WWE SmackDown Spoiler | Jacob Fatu Varsa Endişeye Mahal Yok


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
682
Mesajlar
4,349
Beğeni sayısı
792
PG Nakit
1,105
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Nick Aldis, LA Knight ve WWE Birleşik Devletler Şampiyonu Logan Paul arasındaki kontrat imzalama törenini yönetiyor. Paul, Knight'ın görünüşünü eleştiriyor, ancak Knight, Paul'e kenar lordu diyerek karşılık veriyor. Paul, başarılarını sıralayarak Knight'ın 20 yıldır hiçbir şey başaramadığını söylüyor, Knight ise Paul'un bir taklitçi olduğunu ve kendisiyle yüzleşecek cesarete sahip olmadığını söyleyerek karşılık veriyor. Paul sözleşmeyi imzalıyor ve Knight'ın şampiyon olma hayallerini nereye yapıştırabileceğine dair küçük bir harita çiziyor. Paul ve Knight tartışıyor, fakat Nick Aldis öfkelerini yatıştırıyor. Paul, Knight'a vurmaya çalışıyor, ancak Knight kaçıyor ve BFT yapıyor derken Paul zamanında geri çekiliyor.

Tiffany Stratton'ın kariyerindeki önemli anları vurgulayan bir video paketi izliyoruz.

Santos Escobar ile Elektra Lopez, kuliste LA Knight ile karşılaşıyor ve MITB Elemelerinde tuş edilmediğini söylüyor. Fakat Knight, bir şey kanıtlamak istiyorsa bunu gelecek hafta yapmasını ve annesinin kendisinin numarasını bildiğini söylüyor.

Tekli Maç
Michin vs. Tiffany Stratton (w/Nia Jax)


Bayley, Nia Jax'e saldırarak Kadınlar Money In The Bank Çantasını yok ediyor ve Stratton'ın dikkatini, galibiyet için Michin tarafından bir roll-up'a yakalanmasına yetecek kadar dağıtıyor.

Kazanan: Michin

The Bloodline, kuliste bir promo kesiyor ve Sikoa bu geceki ana olayda Cody Rhodes'un A-Town Down Under'a karşı 2'ye 1 maç olarak kalmasının daha iyi olacağını çünkü Rhodes'un partnerinin zarar göreceğini söylüyor.

Kevin Owens arka alanda Cody Rhodes ile buluşuyor ve bu gece A-Town Down Under'a karşı Cody Rhodes ile takım olacağını açıklıyor.

Tag Team Maçı
A-Town Down Under (Austin Theory & Grayson Waller) vs. Cody Rhodes & Kevin Owens
Kazanan: Cody Rhodes & Kevin Owens

The Bloodline, maçtan sonra Rhodes & Owens ile kavga ediyor. Rhodes & Owens, Tama Tonga & Tonga Loa'yı yere sererken, Solo'yu masaya gömmek istiyorlar fakat Jacob Fatu orada! Jacob Fatu, Kevin Owens'a saldırıp ringe sokuyor. Bu sırada Solo Sikoa, olanları Cody Rhodes'a izletirken Jacob Fatu ringdeki Owens'a beş Hip Attack ve bir Diving Headbutt yapıyor. Bu sırada dışarıdaki ekip ise Rhodes'u Üçlü Powerbomb ile masaya gömüyor. Bloodline yine şovu ayakta kapatırken şov son buluyor.​
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
22
Mesajlar
2,979
Beğeni sayısı
730
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
LA Knight için artık gün sayıyoruz yalnız ya, çok başka adam. Kemer çok yakışacak, ilk feudu da muhtemelen Santos. Harika feud çıkarır bu ikili, varız kere varız.

Şu Bayley ve etrafındaki her şeyin SAÇMALIĞINDAN felaket bıktım ben arkadaş ya, Naomi denediler sarmadı, Michin deniyorlar daha da kötü oldu. Ms. MITB Michin'e pinleniyorsa yapmayın abi ya, açık konuşalım. Tiffany için erken diyordum mesela ben, forum çok yükseliyor ama yok yani o çanta aurasına çok uzak geliyor, ben alamıyorum o ışığı. Umarım Nia Jax kemeri çözer de uzun soluklu bir Charlotte Flair feudu başlar.

Bloodline gereksiz güçlü geliyor artık, yapmayın baba. Herkes haşat oldu, haftaya da Lashley haşat olur yeniden dönüp, bu face ama Bloodline'a kurban edilen ekip de illa intikam alacaktır.

Güzel şov, yorum yaptırdı bana.
 

slade

unbesiegt
Katılım
2 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
248
Beğeni sayısı
65
PG Nakit
500
Konum
Ordu
RPG Karakteri
Jinder Mahal
Favori Güreşçi
GUNTHER
Baba bu Jacob Fatu nedir böyle. İnanılmaz bir karakter. SummerSlam'de Solo kazanamaz çok fazla üstünlük olur bu. Yıkıp geçiyorlar oratlığı.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: