RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟏: "𝑡𝑎𝑘𝑙𝑖𝑡"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Centria

özledim
Katılım
2 Tem 2023
Konular
212
Mesajlar
3,141
Beğeni sayısı
961
PG Nakit
330
Memlekete git gel + tercih dönemine girince bayağı bir koptuk oyundan.

The Miz GM olduğunu duyurduğundan beri fav çarlara alıp takiplemeye başladık. Bloodline ve özellikle Roman ile ters düşmesi de ilerdeki olası bir Roman vs. Jey Uso feudunda kilit bir rol oynayacak bence. Şimdiden bu iki tarafı da takibe alıp temkinli durmak lazım.

Benim kupa'da PURE kemeri hakkı da var kemeri direkt yazın bana geçelim yaaa. Şaka maka PURE potasında favorimiz şimdilik Malakai, aslında bu kemeri er zaman Bate'de görmek istedim ama malum. Bo Dallas konusunda da karakter hakkında hiçbir fikrim yok hiç Bo Dallas açıp izlemedim/okumadım. GBB'nin elinden öğreneceğiz.

Üçlü maçta hiç Bloodline üyesinin basmaması sevindirdi yalan yok. Herkesin yemekte olmasıyla Malakai abi yemiş samoa'lıları afied deriz.

Özellikle Owens'ı bayağı bir aktif görüyorum, bu kemer için finale kalıp kazanabilir ve ya kazananın ilk feudu olabilir. Owens karakterini hangi gimmickle olursa olsun RPG'lerde görmek her zaman beni heyacenlandırır. Gerçekten tam paket bir karakter nereye koysan oynanır oynattırır hakkını verir. Malakai vs. Owens çıkar diye düşünüyorum SS için. Owens için daha çok erken ama kesinlikle hiçbir yerde sırıtmıyor. Hep destek tam destek dedik.

KİM OLURSA OLSUN ALLAH ANOTHER LIFE'A KOYANDAN RAZI OLSUN.

Birbirlerinin laciveri olan iki takımın sirk gösterisini basarak tag divizyonunu kurtarmışız yine. Oyunda pek destek görmesekte şirketi kurtarmaya devam edeceğiz. Devamında olan kaçırılma olayından şikayetçiyiz ve korkuyoruz zamanında Goldust'ı duvara asan bir adam bizim ikizlere ne yapar düşünemiyorum. Olay umarım gerekli yerlere taşınır

Otoriteye baş kaldırmış faşist bir Bloodline offf offf. Umarım uzun süre izleriz bu ekibi. Çok oyunculu senaryoalrda en çok korktuğum şylerden biri hikayenin erken bitmesi ve ya yarım kalması. AYnı endişe bu konuda da var. Yeni sezonun en ilgi çekici hikayelerinden biri. Daha konuşmak için çok erken ama Miz'i bu hikaye sonunda yolcu bile edebilirz. GM yeme konusunda PGW güreşçilerinin üstüne tanımayız zaten.

cogo3dj.jpg


Oyunun en iyisi deriz @KAT Meksika topraklarında bir Jericho galibiyeti bekliyoruz.

Yeni seoznun başladığınmdan beri en iyi maç buydu sanırım. The Sex yüzleşmesinde Breeze'i bekledim sadece. Maçı Brookes'un kazanmasını bekliyordum ve tutuyordum ama demek ki biraz daha zamanımız var. Patron vs. Uso artık hafiften bir derbi havası vermeye başladı, Patron çakallık yapıp Meksika şovunda SS için Bloodline'ı falan engelletebilirse x3'ü bile görebiliriz. Onun dışında Bloodline'ın tekrardan Uso'ya yardım edeceği bile ? işareti gerçi. Roman her ne kadar kan her şeyden önemli dese de pek aile'yi umursamayan bir Uso görüyoruz. SS'in main eventi muhtelen belli oldu. Yeni sezonun şimdiye kadar ki en iyi şovuymuş canlı kalmak isterdim. Haftaya alanda olacağız (umarım)
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
865
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Booker ekibinden özür dileyerek, bu ara yoğunluğumdan dolayı hayatımdaki çoğu şeyi aksatmaya başladım, bu hafta da şova canlı kalamayacağım ancak ardından değerlendirme postuna güzel bir yorumlama şekli çekmeye çalışacağım. Bu ara şovları takip edemesem de promosuz bırakmıyorum karakteri. Birazdan promoyu da atacağım inşallah
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: