Reigns: Ulu Anoai kanına sahip soydaşlarım, kulakları açın ve beni iyi dinleyin. Neden burada olduğumuzu iyice anlamadan yaptıklarımızdan bize fayda gelmez. Gözümü kapattığımda bir fotoğraf görüyorum.

r9yi7jb.png


Roman Reigns: The Bloodline İmparatorluğu kurulmuş... Otorite sağlanmış... Wrestlemania ana gösterisinde... Bir kişi dahi eksik yok... Sağ elimiz havada, parmağımızsa gökyüzüne doğru... Hükmümüz PGW'nin her kademesine sirayet etmiş... Kazanılabilecek tüm unvanlar omuzlarımızda istirahat halinde... Havai fişekler ve seyircilerin haykırışları... Paul, kariyerinin anonsunu yaparken... Onları itaat ettirmişiz... PGW'yi, soydaşlarım... Hükmümüz çoktan başlamış, biz de onu sağlamlaştırıyoruz... Kabullenenler mutlu, direnenler kudurarak ağlıyor...

Roman Reigns gözünü açıyor.

ju5ncpo.png


Roman Reigns: Bu fotoğrafı siz de görmelisiniz. Onu öyle canlı, öyle gerçekçi görmelisiniz ki birbirimizden uzaktayken bile gözümüzü kapattığımızda aynı yerde olmalıyız. Benim gördüğümü Jacob görmeli. Jacob'un gördüğünü Solo görmeli. Paul görmeli ve sen...

Masanın öbür ucunda kimliğini bilmediğimiz kişiye parmağını doğrultarak konuşuyor.

Roman Reigns: Paul'un gördüğünü sen de görmelisin. Aksi halde, yaptıklarımız öbürlerinin yaptıklarına benzer. PGW Takım Şampiyonluğunu sadece birkaç ay taşımak için burada olduğumuzu düşünen var mı? Dünya Şampiyonluğuna yanında PGW Şampiyonluğu eklenmeden sahip olmak için burada olduğumuzu zanneden? Domine edeceğiz. Beni anlıyor musunuz? Tam anlamıyla burayı domine edeceğiz. İnsanlara, bize saygı duymaları veya sonsuza dek nefret etmeleri dışında bir seçenek sunmayacağız. Bizi sevmek zorunda değiller ama bizi dinlemek zorundalar. Yaptıklarımıza şahit olmak ve kanıksamak zorundalar. Arka alandaki babyboyların hepsi, bir seyirci gibi kendini güçsüz ve çaresiz hissedecek. Genel Müdür, artık o tarihlerde muhtemelen The Miz'in yerine The Niz geçmiş olur, kendini kısıtlanmış hissedecek. Ellerinden bir şey gelemez soydaşlarım. Nasıl gelsin? Sizden iki şey istiyorum beyler, sadece iki şey: İnanç ve Sadakat. Bunları yerine getirdiğimiz takdirde istisnasız herkes bize biat edecek.

owuzuji.png


Solo Sikoa: Planımız ne şef? Şimdi ne yapacağız?

Roman Reigns ellerini birleştirip uzaklara dalar. Bir süre düşünür ve sonra Jacob Fatu'nun yanındaki boş sandalyeye bakarak konuşmaya başlar.

m3q1kzq.png


Roman Reigns: Hesap soracağız.

abw4hsg.gif



intro-1695657123.jpg


Ilja Dragunov stagede beliriyor. Tauntunu yapıyor. Tauntunu yaparken tüm seyirciler ona eşlik ediyor. Hızlı adımlarla ringe doğru yürüyor. Ringin altından kayarak ringe giriyor ve iplerin arasından taunt atıyor. Ardından Top Rope'a çıkıp tauntunu atıyor. Sonrasında rakibini beklemeye başlıyor.


960x0.jpg


Bu Velveteen Dream! Yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Çelik merdivenlere gelmeden çevresini süzüyor. Ardından hızla çelik merdivenlerden çıkıp ringe giriyor. İkili kısa bir süre bakışıyor. Dragunov da Dream de öfkeli görünüyorlar. Biraz sonra hakem işareti veriyor ve maç başlıyor.

Velveteen Dream vs. Ilja Dragunov

WALTER-Ilja-Dragunov-Chop.jpg
Suicide+Dive.gif
fg7ggd2.jpg


Maç başladı! Dream hızla bir yumruk sallıyor fakat Ilja bundan eğiliyor ve Dream'i köşeye sıkıştırıyor! Köşede seri knife edge choplar vurmaya başlıyor! Bir süre sonra Dream bu darbelere direnç gösteriyor ve Ilja'ya sağlam yumruklar savuruyor! Ilja'yı iplere doğru taşıyor ve geri geri çekiliyor. Ilja'nın üstüne koşuyor. Ilja bunu Back Body Dropla karşılıyor. Dream apronda kalıyor. Ilja hızla bir Knife Edge Chop daha! Dream ring dışına düşüyor! Ilja iplerden sekiyor ve Suicide Dive! Dream spiker masasına doğru çarpıyor! Ilja, Dream'i spiker masasına sabitliyor ve üst üste knife edge choplar vurmaya devam ediyor! Sonrasında tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar savuruyor! Fakat Dream aniden Ilja'yı spinebuster pozisyonunda tutuyor ve aprona doğru çarpıyor! Sonrasında bir süre soluklanıyor ve kafasından tutup kafasını aprona çakıyor. Ardından ringe girip count outı sıfırlıyor ve hızla çelik merdivenlere doğru Ilja'yı fırlatıyor! Ilja sırtını çok sert bir şekilde çelik merdivene çarpıyor! Dream, Ilja'yı kaldırıyor ve ringe sokuyor. Tuş deniyor. 1.........2........

e282c-17158257665396-1920.jpg
035_NXT_04052019dg_2104--8cee130a9748a7098d8aa92e71f0b41c.jpg
GQ7nGJLX0AQbvC8.jpg


KICKOUT! Ilja atıyor. Dream aniden chinlocka alıyor. Bir süre sıktıktan sonra Ilja kalkmayı başarıyor ve Dream'in karnına karnına dirsek darbeleri! Sonrasında tutuyor ve T-Bone Suplex! Dream sendeleyerek kalkıyor. Step Up Enzuigiri! Dream yere çakılıyor! Sonrasında Second Rope'a çıkıyor ve Jumping Senton'la Dream'in üstüne atlıyor! Hayır! Dream bundan kaçıyor ve Ankle Lock! Ilja acı içinde kıvranıyor! Ilja pes mi edecek!? Dream hızla sıkıyor! Fakat Ilja bundan kurtuluyor! Bir takla atıyor ve Dream bodoslama bir şekilde köşeye fırlıyor. Köşeye çarpmadan durmayı başarıyor arkasını döndüğünde Ilja koşarak sağlam bir Lariat! Hayır! Dream bundan eğiliyor. Ilja iplere gidiyor ve Tiger Feint ardından bir LARIAT! Bu sefer oturttu! Tuşa gidiyor! 1.........2..... KICKOUT! Ilja hızla iplerden sekiyor fakat Dream gelişine bir Superkick! Hayır! Ilja bunu One Armed Powerbomba çeviriyor ve o şekilde yatırıyor! Ardından geri geri çekiliyor ve H-BOMB!

tumblr_oznjbu0r0S1u1ljrzo1_540.gif
8bk37bq.jpg


Fakat vuramıyor! Dream bundan kaçıyor! Ilja elini tutarak acıyla ayağa kalkıyor. Dream, Reverse STO'ya alıyor ve DDT şeklinde yatırıyor! Ilja sersemliyor! Dream hızla kalkıyor ve Top Rope'a çıkıyor! PURPLE RAINMAKER! Fakat o da ne!?


images
3u4pEvB.gif


Her taraf beyaza bürünüyor! Bir adam beyazların içinden beliriyor! Girişte görünüyor adam! Kendisi kel ve Melek kostümü var! Velveteen şaşkınlıkla stage'e bakıyor! Velveteen köşeden iniyor ve aprona doğru bakıyor! Gözlerinden yaş geliyor! Bu o olabilir mi!? OLABİLİR Mİ????????

cogo3dj.jpg


HAYIR! HAYIIIRR!!!!! Bu Jericho! Kafasına kel makyajı yapmış! Pis pis Dream'e doğru sırıtıyor. Dream, Jericho'ya küfürler savurmaya başlıyor! Fakat o sırada...

Torpedo+Moscow+1.gif
ilja-dragunov.gif


Dream arkasını döndüğünde arkasında Ilja beliriyor! TORPEDO MOSCOWW!!! Dream kendini yerde buluyor! Ilja hızla birde H-BOMB! BU SEFER VURDU! TUŞA GİDİYOR! 1.........2........3!!!

Kazanan: Ilja Dragunov

FxQhpNcWYAAVIJz.jpg


cogo3dj.jpg
cogo3dj.jpg
cogo3dj.jpg


DRAGUNOV KAZANIYOR! Dragunov maçı kazandı. Seyirci şaşkın. Velveteen Dream öylece yerde yatıyor. Jericho gülmeye devam ediyor. Yalandan taktırdığı kanatlarıyla oynuyor. Christopher Daniels gibi güneş gözlüğünü çıkartıyor ve takıyor. Sonra da uçacak gibi kollarını sağa sola savuruyor. Kendi kendine eğleniyor Chris Jericho. Bu sırada...


pi10osa.jpg
7d9cw5u.jpg


Jericho şaşkın bir şekilde stage'e bakıyor! Neye uğradığını şaşırıyor! Stage bir anda kırmızıya dönüyor! Kırmızı dumanların arasından bir şeytan beliriyor! Bu Wes Lee! Jericho'ya bir selam veriyor ve hızla Jericho'yu stage'e çarptırıyor! Sonrasında hızla bir Superkick! Jericho zorla kalkıyor ve arka alana kaçıyor! Wes onu kovalıyor! Jericho resmen kendi tuzağına düşüyor! Wes, Jericho'yu yakalamayı başarıyor! Tekrardan stage'e getiriyor! Stage'den hızla fırlatıyor! Jericho stage'in oradaki masalara doğru düşüyor! Yerde acıyla kıvranıyor!

Wes Lee: Fallen Angel olmak nasıl bir his ahbap!

Bu sırada...

the-miz-on-turning-the-wwe-logo-upside-down-on-his-mics.webp
The Miz girişte görünüyor. Müziksiz bir şekilde görünen PGW genel müdürü, mikrofon ile geliyor. Konuşmaya başlıyor.

The-Miz-1.jpg


The Miz: Baylar, bu hikayenin güzel bir sona ihtiyacı var gibi görünüyor. Wes Lee, bu iki adamdan biriyle SummerSlam'de karşılaşacağını kesinleştirmek için buraya geldim. Fakat rakibini ne sen ne de ben seçeceğiz. Üç haftadır birbirini yiyen bu iki adam, iki hafta sonra Meksika'da yapılacak özel şovda karşılaşacak. Kazanan güreşçi, Wes Lee ile World Heavyweight Championship için maça çıkmaya hak kazanacaktır. Gayet adil, değil mi?

wes-lee.jpg


Wes Lee, Miz ile bakışıyor. Kafasını sallayan Wes önce kemerini omzuna alıyor, sonra da girişte seyirciye doğru uzatarak gövde gösterisi yapıyor. Miz sessizce ayrılırken kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif


Reklamlar nihayet son buluyor, bu şovumuzun kaldığı yerden devam edeceğine işaret. Kameralar ringe değil, arena çıkışına açılıyor.

X: Ah, dostum! Orada sahiden de harikaydık!

Senkronize olmuş bir şekilde iki kişinin kahkaha attığını işitiyoruz. Bir saniye, bunlar da kim?

tgd26cs.png


Kenny Omega ve Young Bucks üyeleri olan Matt Jackson ile Nick Jackson!

Nick Jackson: Wyatt'ın çılgına döndüğüne adım gibi eminim!

Matt Jackson: Burada işimiz bitmiş gibi görünüyor.

Nick Jackson: Pekala, Matt.

Kenny Omega: O halde yarın görüşürüz.

6b1j6di.jpeg


Bu kısa diyaloğun ardından birbirleriyle yumruk tokuşturuyorlar ve Kenny şovun gerçekleştirildiği arenanın içerisine geri dönüyor. Matt ile Nick'e baktığımızda ise çok yakınlarında olan arabaya doğru ilerliyorlar. Matt arabanın kilidini açıyor ve şoför koltuğuna geçiyor, Nick iste tam yanında oturuyor. Bu bölgeyi terk ederek haftanın yorgunluğunu atmak üzere otele gidecekler. Şoför koltuğunda olan Matt arabanın ''Start'' tuşuna basıyor ve motoru çalıştırıyor.

2j08whb.jpeg


Yola çıkıyorlar. Matt dikkatli bir şekilde arabayı sürerken, Nick ise yan camdan etrafı seyrediyor. Yol esnasında aynalarını kontrol eden Matt, dikiz aynasına bakıyor.

Arkada Bray Wyatt! Ona el sallıyor!

Matt Jackson: Çok yorgunum adamım, sanki o da bizimleymiş gibi hissediyorum.

Nick Jackson: Sana neyin iyi geleceğini biliyorum, dostum!

Matt arabayı kullanmayı sürdürdüğü esnada gülüyor. Aradan yaklaşık 10 dakika geçiyor, artık varmaları gereken yere fazlasıyla yaklaştılar.

Matt'ın gözü bir kez daha dikiz aynasına gidiyor.

kd2m8r0.png


Matt Jackson: Benim gördüğümü sen de görüyor musun?

Nick Jackson: Neyi?

Matt Jackson: Onu!

Matt ile Nick eş zamanlı olarak arka koltuğa dönüyorlar...

7li8am7.jpg


BU BRAY WYATT! Yanılmaca değil, gerçekliğin tam anlamıyla burada!

Aracın içerisinde arbede başlıyor! Matt direksiyonun hakimiyetini kaybetmiş durumda, anlık patlama ile birbirlerine girmeden ötürü kemerlerini çözmeyi bile akıllarına getirmiyorlar! Bray'den ikisine de çok ciddi bir saldırı var! Öyle görünüyor ki, ikisiyle de tek başına baş edebiliyor!

Kaza! Bunun olacağı çok belliydi! Kaza yaptılar! Ağaca dümdüz girdi! Dumanlar çıkıyor araçtan... Matt ile Nick kapılarını açıyorlar ve kendilerini dışarı bırakıveriyorlar. Arabanın açılan hava yastığı onları bir yere kadar koruyor. Ağrı eşliğinde yere uzanıyorlar. Bray ise kahkahalar eşliğinde arabadan iniyor.

Bray Wyatt: Bu yıldızlar topluluğunun yönetmeni benim. Şimdi parıldama zamanı, kartalları çağırın.

dz3sr57.png


Bir saniye, olay yerine toplanan birkaç isim var. Kendilerini gizleyecek kılık-kıyafet ve maskeler ile buradalar. Bunlar Bray Wyatt'ın evlatları, yolcuları! Nick ile Matt'in kafasına geçirdikleri siyah torbaların ardından, yeşilliğin arasına girip kayboluyorlar. Issız ormanın içerisinde ilerliyorlar! Uzaklardan siren sesini işitir oluyoruz. Buna yalnızca kafasını sallayarak reaksiyon gösteren Bray de hızla evlatlarının ardından yeşillerin arasına dalıyor. Bu kaotik görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve şovumuz reklamlara bırakıyor yerini.

abw4hsg.gif


Kameralar açıldığında ana olaya geldiğimizi görüyoruz. Arkada müzik çalarken PGW şampiyonu Jey Uso spiker masasında!

Michael Cole: Hoş geldin Jey! Seni burada görmek sevindirici.

Jey Uso: Summerslam'deki rakibimin belirleneceği maçı buradan takip etmek için sabırsızlanıyorum UCE! Haydi bakalım, aksiyon başlasın!!


maxresdefault.jpg


İlk giren Johnny Mayhem! Mayhem stagede beliriyor ve tauntunu atıyor. Geçen hafta Roman Reigns'e yenilmesine rağmen Jey Uso'yla yüzleşmiş ve Summerslam'de karşısına çıkma hedefini belirtmişti. Bakalım Mayhem, son zamanlardaki makus talihini kırabilecek mi? Slow Motionda havalı havalı yürüyor. Ringe girmek için çelik merdivenlerin oraya geçiyor. Hafif ısınıyor ve çelik merdivenlerden tırmanıyor. Müziği kesiliyor ve stage'e dönüyoruz.

l-intro-1690853653.jpg


Alberto'nun kişisel ring anonsçusu Ricardo Rodriguez stage'de beliriyor!

Michael Cole: Ricardo bir süredir rahatsızdı John. Kendisi iyileşip ringlere döndü.

JBL: Alberto, Ricardo'suz hep biraz eksikti Michael. Bu haber sevindirici oldu.

Jey Uso: Wrestlemania'da patronunu yendiğimde onursuz davranarak anonsumu yapmadığı için Tanrı tarafından lanetlendi.

Michael Cole: ?

JBL: ?


OTL12_Photo_074.jpg


Alberto "El Patron" Del Rio geliyor! Stagede beliriyor. Tauntunu atıyor sonrasında hızlı adımlarla yürüyor. Bu sırada Ricardo döktürüyor.

Richardo Rodriguez: ¡Es un honor para mí presentarles la cara de PGW! El es la esencia da excelencia! Y EL ORGULLO DE MEXICO! EL PATRON! EL ES...! ALBERTOOOOOOOOOO DEELLLLLLLL RIIIIIIOOOOOOOOOOO!!!

Anonsu yapıldıktan sonra Alberto hızla çelik merdivenlerden çıkıyor. Ringe girmeye hazırlanırken başka bir müzik daha duyuluyor.


Tyler-Bate.jpg


Tyler Bate stagede beliriyor. Kameraya doğru yaklaşıyor. "Valentine, seni seviyorum bebeğim." diye bir öpücük atıyor. Sonrasında seyircileri selamlarken ringde doğru yaklaşıyor. Ringe girerken başka bir müzik duyuluyor.


Chris-Brookes.jpg


Bu Chris Brookes! Son zamanların yükselen ismi çok istekli gözüküyor! Kendinden emin bakışlarla stagede beliriyor! Seyircilerin desteğinden anladığımız kadarıyla insanların dikkatini çekmeyi başarmış. Brookes hızla ringe doğru yürüyor. Ringi bir süre süzüyor sonrasında aprona tırmanırken başka bir müzik duyuluyor.


t9wjyyb.png


HELLO LADIES! Venis girişte belirdikten kısa bir süre sonra keyifsiz olduğunu anlıyoruz. Bir süredir tadı tuzu yok bu adamın. Rampadan inmeye başladığında arkasından gelen kişiyi fark ediyor. Tyler Breeze selfie çubuğu ve Venis'le özdeşleşen havluyla ardından geliyor. Saçını düzeltiyor. Poz kesiyor. Venis onu durdurup bir şeyler söylüyor. İkili arasındaki sohbeti duyamıyoruz. Fakat anladığımız kadarıyla Venis, Breeze'i yanında istemiyor. Breeze bozuluyor. Venis onun belinden havluyu çekip parmağıyla arka alanı işaret edince Breeze fazla üstelemeden hayal kırıklığıyla dönüyor. Venis taunt işlerine falan girmeden dümdüz ringe girip rakibini bekliyor.


ARRIVED! Seyirciler müzikle beraber ayağa kalkıyorlar ancak gelen giden yok. Birkaç saniye sonra titantronda bir görüntü beliriyor.

pgtsv8r.png


Dexter Lumis, odanın ortasında öylece yatıyor. Üzerine resim tuvali ve boyalar devrilmiş. Rengarenk bir kaosa dönmüş oda. Seyircilerin keyfi kaçıp yuhalamaya başlarken girişte biri beliriyor ve yuhalamalar iki katına çıkıyor. Bu Jinder Mahal'den başkası değil! Yaptıklarından inanılmaz zevk aldığını belli eden gülüşüyle ringe ilerliyor. Ringe girip tauntunu attıktan sonra Hindistan'ın yerel kıyafetlerini andıran üstünü çıkarıyor. Hakemin tavrından da anlayacağımız üzere Jinder Mahal, Dexter Lumis'in yerine bu maça dahil oluyor!

PGW Championship #1 Contender's Match
Alberto Del Rio vs. Chris Brookes vs. Jinder Mahal vs. Johnny Mayhem vs. Tyler Bate vs. Val Venis


90ze0wt.jpg
dn4ko5t.jpg


Maç başladı. Jinder bir anda yanındaki Mayhem'e bir Yakuza Kick! Mayhem ring dışına düşüyor! Brookes hızla Jinder'a bir Yakuza Kick! O da ring dışına düşüyor! Brookes arkasını döndüğünde Alberto hızla bir Enzuigiri! Alberto'nun arkasından biri çeviriyor bu Bate! Sırtlıyor ve Airplane Spinle döndürmeye başlıyor! Fakat onları arkalarından biri itiyor bu Val! İkisi de ring dışındakilerin üstüne düşüyor! Hepsi birbirlerini tutarak kalkarken Val aniden Top Rope'a çıkıyor! Üstlerine CUMMSHOTTT!! Hepsi bir süre yerde kalıyor! Val bir süre sonra bariyerleri tutarak kalkıyor. Eline bir çelik merdiven alıyor. Çelik merdivenle Jinder'ın suratına geçiriyor! Sonrasında dönüp Brookes'a geçiriyor! Sonrasında Bate'e! Sonrasında Alberto'ya geçirecekken Mayhem hızla aprona çıkıyor ve FLYING CHUCK! Val çelik merdivenle beraber yere devriliyor! Alberto'da Mayhem'in kafasından tutuyor ve hızla ringposta fırlatıyor! Sonrasında Mayhemi kaldırıp ringe sokuyor. Oradan tutuyor ve Cross Armbreaker! Fakat Mayhem bundan kurtuluyor ve Alberto'yu üstünden itiyor! Alberto iplerden sekiyor ve gelişine bir Dropsault'u geçiriyor! Sonrasında iplere doğru koşuyor FLYING CHUCK! Fakat Bate bir anda Hotshot yapıyor! Ardından Mayhem dizlerinin üstüne çökerken Alberto ani bir Superkicki geçiriyor! Bate hızla Top Rope'a çıkıyor ve Diving European Uppercut'la Alberto'nun üstüne uçuyor! Tuşa gidiyor! 1.........2....... Brookes tuşu bozuyor! Bate'i çekiyor ve arkasından bir German Suplex'i oturtuyor! Sonrasında Alberto'yu kaldırıyor ve hızla OCTOPUS HOLD'a alıyor! Alberto pes mi edecek!? Alberto direnmeye çalışıyor!

y9zqd6o.jpg
s0beu19.jpg


Alberto hızla Brookes'u köşeye doğru çakıyor! Sonrasında bir kez daha çakıyor! Alberto kurtulmayı başarıyor! Brookes'un kafasından tutuyor ve ringposta çakıyor! Brookes kafasını çok kötü bir şekilde ringposta çarpıyor ve oradan aprona geçiyor! Bu arada Jinder ringe çoktan dalmış. El Patron arkasını döndüğünde suratına Yakuza Kick! Hemen top rope'a tırmanmaya çalışan Brookes'a da bir High Knee ikram ediyor. Bir ceset gibi ringe düşen Brookes'un üzerine binip Camel Clutch bağlıyor! Jinder Mahal çıldırmış gibi sıkıyor kilidi. Brookes'un surat ifadesinden bir şey anlayamıyoruz. Tepki verecek hali yok! Hakem yakınlaşıp kontrol ediyor onu? Brookes'un gözler kapalı. Hakem soruyor ona. Fakat Mayhem apronda belirip Jinder'ın üzerine doğru zıplıyor! Slingshot Elbow D- KHALLAS! KHALLAS!! JINDER MAHAL HAVADAKİ KUŞU AVLIYOR!

Michael Cole: WATCH OUT! WATCH OUT! WATCH OUT!

maxresdefault.jpg


THE VIPER BURADA! BELKİ DE DEXTER'A YAPTIKLARINDAN ÖTÜRÜ JİNDER'A CEZAYI KESİYOR! JİNDER MAHAL'İN HAREKETSİZ BEDENİN YANINDA TÜKÜRÜKLER SAÇARAK ÇILDIRIYOR! KÜFÜRLER EDİYOR JİNDER'A. Yuvarlayıp ringin dışına çıkarıyor onu ve defalarca bariyerlere fırlatıyor. Kafasını çelik basamaklara vuruyor. Kolunu ring direklerine çarptırıyor! Randy, Jinder Mahal'in belasını veriyor! Jinder'ın bilinçsiz bedeninin yanında dikilip tükürükler saçarak hakaretler savuruyor. Ve tekrardan kalkamayacağına emin olduğunda yavaş yavaş soğukkanlı bir engerek gibi terk ediyor orayı.

ja3h244.jpg


Val elinde bir sandalyeyle ringe dalıyor! Elindeki sandalyeyi hızla Brookes'in suratına geçiriyor! Sonrasında Alberto'ya geçiriyor fakat Alberto eğiliyor ve bir big boot atıyor! Sandalye Val'ın suratında patlıyor. Val ring dışına düşüyor! Alberto'yu çeviren Bate hızla bir Sucker Punch! Sonrasında elindeki sandalyeyi tutuyor ve Alberto'nun sırtına sırtına vuruyor! Fakat Alberto bir süre sonra o elindeki sandalyeyi tutuyor ve çekip Bate'i hızla ring dışına postalıyor! Brookes sersemleyerek dizlerinin üstüne kalkıyor. Brookes'a doğru bir Step Up Enzuigiri! Ardından Tuşa gidiyor! 1.........2........ Mayhem hızla STARSHIP PAIN! Sonrasında Alberto'yu hızla fırlatıp Brookes'un üstünden Tuşa gidiyor! 1.........2........ Mayhem'in tam sırtına sağlam bir stomp geliyor! Mayhem sırtını tutarak acıyla kalkıyor ve döndüğünde Tyler Bate'le yüz yüze geliyor. İkili soğuk ifadelerle birbirine bakıyor. The SEX'in eskisi ve yeni-eskisi karşı karşıya geliyorlar. O sırada biri daha ringe dalıyor. Val Venis! Tam ortalarına doğru yaklaşıp bir Mayhem'e bir Bate'e bakıyor. Mayhem Venis'e bakarak bir şeyler söylüyor. Aralarında bazılarını seçebiliyoruz.

mqdefault.jpg
hqdefault.jpg
7o8l51s.jpg


Johnny Mayhem: Gelen gideni aratıyor, değil mi eski dostum?

Val Venis: Onu senin yerine getirmemiştim. Onun rolü farklı, senin farklıydı.

Johnny Mayhem başını sallayarak gülmekle yetiniyor. Bate ise Mayhem'e iğrenerek bakıyor.

Tyler Bate: Kendini hep başkalarıyla kıyasladığından bu haldesin. Aciz, tükenmiş, mutsuz. Benim aksime sen, gücünü hep Venis'ten aldın. O olmasa ekran süresi bile alamayacak bir adamsın. Venis sayesinde bugün hala bu maça çıkabiliyorsun. Başkalarıyla uğraşmaya bir son verip kendine karşı dürüst olmadığın sürece çöküşün devam edecek. SOR KENDİNE MAYHEM? EN SON NE ZAMAN SAHİCİ BİR ZAFER KAZANDIN? EN SON NE ZAMAN İNSANLARA GÜVEN VERDİN? EN SON NE ZAMAN TEK BAŞINA AYAKLARININ ÜZERİNDE DURABİLDİN? SÖYLEYEYİM, PGW'DEN DE ÖNCE! The SEX bitti, Mayhem bitti babalık. Kabul etsen iyi olur.

Mayhem siniri bozuk gülüyor. Bate'e iyice kitleniyor. Aynı fikirde olup olmadığını anlamak için Venis'e bakıyor.

Val Venis: Bate bir göt deliği Mayhem. Fakat bu sefer hakl-

Bate, Venis'i yumruklamaya başlıyor. Deliler gibi çıkıyor üzerine. Venis koruyamıyor kendini, yere düşüyor. Bate bir makine gibi savuruyor yumruklarını. Venis'in kontrolü kaybettiğini görüyoruz. Mayhem ise hala ayakta öylece bakıyor ikiliye. Birden Bate'in karşısındaki iplere koşuyor! Dönüşte Running Knee Smash! Bate suratını tutarak kıvranırken Venis iplere tutunarak doğrulmaya çalışıyor. Mayhem önce Bate'e ardından Venis'e bakıyor. NITRO BLAST! Venis'in suratının tam ortasına! Mayhem The SEX partisini mahvediyor. Venis dengesini koruyamayarak ringin dışına düşüyor.

kvnyvrx.jpg
5ltbbua.jpg


O sırada Alberto, Mayhem'in arkasından sinsice yaklaşıyor ve Back Stabber! Mayhem acıyla sırtını tutuyor! Alberto hızla tutup Cross Armbreaker'a alıyor! Mayhem pes mi edecek!? Mayhem acıyla kıvranıyor! Mayhem iplere sürünmeye çalışıyor fakat Alberto izin vermiyor! Bacaklarıyla Mayhem'in boynuna boynuna vurup sıkmaya devam ediyor! Fakat o da ne!? O sırada biri ringe dalıyor! Brookes! Mayhem'e hızla ONE MORE RAUND! Alberto resmen neye uğradığını şaşırıyor! ALBERTO ARMBREAKERLA SIKARKEN SİNSİCE PİNE ALIYOR! 1........2........

8qd8jzm.jpg
ke22mbn.jpg


Alberto tuşu bozamayacağını anlayınca hızla hakemin gözlerine Eye Poke! Hakem acı içinde yüzünü tutuyor! Yüzünü tutarak ring dışına düşüyor! Brookes sinirle Alberto'nun üstüne atlıyor ve Alberto'yu yerde hunharca yumrukluyor! Hunharca yumruklar! Sonrasında hızla kalkıyor ve PRAYING MANTIS BOMB! TUŞ!

1........2........3!!!

cfvxuhi.jpg
tmno8j3.jpg
fa461d5.jpg


Fakat sayan seyirciler çünkü hakem yok!! Hakem ring dışında! Brookes acı içinde bırakıyor ve hakemi dürtüyor. Hakemi kaldırıp hızla ringe sokuyor. Sonrasında kendisi de giriyor. Fakat Brookes ringe giremeden Val hızla Brookes'i Spinebusterla tutup bariyerlere doğru çakıyor. Sonrasında hızla ringe giriyor ve Top Rope'a çıkıyor! Alberto'ya bir CUMSHOTT!! Tuşa gidiyor! 1........2........ Bate, Val'ı ring dışına çekiyor! Hızla tutuyor ve TYLER DRIVER 97!! Bate gazlı bir şekilde kendini tokatlayarak ringe giriyor! Alberto'ya Tuşa gidiyor! 1.........2......... Fakat o da ne!? Mayhem hızla Bate'i tutuyor ve ringposta doğru fırlatıyor! Bate kafasını çok sert bir şekilde demirlere tosluyor! Ardından Mayhem, Bate'i oradan çekiyor! Sonrasında hızla Starship Pain hazırlığı ve STARSHIP PAIN! Hayır! Bate bundan kaçıyor! Sonrasında aniden LEBELL LOCK!! Kimse bunu beklemiyordu! Bate, Bryan'ın hareketini yapıyor! Mayhem pes mi edecek!? Mayhem dayanmaya çalışıyor! Mayhem acıyla kıvranıyor! Hakem Mayhem'in nabzını kontrol ediyor. Mayhem bayılmak üzere! Fakat hayır! Mayhem son güçle kendini yanındaki iplere atıyor ve ipleri tutuyor! Hakem ikiliyi ayırıyor. Bate'de kilidi bıraktıktan sonra yere yığılıyor! Şu anda herkes yerde!

Michael Cole: Maç harika gidiyor Jey. Neler söylemek istersin? Kazanan isme karşı Summerslam'de PGW Şampiyonluğunu savunacaksın? Bir tahminin var mı?

Jey Uso: Şampiyonun işi tahmin etmek değildir. Kim kazanırsa kazansın hazır olmaktır. Doğruyu söylemek gerekirse tahmin de yapmak istemiyorum, tercih de. Ringde mücadele eden 6 isim de kendi çapında kendini kanıtlamış kişiler. Aralarında daha önce Dünya Şampiyonu olmuşları da var, benim gibi bu gururu ilk kez tatmak isteyenler de... Kim kazanırsa kazansın Michael, Summerslam'de bu bebeği kaybetmeye hiç ama hiç niyetim yok. PGW Şampiyonluğunu kolay kazanmadım, kolay kaybetmeyeceğim.

O sırada Jey'in suratının düştüğünü görüyoruz. Seyircilerden de karışık bir reaksiyon geliyor. Girişte Solo Sikoa ve Jacob Fatu beliriyor. Ağır adımlarla ringin kenarından dolanıp spiker masasına, Jey Uso'nun yanına geliyorlar. Jey Uso rahatını bozmadan onlara bakıyor.

Solo Sikoa: Kabile Şefi seni çağırıyor.

Jacob-Fatu-SmackDown.jpg
intro-1678156293.jpg


Jey Uso hiçbir tepki vermeyince Solo yineliyor.

Solo Sikoa: Duyuyor musun? Şef seni geçen hafta aile yemeğine davet etti, gelmedin. Tüm aile oradaydı Jey. Şef seni orada görmeyince nasıl öfkelendi tahmin edemezsin. Bu son şansın. Hadi gidelim.

Solo ve Jacob gitmeye yelteniyorlar ama Jey'in kılını bile kıpırdatmadan onlara baktığını görünce gözlerini pörtletip kitleniyorlar. Jey çıldırarak ayağa kalkıyor. Masadan birkaç ıvır zıvır fırlatıyor.

Jey Uso: SİZ NE YAPTIĞINIZI SANIYORSUNUZ HA? AMACINIZ NE SİZİN? DOSTUM BENİMLE DALGA GEÇİYOR OLMALISIN? NİYE BÖYLE DAVRANIYORSUNUZ? SÖYLE SOLO, NİYE BÖYLE DAVRANIYORSUN? PEKİ YA SEN JACOB? ARKANIZA DÖNÜP BİR BAKIN.

Jey Uso onlara ringi gösteriyor. Orada canhıraş mücadele devam ediyor. Solo ve Jacob anlık olarak bakıyorlar.

Jey Uso: O ADAMLAR NE YAPIYOR SANIYORSUNUZ? BENİM İÇİN SOLO... BENİM İÇİN MÜCADELE EDİYORLAR. TAŞIDIĞIM ŞEY İÇİN.. BEN PGW ŞAMPİYONUYUM. BEN SİKTİĞİMİN PGW ŞAMPİYONUYUM. BÖYLE Mİ DAVRANACAKSINIZ? DÖNDÜĞÜNÜZ GÜNDEN BERİ YAPTIKLARINIZI HİÇ TARTTINIZ MI? HAYIR, HAYIR! BANA SAYGISIZLIK YAPIYORSUNUZ. SİZ BANA SAYGISIZLIK YAPIYORSUNUZ. YÜRÜYÜN GİDİN BURADAN! YÜRÜYÜN!

jey-uso-solo-sikoa-april-8-a.jpg


Solo ve Jacob öfkeden patlamak üzereler. Birbirlerine bakarlar. Ne yapacaklarına karar vermeye çalışırlar. Jey Uso ise o kadar öfkeli ki dokunanı yakacak. Gözdağı vererek bakıyor onu çağıran ikiliye.

Solo Sikoa: Pişman olacaksın.

Gerilim yükseliyor ama Solo ve Jacob arkalarını dönerek terk ediyorlar orayı. Geldikleri gibi gidiyorlar arka alana.

ig84t3d.jpg
kulnkvg.jpg


Bate zorlanarak kalkmaya çalışıyor. Karşısında da Alberto'yu görüyor! İkili face to face yapıyorlar. Bate sağlam bir tokat! Alberto buna karşılık bir tekme! Bate bir uppercut! Alberto buna karşılık karnına Superkick sonrasında kafasına sağlam bir tekme! Bate sersemliyor ve iplere çekilip bir REBOUND LARIAT! Bate öfkeyle ayaklanıyor! Sonrasında Alberto'yu tutuyor ve TYLER DRIVER 97! Fakat Brookes ikiliyi ayırıyor ve ikisini birden Suplex'e alıyor! DOUBLE BRAINBUSTER! Alberto bu hareketten sonra ring dışına çekiliyor. Brookes hızla kalkıyor ve iplerden sekiyor. Tyler Bate'e LA AYAKITA!! Bate pes mi edecek!? Bate dayanmaya çalışıyor! Bate acı içinde kıvranıyor! Bate acıyla bağırıyor fakat pes etmeye niyeti yok gibi! O da ne!? Mayhem bozuyor! Ardından Brookes'u tutuyor ve ringposta fırlatıyor! Fakat Brookes bunu tersine çeviriyor! Mayhem bodoslama bir şekilde ringposta girip oradan ring dışına düşüyor! Brookes hızla Bate'i kaldırıyor fakat Alberto! Elinde demir sopayla ringe dalıyor ve sopayı Brookes'un karnına geçiriyor! Sonrasında tam kafasının arkasına vuruyor! Alberto sopayı Bate'in de tam kafasına geçiriyor! Bate sersemleyerek yere düşüyor! Alberto arkasına bakıyor ve Venis'in güçlükle ring apronuna çıkmaya çalıştığını görüyor. Sopayla ona da çakıyor! Sonrasında köşeye geçiyor ve Superkick hazırlığında! Bate güçlükle dizlerinin üstüne kalkıyor. Alberto sağlam bir SUPERKICK! TUŞ! 1.........2........

3!!!!

Kazanan ve Summerslam'de PGW Şampiyonluğu için 1 Numaralı Aday: Alberto "El Patron" Del Rio

alberto-del-rio.jpg


Yine Alberto! Yine El Patron! Alberto Del Rio, ringde zaferini ilan ettikten hemen sonra, klasik zafer pozunu sergiliyor. Yüzünde büyük bir gülümseme var ve gözleri mutlulukla parlıyor. Ringin köşesine çıkıyor ve ellerini havaya kaldırarak seyircilere zaferini gösteriyor. Jey Uso ayağa kalkıp Alberto Del Rio'nun mutluluğunu izliyor.

Ricardo Rodriguez: Quien ganó el combate y se convertirá en el Campeón PGW en Summerslam, damas y caballeros, aquí está ALBERTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO “El Patróoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon” DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRİOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

4-10.jpg
maxresdefault.jpg


Alberto ringden iniyor ve zaferini kutlamak için arenanın çevresinde yürüyor. Seyircilerin coşkuyla tezahürat yapmasıyla birlikte, Del Rio spiker masasına doğru yaklaşıyor. Jey Uso da masayı geride bırakıp ona doğru kemerini kaldırarak yürüyor. Wrestlemania'da karşı karşıya gelen bu ikili, bu sefer Summerslam'de ortada unvanın olduğu bir maçta kozlarını paylaşacak. Jey Uso nazire yaparcasına unvanını Alberto'ya tutarken El Patron gülümsüyor. İkilinin epik face to face'iyle şov sona eriyor.

𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟏: "𝑡𝑎𝑘𝑙𝑖𝑡"
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
34
Mesajlar
2,189
Beğeni sayısı
518
PG Nakit
330
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Nereden tutarsan tut, weak rakipler.
Bende çok yanlış düşünüyorsun da neyse.. 🤫

Geçen şov hiç gözükmedik, bu şov alandayız. Bu maçın yapılacağını tahmin etmiştim zaten çünkü sinyalleri verildi hep bunun. Geçen dönemde ufak karşı karşıya gelmeler olmuştu.

Bu şovda büyük maç olacağına eminim bakalım, kim kazanıp Payback'te kemeri alacak. 😎
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: