RPG Arka Alan Hakkında Malumat


The Lunatic Fringe

capocannoniere
Katılım
2 Tem 2023
Konular
946
Mesajlar
7,069
Beğeni sayısı
1,378
PG Nakit
1,765
Konum
Compton
RPG Karakteri
Ilja Dragunov
Favori Güreşçi
Jey Uso & Shawn Michaels


Entrance.gif


Rus savaşçı Ilja Dragunov'un müziği çalıyor ve ritim tutarak ringe doğru yürüyor. Geçtiğimiz PAYBACK şovunda arka alanda Dream ile ufak bir atışmaya girmişti ve şimdi olaylar hakkında konuşmak için burada.

ilja2.jpg


Ilja Dragunov: Velveteen Dream! Seninle yüzleşmemiz, sadece bir şans değil, bir kaderdir. Bu dünya, sonsuz bir mücadele arenasıdır ve seninle burada karşılaşmamızın bir anlamı var. Ancak sen, bu mücadelenin ruhunu anlamaktan uzaksın. Senin için sadece oyun ve gösteri önemli. Ama benim için, bu şirkette her şey gerçektir. Her hareket, her nefes, her düşünce. Senin gibi birinin ne olduğunu biliyorum. Kendini büyük sanan, parlak ışıklar altında kaybolan bir figür. Ama benim için, yıldızlar parlaklığına karşı dirençlidir. Ben kendi yolumda yürürüm, kendi yıldızımı taşırım. Ve senin bu yıldızların ışığında kaybolacağını biliyorum. Dream, seninle aramızda geçen her şeyin sonunda tek bir gerçek var. Seninle karşı karşıya geldiğimizde, ne oyunlar ne de hileler işe yaramayacak. Benim için sadece adalet ve hesaplaşma önemlidir. Seninle ringde yüzleşmek, senin bana karşı olan tüm haksızlıklarını ödemendir. Ve bu hesaplaşma, senin karanlık dünyanın içinde kaybolup gitmendir. Senin egon, senin sahte parlaklığın... Benim için hiçbir anlam taşımıyor. Senin oyunların, sahte şovların, hepsi sadece göz boyamaktan ibaret. Ama ben, gerçeklikle yüzleşirim. Benim için bu ring, sadece adalet ve hakikat anlamına gelir. Seninle arka alanda dostça iletişim kurmayı denedim ama dediklerime kulak vermeyip yine kendi egonu tatmin ettin. Seninle olan hesaplaşmamız, senin karanlık dünyanın içinde kaybolup gitmenin başlangıcı olacak. Benim Chris Jericho ile bir ilgim yok. Her zamanki gibi kendi hayal dünyanda yaşıyorsun ama bunu bırakmalısın dostum. Yakında seninle hesaplaşacağız. Sonraki görüşmemize kadar mentalini iyi koru.


Ilja Dragunov, Dream ile yaşadığı atışma hakkında birkaç şey söyleyip mikrofonu bırakıyor ve müziği eşliğinde ringi terk ediyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: