RAW Spoiler | Judgment Day Alanda


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,437
Mesajlar
3,754
Beğeni sayısı
1,215
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Judgment Day'ın müziği çalıyor ve ringe geliyorlar.

Rhea, insanların ayrılacaklarını düşündüklerini söylüyor. birinin egosu incindiği için parçalanmayacaklarını söylüyor. Artık RAW'a hakim olduklarını söylüyor. Ayrıca Raquel'in bunu yeni öğrendiğini söylüyor. Buradaki en baskın kadın olduğunu ve yenilmez olduğunu söylüyor. Rhea, Finn ve Priest'in yakında dünya şampiyonu olacağını ve Dominik'in yarın NXT'de Kuzey Amerika Şampiyonu olacağını söylüyor. Dominik, NXT'de Wes Lee'yi yeneceğini söylüyor. Rahip tüm bu yuhalamalar yarın akşamki maçın sonucunu değiştirmeyecek diyor. Bütün bu yuhalamaların dünya şampiyonu olacağı gerçeğini değiştirmeyeceğini söylüyor.

Finn, Rollins'in söyleyeceklerini dinleyeceğini ancak kendisi dünya şampiyonu olana kadar sorunlarının çözülmeyeceğini söylüyor. Dominik İspanyolca bir şeyler bağırıyor. Sami Zayn'ın müziği çalıyor ve Kevin Owens ile girişte. Sami, WWE Universe ile iyi bir ilişkisi olduğunu söylüyor. Daha sonra hayranlara Dominik konuşmasını dinlemek için para ödeyip ödemediklerini sorar. Kalabalık yuhalıyor. Sami daha sonra birinin Dominik'in ağzını kapatmasını görmek için para ödeyip ödemediklerini sorar. Kalabalık tezahürat yapıyor. Sami, bu gece Dominik ve Priest ile karşılaştıklarında bunu başarabilecekleri için şanslı olduklarını söylüyor.

Priest, bireysel şampiyonalara odaklandıklarını söylüyor ve takım kemerinin peşine düşmenin ipuçlarını veriyor. Rhea onlardan kemerlerini bu gece ortaya koymalarını istiyor. Sami, Owens'ın bu konuyu tartmasına izin vermesi gerektiğini söylüyor. Owens daha sonra bu gece bir şampiyonluk maçı yapmayı kabul ediyor.



Arka alanda Bir antrenör Raquel'i kontrol ediyor ve Raquel onun ringe çıkmaya uygun olduğunu ancak bazı taramalar yaptırmak istediğini söylüyor. Raquel dövüşmek ister ve Pearce maçı onaylar.

Ringe Dönüyoruz

Women’s Tag Team Championship
Raquel Rodriguez & Liv Morgan (c) vs. Sonya Deville & Chelsea Green


Sonya Deville Morgan'a Knee Strike vuruyor ardından tuşa gidiyor. Yeni şampiyonlarımız oluyor!

Kazanan ve yeni WWE kadınlar takım şampiyonları: Sonya Deville & Chelsea Green

İkili kemerlerini kaldırıyor



Seth Rollins röportajına hazırlanırken gösterilir.

*Reklam arası*

Bryon, Sonya ve Chelsea ile röportaj yapar. Sonya, Raquel'in sakatlığının kimsenin umurunda olmadığını ve geldiklerinde şampiyon olduklarını söylüyor. Chelsea daha sonra hayranlarına ve diğer insanlara teşekkür eder. Sonya artık gitmeleri gerektiğini söylüyor.

Byron, Seth Rollins ile bir odada röportaj yapıyor. Rollins, Dünya Ağır Siklet şampiyonluğunun SummerSlam'de önemli bir anı hak ettiğini ve rakip listesinin kısa olduğunu ama Balor'un da listede olduğunu söylüyor. Finn görüşmeyi yarıda keser. Balor, rövanşını istediğini ve orada kaç güreşçinin olduğunu umursamadığını söylüyor. Aralarındaki sorunların henüz bitmediğini söylüyor. Daha sonra Rollins'e Pearce ile konuşmasını ve maçı ayarlamasını söyler.

Rollins, Balor'un nereden geldiğini anladığını ancak geçmişte yaşamayı bırakması gerektiğini söylüyor. Balor, kaos içinde yaşadığını ve Rollins'in ona yaptığını ona yapacağını söylüyor. Rollins'in kariyerini alıp sonsuza dek değiştireceğini söylüyor. Rollins, Dünya Ağır Siklet kemerinin her ikisinden de daha büyük olduğunu söylüyor. Balor sadece skoru belirlemek istiyorsa, bunu hemen şimdi burada yapabileceklerini söylüyor ve Balor'dan atışını yapmasını istiyor. Balor daha sonra ayağa kalkar ve gider. Balor daha sonra geri gelir ve Rollins'e saldırır. Daha sonra ayrılmadan önce maçı yapmasını söyler.



Alpha Academy vs. Viking Raiders

Güzel bir maç oluyor. Maçın sonunda Otis Turnbuckle'a çıkıyor. Aşağıda İvar var. Otis atlayacakken Valhalla geliyor ve Otis'e vuruyor. ardından İvar ve erik geliyor Otis'i tutuyolar ve Double Powerbomb!! Tuşa gidiyorlar.

Kazanan: Viking Raiders

Reklamlar.

Shayna Baszler vs. Nikki Cross

Shayna hemen Nikki'ye sleeper hold bağlıyor. Nikki pes ediyor.

Kazanan: Shayna Baszler

Ronda Rousey tribünde Shayna'nın yorumları hakkında çok düşündüğünü söylüyor ve WWE'nin ön kapısından mı yoksa arka kapısından mı kolay girildiğini soruyor. Başarılarına ulaşmasının Shayna'nın aldığı süreden çok daha kısa sürdüğünü söylüyor. Shayna, yukarıdan konuşmanın kolay olduğunu söylüyor. Ringde olmak söz konusu olduğunda daha iyi bir güreşçi olduğunu söylüyor ve halletmek için ondan ringe gelmesini istiyor. Ronda Rousey sen ve ben Summerslam'de diyor. Shayna Baszler Ronda Rousey'e doğru gidiyor.



Reklamlar.​
 

Kara

-
Katılım
3 Tem 2023
Konular
143
Mesajlar
2,740
Beğeni sayısı
1,183
PG Nakit
690
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Kadınlar için takım kemerlerini çöpe gönderip keşke USC, IC gibi bir şey çıkarsalar. En az 24/7 kadar değersiz bir unvan. Sürekli aynı isimler etrafında dönüyor ve hiçbir hikaye yok.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Zayn ve Owens arasındaki dinamik muhteşem... Owens'ın segment boyu ya sabır modunda takılıp en sonda kabul ediyorum ulan sizi mahvedeceğiz çıkışı efsaneydi. Yalnız Owens'ın sakalları bile beyazlamaya başlamış, bunu görünce bir miktar üzülmedik değil... Kadınlar TTC sonucu ise beni şaşırtmadı gecenin başındaki hamleden ötürü. Rhea yüzünden TTC'yi kaybeden bir Rodriguez ve bu vesileyle Summerslam'e bağlanacak bir Rhea vs. Rodriguez tasarladıkları çok belliydi. Chelsea & Sonya takımını bildiğin random.org'dan yapmışlar ama, aşırı eğreti duruyor. Shayna vs. Ronda da Ronda'nın son çıkan haberlere göre WWE'de en azından bir süreliğine son maçı olacak gibi.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: